Hrvatske sponzoruše i radodajke došle na svoje.Blud je stigla u Dalmaciju!
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatske sponzoruše i radodajke došle na svoje.Blud je stigla u Dalmaciju!
Prostitucija se mora legalizirati. Legalizirana je u EU tako da DNRH mora slijediti primjer D i NL. Radnice u seks industriji moraju imati ista socijalna i druga prava kao i svi zaposleni u DNRH. Dosta tlacenja zena. Moja picka moja stvar. Legalizacija sad........
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Prostitucija homo populacije se mora legalizirati. Dosta segregacije, tlake i ponizavanja. Moje rupe su moje rupe. Ruka dalje od mojih rupa. Prostitucija homo zajednice je legalizirana u D NL i znaci u EU. Velika Angela nema nista protiv. Legalizacija danas.
2014-04-14
ja još dodajem legalizaciju teških droga .. osobne slobode iznad svega
Guest- Guest
i tražim da se dekriminalizira korupcija - moj džep moja stvar ..
Guest- Guest
Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor. Treba legalizirati eutanaziju. Oduzeti rednu sposobnost svima preko 70. Oduzeti pravo glasa svima preko 70. Ima se sto raditi ako se hoce...
2014-04-14
abraham wrote:Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor.
Upravo je u tome najveći problem. Ali grebi ga, kila mozga.
Guest- Guest
melkior wrote:Dobra kurva zaradi tjedno 1000 eura, sama se podaje na web-u, ne treba joj posrednik, to je 4000 eura mjesečno, bolje nego posao u banci ili administraciji, hrpa studentica se honorarno uzdržava prostitucijom i bez posrednika, pukne oglas u Plavi oglasnik i to je to. Odavno su prošla vremena kad je prostitucija bila isplativ posao samo za svodnike i kad su se tim zanatom bavile samo jadnice s društvenog dna. Legalizirati prostituciju i omogući im da osnuju d.o.o. i zasebni obrt. Udruže se dvije ili tri njih i ne treba im svodnik. D.o.o.
E pa to je to, danas ne treba niti kupleraj niti svodnik... jedini problem ostanu nasilni klijenti, no legalizacijom za to postoji policija.
I jasno dekriminalizirat i prestat se time baviti, bez nekih legalizacija i regulacija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gdje je problem. U EU je konzumacija cak i sportska legalizirana. Nizozemska npr. Dakle , posto vas tu za sve lose udaraju sa argumentom da je tako u Eu, e onda je i ovo EU. Prostitucija i lake droge i eutanazija i poligamija i svasta nesta. To je ta moja nit vodilja.Speare Shaker wrote:abraham wrote:Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor.
2014-04-14
abraham wrote:Gdje je problem.Speare Shaker wrote:abraham wrote:Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor.
U Hrvatskom mentalitetu.
Guest- Guest
abraham wrote:Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor. Treba legalizirati eutanaziju. Oduzeti rednu sposobnost svima preko 70. Oduzeti pravo glasa svima preko 70. Ima se sto raditi ako se hoce...
nisi se osvrnuo na moj zahtjev za legaliziranje korupcije mada se ja nisam zezala.. mislim da bi se korupciju najbolje riješilo time da se uvedu provizije posredniku za obavljeni posao, onako kako već imaju agencije za promet nekretninama samo u većem iznosu, recimo 10-15%
Guest- Guest
Hektorović wrote:melkior wrote:Dobra kurva zaradi tjedno 1000 eura, sama se podaje na web-u, ne treba joj posrednik, to je 4000 eura mjesečno, bolje nego posao u banci ili administraciji, hrpa studentica se honorarno uzdržava prostitucijom i bez posrednika, pukne oglas u Plavi oglasnik i to je to. Odavno su prošla vremena kad je prostitucija bila isplativ posao samo za svodnike i kad su se tim zanatom bavile samo jadnice s društvenog dna. Legalizirati prostituciju i omogući im da osnuju d.o.o. i zasebni obrt. Udruže se dvije ili tri njih i ne treba im svodnik. D.o.o.
E pa to je to, danas ne treba niti kupleraj niti svodnik... jedini problem ostanu nasilni klijenti, no legalizacijom za to postoji policija.
I jasno dekriminalizirat i prestat se time baviti, bez nekih legalizacija i regulacija.
ali ne, treba prostituciju regulirat i priznati kao svaki drugi posao, obrt, d.o.o. kako god, plaćati doprinose i porez, ostvarivati dohodak ili dobit i to je to..
Guest- Guest
Za imigrante imate također neki prijedlog?
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Za imigrante imate također neki prijedlog?
Lotka, ja sam cijelo ovo vrijeme sarkastična. Ne zalažem se ni za legalizaciju prostitucije, ni za legalizaciju teških droga ni korupcije.
Ne pišem često na vip-u pa moj sarkazam očito nije prepoznat.
Ustvari sam ironizirala pravo žene na prostituciju sa pravom žene na pobačaj protiv kojega neprestano govorim.
Guest- Guest
Pomalo je licemjerno da država daje pravo homoseksualnim parovima na udomiteljstvo djece, a uskoro će im pravni sustav priznati i pravo braka, a samim time i posvajanje djece, a istodobno je zabranjena prostitucija u RH. Mislite da se šalim? Nedavno sam bio razgovarao s jednom sutkinjom specijaliziranom za obiteljsko pravo, žena inače i na doktorskom studiju obiteljskog prava. I kaže ona meni, znaš, nedavno sam bila na jednom seminaru, već sad postoje presude Europskog suda za ljudska prava (ESLJP) koja homoseksualnim parovima priznaju pravo na brak. Danas sutra, kad nizozemski homoseksualni bračni par dođe živjeti u RH i zatraže da im državne institucije, sudovi i upravna tijela priznaju bračni status, voljela bih vidjeti koji im sud to neće priznati, ne samo zbog presuda ESLJP, već zbog Zakona o međunarodnom privatnom pravu. RH, kao i sve države članice Vijeća Europe (preduvjet za članstvo u EU) potpisnice su Europske konvencije o ljudskim pravima i temeljnim slobodama. I sve su se obvezale na poštivanje odluka ESLJP. Kod nas, međunarodni ugovori dio su hrvatskog pravnog poretka, po svojoj pravnoj snazi su iznad Ustava i zakona.
Možete sve referendume o heteroseksualnoj definiciji braka okačit mačku o rep. Možete sve definicije braka iz Obiteljskog zakona okačit mačku o rep. Hrvatski pravni sustav i hrvatska upravna i pravosudna tijela, uključujući i Ustavni sud i Vrhovni sud, dužni su poštovati odluke ESLJP.
Desnica je u vrijednosnom i povijesnom smislu popušila ovaj ideološki rat. Sve je doduše malo usporila korona, ali izgledno je da će sudska praksa priznati gay brakove, jer ako vrijede u Nizozemskoj, a onda će bogami, vrijedit i u RH. Čak štoviše, bit će hrpa pedera iz RH koji će se vjenčavat u Nizozemskoj, a onda vraćat u RH i tražit da im hrvatski sudovi priznaju bračni status.
Možete sve referendume o heteroseksualnoj definiciji braka okačit mačku o rep. Možete sve definicije braka iz Obiteljskog zakona okačit mačku o rep. Hrvatski pravni sustav i hrvatska upravna i pravosudna tijela, uključujući i Ustavni sud i Vrhovni sud, dužni su poštovati odluke ESLJP.
Desnica je u vrijednosnom i povijesnom smislu popušila ovaj ideološki rat. Sve je doduše malo usporila korona, ali izgledno je da će sudska praksa priznati gay brakove, jer ako vrijede u Nizozemskoj, a onda će bogami, vrijedit i u RH. Čak štoviše, bit će hrpa pedera iz RH koji će se vjenčavat u Nizozemskoj, a onda vraćat u RH i tražit da im hrvatski sudovi priznaju bračni status.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Narod je prije nekoliko dana glasao za Plenkovića kao premijera i za ministra Marića kao ministra financija. Glavni razlog zašto su
2015-08-09
darth_vader-
2014-04-17
jest 20 milijardi eura pomoći za zemlje pogođene koronom. Te pare jesu na dugom štapu, ali je vjerojatnije da će ih pokupit Kenwood Kenon i Marić nego smušenjak Bernardić koji se ne snalazi niti na domaćoj političkoj sceni, a kamoli međunarodnoj. Suština čitave politike jest naguzit se Europi u zamjenu za pare, i to će raditi svatko tko dođe na vlast jer nema drugog izbora. Nas spašavaju samo EU fondovi. Dupe je dupe ali lova je lova, tako ti je to kad rasprodaš banke, telekom, INU, uništiš industriju i poljoprivredu, ostaje ti milostinja EU-a. Desnica vodi izgubljene ratove i bitke, zaostala u prošlosti, nesposobna shvatiti razmjere i dubine hrvatske nacionalne propasti, živi na staroj slavi ne shvaćajući da se ratovi danas ne vode oružjem nego kapitalom. A onaj tko ima pare, taj diktira i uvjete.melkior wrote:Narod je prije nekoliko dana glasao za Plenkovića kao premijera i za ministra Marića kao ministra financija. Glavni razlog zašto su
2015-08-09
I zato je nemoralno ne legalizirati prostituciju. Otkud pravo političkoj eliti da brani drugima biti kurve?
2015-08-09
Ne znam da li se šališ, ali si u pravu. U vrijednosnom smislu, ne postoji apsolutno više ništa za što se može uhvatiti nekakav tradicionalni konzervativizam. Kršćanstvo? Orban lupa gluposti, kršćanstvo je na respiratoru, čeka se da izdahne. Ne možeš imati baziran vrijednosni sustav na nečemu čega se nitko ne pridržava u praksi, nego samo onako, prigodno i proceduralno, ako i to. Konzervativizam lišen humanizma završava u fašizmu i vojnoj diktaturi. Ostaju liberalizam, peder agenda, lova i da, humanizam. Nacionalizam ne pije vodu, jer migranti su nova jeftina i poželjna radna snaga, NATO, Turska i Rusija međusobno neće ratovati, a ni države međusobno, stoga je uopće opravdano postaviti pitanje čemu se i zašto silne milijarde lupaju u vojsku? Odgovor je jednostavan i jasan: zbog kapitala. Zbog vojne industrije. Zbog tehnološkog prestiža. Sigurno ne zbog obrane niti zbog zbog rata. Domoljublje? To je smiješno, dom je tamo gdje ti je dobro. Tko ima love, njemu je dom čitav svijet, tko nema, i država mu je maćeha.abraham wrote:Nemojmo pretjerivati. Lake droge su vec legalizirane (KGK pomilovanje Jesus ili Jose). Dovoljno je to provuci kroz Sabor. Treba legalizirati eutanaziju. Oduzeti rednu sposobnost svima preko 70. Oduzeti pravo glasa svima preko 70. Ima se sto raditi ako se hoce...
2015-08-09
melkior wrote:
Ne možeš imati baziran vrijednosni sustav na nečemu čega se nitko ne pridržava u praksi, nego samo onako, prigodno i proceduralno, ako i to.
Možeš.
Kvaliteta vrijednosnog sustava ne ovisi o tome držl li ga se itko u praksi ili ne.
Ako je vrijedan na razini ideje odnosno teorije ili filozofije, onda je jednostavno vrijedan.
Ukoliko ga se nitko ne drži u praksi, tim gore za sve one koji to ne čine, pa makar to bili svi ljudi na svijetu.
Dapače, slobodno možemo reći da je vrijednosni sustav kojega se svi drže u praksi dokazano bezvrijedan, baš zbog toga što ga se svi drže u praksi.
Guest- Guest
Desnica u Hrvatskoj uopće ne razumije svijet oko sebe. Oni vole, razumiju i poštuju jedino pendrek i batinu po leđima, jer su na to navikli i poštuju onoga koji će isukati pendrek i batinu i raspaliti, samo što se nadaju da će oni biti ti koji će biti s prave strane batine. Ali nemaju love. nemaju kapital. Nisu umreženi sa svijetom, nemaju veze u međunarodnim krugovima, pogotovo ne u onima koji nešto negdje i znače. Upitno je da li imaju i moralni legitimitet. Desnica je po definiciji elitizam zbog sebe i za sebe, ali boluju od kroničnog intelektualnog deficita. Osnovna im je svrha ucjenjivati vlast i sisati pare iz državnog proračuna. To je neka socijalistička desnica. Na odgovornost obično pozivaju druge jer je sami nemaju. To je loše zamaskiran oportunistički biznis na račun društva u cjelini. Osnovna vrijednosna postavka im je ekonomska sociopatija, a drže se kao da su sami izmislili kapitalizam.
2015-08-09
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Predsjednica Hrvatske stigla u Mostar
» Jeziva igra "Plavi kit" stigla i do Hrvatske
» Đikić zbog Plenkovića povlači sve svoje projekte iz Hrvatske
» Slovenija otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» Jeziva igra "Plavi kit" stigla i do Hrvatske
» Đikić zbog Plenkovića povlači sve svoje projekte iz Hrvatske
» Slovenija otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
Page 3 of 7