Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 9 of 34
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Naravno da nema, i da im da neko bezvezno ministarstvo za ministra sigurno neće postaviti kompromitiranog pupija.vuksadinare wrote:ovo prvo ipak ima vise sansi a se ostvari nego škoro premijer...kaya wrote:Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
Last edited by kaya on 7/7/2020, 11:53; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Naravno da nema, i da im da neko bezvezno ministarstvo za ministra sigurno neće postaviti kompromitiranog pupija.vuksadinare wrote:ovo prvo ipak ima vise sansi a se ostvari nego škoro premijer...kaya wrote:Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
kompromitiran? Čime? Time što mi je podmetnuo da sam napisao članak o Jasenovcu koji je napisao netko drugi (i potpisao) i to poslao na sva veleposlanstva? Ajde ne zajebavaj. Pupi neće bit ministar, nego nekog kog pupi kontrolira, manjinac, ministar bez portfelja zadužen za manjine, to su najavili
....pa i nemaju bas neku konkurenciju..pa im nije tesko ponuditi pricu..suljo ima vulina...a plenki njonju...ostali su tu da a im ljube petemarcellus wrote:vuksadinare wrote:sa razlikom da je suljo odplenkija ideoloski profiliran i uvijek je na strani srpskog nacionalizma...i srpstva...zato od pocetka dobija on a i stranka mu visok postotak glasova....srbi jasno znaju sto mora biti prioritet svih prioriteta...biti na liniji srpskih interesa...i suljo za razliku od plenkija nece uzimati u krilo lijevo liberalne osim onih koji su opet na liniji srpstva ali to moraju dokazati....marcellus wrote:a to da je hdz najbolje što imamo bismo vjerojatno slušali i da Adem Vuchiqi postane precjednik hadezeja... dapače imao bi 80 posto glasova ko i u susjednoj, prijateljskoj i nesvrstanoj srbiji
Adem Vuchiqi je kreten i ne bi znao prepoznat interes Srbije ni da ga opali kurcem u čelo ali s plenkijem dijeli to da je vješt manipulator biračkim tijelom i da su svi mediji pod njegovom kontrolom, kao i sve u srbiji. Plenki ide u tom smjeru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A to bi mogao, nekog drugog. Al pupovca osobno ne. A možda neće ni nekog drugog.marcellus wrote:kaya wrote:Naravno da nema, i da im da neko bezvezno ministarstvo za ministra sigurno neće postaviti kompromitiranog pupija.vuksadinare wrote:ovo prvo ipak ima vise sansi a se ostvari nego škoro premijer...kaya wrote:Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
kompromitiran? Čime? Time što mi je podmetnuo da sam napisao članak o Jasenovcu koji je napisao netko drugi (i potpisao) i to poslao na sva veleposlanstva? Ajde ne zajebavaj. Pupi neće bit ministar, nego nekog kog pupi kontrolira, manjinac, ministar bez portfelja zadužen za manjine, to su najavili
2015-08-15
Šta ti je napravio, nisam skužila
2015-08-15
Milan Rodić zvani Majki, bivši predsjednik Srpske narodne stranke nakon smrti Milana Đukića. Pobjegao iz Hrvatske početkom Domovinskog rata da bi se vratio nakon Oluje kao da ništa nije bilo. Sada je član stranke Orah koju vodi Mirela Holy.vuksadinare wrote:poznt mi je..slici mi na ljustinuNoor wrote:vuksadinare wrote:mislim da mnogi hdzovi glasaci sad ne misle kao ti...mozs pitati trea,mihu,norku i ostale sto misle o tome da je pupi kandidat za ministra i ako postane...ja nemam nista sa tim..nisam glasovao za hdz...a lijepo su bili upozoreni da se plenkiju prevec ne vjeruje...ali jbg tko sam ja da ih upozorvam pokraj zdravih ocijuepikur37 wrote:Bitno da nije Hasanče.
jel znaš ko je ovaj sa Škorom? :)
Škorin pajdo
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Pandorina-kutija-srpske-manjine-je-otvorena-Rodic-tuzi-Pupovca-i-pokrece-aferu-srpska-Fimi-media/633480.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sns-osnivanje-hrvatske-pravoslavne-crkve-ocijenio-nacionalistickim-i-antisrpskim-potezom/480763.aspx
kaya wrote:Šta ti je napravio, nisam skužila
pa uključio me u svoj (SNV-ov) popis neprijatelja vascelog srpstva koji šalje na veleposlanstva i organizacije za ljudska prava (tako da bi mi vjerojatno odbili vizu za SAD ili Australiju) jer sam napisao članak “Povjesničar Igor Vukić dokazao da Jasenovac nije bio logor smrti”.
Problem je što ja takav tekst nikad nisam napisao, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, a usput me je optužio da su praktički svi moji tekstovi o Srbima u Hrvatskoj, iako nijedan nije. Neki su, doduše, o izvjesnom hrvatskom političkom moćniku i glavnom kadroviku HDZ-a Pupovcu, ali definitivno nisu o Srbima. O njemu su. Hrvatskom političaru, po potrebi Srbinu, kad mu to paše biti.
Onako usput, optužio me i da pozivam na ubojstva političkih protivnika jer sam Anti Tomiću poručio da “crkne od muke”.
onako usput rečeno, nikad nisam napisao niti jedan tekst koji bi se bavio Jasenovcem... eventualno događanjima oko obilježavanja obljetnice proboja logoraša kao aktualnim dnevno političkim događanjima, ali o jasenovcu definitivno nisam nikad pisao, kamoli tvrdio da nije bio logor smrti. Ali eto... to je koalicijski partner. Lažljivo govno ko i šef mu Kenwood Kenon koji i danas pili da je Škoro doveo Milanovića na vlast, a ne pijana kolinda koja je srala gluposti da ti pamet stane. I njegov HDZ koji je kao podržavao kolindu a u biti su joj podmetali gdje su mogli.
samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
evo sam ti napisao gore i prenio članak iz novog lista kako će leć.
ahahahahha...jeben post...stvarno za arhivu....od sigurno sad smo dosli 'samo da legnu'...e moj epi majevicu bi prod'o za pareepikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
2015-09-08
leć će 2027., i neće bit 10 milijardi nego će odobrit pola toga a računaju da ćemo iskoristit pola od te polovice, a i to će trebat vratit uz ugodnu kamatu.
živio hdz.
živio hdz.
vuksadinare wrote:ahahahahha...jeben post...stvarno za arhivu....od sigurno sad smo dosli 'samo da legnu'...e moj epi majevicu bi prod'o za pareepikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
prije će ti monika belući leć u krevet i reć "jebi me" nego što će te pare leć
marcellus wrote:epikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
evo sam ti napisao gore i prenio članak iz novog lista kako će leć.
Pogledat ću a sigurno nije odmah i nije mukte ali neka kapa pomalo i iz brisela
2015-08-06
vidim vec ih hvata lagana nervoza...je'l bas plenki bio do kraja iskren oko love na njihoom fejsu...kad je lova u pitanju e vec se nervozica osjeti...sumnje s ejavljajumarcellus wrote:leć će 2027., i neće bit 10 milijardi nego će odobrit pola toga a računaju da ćemo iskoristit pola od te polovice, a i to će trebat vratit uz ugodnu kamatu.
živio hdz.
2015-09-08
marcellus wrote:
je, ugodan je ak rentaš apartmane. Ja ne rentam ništa, živim od plaće. I ne da mi se zajebavat svaki put deset godina s gruntovnicom i svim ostalim institucijama koje ne funkcioniraju, ne da mi se kad mi suđenje za pizdariju traje deset godina i više košta odvjetnik nego što priča vrijedi.
hvala, ne hvala
Može biti puno, puno gore...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:ahahahahha...jeben post...stvarno za arhivu....od sigurno sad smo dosli 'samo da legnu'...e moj epi majevicu bi prod'o za pareepikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
ajde, ajde...kad ti kapne nećeš se ljutiti
:p
:D
2015-08-06
meni kapa..ali od mojih ruku...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ahahahahha...jeben post...stvarno za arhivu....od sigurno sad smo dosli 'samo da legnu'...e moj epi majevicu bi prod'o za pareepikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
ajde, ajde...kad ti kapne nećeš se ljutiti
:p
:D
2015-09-08
Noor wrote:Milan Rodić zvani Majki, bivši predsjednik Srpske narodne stranke nakon smrti Milana Đukića. Pobjegao iz Hrvatske početkom Domovinskog rata da bi se vratio nakon Oluje kao da ništa nije bilo. Sada je član stranke Orah koju vodi Mirela Holy.vuksadinare wrote:poznt mi je..slici mi na ljustinuNoor wrote:vuksadinare wrote:mislim da mnogi hdzovi glasaci sad ne misle kao ti...mozs pitati trea,mihu,norku i ostale sto misle o tome da je pupi kandidat za ministra i ako postane...ja nemam nista sa tim..nisam glasovao za hdz...a lijepo su bili upozoreni da se plenkiju prevec ne vjeruje...ali jbg tko sam ja da ih upozorvam pokraj zdravih ocijuepikur37 wrote:Bitno da nije Hasanče.
jel znaš ko je ovaj sa Škorom? :)
Škorin pajdo
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Pandorina-kutija-srpske-manjine-je-otvorena-Rodic-tuzi-Pupovca-i-pokrece-aferu-srpska-Fimi-media/633480.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sns-osnivanje-hrvatske-pravoslavne-crkve-ocijenio-nacionalistickim-i-antisrpskim-potezom/480763.aspx
Znači ekipa iz American Srbobran
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
U RH se ne živi loše a zemlja je predivna...ljudi jesu grintavi ali u suštini su dobri.
A pričam i sa strancima i oni kmeče na svoje jednako ka i mi na svoje...
A pričam i sa strancima i oni kmeče na svoje jednako ka i mi na svoje...
2015-08-06
Govnar..marcellus wrote:kaya wrote:Šta ti je napravio, nisam skužila
pa uključio me u svoj (SNV-ov) popis neprijatelja vascelog srpstva koji šalje na veleposlanstva i organizacije za ljudska prava (tako da bi mi vjerojatno odbili vizu za SAD ili Australiju) jer sam napisao članak “Povjesničar Igor Vukić dokazao da Jasenovac nije bio logor smrti”.
Problem je što ja takav tekst nikad nisam napisao, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, a usput me je optužio da su praktički svi moji tekstovi o Srbima u Hrvatskoj, iako nijedan nije. Neki su, doduše, o izvjesnom hrvatskom političkom moćniku i glavnom kadroviku HDZ-a Pupovcu, ali definitivno nisu o Srbima. O njemu su. Hrvatskom političaru, po potrebi Srbinu, kad mu to paše biti.
Onako usput, optužio me i da pozivam na ubojstva političkih protivnika jer sam Anti Tomiću poručio da “crkne od muke”.
2015-08-15
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 9 of 34