Zajebalo Švabu..
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Zajebalo Švabu..
A baš, robi misli zadržati ekskluzivu samo za sebeNoor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
pa kako to tebi polazi za rukom onda?
Šandor Winnetou- Posts : 19784
2017-12-31
pazi Robija "nego regane drzavne privatne financijske ustanove.."
2015-08-08
a otkud ti da ikoga varam??? to mi se i doli gadilo,kad vidim kako se ljudi "snalaze2 da prezive,zajebajuci nekog drugog..Noor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
ljudi su znali raditi kod nekog privatnika mjesecima,ne dobijajuci placu,nego sitnis na ruke,da prezive,dok su gazde klincima u to vrijem kupovali ajfoune,tablete i placali ljetovanje kojekuda...
Svabi su po prirodi posteni(boju se Zakona da ih ne oplete po prstima)...svabu ne smijes prevariti..ili mu oteti nesh kao Feberu...taj ce ti grickati potkoljenice do Kraja vremena..
Guest- Guest
PA PISAO SI MAJMUNE da radiš na crno... komadu teletine to je isto varanje i to njemačke države... pa što si toliko glup u pičku materinu...Legendovich wrote:a otkud ti da ikoga varam??? to mi se i doli gadilo,kad vidim kako se ljudi "snalaze2 da prezive,zajebajuci nekog drugog..Noor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
ljudi su znali raditi kod nekog privatnika mjesecima,ne dobijajuci placu,nego sitnis na ruke,da prezive,dok su gazde klincima u to vrijem kupovali ajfoune,tablete i placali ljetovanje kojekuda...
Svabi su po prirodi posteni(boju se Zakona da ih ne oplete po prstima)...svabu ne smijes prevariti..ili mu oteti nesh kao Feberu...taj ce ti grickati potkoljenice do Kraja vremena..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
evo opet budale "Svabi su po prirodi posteni(boju se Zakona da ih ne oplete po prstima)" jedno s drugim veze bez
2015-08-08
To da branite i slavite Lopove i prevarante,pa cak i ubojice,govori cinjenica,da Horvatinčić nije niti dana bajbuka zakačio..
a pospremio je u bankrut desetine sasvim solidnih firmi u projektu stanova u svetoj nedilji,ne placajuci im uopce njihove usluge,materijal ili radove..mrtvo ladno..kasnije Citni trg,slicna spika,kasnije dva mrtva talijana...slicna stvar..bRODICA je bila kriva.."nisam ja"...
pa sto vam josh treba kao dokaz???
a pospremio je u bankrut desetine sasvim solidnih firmi u projektu stanova u svetoj nedilji,ne placajuci im uopce njihove usluge,materijal ili radove..mrtvo ladno..kasnije Citni trg,slicna spika,kasnije dva mrtva talijana...slicna stvar..bRODICA je bila kriva.."nisam ja"...
pa sto vam josh treba kao dokaz???
Guest- Guest
popusi ti udbas budali kuratz...michaellcmacha wrote:evo opet budale "Svabi su po prirodi posteni(boju se Zakona da ih ne oplete po prstima)" jedno s drugim veze bez
Guest- Guest
I onda se ocekuje veliki nepovratni kredit...o majke ti irudove..pa jedino ako potpisete prenost obiteljskog zlata..suma,mora,planina,oranica i ostaloga svega na ime banke koja vam bu dala taj kredit..nishta manje..
Guest- Guest
pa daj se čitaj, ne piši gluposti...
2015-08-08
to ništa, očekuje se da se ti vratiš sa svoja 3 njemačka kredita pa da čitamo kako su njemački utjerivači kreditnih dugova raščerečili prevaranta Robija, jelLegendovich wrote:I onda se ocekuje veliki nepovratni kredit...o majke ti irudove..pa jedino ako potpisete prenost obiteljskog zlata..suma,mora,planina,oranica i ostaloga svega na ime banke koja vam bu dala taj kredit..nishta manje..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa cuj..sto uzmes to i vracas..posteno...pazi sad..i svabi rijetko dobiju tri kredita,erbo je to preveliko opterecenje na prosjecnu placu..ja sam treci dobio bez jebemti,jerbo sam prva dva servisirao bez problema..a i josh puno drugih stvari..uredno zivim kao svaki pristojan gradjanin i svoje placam..michaellcmacha wrote:to ništa, očekuje se da se ti vratiš sa svoja 3 njemačka kredita pa da čitamo kako su njemački utjerivači kreditnih dugova raščerečili prevaranta Robija, jelLegendovich wrote:I onda se ocekuje veliki nepovratni kredit...o majke ti irudove..pa jedino ako potpisete prenost obiteljskog zlata..suma,mora,planina,oranica i ostaloga svega na ime banke koja vam bu dala taj kredit..nishta manje..
sto je u tome problem..?..krediti su mi na automatskom placanju,pa svakod pocetka mjeseca,banka uzme svoje ,na moj dati nalog..i tu se vidi namjera gradjana..vecina pak idu preko ubervajzunga,pa kasne pa ovo pa ono..ja prvo platim sve svoje dugove..meni sto ostane...
nego jesil josh uvijek debel Miha?
Guest- Guest
Legendovich wrote:a otkud ti da ikoga varam??? to mi se i doli gadilo,kad vidim kako se ljudi "snalaze2 da prezive,zajebajuci nekog drugog..Noor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
kako otkud? pa sam si se hvalio, vidi dolje
doli ti se gadilo, al gori baš i ne, a??
sad će ti švabo grickat potkoljenice...
Legendovich wrote:Pun sam kredita(3),i taman ih pokrivam..Ovi bi me u Banci mogli u top strpati da dojdem u banku i kod beraterke svoje trazim kredit..epikur37 wrote:Svetoje uzmi kredit i za tebe je 1000 eur tjedan dana :)
kesh nije problem.. ..ono,Glupi Weber ne kuzi da se samo jedan đob prijavljuje regularno..drugim radis samo za sebea..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41055-turisti-se-vracaju-na-hrvatsku-obalu-sve-se-vise-hotela-otvara#1655392
GDJE sam se ja to hvalio..??ne podmeci i ne imputiraj lazi...svakakav jesam,ali lopv i prevarant nisam..
ajmo dalje,a ti budi pristojna.,..
Turisti,evo bash gledjim...cetvrtak i petak vam dolaze kisa i zahladjenje..
E sad..posteno ja placam porez..druga zarada se ne tice drzave...nisam nikog zajebao..nemres sve drzavi dati..tko je to vidio..ali klinca i pojedinca zajebati na vakav nacin...uzas..
E sad..posteno ja placam porez..druga zarada se ne tice drzave...nisam nikog zajebao..nemres sve drzavi dati..tko je to vidio..ali klinca i pojedinca zajebati na vakav nacin...uzas..
Guest- Guest
imputiram?! pa stavila sam ti gore tvoj post i link :)Legendovich wrote:GDJE sam se ja to hvalio..??ne podmeci i ne imputiraj lazi...svakakav jesam,ali lopv i prevarant nisam..
men se čini da bu od Robi neko postao RobiJAŠNoor wrote:Legendovich wrote:a otkud ti da ikoga varam??? to mi se i doli gadilo,kad vidim kako se ljudi "snalaze2 da prezive,zajebajuci nekog drugog..Noor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
sad će ti švabo grickat potkoljenice...Legendovich wrote:Pun sam kredita(3),i taman ih pokrivam..Ovi bi me u Banci mogli u top strpati da dojdem u banku i kod beraterke svoje trazim kredit..epikur37 wrote:Svetoje uzmi kredit i za tebe je 1000 eur tjedan dana :)
kesh nije problem.. ..ono,Glupi Weber ne kuzi da se samo jedan đob prijavljuje regularno..drugim radis samo za sebea..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41055-turisti-se-vracaju-na-hrvatsku-obalu-sve-se-vise-hotela-otvara#1655392
Izgleda :)tre wrote:men se čini da bu od Robi neko postao RobiJAŠNoor wrote:Legendovich wrote:a otkud ti da ikoga varam??? to mi se i doli gadilo,kad vidim kako se ljudi "snalaze2 da prezive,zajebajuci nekog drugog..Noor wrote:a da? otkad to?Legendovich wrote:Švabu ne smijes prevariti...
sad će ti švabo grickat potkoljenice...Legendovich wrote:Pun sam kredita(3),i taman ih pokrivam..Ovi bi me u Banci mogli u top strpati da dojdem u banku i kod beraterke svoje trazim kredit..epikur37 wrote:Svetoje uzmi kredit i za tebe je 1000 eur tjedan dana :)
I opet sam sebi skače u usta
robi daj se čitaj
stalno si zrenda.
bubetaš ko mutav, podcjenjuješ inteligenciju ostalih forumaša.
bubneš da imaš 1600€ anuitet, znači da b ti plaća bila 5000€
a prije si stavio ilist da ti je plaća brutto 2000€
na ruke dobiješ 1300-1400€ ovisno o pokrajini.
i koga ti muljaš?
tamo bakice po selu.
stalno si zrenda.
bubetaš ko mutav, podcjenjuješ inteligenciju ostalih forumaša.
bubneš da imaš 1600€ anuitet, znači da b ti plaća bila 5000€
a prije si stavio ilist da ti je plaća brutto 2000€
na ruke dobiješ 1300-1400€ ovisno o pokrajini.
i koga ti muljaš?
tamo bakice po selu.
2014-12-30
najjači mi je kad veli kak mu je netko jalnušan, a on sprdnja samo takva...
2015-08-08
mislim, lik preživljava u njemačkoj. da se ne hrani kod mame i sestre i da ne živi kod mame, bio bi socijalni slučaj.michaellcmacha wrote:najjači mi je kad veli kak mu je netko jalnušan, a on sprdnja samo takva...
meni su firme plaćale ručak pa sam opet trošio 500€ na hranu.
auto je 200-300€
i kaj mu ostane od 1300-1400?
može on tamo po selu. vidio sam hrpu takvih likova koji spavaju u kontejneru i jedu u lidlu.
mada su krilca u aldiju super, ali te uz zelenjavu opet košta 7-8€
2014-12-30
svaka zarada se tiče države (bar to tako država misli) u smislu da će ti uzet porez, jedino neće ako delaš u fušu....i na taj si je način zayebaoLegendovich wrote:GDJE sam se ja to hvalio..??ne podmeci i ne imputiraj lazi...svakakav jesam,ali lopv i prevarant nisam..
toliko o tome kak švabu nemreš prevariti
ti si expert, malo državi, više za sebea :)
U Konačnici taj švabo je tokom tog radnog dana mogao poništiti transakciju i tražiti povrat svojih eura nazad... To vrijedi za svakog, moraš samo sačuvati potvrdu i račun o provedenoj transakciji i uz predočenje iste vratiš mjenjačnici njeno i uzmeš svoje
2015-08-08
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Zajebalo seljačine
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Zajebalo Nepalce koji su došli radit u Hrvatsku
» Trump: Ako dođem na vlast maltretirati ću i maloga Švabu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 9 of 11