Zajebalo Švabu..
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Zajebalo Švabu..
nije bitno jel u redu, nego tvoje prosipanje tulavih floskula... koje veze s mozgom nemaju... tu vijest nije u maloj sredini prožvakalo 10% ljudi a ti ćeš sad pojasniti nama kako cijela njemačka bruji o tamo nekakvom ekscesu sa mijenjanjem eura u mjenjačnici a nemaš pojma ni što ni kako se odigralo... a nemaju ni njemci niti ih interesira ta situacija... glup si čovječe, jednostano si glup da to boli... dobro tebe možda ne...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i kakve to veze ima sa dolaskom njemaca na našu obalu u svojstvu turista...Legendovich wrote:Miha,lopov je onaj koji sluzbenu ustanovu koristi za lopovluk(drugo se niti ne moze nazvati,kad se laznim tecajem pokrade osoba)..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a debelo grijesis..VASI najveci portali su prenijeli vijest,a to sto ti TO smatras sitnicom,samo dokazuje da te boli kuratz ili nemas veze sa vezom..
SVABI su itekako osjetljivi na financije...i ovdje cekaju da im se izvrati par i po meni usranih centa,kad kupuju u duccanu..a drustvene mreze postoje,pa budi siguran,da ce se Svabi "pohvaliti" iskustvom..
glup..pametan,briljantan..nebitan sam ja Miha..kao i tvoje misljenje uopce...cinjenica jest,da je ovo nanijelo sramotu financijskom krugu RH,jer i ta mala usrana Mjenjacnica je ipak dio nje..
SVABI su itekako osjetljivi na financije...i ovdje cekaju da im se izvrati par i po meni usranih centa,kad kupuju u duccanu..a drustvene mreze postoje,pa budi siguran,da ce se Svabi "pohvaliti" iskustvom..
glup..pametan,briljantan..nebitan sam ja Miha..kao i tvoje misljenje uopce...cinjenica jest,da je ovo nanijelo sramotu financijskom krugu RH,jer i ta mala usrana Mjenjacnica je ipak dio nje..
Guest- Guest
..Gosta ne smijes pokrasti..zlatno pravilo turizma..jer ce iduci puta otici nedje drudje...a i oni kojima je eventualno prispomenuo svoje iskustvo..michaellcmacha wrote:i kakve to veze ima sa dolaskom njemaca na našu obalu u svojstvu turista...Legendovich wrote:Miha,lopov je onaj koji sluzbenu ustanovu koristi za lopovluk(drugo se niti ne moze nazvati,kad se laznim tecajem pokrade osoba)..
Guest- Guest
nish..odoh sad po cizme da malo gacam po dvoristu..ajd pusa Miha i ne se ljutiti..
Guest- Guest
tako je tulipane otići će u neko drugo mjesto na jadranu...
2015-08-08
pusu si daj rujki... ali ju operi da se ne zarazišLegendovich wrote:nish..odoh sad po cizme da malo gacam po dvoristu..ajd pusa Miha i ne se ljutiti..
2015-08-08
Rh na koljenima zbog ovoga...Legendovich wrote:Prenijet cu to svabima..uglavnom su ljudi krenuli doli da naprave simbolicni poticaj i pokazu podrsku hrvatskom turizmu,ali avaj...mentalitet wrote:Legendovich wrote:..balkanska posla...
Gde mi se ljudi koji samo smisljaju kako nekoga zajebati.Vjeruj mi da bi takve hladno mogao ukokati bez griznje savjesti.Ali u ovome slucaju odobravam staru naviku iz Austrougarske kada je bio patriotski cin zajebati svabu kao sto je u Srbiji i BiH bio zajebati turcina..Okupatore treba zajebati na svaki nacin ali svoje ljude susjede ako zajebes trebao bi ici na tucanje kamena na Golom.
nece drugi puta,a niti oni,koji procitaju ovaj slucaj u svapskim tiskovinama..ugl. tih 280 usranih kuna,koje je ovaj "kapitalizirao" ce skupo koshtati samu RH,ali nedohranjeni mozgici to ne mogu shvatiti..
Zajebati one koji ti donose zivi kesh,mosh samo jednom...
Ovaj je još luđi nego što je bio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
meni se čini da tetka robiju nije dala 50 ojera pa nema za autobus za vratiti se kući...kaya wrote:Šta je, propao turizam jer je šime zavaljao hansa?
2015-08-08
a kaj tulavi švabo mijenja ojre prije nego pita koji je tečaj?
to mi je ko oni koji se žale na cijenu kave na stradunu, pa pročitaj cjenik pizdatimaterina... ima pet metara od straduna kava za deset kuna, uostalom
to mi je ko oni koji se žale na cijenu kave na stradunu, pa pročitaj cjenik pizdatimaterina... ima pet metara od straduna kava za deset kuna, uostalom
michaellcmacha wrote:meni se čini da tetka robiju nije dala 50 ojera pa nema za autobus za vratiti se kući...kaya wrote:Šta je, propao turizam jer je šime zavaljao hansa?
2015-08-15
ti to ozbiljno???'marcellus wrote:a kaj tulavi švabo mijenja ojre prije nego pita koji je tečaj?
u svabiji ne moras misliti o tome..pogledas tablu i vidis..i nema samse da te zajebe i za jedan cent
Guest- Guest
Što bi tek rekli oni koji stanu na ručkić na kornatima i odu s cehom od 5,6 000 kunamarcellus wrote:a kaj tulavi švabo mijenja ojre prije nego pita koji je tečaj?
2015-08-15
pa..pametnom dovoljno...TAJ ISTI MENT_HALITET je feberovu obitelj nakon WW2 ostavio bez prilivcno nekretnina,kraduci mu i otimajuci privatno..u biti ne cudi...
Guest- Guest
Kakav je to švabo koji pada u nesvjest zbog sto kuna?!
2015-08-15
konjino to nije isti mentalitet... to što spominješ je tvoj komunjarski mentalitet, takvi poput tebe su ljude izvlačili iz kuće i ubijali ne bi li se dokopali tuđeg... mvj banditskuLegendovich wrote:pa..pametnom dovoljno...TAJ ISTI MENT_HALITET je feberovu obitelj nakon WW2 ostavio bez prilivcno nekretnina,kraduci mu i otimajuci privatno..u biti ne cudi...
2015-08-08
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Zajebalo seljačine
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 3 of 11