HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prijavljen-covjek-koji-je-za-novu-tv-priznao-ubojstvo-kao-partizan-ubio-je-nenaoruzanog-vojnika-1313523/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
A današnjim pravašima titulu najvećih šupaka u galaksiji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
2015-09-08
Zločin je uvijek zločin, bez obzira tko ga počinio. A ovaj starac je prekršio i međunarodnu Ženevsku Konvenciju... Sad bi stvari trebale ići automatizmom.
Guest- Guest
Evo Ringa ubojicobranitelja!Ringo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
vuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
To se nikada nije dogodilo ..........zar ne.
TAko mi je žao što je lik ukokao nekakvog Švabu prije 80 godina...vuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
Alo dobro, ja znam da je Hrvatu Švabo svetinja nad svetinjama.
Jebi ga, pas gazdu ne zaboravlja ...
2015-09-24
Pa Mihajlo Hrastov je pobio na Koranskom mostu nekoliko zarobljenika koji su se predali i ležali na tlu,pa ste ga ovdje branili,a ovaj je ubio Švabu koji je nekome ukrao demižonku vina.
Partizani bi i svog suborca kojeg bi uhvatili sa demižanom vina-strijeljali.
2014-04-22
To ti sad nema veze.Ringo10 wrote:TAko mi je žao što je lik ukokao nekakvog Švabu prije 80 godina...
Stari je počinio zločin i po današnjim zakonima.
Guest- Guest
...znaci svabe kokati po tebi...steta sto se nisi rodio u doba valtera,zisaRingo10 wrote:TAko mi je žao što je lik ukokao nekakvog Švabu prije 80 godina...vuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
2015-09-08
Predlažem da se organizira svake godine manifestacija u kojoj bi Hrvati i Hrvatice masovno pušili kite Švabama.jastreb wrote:Pa Mihajlo Hrastov je pobio na Koranskom mostu nekoliko zarobljenika koji su se predali i ležali na tlu,pa ste ga ovdje branili,a ovaj je ubio Švabu koji je nekome ukrao demižonku vina.
I da idu Kolinda i Kenwood Kenon da svojim primjerom otvore festival.
I da sve prenosi HRT1.
Last edited by Ringo10 on Tue 21 May - 15:30; edited 1 time in total
2015-09-24
A odakle da doznamo jel to sve istina???
Kad su sudili Stjepanu Filipoviću,koji je pred isljednicima izjavio kako je do sad ubio oko 500 Nijemaca,nisu mu to mogli dokazati,jer je moguće da ih je htio impresionirati.
Mislim,to su gluposti. Gdje su svjedoci...dokazi,gdje je sredstvo izvršenja djela,gdje je leš?
Gdje je mjesto izvršenja? Kojeg se dana to dogodilo?
Niti na jedno od 9 zlatnih pitanja kriminalistike nemamo odgovor,osim na prvo-tko je počinitelj.
Kad su sudili Stjepanu Filipoviću,koji je pred isljednicima izjavio kako je do sad ubio oko 500 Nijemaca,nisu mu to mogli dokazati,jer je moguće da ih je htio impresionirati.
Mislim,to su gluposti. Gdje su svjedoci...dokazi,gdje je sredstvo izvršenja djela,gdje je leš?
Niti na jedno od 9 zlatnih pitanja kriminalistike nemamo odgovor,osim na prvo-tko je počinitelj.
2014-04-22
Mislim i ja bih pucao kad bi se odjednom ispred mene stvorio pijani četnik sa litrom šljive,ili debeli zamazani ,pijani Fric sa demižankom vina.Ringo10 wrote:Predlažem da se organizira svake godine manifestacija u kojoj bi Hrvati i Hrvatice masovno pušili kite Švabama.jastreb wrote:Pa Mihajlo Hrastov je pobio na Koranskom mostu nekoliko zarobljenika koji su se predali i ležali na tlu,pa ste ga ovdje branili,a ovaj je ubio Švabu koji je nekome ukrao demižonku vina.
I da sve prenosi HRT1.
Mislim da se tu ne radi ni o kakvom zločinu.
I da se jučer dogodio. A ovo će pasti u vodu.
Stari je sve mogao i izmislit.
2014-04-22
da narucimo csi miami i horaciajastreb wrote:A odakle da doznamo jel to sve istina???
2015-09-08
Strašno me sekira što je nekakav seljak ukokao nekakvog Švabu prije sto godina. A u pičku materinu.vuksadinare wrote:...znaci svabe kokati po tebi...steta sto se nisi rodio u doba valtera,zisaRingo10 wrote:TAko mi je žao što je lik ukokao nekakvog Švabu prije 80 godina...vuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
2015-09-24
optuzujes partizane da lazu?...sram te bilo partizani nikad nisu lagali oni su uvijek istinu zborilijastreb wrote:Mislim i ja bih pucao kad bi se odjednom ispred mene stvorio pijani četnik sa litrom šljive,ili debeli zamazani ,pijani Fric sa demižankom vina.Ringo10 wrote:Predlažem da se organizira svake godine manifestacija u kojoj bi Hrvati i Hrvatice masovno pušili kite Švabama.jastreb wrote:Pa Mihajlo Hrastov je pobio na Koranskom mostu nekoliko zarobljenika koji su se predali i ležali na tlu,pa ste ga ovdje branili,a ovaj je ubio Švabu koji je nekome ukrao demižonku vina.
I da sve prenosi HRT1.
Mislim da se tu ne radi ni o kakvom zločinu.
I da se jučer dogodio. A ovo će pasti u vodu.
Stari je sve mogao i izmislit.
2015-09-08
Ja ga čuo svojim ušima kad je to izjavio na TV-u. da je ubio njemačkog zarobljenika.jastreb wrote:A odakle da doznamo jel to sve istina???
Onda ga voditeljica pita zašto je to učinio. A on odgovorio nešto u stilu da mu nije žao i da se ponosi time...
Guest- Guest
Zvati Romana Ljeljaka. I Sedlara. Ti znaju sve.vuksadinare wrote:da narucimo csi miami i horaciajastreb wrote:A odakle da doznamo jel to sve istina???
2014-04-22
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 1 of 11