Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 8 of 34
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
....vidjet cemo kada kasica prasica bude tanasna a mnogo je gladnih krokodila...narocito u hdz-u....koliko ce imati strpljenja sa plenkijem...udar po đepu je najbolniji udar...tu onda ni price toliko ne pomazu...a nece ni korona vjecnomarcellus wrote:vuksadinare wrote:ali treba reci da je hdz bar 15% glasova dobio na tu pricu o 20 milijardi eura 'sad i odmah'...a i gdje ces bolje privuci glasace nego da im pricas pricu o brzom i velikom novcu...marcellus wrote:vuksadinare wrote:
znaci plenki je otvoreno izlagao birace...sve to je tvrdio do psljednjeg dana predizborne kampanje a znao je ovu istinu...toliko od plenkija...
birači ne vole da im kažeš kako stoje stvari. Birači su ko i cure koje pokupiš po klubovima i kafićima, vole da im se malo laže. Samo vole da laž zvuči uvjerljivo i da im laska.
mercedes, moskvič, dobio, ukraden, isti kurac. Birači su birači. Oni su tu da bleje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom, gdje su sad priče hadezovaca iz prošlih izbora "zajebo nas plenki, ne bi nikad glasali za njega da smo znali da će s pupovcem, da će najurit hasu, da će postavit obuljenku i koalirat s hns-om"?
niste znali ni ovaj put?
niste znali moj kurac.
niste znali ni ovaj put?
niste znali moj kurac.
onom hdz-ovcu koji 100% ovisi o drzavnom proracunu nece biti lako kad mu plenki kaze..'cuj nemam mozes li se odreci u ime stranke,u ime mene,u ime jean michella i brisela,obecajem bice uskoro kad ne znam'....taj ce reci plenkiju 'jebote onaj tko te poslao'
2015-09-08
marcellus wrote:Hektorović wrote:
No gdje je bolje? USA? Britaniji? Kanadi?
Ok, Novi Zeland i nije tako loš.
Mađarska, Poljska, Slovenija, Botswana, Češka, Singapur, Malezija...
I Slovenci i Česi se samo žale, a objektivno život u HR je ugodniji nego u ostalima nabrojanima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dobro ja stvarno ne znam što vi hoćete? Pobijedio vam je HDZ i umjesto da likujete i slavite pobjedu nad bezbožnim komunistima vi tulite i kmezite.
To je strašno!
A kakav bi vi htjeli HDZ? Onaj vaše mladosti? Ne,to više ne postoji.
Ponašate se isto kao i ekstremni i konzervativni sedevakantisti koji su napustili RKC nakon Drugog vatikanskog koncila.
To je strašno!
A kakav bi vi htjeli HDZ? Onaj vaše mladosti? Ne,to više ne postoji.
Ponašate se isto kao i ekstremni i konzervativni sedevakantisti koji su napustili RKC nakon Drugog vatikanskog koncila.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:
I Slovenci i Česi se samo žale, a objektivno život u HR je ugodniji nego u ostalima nabrojanima.
jelda? More, sunce, dobra klima, hrana nije loša.
je, ugodan je ak rentaš apartmane. Ja ne rentam ništa, živim od plaće. I ne da mi se zajebavat svaki put deset godina s gruntovnicom i svim ostalim institucijama koje ne funkcioniraju, ne da mi se kad mi suđenje za pizdariju traje deset godina i više košta odvjetnik nego što priča vrijedi.
hvala, ne hvala
meni je bilo jasno onog trenutka da nista od skidanja plenkija kada je steir spustio gace...vaso ostao izoliran... kovac ionako nije ni imao sanse..osim casice vise...penava tu nije mogao sam...ostali su gledali kako sacuvat sinekure i ne talasati...a pogotovo sada plenki nema nekog tko ce jasno istupiti protiv njega u stranci...i sad da im ustolici pupovca za ministar...nista...medved bu s epravdal da njega zanima samo briga za branitelje...ostalo je saka jada...zato plenki moze radit sto hoce...i kako hoce...uostalom to je vec jucer rekao..i nije psolao samo poruku dp,mostu nego i hdzovcima...mozete mi ga samo popusiti i odmah je sebi prigrabio hns,cacica,pupovca,i ids...i ibo ga racku...ako bas bude kriza koju nece moci rjesiti uvijek s eima gdje skrasiti u - briselu...kod jeana i ursule...ili ce jednostavno opet naci krivce u drugom...sa obecanjem kada se tih rjesimo ja vam obecajem trideset milijardi euramarcellus wrote:uglavnom, gdje su sad priče hadezovaca iz prošlih izbora "zajebo nas plenki, ne bi nikad glasali za njega da smo znali da će s pupovcem, da će najurit hasu, da će postavit obuljenku i koalirat s hns-om"?
niste znali ni ovaj put?
niste znali moj kurac.
2015-09-08
ni jedna drzava nece napredovat sa ovolokom korupcijom kolika je u HR
to zaboravite
a eu, pa eu je "woke ready"
ceka se samo sta ce bit u ameici
to zaboravite
2014-04-18
prckov wrote:ni jedna drzava nece napredovat sa ovolokom korupcijom kolika je u HR
to zaboravite
je da na sva sranja mi još samo ti "woke" fale
to isto
i bre milorad
tebi i epiju je dobar za raliku od prethodnog u bosanskoj vukojebini..to razumijem sa magarca na konja..Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:mislim da mnogi hdzovi glasaci sad ne misle kao ti...mozs pitati trea,mihu,norku i ostale sto misle o tome da je pupi kandidat za ministra i ako postane...ja nemam nista sa tim..nisam glasovao za hdz...a lijepo su bili upozoreni da se plenkiju prevec ne vjeruje...ali jbg tko sam ja da ih upozorvam pokraj zdravih ocijuepikur37 wrote:Bitno da nije Hasanče.
jel znaš ko je ovaj sa Škorom? :)
a to što se česi žale, i slovenci... stvar mentaliteta. Ko i Hrvati. Kad je onaj lopov Sanader "druže ivo ti si krao al si i nama dao" bio na vlasti jamralo se ko nikad prije i kasnije, a standard nikad više u hrvatskoj neće doć na tu razinu na kojoj je bio 2008. i to sam tada i napisao
poznt mi je..slici mi na ljustinuNoor wrote:vuksadinare wrote:mislim da mnogi hdzovi glasaci sad ne misle kao ti...mozs pitati trea,mihu,norku i ostale sto misle o tome da je pupi kandidat za ministra i ako postane...ja nemam nista sa tim..nisam glasovao za hdz...a lijepo su bili upozoreni da se plenkiju prevec ne vjeruje...ali jbg tko sam ja da ih upozorvam pokraj zdravih ocijuepikur37 wrote:Bitno da nije Hasanče.
2015-09-08
Milorad nikako ne može biti bre.marcellus wrote:prckov wrote:ni jedna drzava nece napredovat sa ovolokom korupcijom kolika je u HR
to zaboravite
je da na sva sranja mi još samo ti "woke" fale
to isto
i bre milorad
Pokazuješ opet totalno neznanje o Srbima. Naročito ovim iz Hrvatske,koje bi trebao najbolje poznavati.
Ravni kotari i bre imaju veze koliko Hrvati iz Bosanske Posavine sa kajkavskim popevkama.
2014-04-22
Srbin koji je zaboravio svoje korijene.Noor wrote:vuksadinare wrote:mislim da mnogi hdzovi glasaci sad ne misle kao ti...mozs pitati trea,mihu,norku i ostale sto misle o tome da je pupi kandidat za ministra i ako postane...ja nemam nista sa tim..nisam glasovao za hdz...a lijepo su bili upozoreni da se plenkiju prevec ne vjeruje...ali jbg tko sam ja da ih upozorvam pokraj zdravih ocijuepikur37 wrote:Bitno da nije Hasanče.
2014-04-22
a to da je hdz najbolje što imamo bismo vjerojatno slušali i da Adem Vuchiqi postane precjednik hadezeja... dapače imao bi 80 posto glasova ko i u susjednoj, prijateljskoj i nesvrstanoj srbiji
Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sa razlikom da je suljo odplenkija ideoloski profiliran i uvijek je na strani srpskog nacionalizma...i srpstva...zato od pocetka dobija on a i stranka mu visok postotak glasova....srbi jasno znaju sto mora biti prioritet svih prioriteta...biti na liniji srpskih interesa...i suljo za razliku od plenkija nece uzimati u krilo lijevo liberalne osim onih koji su opet na liniji srpstva ali to moraju dokazati....marcellus wrote:a to da je hdz najbolje što imamo bismo vjerojatno slušali i da Adem Vuchiqi postane precjednik hadezeja... dapače imao bi 80 posto glasova ko i u susjednoj, prijateljskoj i nesvrstanoj srbiji
2015-09-08
ovo prvo ipak ima vise sansi a se ostvari nego škoro premijer...kaya wrote:Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
2015-09-08
vuksadinare wrote:sa razlikom da je suljo odplenkija ideoloski profiliran i uvijek je na strani srpskog nacionalizma...i srpstva...zato od pocetka dobija on a i stranka mu visok postotak glasova....srbi jasno znaju sto mora biti prioritet svih prioriteta...biti na liniji srpskih interesa...i suljo za razliku od plenkija nece uzimati u krilo lijevo liberalne osim onih koji su opet na liniji srpstva ali to moraju dokazati....marcellus wrote:a to da je hdz najbolje što imamo bismo vjerojatno slušali i da Adem Vuchiqi postane precjednik hadezeja... dapače imao bi 80 posto glasova ko i u susjednoj, prijateljskoj i nesvrstanoj srbiji
Adem Vuchiqi je kreten i ne bi znao prepoznat interes Srbije ni da ga opali kurcem u čelo ali s plenkijem dijeli to da je vješt manipulator biračkim tijelom i da su svi mediji pod njegovom kontrolom, kao i sve u srbiji. Plenki ide u tom smjeru
Naravno da nema, i da im da neko bezvezno ministarstvo za ministra sigurno neće postaviti kompromitiranog pupija.vuksadinare wrote:ovo prvo ipak ima vise sansi a se ostvari nego škoro premijer...kaya wrote:Ostvarit će se isto kako se ostvario škoro kao premijer.vuksadinare wrote:ako se ovo ostvari a kod nas nije nista nemoguce..nece s eplenki samo popisat na škoru...tssssss
Last edited by kaya on Tue 7 Jul - 9:53; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 8 of 34