Njonjo ga ne vadi: Možda Pupi postane ministar
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njonjo ga ne vadi: Možda Pupi postane ministar
progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Za vas iz i u BIH jako dobar a za Hrvatsku ćemo tek vidjeti.Hektorović wrote:Sve u svemu dobar rezultat za Hrvatsku, jako dobar za Herceg-Bosnu.
Kaže Pupy da on neće :
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/pupovac-o-ministarskoj-funkciji-u-novoj-vladi-bilo-je-ponuda-ali-ja-imam-drugih-poslova-15006719
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možda iz tvoje perspektive,evo iz Metildine ispadoh četnik.debotoijusto wrote:progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Znaš li ti sam ja možda jedina osoba koja je na forumu net.hr, bila banirana zbog,,propagiranja nacizma,ustaštva,četničke ideologije,komunističkog zlosilja'' bilo je još,ali ovo sam zapamtio.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sovak wrote:epikur37 wrote:Pupi bi bio ok za ministra kulture, to je ok
:)
I onda bi Pupi kao hrvatski ministar kulture ili čega već stajao uz Vučića tijekom njihovih litanija u kolovozu za ''zločinačku akciju Oluju''.
Je l' to misliš?
Je l' baš hoćeš da ti se netko ovdje poštenski najebe matere ili iz čistog športskog gušta pišaš po našim kolegama koji su stradali tijekom Oluje zahvaljujući kojima i ti sada guštaš u Zadru?
Negdje ipak treba povući granicu.
Nadam se da Jandroković i Kenwood Kenon ipak imaju više takta od tebe, Šamaela i Hektorovića.
I onda kad mu kažeš da je filočetnik, budeš ti u kurcu... A ono...1/1 za u fiks staviti plus penal za Real u Primeri...
darth_vader-
2014-04-17
סמאל wrote:
Znaš li ti sam ja možda jedina osoba koja je na forumu net.hr, bila banirana zbog,,propagiranja nacizma,ustaštva,četničke ideologije,komunističkog zlosilja'' bilo je još,ali ovo sam zapamtio.
Tako i ja. Ja sam nekad bio četnik, a vidi me sad.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Muči, gori si ti od njega... Jeba vas kradeze sviju. U dupe.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Neka kradu. Naši su.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Neka kradu. Naši su.
Dašta.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:crvenkasti wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Neka kradu. Naši su.
Dašta.
Ako ne ukradu naši, onda će netko drugi. Bolje onda oni. Dok još ima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:jasambrend wrote:crvenkasti wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovac
Neka kradu. Naši su.
Dašta.
Ako ne ukradu naši, onda će netko drugi. Bolje onda oni. Dok još ima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sovak wrote:epikur37 wrote:Pupi bi bio ok za ministra kulture, to je ok
I onda bi Pupi kao hrvatski ministar kulture ili čega već stajao uz Vučića tijekom njihovih litanija u kolovozu za ''zločinačku akciju Oluju''.
Je l' to misliš?
Je l' baš hoćeš da ti se netko ovdje poštenski najebe matere ili iz čistog športskog gušta pišaš po našim kolegama koji su stradali tijekom Oluje zahvaljujući kojima i ti sada guštaš u Zadru?
Nadam se da Jandroković i Kenwood Kenon ipak imaju više takta od tebe, Šamaela i Hektorovića.
Evo, koliko vidim za sada taj takt izostaje i izgleda ide se s mjestom za Pupovca ili nekog njemu bliskog u izvršnoj vlasti.
Bahatost pobjednika katkad bude neukrotiva i Jandrokoviću i Plenkoviću je možda važnije Škori mahati crvenom krpom pred nosom nego otupiti oštricu DP-a.
OK, ali idemo ovako - bi li HDZ dobio toliki broj glasova da se obećalo mjesto u izvršnoj vlasti za Pupovca ili nekog njegovog??
Najbolje ili najgore (kako tko to gleda) od svega što bi time tresnuli zidarsku pljusku upravo dobrom dijelu birača HDZ-a.
Ima ih oko mene podosta i Pupovca u izvršnoj vlasti ne mogu niti mniti, a kamoli vidjeti.
Pratimo dalje.
Guest- Guest
Sovak wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Pupi bi bio ok za ministra kulture, to je ok
Je l' to misliš?
Evo, koliko vidim za sada taj takt izostaje i izgleda ide se s mjestom za Pupovca ili nekog njemu bliskog u izvršnoj vlasti.
Bahatost pobjednika katkad bude neukrotiva i Jandrokoviću i Plenkoviću je možda važnije Škori mahati crvenom krpom pred nosom nego otupiti oštricu DP-a.
OK, ali idemo ovako - bi li HDZ dobio toliki broj glasova da se obećalo mjesto u izvršnoj vlasti za Pupovca ili nekog njegovog??
Najbolje ili najgore (kako tko to gleda) od svega što bi time tresnuli zidarsku pljusku upravo dobrom dijelu birača HDZ-a.
Ima ih oko mene podosta i Pupovca u izvršnoj vlasti ne mogu niti mniti, a kamoli vidjeti.
Pratimo dalje.
Pomalo...nema potrebe uzbuđivati se...
Sve će to Plenkulja posložiti da svima bude taman.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Sovak wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Pupi bi bio ok za ministra kulture, to je ok
Je l' to misliš?
Pratimo dalje.
Pomalo...nema potrebe uzbuđivati se...
Sve će to Plenkulja posložiti da svima bude taman.
je, da, veliki vođa, stabilnost, europa, umjereni napredak u okrivima zakona i europskih vrijednosti, što je još novog?
jasambrend wrote:Jeba vas kradeze sviju. U dupe.
amen
Pa zar još čitate INDEX?
Za neke teme ćete imati debelu 2/3 većinu u Saboru. Puno je i ako je samo to.RayMabus wrote:Za vas iz i u BIH jako dobar a za Hrvatsku ćemo tek vidjeti.Hektorović wrote:Sve u svemu dobar rezultat za Hrvatsku, jako dobar za Herceg-Bosnu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Erdoğan ponovno provocira: Aja Sofija možda postane džamija
» Hoće li desnica blokirati Bruxelles: ‘To je realna opasnost, EU možda postane neupravljiva‘
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Hoće li desnica blokirati Bruxelles: ‘To je realna opasnost, EU možda postane neupravljiva‘
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
Page 3 of 3