Zajebalo Švabu..
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Zajebalo Švabu..
Teško im je pročitat tečaj. Prošeteta dvista metara do druge mjenčnice ako im ne paše tečaj ?
Bija san ja u takvoj situaciji u Italiji pa san produžija dalje.
Šta šta šta glume. Dvi pleske odma. Jel ga tko sili da tu minja.
Bija san ja u takvoj situaciji u Italiji pa san produžija dalje.
Šta šta šta glume. Dvi pleske odma. Jel ga tko sili da tu minja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
roberte j... aj si mira daj... to što brslaš, prosječnog njemačkog građanina ne tangira ni zere. prenijet ćeš ti kurac... iz kojeg bi razloga njemci uopće komunicirali sa polupismenjakom tvog kalibra...
2015-08-08
Lino i umišljeno
Biži mi s očiju da te ne vidim
Nepoštivanje države u koji si uša
Biži mi s očiju
Biži mi s očiju da te ne vidim
Nepoštivanje države u koji si uša
Biži mi s očiju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
al najjači je kad se izasere kak su se uputili u hr radi želje da pomognu hrvatskoj... koji si ti debil roberte pa kak te to ne boli... moralo bi boljeti...
2015-08-08
Legendovich wrote:Prenijet cu to svabima..uglavnom su ljudi krenuli doli da naprave simbolicni poticaj i pokazu podrsku hrvatskom turizmu,ali avaj...mentalitet wrote:Legendovich wrote:..balkanska posla...
Gde mi se ljudi koji samo smisljaju kako nekoga zajebati.Vjeruj mi da bi takve hladno mogao ukokati bez griznje savjesti.Ali u ovome slucaju odobravam staru naviku iz Austrougarske kada je bio patriotski cin zajebati svabu kao sto je u Srbiji i BiH bio zajebati turcina..Okupatore treba zajebati na svaki nacin ali svoje ljude susjede ako zajebes trebao bi ici na tucanje kamena na Golom.
nece drugi puta,a niti oni,koji procitaju ovaj slucaj u svapskim tiskovinama..ugl. tih 280 usranih kuna,koje je ovaj "kapitalizirao" ce skupo koshtati samu RH,ali nedohranjeni mozgici to ne mogu shvatiti..
Zajebati one koji ti donose zivi kesh,mosh samo jednom...
E. Aj ne seri.
Ti si meni simpa lik al.... ne seri. Švabo i briga za hrvatski turizam. O jbte to još nisam čuo.
Inače turisti ,bilo koji ne putuju za svoj gušt nego zbog brige za turizam.
Svi mi odemo na pivo il kavu, ne što nam se pije kava il pivo nego zbog brige za ugostiteljstvo.
Pa veni,vidi vici..to je ovaj svabo i napravio..nece vise,a vjerujmi niti hrpa drugih..ugl.zakljucio je da ste na nivou bantu-drzava,lopova,dzepara i prevaranata..usput Mjenjacnice su sluzbene i regane ustanove za mjenjanje novca i svaka MORA imati sLUZBENI tecaj,koji se u biti poklapa sa bankovnim tecajevima..RayMabus wrote:Venus ti je rekla sve. Dođeš u drugu državu , proučiš i to je to.
Šta on mudruje koji kurac.
Koji tI kouratz mudrujes??..Da nisi sirotinja kakva jesi,i putujes pomalo,volio bih vjerovatno da te prejebu u svakoj drzavi u koju dojdes,i to sluzbene ustanove..
Guest- Guest
sjecam se davno danny...90 i prve,pocetak rata...krilaticu NACHBAR IN NOTE,popularnu u Austriji i svabiji..mogli se kupiti neki tiketi,za skupljanje novca i pomoci RH u tim danima..danni1 wrote:Legendovich wrote:Prenijet cu to svabima..uglavnom su ljudi krenuli doli da naprave simbolicni poticaj i pokazu podrsku hrvatskom turizmu,ali avaj...mentalitet wrote:Legendovich wrote:..balkanska posla...
Gde mi se ljudi koji samo smisljaju kako nekoga zajebati.Vjeruj mi da bi takve hladno mogao ukokati bez griznje savjesti.Ali u ovome slucaju odobravam staru naviku iz Austrougarske kada je bio patriotski cin zajebati svabu kao sto je u Srbiji i BiH bio zajebati turcina..Okupatore treba zajebati na svaki nacin ali svoje ljude susjede ako zajebes trebao bi ici na tucanje kamena na Golom.
nece drugi puta,a niti oni,koji procitaju ovaj slucaj u svapskim tiskovinama..ugl. tih 280 usranih kuna,koje je ovaj "kapitalizirao" ce skupo koshtati samu RH,ali nedohranjeni mozgici to ne mogu shvatiti..
Zajebati one koji ti donose zivi kesh,mosh samo jednom...
E. Aj ne seri.
Ti si meni simpa lik al.... ne seri. Švabo i briga za hrvatski turizam. O jbte to još nisam čuo.
Inače turisti ,bilo koji ne putuju za svoj gušt nego zbog brige za turizam.
Svi mi odemo na pivo il kavu, ne što nam se pije kava il pivo nego zbog brige za ugostiteljstvo.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:al najjači je kad se izasere kak su se uputili u hr radi želje da pomognu hrvatskoj... koji si ti debil roberte pa kak te to ne boli... moralo bi boljeti...
Dobro,ne mosh bash sve ravnati po svojoj naciji,koja ima filinge samo za svoju guzicu...ne boli,kad vidim i vece od sebe,konkretno tebe..
Guest- Guest
roberte mira si daj... bit će bolje. bude tetka dala koji euro da moš otić kupit kiflu
2015-08-08
i samo kretencina moze usporediti,Miha, pojedinacne kriminalce koji rade sranja i sluzbeno registrirane financijske ustanove..dakle,kretencina si..
Guest- Guest
M imam ja mira,samo se nikad nacuditi balkanskom menthalitetu...ono..stoka ste,ali samo takva(oni koji podrzavaju ovakav lopovluk i relativiziraju ga)
Guest- Guest
šupčino iskompleksirana, jebat će ti stoka mater kad navrati dolje u tvoj šor... nego jesi vidio kako sam ja bio u pravu kad sam rekao da u gumenim čizmama gacaš vazdan po kaljužavom dvorištu... kud si pobjego od te sirotinje kod kuće i ostavio ih da maltene gladuju...
2015-08-08
kompleksiran??..malo zesce fulanje..jebat mater..??..pa dojdite vec jebli mater svoju..samo se ko duovi malo promuvate tamo vamo i nish...
???..ostalo nish sa nicim..nego reci kako si imao nista,pa nakon 30 godina prodao kucu(rok u kojem ako zivis u tudjoj kuci,steces vlasnicka prava) pa kupio drugu...?
???..ostalo nish sa nicim..nego reci kako si imao nista,pa nakon 30 godina prodao kucu(rok u kojem ako zivis u tudjoj kuci,steces vlasnicka prava) pa kupio drugu...?
Guest- Guest
a da ste lopovi,prevaranti i stoka,to su i svabe utvrdili i digli ruke od vas...
Guest- Guest
aj ne lupetaj majmune jebo te crvenkasti...
2015-08-08
potekle emocije Miha???...Pa hajd loptu na tlo...jel u redu ovo sto se dogodili u toj Mjenjacnici?
Guest- Guest
jedini tko je lopov, prevarant, lupež i skot od čovjeka si ti i to si pokazao u prepisci koju je forumska kolegica objavila... ponovit ću od tog milošte što dobiješ pšalji koji eur materi i sestri kući....
2015-08-08
miha,mislim da tebe jebe tvoj prepuhani ego,koji misli da forumasi prema forumasim moraju biti....a nesto...tvoje kopanje po necijem zivotu ili proslosti ili..necem trecem dokazuje da si spaljen u glavu,jerbo se nORMALNE osobe time ne bave..
mene tvoj zivot,ne zanima ama bash niti mrvicu,dok ti grcevito pokuzsavas dokazati da ..netko...laze??..ili radi nesh trece..??..pa jebote,daj si mira,kako i sam kazes...eno ti tvoje dvoriste..imas obitelj,posveti se njozi,prpaj po zemljici i sadi uzivaj,jebote..ti se tu na forumu nebitnom grcis,tko je st orekao...ccccc...
mene tvoj zivot,ne zanima ama bash niti mrvicu,dok ti grcevito pokuzsavas dokazati da ..netko...laze??..ili radi nesh trece..??..pa jebote,daj si mira,kako i sam kazes...eno ti tvoje dvoriste..imas obitelj,posveti se njozi,prpaj po zemljici i sadi uzivaj,jebote..ti se tu na forumu nebitnom grcis,tko je st orekao...ccccc...
Guest- Guest
Miha,lopov je onaj koji sluzbenu ustanovu koristi za lopovluk(drugo se niti ne moze nazvati,kad se laznim tecajem pokrade osoba)..
Guest- Guest
nije bitno jel u redu, nego tvoje prosipanje tulavih floskula... koje veze s mozgom nemaju... tu vijest nije u maloj sredini prožvakalo 10% ljudi a ti ćeš sad pojasniti nama kako cijela njemačka bruji o tamo nekakvom ekscesu sa mijenjanjem eura u mjenjačnici a nemaš pojma ni što ni kako se odigralo... a nemaju ni njemci niti ih interesira ta situacija... glup si čovječe, jednostano si glup da to boli... dobro tebe možda ne...
2015-08-08
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Zajebalo seljačine
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 2 of 11