Zajebalo Švabu..
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Zajebalo Švabu..
da ne spominjem raznorazne Febere,koji ce ti krf popiti kukajuci,sto su mu oduzeli ovo ili ono,pokrali ga do kostiju..
nesh ti svabu za jedan cent zajebati..a di mu dijete pokrasti za 35 ojra(zarada u ovoj spomenutoj prevari)
crni oblaci se nadziru nad vami..
nesh ti svabu za jedan cent zajebati..a di mu dijete pokrasti za 35 ojra(zarada u ovoj spomenutoj prevari)
crni oblaci se nadziru nad vami..
Guest- Guest
daj i ti i marc i robi prestanite bulaznit o zemlji u kojoj ne živite.kaya wrote:A stavio tip mali tečaj valjda, ajde tu kavu piju za euro doma im je tri.michaellcmacha wrote:ma dobro to svakako nije profesionalno niti je za opravdavati, ali pitanje je kako se to dogodilo... možda nije prebrojao novac na šalteru pa poslije mu usfalilo, nebitno...nikog ta situacija posebno ne tangira a pogotovo ne njemce... eto posebno tangira lika koji laže dok zine... a sad lako moguće da je nervozan jer ne bi čudilo da stvarno nema para za otić kućikaya wrote:Pa jest, malo čudno padati u nesvjest zbog desetak eura u stranoj državi a kao ljetuje..michaellcmacha wrote:a možda je Sveto, možda nije švabo...kaya wrote:Kakav je to švabo koji pada u nesvjest zbog sto kuna?!
gableci su oko 8-15€ u klasičnom restoranu. cola je 2-4€ pivo je u donjoj njemačkoj oko 2-3€ u gornjoj oko 5€
čaša rajnskog rizlinga je 3-5€
ovdje kada odem u prosječni restoran ostavim 400-500kn za mene i gospođu.
to je 50ak € i to je rang cijene.
s kćeri odem na ćevape na placu i s dva piva to je 120kn-18€
2014-12-30
Legendovich wrote:nebitno...u financijskom svijetu,bar na kultiviranim stranama svijeta se ne ocekuje prevara i lopovluk u tom smislu..tabla je samo ono,cisto radi zakonskih okvira..marcellus wrote:Legendovich wrote:ti to ozbiljno???'marcellus wrote:a kaj tulavi švabo mijenja ojre prije nego pita koji je tečaj?
to mi je ko oni koji se žale na cijenu kave na stradunu, pa pročitaj cjenik pizdatimaterina... ima pet metara od straduna kava za deset kuna, uostalom
u svabiji ne moras misliti o tome..pogledas tablu i vidis..i nema samse da te zajebe i za jedan cent
i jel pogledo tablu?
najgore jest st oje klinac bio u pitanju..dijete,mali svabo,hajmo ga zajebat,za sve sto su nam radili tijekom WW2...
naprotiv, i te kako se očekuje, i u švabiji se isto očekuje da pogledaš tablu i cijene, ja sam u francuskoj viđao na tablama ono konjake od 150 eura za 0,03... imam negdje i fotke... ima svega.
dok god su cijena, tečaj, bilo što jasno oglašeni to nije prijevara. Ono, nije prijevara ako su cijene visoke, nego ako te navuku u restoran sa "specijalnom ponudom" koje onda nema pa ti uvale nešto drugo za što ti ne kažu kolko košta pa platiš prženje lignje ko da si jeo jastoga...
ali ako piše koji je tečaj, ko ga jebe njega.
u civliziranom svijetu isto tako važi čitaj sitna slova na ugovoru s bankom... da ne bi bilo nismo znali... ne ko kod nas švicarci, sad svi kukaju a jel ko čito ugovor?
veber wrote:daj i ti i marc i robi prestanite bulaznit o zemlji u kojoj ne živite.kaya wrote:A stavio tip mali tečaj valjda, ajde tu kavu piju za euro doma im je tri.michaellcmacha wrote:ma dobro to svakako nije profesionalno niti je za opravdavati, ali pitanje je kako se to dogodilo... možda nije prebrojao novac na šalteru pa poslije mu usfalilo, nebitno...nikog ta situacija posebno ne tangira a pogotovo ne njemce... eto posebno tangira lika koji laže dok zine... a sad lako moguće da je nervozan jer ne bi čudilo da stvarno nema para za otić kućikaya wrote:Pa jest, malo čudno padati u nesvjest zbog desetak eura u stranoj državi a kao ljetuje..michaellcmacha wrote:
a možda je Sveto, možda nije švabo...
gableci su oko 8-15€ u klasičnom restoranu. cola je 2-4€ pivo je u donjoj njemačkoj oko 2-3€ u gornjoj oko 5€
čaša rajnskog rizlinga je 3-5€
ovdje kada odem u prosječni restoran ostavim 400-500kn za mene i gospođu.
to je 50ak € i to je rang cijene.
s kćeri odem na ćevape na placu i s dva piva to je 120kn-18€
ćevapi na placu su 30 kuna i dve pive su 24 kune (baza, trešnjevka)
a cijene u pivnicama u minkenu su jebene, ne sjećam se točno koje su ali su visoke, jako... restorani su još skuplji
a za 2 eura u njemačkoj nema pive ni u dućanu, bar ne takve da se smije zvat piva
ja slobodno nazovem mihu ili on mene pa to riješimo na akademskoj razinini.Legendovich wrote:Feber bi ovaima hebo nanu,ali ne smije..doće u konflikt sa Mihom....
2014-12-30
kolko se sećam piva je bila od pet eura na gore, zavisi gdje je popiješ
dobro,malo si skrenuo u gastronomiju..govorimo o financijskom svijetu,..ovdje u svabiji,doslovno mozes dati svojoj banci bjanko cek,nece te zajebati..ja preko svoje banke imam SVE osigurano,imam svog beratera,sa kojim redovno se konzultiram,dobijem savjete,ima full pristup mom kontu,jer kako bi inace radio i savjetovao...banka ima PUN pristup mojim financijskim situacijama i tijekovima..sve otvoreno i posteno..zajeb tu u smislu kradje,prevare ne postoji..marcellus wrote:Legendovich wrote:nebitno...u financijskom svijetu,bar na kultiviranim stranama svijeta se ne ocekuje prevara i lopovluk u tom smislu..tabla je samo ono,cisto radi zakonskih okvira..marcellus wrote:Legendovich wrote:ti to ozbiljno???'marcellus wrote:a kaj tulavi švabo mijenja ojre prije nego pita koji je tečaj?
to mi je ko oni koji se žale na cijenu kave na stradunu, pa pročitaj cjenik pizdatimaterina... ima pet metara od straduna kava za deset kuna, uostalom
u svabiji ne moras misliti o tome..pogledas tablu i vidis..i nema samse da te zajebe i za jedan cent
i jel pogledo tablu?
najgore jest st oje klinac bio u pitanju..dijete,mali svabo,hajmo ga zajebat,za sve sto su nam radili tijekom WW2...
naprotiv, i te kako se očekuje, i u švabiji se isto očekuje da pogledaš tablu i cijene, ja sam u francuskoj viđao na tablama ono konjake od 150 eura za 0,03... imam negdje i fotke... ima svega.
dok god su cijena, tečaj, bilo što jasno oglašeni to nije prijevara. Ono, nije prijevara ako su cijene visoke, nego ako te navuku u restoran sa "specijalnom ponudom" koje onda nema pa ti uvale nešto drugo za što ti ne kažu kolko košta pa platiš prženje lignje ko da si jeo jastoga...
ali ako piše koji je tečaj, ko ga jebe njega.
sve st oradim ide preko banke....
puno puta uletim u neke sheme gdje se traze podrobne provjere,no to dam banci da odradi sa punim povjerenjem..i znam da menece zajebati ni po kojoj osnovi..
u financijama ne postoji to sto ti kazes..TKO GA JEBE..barem ne u normalnim drzavama..
Guest- Guest
daj majketi, drži se novina i četnika.marcellus wrote:a za 2 eura u njemačkoj nema pive ni u dućanu, bar ne takve da se smije zvat piva
cijena piva je u trgovini od 0,8E do 1,5€
boca rajnskog rizliga je 4€
mineralna je 1€
kruh je 4€
nemoj pisat gluposti
2014-12-30
ne pretjeruj...bash neki dan kupio izvrsno pivo Keiler hefe vajser..gajba ukupno oko 18 ojrova,20 flasa politre..odlicno odlicno odlicno..marcellus wrote:a za 2 eura u njemačkoj nema pive ni u dućanu, bar ne takve da se smije zvat piva
Guest- Guest
to nije bio zajeb,nego uputa na uvjete u slucaju promjene tecaja...sluzbeno..to sto su Hrvojići MISLILI da je polozaj svicarskog franaka zabetoniran,je drugi par rukava i financijske neukostimarcellus wrote:u civliziranom svijetu isto tako važi čitaj sitna slova na ugovoru s bankom... da ne bi bilo nismo znali... ne ko kod nas švicarci, sad svi kukaju a jel ko čito ugovor?
Guest- Guest
evo, robi roka odvratno pšenično pivo. manje nego kod nas.Legendovich wrote:ne pretjeruj...bash neki dan kupio izvrsno pivo Keiler hefe vajser..gajba ukupno oko 18 ojrova,20 flasa politre..odlicno odlicno odlicno..marcellus wrote:a za 2 eura u njemačkoj nema pive ni u dućanu, bar ne takve da se smije zvat piva
ja ako pijem pivo samo helles i to augustiner.
u trgovini ojro
2014-12-30
Koliko se sjećam sve je skuplje po restoranima i lokalima, svako piće je 4,5,10 eura, hrana 40-50 eura po osobi i to neka prosjećna hrana ne sad riba i tako nešto..marcellus wrote:kolko se sećam piva je bila od pet eura na gore, zavisi gdje je popiješ
To što ovi mogu naći po dućanu pivu za euro je irelevantno s turističke strane, možeš i kod nas u lidlu na akciji naći svašta za 10 kuna...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
drugi put ce mijenjat u banci
kome je mrsko cekat u redovima ode u mjenjacnicu i vidi jel mu se isplati odma dobit manje ili cekat u banci
kome je mrsko cekat u redovima ode u mjenjacnicu i vidi jel mu se isplati odma dobit manje ili cekat u banci
2014-04-19
kaya wrote:Koliko se sjećam sve je skuplje po restoranima i lokalima, svako piće je 4,5,10 eura, hrana 40-50 eura po osobi i to neka prosjećna hrana ne sad riba i tako nešto..marcellus wrote:kolko se sećam piva je bila od pet eura na gore, zavisi gdje je popiješ
To što ovi mogu naći po dućanu pivu za euro je irelevantno s turističke strane, možeš i kod nas u lidlu na akciji naći svašta za 10 kuna...
inače je konzerva loše pive u hr u dućanu nekih 1,2 eura, a dobre 2 eura...
naravno uvijek ima lidl bofla
kada se vratim u njemačku, budem vam fotkao račune.kaya wrote:Koliko se sjećam sve je skuplje po restoranima i lokalima, svako piće je 4,5,10 eura, hrana 40-50 eura po osobi i to neka prosjećna hrana ne sad riba i tako nešto..marcellus wrote:kolko se sećam piva je bila od pet eura na gore, zavisi gdje je popiješ
iz prosječnog restorana.
cijena ručka ne prelazi 15€
ako baš odemo u restoran onda je biftek 40€ njoki 10€ salata 5€ i butelja 200€
ali za gablec ne ideš u takav restoran.
ostalo su priče.
po selima su gableci 8€ a pivo 3€, zato cola košta 4€
kod kineza se najedeš za 5€, bez cuge.
2014-12-30
di ti kupuješ?marcellus wrote:kaya wrote:Koliko se sjećam sve je skuplje po restoranima i lokalima, svako piće je 4,5,10 eura, hrana 40-50 eura po osobi i to neka prosjećna hrana ne sad riba i tako nešto..marcellus wrote:kolko se sećam piva je bila od pet eura na gore, zavisi gdje je popiješ
inače je konzerva loše pive u hr u dućanu nekih 1,2 eura, a dobre 2 eura...
naravno uvijek ima lidl bofla
kod mene u konzumu je pola litre žuje 9,99 u pixi.
znači 1,33 po trenutnom kursu.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Zajebalo seljačine
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu