ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Page 10 of 34 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next

Go down

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah - Page 10 Empty Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Post by kaya 7/7/2020, 12:19

marcellus wrote:
kaya wrote:Šta ti je napravio, nisam skužila

pa uključio me u svoj (SNV-ov) popis neprijatelja vascelog srpstva koji šalje na veleposlanstva i organizacije za ljudska prava (tako da bi mi vjerojatno odbili vizu za SAD ili Australiju)  jer sam napisao članak  “Povjesničar Igor Vukić dokazao da Jasenovac nije bio logor smrti”.

Problem je što ja takav tekst nikad nisam napisao, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, a usput me je optužio da su praktički svi moji tekstovi o Srbima u Hrvatskoj, iako nijedan nije. Neki su, doduše, o izvjesnom hrvatskom političkom moćniku i glavnom kadroviku HDZ-a Pupovcu, ali definitivno nisu o Srbima. O njemu su. Hrvatskom političaru, po potrebi Srbinu, kad mu to paše biti.

Onako usput, optužio me i da pozivam na ubojstva političkih protivnika jer sam Anti Tomiću poručio da “crkne od muke”.
Govnar..

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah - Page 10 Empty Re: Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah

Post by epikur37 7/7/2020, 12:20

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:samo da nam legnu te pare od Šar Mišela što je Plenki obećao....da nekako premostimo do iduće sezone...
ahahahahha...jeben post...stvarno za arhivu....od sigurno sad smo dosli 'samo da legnu'...e moj epi majevicu bi prod'o za pare lol!

ajde, ajde...kad ti kapne nećeš se ljutiti
:p

:D
meni kapa..ali od mojih ruku...

ja sam se prijavio na neke poticaje pa računam

a eno ministarstvo otvorilo natječaj fond za zaštiti okoliša, za eko prihvatljiva vozila, sufinanciraju s 40%

uzeo bih 5-6 električnih skutera
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/7/2020, 12:21

epikur37 wrote:U RH se ne živi loše a zemlja je predivna...ljudi jesu grintavi ali u suštini su dobri.

A pričam i sa strancima i oni kmeče na svoje jednako ka i mi na svoje...

Kažem, Slovenci i Česi kmeče još i gore

A tek Poljaci...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by abraham 7/7/2020, 12:23

marcellus wrote:leć će 2027., i neće bit 10 milijardi nego će odobrit pola toga a računaju da ćemo iskoristit pola od te polovice, a i to će trebat vratit uz ugodnu kamatu.

živio hdz.
Jebeni Party breaker, ocete sada morati raditi????? A tko ce obnoviti Zagreb???? Peovicka i par radnih brigada??? ORA Zagreb 2021????Kolegu debila sta stavlja sve clanke iz Index-a za politickog komesara. muhahahahahahaa. Nego cisto hipotetski. Ja kao privatnik sam posjednik zgrade u centru sa deset stanova. Stanove rentiram i zivim od toga. Hocu li ja isto dobiti novce za popravak na stetu onih sat rade za 3000 Kn mjesecno???? Sto kaze Peovicka i sto kaze Rada???? Oce li Jean Michelll uletjeti sa par sto milja eura.??? Oce li veliki vodja srediti sta sa strane??? Oce li drpati Sophia-u za dude. Jest da su se obejsile ali Sophia-ne dude su super dude i samo mange smiju drpati iste... Muhahahahaha Toliko pitanja a odgovora nema?????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:23

vili matula:'Ne bi bilo iznenađenje da Kenwood Kenon opet prevari svoje birače.Osobno poznam Plenkovića i znam da mu je osobna ambicija uvijek bila najbitnija,on je odličan komunikator i to vješto koristi ali na žalost za zajednicu više za svoje ambicije.Inače,uvijek sam se pitao što radi u HDZ-u,on je ideološki uvijek bio bliže centru odnosno lijevom političkom spektru.Prije deset godina mi je rekao da mu je želja oživjeti liberalnu političku scenu i da mu je po programu ta politička opcija najbliža.'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/7/2020, 12:27

vuksadinare wrote:vili matula:'Ne bi bilo iznenađenje da Kenwood Kenon opet prevari svoje birače.Osobno poznam Plenkovića i znam da mu je osobna ambicija uvijek bila najbitnija,on je odličan komunikator i to vješto koristi ali na žalost za zajednicu više za svoje ambicije.Inače,uvijek sam se pitao što radi u HDZ-u,on je ideološki uvijek bio bliže centru odnosno lijevom političkom spektru.Prije deset godina mi je rekao da mu je želja oživjeti liberalnu političku scenu i da mu je po programu ta politička opcija najbliža.'

Link?
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:29

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:vili matula:'Ne bi bilo iznenađenje da Kenwood Kenon opet prevari svoje birače.Osobno poznam Plenkovića i znam da mu je osobna ambicija uvijek bila najbitnija,on je odličan komunikator i to vješto koristi ali na žalost za zajednicu više za svoje ambicije.Inače,uvijek sam se pitao što radi u HDZ-u,on je ideološki uvijek bio bliže centru odnosno lijevom političkom spektru.Prije deset godina mi je rekao da mu je želja oživjeti liberalnu političku scenu i da mu je po programu ta politička opcija najbliža.'

Link?
...ne mogu...na 101-jedinici je dao intervju gdje je komentirao rezultate 'Možemo' i izbor i svoj ulazak usabor i sto ce raditi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 7/7/2020, 12:29

JA vjerujem Vilimu. Djes da ne vjerujes clanu CK SKH???? Ne ide, nije ljucki. Inace odlicno odglumio u "maratoncima". Dobr bio a Tarik slab, jako slab.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:30

Hektorović wrote:
marcellus wrote:
je, ugodan je ak rentaš apartmane. Ja ne rentam ništa, živim od plaće. I ne da mi se zajebavat svaki put deset godina s gruntovnicom i svim ostalim institucijama koje ne funkcioniraju, ne da mi se kad mi suđenje za pizdariju traje deset godina i više košta odvjetnik nego što priča vrijedi.

hvala, ne hvala

Može biti puno, puno gore...

Pupovac novi ministar u Vladi?..ahahahahah - Page 10 St-louis-couple-guns-rt-jt-200629_hpMain_16x9_992

bit će, bez brige.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:31

abraham wrote:JA vjerujem Vilimu. Djes da ne vjerujes clanu CK SKH???? Ne ide, nije ljucki. Inace odlicno odglumio u "maratoncima". Dobr bio a Tarik slab, jako slab.
vili matula kojem je uloga svecenika najvise odgovrala Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:32

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:U RH se ne živi loše a zemlja je predivna...ljudi jesu grintavi ali u suštini su dobri.

A pričam i sa strancima i oni kmeče na svoje jednako ka i mi na svoje...

Kažem, Slovenci i Česi kmeče još i gore

A tek Poljaci...

kog boli kurac? Žive dobro. U Hrvatskoj dobro živi samo onaj tko je u politici ili ima neku svoju sitnu šanu, rentu... sve je isto samo njega nema.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:35

inace vili matula za razliku od vecine huligana iz 'Možemo' vrlo korektno,umjereno...nije vrijeđao ni pobjednike,ni dp,ni most ni sdp...uglavnom blaze kritike u granici politicke pristojnosti...te je rekao kao zastupnik podrzat cu dobre prijedloge kritizarat štetne...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:35

kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:Šta ti je napravio, nisam skužila

pa uključio me u svoj (SNV-ov) popis neprijatelja vascelog srpstva koji šalje na veleposlanstva i organizacije za ljudska prava (tako da bi mi vjerojatno odbili vizu za SAD ili Australiju)  jer sam napisao članak  “Povjesničar Igor Vukić dokazao da Jasenovac nije bio logor smrti”.

Problem je što ja takav tekst nikad nisam napisao, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, a usput me je optužio da su praktički svi moji tekstovi o Srbima u Hrvatskoj, iako nijedan nije. Neki su, doduše, o izvjesnom hrvatskom političkom moćniku i glavnom kadroviku HDZ-a Pupovcu, ali definitivno nisu o Srbima. O njemu su. Hrvatskom političaru, po potrebi Srbinu, kad mu to paše biti.

Onako usput, optužio me i da pozivam na ubojstva političkih protivnika jer sam Anti Tomiću poručio da “crkne od muke”.
Govnar..

cijeli HDZ je takav, govnari.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 7/7/2020, 12:36

Nitko ne kuka a i ne pametuje kao balkanjerosi. Sve znaju ali eto , jadne, ne ide ih. Svi ih prepisali a i popisali. DNRH slavi turista iz bivseg istocnog lagera. Pametnom dosta. Osim Praga nigdje nisam sreo tusriste iz DNRH. Sljaker jesam ali turiste nisam...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:37

abraham wrote:JA vjerujem Vilimu. Djes da ne vjerujes clanu CK SKH???? Ne ide, nije ljucki. Inace odlicno odglumio u "maratoncima". Dobr bio a Tarik slab, jako slab.

znam tog dripca iz gavelle od prije rata. Jebiga, dođe vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati, reče jedan srbin koji defintivno nije pupovac.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:39

marcellus wrote:

znam tog dripca iz gavelle od prije rata. Jebiga, dođe vrijeme kad se kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati, reče jedan srbin koji defintivno nije pupovac.
....za razliku od peovicke,bencicke i inih iz 'možemo' zadrzao je pristojnost...veli slusao maloprije na stojedinici njegov razgovor..uglavnom bla,bla...ali bez bacanja drvlja i kamenja..mislim da ce statirati u saboru i brati dobru placu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:40

evo da malo citiram s fejsa:

Red je čestitati pobjednicima Parlamentarnih izbora. Čestitke i zahvala na dosadašnjem putu kojim nastavljamo punom parom !

PRVO mjesto u EU po korupciji

PRVO mjesto u EU karcinom
dojke

PRVO mjesto u EU karcinom debelog crijeva

Smrtnost branitelja 12 dnevno

Samoubojstva branitelja 2-3 tjedno

Iza nas samo bugarsko gospodarstvo

380 000 iseljenih mladih radno i fertilno sposobnih

Smanjenju plače med.sestrama oboljelih od Covida za 2300 kn, dok Hrvatsku napušta 500 sestara godišnje

Naknadi gubitaka " poslovanja" Severini zbog Covida

Povećanju mirovine u iznosu 30 kn

15 smijenjenih ministara zbog korupcije

Prekršajnim prijavama staricama sa tržnice, zataškavanju krađe 33 kg dokumentacije tužiteljstva iz sudskog arhiva protiv Zagrebačke banke d.d.

Obećanju na daljnjem jačanju prava manjina i ulaganju u udruge civilnog društva

Nastavi niz uspjeha...

...sada još MORH u ruke SDSS-a i Pupovca pa je uspjeh potpun.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/7/2020, 12:45

....inace...čačić predviđa da ce koalicja 'Možemo' raspasti brzo kako sam citao u jutarnjem...jer je to mix umjerenih i agresivno radikalnih opcija i clanova...a vec su imali trzavica nekoliko dana prije izbora...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 7/7/2020, 12:50

vuksadinare wrote:....inace...čačić predviđa da ce koalicja 'Možemo' raspasti brzo kako sam citao u jutarnjem...jer je to mix umjerenih i agresivno radikalnih opcija i clanova...a vec su imali trzavica nekoliko dana prije izbora...

je, vidio sam

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 7/7/2020, 12:53

Milorad Dodik čestitao je u utorak predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na pobjedi njegove stranke na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj

https://poskok.info/plenkovicu-stigla-cestitka-iz-bih/?fbclid=IwAR16H2UvpohsWKDKHNSM7X-RSP0mFZ3d49AOgsNuR8CqwR68ugRYFqFLx9M
..............

lijepo
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 7/7/2020, 12:54

Možete nabrajati do preksutra grijehe hdz-a  , Kenwood Kenon se dobro snašao u više kriza, agrokor, uljanik, korona, potres.
Utuvite si u glavu da vaša opcija, dp, zds i nn ( nisam normalan)  nije prihvatljiva većini građana i da se vanredne situacije ne riješavaju laprdanjem o ustašama i partizanima te da isti nisu kompetentni riješiti krizu u dječjem vrtiću a kamoli u državi. Evo sada vam već bježe iz sabora jer kažu da su "poslovni ljudi" a ne političari a kako bi onda vodili državu .
Kako se uopće usuđuju u ovoj situaciji kandidirati takvi nekompetentni kada realno mogu imati situaciju da broje mrtve u stotinama na jesen i da imaju ameriku na cesti.
Đon obraz.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 34 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next

Back to top

- Similar topics