Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
Page 34 of 34
Page 34 of 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah
jasambrend wrote:FRANK wrote:Meni pricas???jasambrend wrote:FRANK wrote:Ti ces braniti Livno i HRHB.epikur37 wrote:jasambrend wrote:
Frende, prošla su ta vremena...nije nitko s kruške baš pao...
Govorimo o krajnjoj konsekvenci, nekog političkog stava. Tu svi onda vrludaju, barem većina.
Međutim ja govorim o politici i da je vaša probosanska krivo nasađena.
Ako vaša probosanska politika bude tražila rat izvolite, branite Bosnu i napadajte Banja luku.
Ja neću imati problem sa svojom prohrvatskom politikom, braniti Livno i mostar i Hb.
sta ces ti braniti jebem ti rod do 9og kolina.
Sta??
Sta ti znas kako je imati 17 godina i parmiseci a na dusi imati 7,8 srba
Ma rat je sranje. Ne želim ga nikome više.
Moj zivot je pakao.
Provodim ga po ludnicama dnevno pijem 12 tableta.
Nespavam. Vec 7 dana.
Zena mi je pistolj iz usta vadila x puta.
I sad mi ovo tuzlansko kopile tumaci neko jebeno krscanstvo po forumu.
Jeben isusa i krscanstvu takvome.
Ja nisam ima nit 18 godina kad sam otisa u rat.
A sad trpit i slusat ovo bosansko govno mi se bas i neda
Sve glupa politika zakuva, a kasnije za klince koji najebu nitko ne mari, prepušteni su sami sebi, a zasluge si preuzme neki jebivjetar 200 km od fronte... Prečesto viđen obrazac, za previše ljudi znam kojima je to sranje uništio život ili su ga izgubili, nitko ni ne pokušava shvatiti posljedice koje ratna djelovanja ostave na čovjekovoj duši, samo se okrene glava na drugu stranu... Imaš sreće što si naišao na pravu ženu koja nije takva i koja te kako i sam kažeš ne jednom izvlačila iz krize, zbog nje i dice se uvik isplati boriti i nikada odustati... Jebeš to što tko baljezga po forumu, nema se smisla previše zamarati, čuvaj se zbog njih...
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
michaellcmacha wrote:
pa što je s tobom... tko bi im dozvolio da pobiju 25 milijuna ljudi.... i to 25 milijuna ljudi koji su itekao odlučni braniti se od te i takve kine.... u odnosu na broj stanovnika ti isti taiwan kinezi imaju jednu od najbrutalnijih vojski sa možda među prvih 5 po razini obučenosti a među prvih dvije po motiviranosti za braniti se... zato ih kina do sada nije ni uspjela pacificirati jer je svjesna da bi ju to skupo koštalo...
Pa čuj, nije na Tajvanu baš mala podrška među stanovništvom opciji ujedinjenja s maticom Kinom.
Doduše, za sad suverenistička opcija nosi prevagu, ali ni druga strana uopće nije slaba.
U biti će odlučujući faktor po tom pitanju biti stanje u Hong Kongu, jer je Tajvanu obećano ujedinjenje po istoj formuli jedna zemlja dva sustava, a ako se Kina ne bude mogla na za Tajvance zadovoljavajući način nositi sa krizom i Hong Kongu, ujedinjenje s Tajvanom uz podršku domaćeg stanovništva ne samo da neće uspjeti nego bi moglo i neslavno propasti.
U svakom slučaju Kina velikom brzinom jača svoju vojnu mornaricu i očita je želja da zaoštri odnose sa SAD-om ne samo po tom pitanju nego i onom širenja svoga teritorijalnog mora izgradnjom umjetnih otoka sa čime kineski susjedi a pogotovo Vijetnam uopće nisu oduševljeni.
Međutim, centralna točka odmjeravanja snaga s Amerikom će ipak očito biti Tajvan.
Guest- Guest
Čuj mislim da nećemo ni jedno ni drugo, idi pa ju brani.epikur37 wrote:Ili želite reći da bi lakše išli u rat da napadnete RS nego da branite HB?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znaju da se tu ne da ništa napraviti i to je to.prckov wrote:hdz do sad ne da nije prstom mrdno da nesto ucini u smislu treceg nego su sto direktno sto indirektno aktivno radili na zataskavanju ikakve teme o tome
da li igraju mudro na duge staze to ne znam
Jedino ako epikur ima volje za ratovati može probat...
2015-08-15
Saće Epi, čim Dodo namigne...
darth_vader-
2014-04-17
Aha, epi fantazira, misli da će se laditi u zadru a netko odavde jedva čeka pucat za njegov treći, da on obiđe đedovinu jednom godišnje. Kak da ne, pa nismo s kruške pali...jasambrend wrote:Saće Epi, čim Dodo namigne...
2015-08-15
kaya wrote:Aha, epi fantazira, misli da će se laditi u zadru a netko odavde jedva čeka pucat za njegov treći, da on obiđe đedovinu jednom godišnje. Kak da ne, pa nismo s kruške pali...jasambrend wrote:Saće Epi, čim Dodo namigne...
To mu i ja rekoh pa sam ispao mudžahedin...
darth_vader-
2014-04-17
epi nije blesav.kaya wrote:Aha, epi fantazira, misli da će se laditi u zadru a netko odavde jedva čeka pucat za njegov treći, da on obiđe đedovinu jednom godišnje. Kak da ne, pa nismo s kruške pali...jasambrend wrote:Saće Epi, čim Dodo namigne...
samo da recimo angažira čistačicu, bilo bi gospođi lakše.
ali ti kamenjarci, kao da im zub na živo vadiš.
2014-12-30
imaju dvije jake stranke jedna ni pod razno ne dovodi u pitanje prisajedinjenje sa nr kinom, a druga prihvaća tu mogućnost u doglednom vremenu ali se nikad javno nisu izjasnili kad bi to dogledno trebalo biti... i to je izvorna kuomintang stranka iliti cks-ova stranka, tako da je to više igra nego stvarno htijenje (računaj da su to pametniji ljudi od hrvata i da političke razlike nikad ne pretpostavljaju potezima koji bi štetili njihovoj državi...bez obzira što nije priznata... kolika je snaga taiwana govori podatak da ona gospodarski izvrsno surađuje sa nr kinom i u toj suradnji gdje se vrti 120 mlrd polučuje suficit. a ukupan omjer je 300mlrd/230mlrd izvoz/uvoz... imaju visok standard, plaću oko 3000 dolara, 23000 dolara bdp pc i nema teorije da bi bez ispaljenog metka prodali sve to kini koja bi ih usisala i ispljunula... ja ne tvrdim da su oni jači od kine, to bi bila glupost, ali tvrdim da su vrlo nezgodan suparnik, a napad na njih od strane kine ne bi ostao bez reakcije kako sad-a tako i japana i vijetnama... u tom ontekstu sam rekao da bi to kinu jako skupo koštalo... a oni su vojno dovoljno jaki da prežive bilo kakav prvi udar izuzev napada atomskim oružjem. a to je isključeno...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
pa što je s tobom... tko bi im dozvolio da pobiju 25 milijuna ljudi.... i to 25 milijuna ljudi koji su itekao odlučni braniti se od te i takve kine.... u odnosu na broj stanovnika ti isti taiwan kinezi imaju jednu od najbrutalnijih vojski sa možda među prvih 5 po razini obučenosti a među prvih dvije po motiviranosti za braniti se... zato ih kina do sada nije ni uspjela pacificirati jer je svjesna da bi ju to skupo koštalo...
Pa čuj, nije na Tajvanu baš mala podrška među stanovništvom opciji ujedinjenja s maticom Kinom.
Doduše, za sad suverenistička opcija nosi prevagu, ali ni druga strana uopće nije slaba.
U biti će odlučujući faktor po tom pitanju biti stanje u Hong Kongu, jer je Tajvanu obećano ujedinjenje po istoj formuli jedna zemlja dva sustava, a ako se Kina ne bude mogla na za Tajvance zadovoljavajući način nositi sa krizom i Hong Kongu, ujedinjenje s Tajvanom uz podršku domaćeg stanovništva ne samo da neće uspjeti nego bi moglo i neslavno propasti.
U svakom slučaju Kina velikom brzinom jača svoju vojnu mornaricu i očita je želja da zaoštri odnose sa SAD-om ne samo po tom pitanju nego i onom širenja svoga teritorijalnog mora izgradnjom umjetnih otoka sa čime kineski susjedi a pogotovo Vijetnam uopće nisu oduševljeni.
Međutim, centralna točka odmjeravanja snaga s Amerikom će ipak očito biti Tajvan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
zamisli onda što tek o meni misli... :)jasambrend wrote:kaya wrote:Aha, epi fantazira, misli da će se laditi u zadru a netko odavde jedva čeka pucat za njegov treći, da on obiđe đedovinu jednom godišnje. Kak da ne, pa nismo s kruške pali...jasambrend wrote:Saće Epi, čim Dodo namigne...
To mu i ja rekoh pa sam ispao mudžahedin...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hrvati ne zavređuju ni ovu državu koju imaju
a uzeli bi nešto u bosni
smijeh
a uzeli bi nešto u bosni
smijeh
a kaj bi ti uzela?Sora wrote:hrvati ne zavređuju ni ovu državu koju imaju
a uzeli bi nešto u bosni
smijeh
tvoji držali ovce u bazenu mog djeda.
kada si vidjela cipelu?
na titovom sprovodu?
2014-12-30
Sora, jedno vszno pitanje:
- pupi, brat po ideologiji;
Ili
- zlatko, brat po vjeri i porijeklu.
Koga bi radije vidjela u Vladi.
Onako, iskreno. Argumentirano.
;-D
Ili
;-D
michaellcmacha wrote:imaju dvije jake stranke jedna ni pod razno ne dovodi u pitanje prisajedinjenje sa nr kinom, a druga prihvaća tu mogućnost u doglednom vremenu ali se nikad javno nisu izjasnili kad bi to dogledno trebalo biti... i to je izvorna kuomintang stranka iliti cks-ova stranka, tako da je to više igra nego stvarno htijenje (računaj da su to pametniji ljudi od hrvata i da političke razlike nikad ne pretpostavljaju potezima koji bi štetili njihovoj državi...bez obzira što nije priznata... kolika je snaga taiwana govori podatak da ona gospodarski izvrsno surađuje sa nr kinom i u toj suradnji gdje se vrti 120 mlrd polučuje suficit. a ukupan omjer je 300mlrd/230mlrd izvoz/uvoz... imaju visok standard, plaću oko 3000 dolara, 23000 dolara bdp pc i nema teorije da bi bez ispaljenog metka prodali sve to kini koja bi ih usisala i ispljunula... ja ne tvrdim da su oni jači od kine, to bi bila glupost, ali tvrdim da su vrlo nezgodan suparnik, a napad na njih od strane kine ne bi ostao bez reakcije kako sad-a tako i japana i vijetnama... u tom ontekstu sam rekao da bi to kinu jako skupo koštalo... a oni su vojno dovoljno jaki da prežive bilo kakav prvi udar izuzev napada atomskim oružjem. a to je isključeno...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
Posljednji put kad su se crveni Čajnezi za istač prijetili Čajnezima na Tajvanu Ameri su poslali svoju flotu između Tajvana i Pipls Čajnezije.
Pipls Čajnezi onda rekli - mi ćemo njih svojim petardama preko vas.
A ne - vele Ameri - sve što proleti iznad ili oko nas smatrat ćemo napadom na SAD.
- OK, vidimo se sljedeći put.
- OK, vidimo.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Sora, jedno vszno pitanje:
Ili
;-D
ništa nemam od toga ni s jednim ni drugim
dok god ne shvatite to, šta se imamo razgovarati
inače, odgovor je NITI JEDNOG
ovo je HRVATSKA.. ne zato što bi to bio moj izbor da u vladi budu samo hrvati, nego je objektivna klima takva
veber wrote:a kaj bi ti uzela?Sora wrote:hrvati ne zavređuju ni ovu državu koju imaju
a uzeli bi nešto u bosni
smijeh
kada si vidjela cipelu?
na titovom sprovodu?
moja mama je u zagreb došla iz logora za prisilni rad u RAVENSBRUCKU a u zagreb je došla iz mostara
u zagrebu su je uhvatili na ulici i internirali 1942.
MOJ otac se motao po hanđar diviziji da bi do kraja rata se našao u plesu aerodromu, služeći JNA
čemu stalno ponavljaš istu glupost bez veze o mojim roditeljima
ne samo da nije pristojno ili netočno, nego govori o tvom totalnom primitivizmu
i ti meni neke cipele spominješ, sroljo neodgojeni
koga boli osunećeni za tebe?Sora wrote:veber wrote:a kaj bi ti uzela?Sora wrote:hrvati ne zavređuju ni ovu državu koju imaju
a uzeli bi nešto u bosni
smijeh
kada si vidjela cipelu?
na titovom sprovodu?
moja mama je u zagreb došla iz logora za prisilni rad u RAVENSBRUCKU a u zagreb je došla iz mostara
u zagrebu su je uhvatili na ulici i internirali 1942.
MOJ otac se motao po hanđar diviziji da bi do kraja rata se našao u plesu aerodromu, služeći JNA
čemu stalno ponavljaš istu glupost bez veze o mojim roditeljima
ne samo da nije pristojno ili netočno, nego govori o tvom totalnom primitivizmu
i ti meni neke cipele spominješ, sroljo neodgojeni
tvoju mamu ili oca?
ti si govno postprocesno. nametnik s kojim moramo živjet.
ali u svim tim postovima, ipak si smrad mujage.
ko i safet od novog mesta.
a kao abolirani četnik tetrjeb uredno pljujete po ruci koja vas hrani.
zato jebemti tiđmana i odojka.
bakljava dinja safet rahim delić
oslo
2014-12-30
Page 34 of 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Similar topics
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Anketa: Hasanbegović ili Pupovac, tko će biti u vladi?
» I Pupovac puk'o:Tko je dao ovlasti Vladi da se žestoko svađate sa Srbijom?
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 34 of 34