ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Page 6 of 34 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next

Go down

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah - Page 6 Empty Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Post by marcellus Tue 7 Jul - 10:29

društvo švedsko al plaće balkan

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah - Page 6 Empty Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Post by abraham Tue 7 Jul - 10:29

Hektorović wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:

i sad ćemo propasti zbog toga

ne, nećemo propasti zbog toga, nastavit ćemo propadati kao i do sad, sporo i bolno, zbog nepostojanja stranih ulaganja, pravne sigurnosti, loše politike zaštite nacionalnih interesa (u biti, kontraproduktivne, poznate u ekonomiji pod kolokvijalnim nazivom "našizam"), bezidejnosti, politike slijeđenja dokazano neuspješnih koncepata zapada europe, i tako dalje. Ali ne, nećemo propasti zbog pupovca, on je simptom bolesti a ne njen uzrok.

Sljedeće 4 godine HR će dobiti jako puno iz europske kase, već je Pelješki most projekt kojeg je samo Plenki mogao izgurat, a samo taj jedan projekt dovest će do osnaživanja kako same države tako i razvoja. 2020-21 bit će krizne, no do 2024 već možemo imati jak rast naspram 2019.
Kolega, vi , kao i vecina u DNRH samo racuna sto ce dobiti. Ne sto ce zarditi i kako ce stvari postaviti da se novci zarade. ne, Dat ce Eu. Plenki ce preko veze srediti 20-30 miljardi. Majko Bozja... Ici cete u Bugarsku na rad. Pisao prije deset godin da cete u Poljsku i Slovacku i vidi vraga. Prijatelj
iz najrazvijeneg dijela Varzdin, isao sljakati u Slovacku. Kila mozga .......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham Tue 7 Jul - 10:30

marcellus wrote:društvo švedsko al plaće balkan
Ide u tom smijeru.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 7 Jul - 10:30

abraham wrote:
marcellus wrote:
abraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....

ne znam, abe, ja sam za hdz glasao triput - prvi, zadnji i nikad više, iskreno na ove izbore nisam ni izašao jer me je odbio meket koji je dopirao s birališta, otišao sam s djecom na jarun.

jučer smo u birtiji na jarunu zajebavali starog hadezeovca barakaša koji još uvijek glasa za hdz, pa mi je išao objasnit povijest hdz-a i sve o đurđi i dunji i norvalu i pički miloj materinoj, nakon tri sata digresija i četiri pive još nije došao do poante pa sam zaključio da nema smisla gubit vrijeme i otišao doma spavat. Ni hadezeovci više ne znaju objasnit u čemu je poanta i zašto taj relikt prošlosti još uvijek postoji, kamoli koga predstavlja osim svoje interesne klijentele.
Tragican je ovaj obrat. Ovo je odvratno sta se pise na forumu. Do jucer su Plenkovicu i hajducima jebavali majku, trazili dlaku u jajetu i danas nakon 48 sati su shvatili da su bili u krivu i da je veliki vodja bio u pravu. Citirao se Index, RF, Kreso lovac i pjcka lijepe materine. Skori se prigovaralo "bjezanje" a ono sta su mu radili zeni je ispod svake granice ljudskosti.ADZ-ovi mediji su vodili jer su (ispravno) Skoru dozivljavali kao najvecu prijetnju. Biracko tijelo kao kakova somina iz blata Duneva...... Anemija, trt, mrt i odjednom jedino moguce a i logicno rjesenje???? Nisam znao za onaj podatak za Madjarsku ali vecini to i nije bitno jer DNRH nije imala rast 19% od 2008. Kila mozga??????Onaj dio istocnog bloka sta sam obisao izgleda bolje od DNRH. Tko im jebe mater. DNRH ima clana CH SKH u Saboru. Idemo naprijed.....
zapravo apsurd svih apsurda je pa i tragikomedija da su škori predbacivali bjezanje opravo jos vece pobjegulje...i skrivaci....kji su poslali izvdnicu 1996 godine da utvrde jos jednom da li je rat gotov lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 7 Jul - 10:31

marcellus wrote:i jedna napomena - plenkovićev HDZ je na ovim izborima dobio 80.000 glasova manje nego na prošlima, što baca malo drukčije svjetlo na "veliku pobjedu". Pobijedili su jer je SDP pao za 220.000 pod blesavim berom.

S druge strane HDZ nikad nije lakše sastavio vlast nego ove godine. A iz osnažene pozicije, bez potreba za žetončićima, krenut će se i u određene reforme i korekcije državne uprave. Naravno ništa radikalno i dramatično, no sustavno.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by abraham Tue 7 Jul - 10:32

Ovoliku razinu mrznje, blacenja i pljuvanja nisam vidio od Mesiceve prve kampanje. Mesic, HNS & CO. Ovo je bilo jos i gore jer su u medjuvremenu elektronski mediji znatno napredovali tj baza se prosirila.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 7 Jul - 10:33

inače istočni blok mi je nekad bio ono, čemer, blato, jad.

danas odeš u prag ili budimpeštu, ko da si došo iz srednjevjekovnog novog pazara u carigrad.

nešto posve drugo. Uređeno, civilizirano, kultivirano, ima se novca i to se vidi.

ništa, valjda će mi penzija ako je bude pokrivat režije, za hranu ću se snać

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham Tue 7 Jul - 10:33

Ajd ne brinite. Dat ce Jean Michell, ima on u svom uredu uvijek desetak mijardi na kupu....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 7 Jul - 10:34

Hektorović wrote:
marcellus wrote:i jedna napomena - plenkovićev HDZ je na ovim izborima dobio 80.000 glasova manje nego na prošlima, što baca malo drukčije svjetlo na "veliku pobjedu". Pobijedili su jer je SDP pao za 220.000 pod blesavim berom.

S druge strane HDZ nikad nije lakše sastavio vlast nego ove godine. A iz osnažene pozicije, bez potreba za žetončićima, krenut će se i u određene reforme i korekcije državne uprave. Naravno ništa radikalno i dramatično, no sustavno.

sustavno će hdz nakon još pet šest ovakvih pobjeda, gdje svaki ciklus dobiju 80.000 glasova manje nego u prethodnom, ostat bez birača. Kad umre i zadnja stara komunjara i branitelj na socijali.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham Tue 7 Jul - 10:35

marcellus wrote:inače istočni blok mi je nekad bio ono, čemer, blato, jad.

danas odeš u prag ili budimpeštu, ko da si došo iz srednjevjekovnog novog pazara u carigrad.

nešto posve drugo. Uređeno, civilizirano, kultivirano, ima se novca i to se vidi.

Nece kolega , nece. Najam dvosobnog stana siri centar Krakow-a cca 600 eura plus rezije. deru Poljaci. Zasto?? Zato sta mogu i imaju.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 7 Jul - 10:35

abraham wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:

i sad ćemo propasti zbog toga

ne, nećemo propasti zbog toga, nastavit ćemo propadati kao i do sad, sporo i bolno, zbog nepostojanja stranih ulaganja, pravne sigurnosti, loše politike zaštite nacionalnih interesa (u biti, kontraproduktivne, poznate u ekonomiji pod kolokvijalnim nazivom "našizam"), bezidejnosti, politike slijeđenja dokazano neuspješnih koncepata zapada europe, i tako dalje. Ali ne, nećemo propasti zbog pupovca, on je simptom bolesti a ne njen uzrok.

Sljedeće 4 godine HR će dobiti jako puno iz europske kase, već je Pelješki most projekt kojeg je samo Plenki mogao izgurat, a samo taj jedan projekt dovest će do osnaživanja kako same države tako i razvoja. 2020-21 bit će krizne, no do 2024 već možemo imati jak rast naspram 2019.
Kolega, vi , kao i vecina u DNRH samo racuna sto ce dobiti. Ne sto ce zarditi i kako ce stvari postaviti da se novci zarade. ne, Dat ce Eu. Plenki ce preko veze srediti 20-30 miljardi. Majko Bozja... Ici cete u Bugarsku na rad. Pisao prije deset godin da cete u Poljsku i Slovacku i vidi vraga. Prijatelj
to je to...a sto mislis zasto epi npr.tako druka za hdz i plenkija koji se uzgred uopce nisu izjasnili o trećem zapravo plenki je u suceljavanju sa berom da je prica o trećem neozbiljna i da to ne bi bilo dobro prihvaceno u briselu...ali epi druka jer je preko hdz-a se usidrio u zadru dobio posao i tko zna sto jos..i kako kaze yoda mora priloziti dokaz da je glasovao za hdz...i tu prica o 'trecem' pada u drugi plan kad je vlastita guzica u pitanju a to je sad hector potvrdio...a koliko je takvih...zato kazem da iskrenije podrzavaju plenkija liberali i ljevicari koji znaju d aje ideoloski plenki blize njima nego ovi lazni dibiduzi poput epija,hectora i slicnih koji s epredstavljaju nekom prohrvatskom i prodesnom ili prokonzervativnom opcijom iza kojeg se skriva ono najvaznije-briga za vlastitu guzicu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 7 Jul - 10:36

abraham wrote:Kolega, vi , kao i vecina u DNRH samo racuna sto ce dobiti. Ne sto ce zarditi i kako ce stvari postaviti da se novci zarade. ne, Dat ce Eu. Plenki ce preko veze srediti 20-30 miljardi. Majko Bozja... Ici cete u Bugarsku na rad. Pisao prije deset godin da cete u Poljsku i Slovacku i vidi vraga. Prijatelj

Samo taj Pelješki most podigao je cijene nekretnina na Pelješcu, da ne govrim koliko će ga za nekih 5 godina oživjeti od jedne napuštene vukojebine. Sav taj novac ide na povećanje standarda. Nije to samo turizam, to su i male vinarije, OPG-ovi,...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 7 Jul - 10:37

abraham wrote:Ajd ne brinite. Dat ce Jean Michell, ima on u svom uredu uvijek desetak mijardi na kupu....

nema love, to se sad saznalo nakon izbora. Deset milijardi je bilo prije.

vijest je danas da te love neće bit prije 2023. A nepovratna sredstva neće bit nepovratna nego će ih trebat vratit, uz razumnu kamatu. I neće bit deset milijardi.

ko u onom vicu s radio Erevana, jel istina da je naš sugrađanin Ivan Ivanovič na sajmu automobila u Moskvi dobio na nagradnoj igri novog Mercedesa.

"Je, istina je. Samo sajam nije bio u Moskvi nego u Lenjingradu. I nije Mercedes nego Moskvič. I nije ga dobio nego su mu ga ukrali".

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 7 Jul - 10:40

marcellus wrote:
abraham wrote:Ajd ne brinite. Dat ce Jean Michell, ima on u svom uredu uvijek desetak mijardi na kupu....

vijest je danas da te love neće bit prije 2023. A nepovratna sredstva neće bit nepovratna nego će ih trebat vratit, uz razumnu kamatu. I neće bit deset milijardi.

ko u onom vicu s radio Erevana, jel istina da je naš sugrađanin Ivan Ivanovič na sajmu automobila u Moskvi dobio na nagradnoj igri novog Mercedesa.

"Je, istina je. Samo sajam nije bio u Moskvi nego u Lenjingradu. I nije Mercedes nego Moskvič. I nije ga dobio nego su mu ga ukrali".
..plus sto evo odmah nakon izbora beroš kaze da ce biti vracanje mjera zbog korone...ali mislim stalno pusiti iste fore nije mi jasno...npr.trea,mihu razumijem oni glasaju za hdz samo da sdp i ljevica ne dođu na vlast..i sa te strane mi je razumljivo jer bolje vrabac u ruci nego golub na grani..njima nije toliko za zamjeriti...ali kad pocnu soliti epi,heczor,tetrijeb,ebo da je glas za hdz glas protiv ustasluka i ekstremizma onda znas koliko je sati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Tue 7 Jul - 10:40

marcellus wrote:inače istočni blok mi je nekad bio ono, čemer, blato, jad.

pučka kuhinja jebote
a ima i druga varijanta
ljubavnica te i hrani , ha?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 7 Jul - 10:41

marcellus wrote:

sustavno će hdz nakon još pet šest ovakvih pobjeda, gdje svaki ciklus dobiju 80.000 glasova manje nego u prethodnom, ostat bez birača. Kad umre i zadnja stara komunjara i branitelj na socijali.

Ovaj put su nezadovoljnici imali tonu opcija kontra Plenkija, neke čak i jako dobro postavljene, pa se nisu te opcije nešto strašno proslavile.

HDZ ima osjetno mlađe biračko tijelo od SDP-a.

Ovo tvoje stoji za SDP koji prirodnim odumiranjem baze ide u ropotarnicu povijesti, no HDZ se uspio podmladiti.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sora Tue 7 Jul - 10:43

marcellus wrote:

ha ha ha
e za ovaj vic ti opraštam šta si mi piso da sam što nisam

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 7 Jul - 10:44

vuksadinare wrote:to je to...a sto mislis zasto epi npr.tako druka za hdz i plenkija koji se uzgred uopce nisu izjasnili o trećem zapravo plenki je u suceljavanju sa berom da je prica o trećem neozbiljna i da to ne bi bilo dobro prihvaceno u briselu...ali epi druka jer je preko hdz-a se usidrio u zadru dobio posao i tko zna sto jos..i kako kaze yoda mora priloziti dokaz da je glasovao za hdz...i tu prica o 'trecem' pada u drugi plan kad je vlastita guzica u pitanju a to je sad hector potvrdio...a koliko je takvih...zato kazem da iskrenije podrzavaju plenkija liberali i ljevicari koji znaju d aje ideoloski plenki blize njima nego ovi lazni dibiduzi poput epija,hectora i slicnih koji s epredstavljaju nekom prohrvatskom i prodesnom ili prokonzervativnom opcijom iza kojeg se skriva ono najvaznije-briga za vlastitu guzicu

Briga za vlastitu guzicu je i briga za stanje nacije, pošto smo svi u istom.

Za vrijeme oluje ne mijenjaš solidnog kapetana, i to je to. Ima Plenki tonu mana, no ima iskustvo, ne dramatizira, ne stvara konflikte, ima solidne veze po Briselu i ne bavi se Ustašama i Partizanima. U biti najbolje je što trenutno imamo.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 7 Jul - 10:45

Hektorović wrote:
marcellus wrote:

Ovaj put su nezadovoljnici imali tonu opcija kontra Plenkija, neke čak i jako dobro postavljene, pa se nisu te opcije nešto strašno proslavile.

HDZ ima osjetno mlađe biračko tijelo od SDP-a.

Ovo tvoje stoji za SDP koji prirodnim odumiranjem baze ide u ropotarnicu povijesti, no HDZ se uspio podmladiti.
hdz prije svega ima brojnije i jace uhljebe..a sa novim mandatom ce to jos vise pojacati i sdp moze razmisljati o duzem oporbenom statusu...drugo...sdp je evidento deficitiran u kadrovima i to je lijepo objasnio gordan malic u svojoj kolumni na direktno hr...da je za to najveci krivac-milanovic ne bero...koji je u svom diktatorskom mandatu na celu sdp-a pocostios ve one koji vrijed ei imaju ugled a sebe okruzio sa komadinama,marasima,grbinima,fred maticima,beljacima...a bero koji je ionako ogranicen je to nasljedio a nije imao niti snage niti pameti da se toga rjesi..i shodno tome rezultat je takav kakav je..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor Tue 7 Jul - 10:45

vuksadinare wrote:
abraham wrote:
marcellus wrote:
abraham wrote:Da, evo 48 sati je proslo i stvari se mogu sagledati sa nekim vremenskim odmakom. Sto su izbori meni potvrdili. Ponavljam meni, sta znaci da je ovo moje misljenje. Dakle, potvrdili su da su Hrvati/biracko tijelo jako ograniceno, zapusteno i ne znam jos glupo ili samo pokvareno. Ovaj forum je prijesek i suludo je citati komanetare ovdje. Ljudi koji su do prije 48 sati pljuvali, bljuvali, proklinjali adz sada slave mudrog vodju??? Jjudi koji su osudjivali lopovluk, pogodovanje i nepotizam pljscu rukicama sa suzom u oku kako ce eto veliki vodja i veliki Vili,valjda, izvesti sa istim ljudima DNRH na neki novi bolji put??? Daklem jos jednom se pokazao sitni, kmetovski mentalitet. Ajd sta se misljenje izgleda mijenja ´cesce nego donji ves ili sta se peru zubi ali nadati se promjenom sa istim ljudima je kretenski. Sretno vam bilo.... Kila mozga....

ne znam, abe, ja sam za hdz glasao triput - prvi, zadnji i nikad više, iskreno na ove izbore nisam ni izašao jer me je odbio meket koji je dopirao s birališta, otišao sam s djecom na jarun.

jučer smo u birtiji na jarunu zajebavali starog hadezeovca barakaša koji još uvijek glasa za hdz, pa mi je išao objasnit povijest hdz-a i sve o đurđi i dunji i norvalu i pički miloj materinoj, nakon tri sata digresija i četiri pive još nije došao do poante pa sam zaključio da nema smisla gubit vrijeme i otišao doma spavat. Ni hadezeovci više ne znaju objasnit u čemu je poanta i zašto taj relikt prošlosti još uvijek postoji, kamoli koga predstavlja osim svoje interesne klijentele.
Tragican je ovaj obrat. Ovo je odvratno sta se pise na forumu. Do jucer su Plenkovicu i hajducima jebavali majku, trazili dlaku u jajetu i danas nakon 48 sati su shvatili da su bili u krivu i da je veliki vodja bio u pravu. Citirao se Index, RF, Kreso lovac i pjcka lijepe materine. Skori se prigovaralo "bjezanje" a ono sta su mu radili zeni je ispod svake granice ljudskosti.ADZ-ovi mediji su vodili jer su (ispravno) Skoru dozivljavali kao najvecu prijetnju. Biracko tijelo kao kakova somina iz blata Duneva...... Anemija, trt, mrt i odjednom jedino moguce a i logicno rjesenje???? Nisam znao za onaj podatak za Madjarsku ali vecini to i nije bitno jer DNRH nije imala rast 19% od 2008. Kila mozga??????Onaj dio istocnog bloka sta sam obisao izgleda bolje od DNRH. Tko im jebe mater. DNRH ima clana CH SKH u Saboru. Idemo naprijed.....
zapravo apsurd svih apsurda je pa i tragikomedija da su škori predbacivali bjezanje opravo jos vece pobjegulje...i skrivaci....kji su poslali izvdnicu 1996 godine da utvrde jos jednom da li je rat gotov lol!

navodno su bili toliko sigurni u pobjedu, da su ne gubeći vrijeme, unaprijed već sve pomno razradili i međusobno razgrabili i podijelili, uz ministarstava..i sve rukovodeće pozicije po Hrvatskim vodama, Hrvatskim šumama, Hrvatskim cestama, HŽ-u, HEP-u, agencijama i fondovima...

nije to nikakav Domovinski pokret, to je Imovinski pokret  :^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 7 Jul - 10:47

i nije bero grobar sdp-a nego milanovic a bero je samo polzio vijenac na taj grob Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 34 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next

Back to top

- Similar topics