Njonjo ga ne vadi: Možda Pupi postane ministar
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njonjo ga ne vadi: Možda Pupi postane ministar
Sve je to lijepo, divno, krasno, ali Pupovac ako je pametan (a jest) će to odbiti. Naime, za biti fucking ministar moraš povremeno obilaziti hrvatska groblja i polagati vijence za državne blagdane, recimo Oluju Što to njemu treba, a i teže je prodavati priču o ugroženosti Srba kad si ministar. Bila bi to medvjeđa usluga Pupiju jer si neke stvari kao ministar jednostavno ne možeš dozvoliti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sad zamislite vijest: Ministar kulture doktor Milorad Pupovac urucio je sestoaprilsku nagradu za knjizevnost Teofilu Pancicu, regionalno prepoznatljivim knjizevniku
D
D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma Pupiju dat Murganičkino ministarstvo i sve ok.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
epikur37 wrote:Pupi bi bio ok za ministra kulture, to je ok
:)
I onda bi Pupi kao hrvatski ministar kulture ili čega već stajao uz Vučića tijekom njihovih litanija u kolovozu za ''zločinačku akciju Oluju''.
Je l' to misliš?
Je l' baš hoćeš da ti se netko ovdje poštenski najebe matere ili iz čistog športskog gušta pišaš po našim kolegama koji su stradali tijekom Oluje zahvaljujući kojima i ti sada guštaš u Zadru?
Negdje ipak treba povući granicu.
Nadam se da Jandroković i Kenwood Kenon ipak imaju više takta od tebe, Šamaela i Hektorovića.
Guest- Guest
Pupi može biti ili ministar uprave ili ministar demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Takva ministarstva ne zahtjevaju njegovu prisutnost na nekim za Hrvatsku važne obljetnice,poput Oluje i slično.
Takva ministarstva ne zahtjevaju njegovu prisutnost na nekim za Hrvatsku važne obljetnice,poput Oluje i slično.
2015-07-23
Pupovac nije za ministra, jebat će mu mater čitava Hrvatska, zbog njega se ni Kenwood Kenon neće moći pojaviti u Kninu.
2015-08-09
Mislim, jedno je pišat po DP-u i njihovim papazjanijama kako Kenwood Kenon može biti ministar vanjskih poslova, ali ima u ovoj zemlji i pravih, ne samo lažnih branitelja, a nisu svi Tomo Medved
2015-08-09
סמאל wrote:Pupi može biti ili ministar uprave ili ministar demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Kao ministar hrvatske vlade tj. član izvršne vlasti nema što tražiti niti u Beogradu na njihovim litanijama zbog Oluje.
Takvim sranjima Kenwood Kenon bi si pucao u nogu.
A meni on ne izgleda kao takav niti malo.
Guest- Guest
Dobri de zahebajem se Sova....koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
2015-08-06
epikur37 wrote:Dobri de zahebajem se Sova....koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
Sve pet. Ja sam samo pital.
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobri de zahebajem se Sova..iz dispet.koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
eto da su tvoji dobili sad bi ti nama nabijao svog hasanceta a znas da je protiv hercegbosne I da je islamist
2015-08-06
Pa i nije,jedino ako ga ne ponese taština te zbog onog,,ministar vanjskih poslova'' namjerno stavi Pupija za ministra,da raspizdi Škoru i DP.Sovak wrote:סמאל wrote:Pupi može biti ili ministar uprave ili ministar demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Kao ministar hrvatske vlade tj. član izvršne vlasti nema što tražiti niti u Beogradu na njihovim litanijama zbog Oluje.
Takvim sranjima Kenwood Kenon bi si pucao u nogu.
A meni on ne izgleda kao takav niti malo.
I da,mislim da mu to ne može naškodit,jer Škoro i DP ali i MOst,cijelo su vrijeme kao krimen HDZ-a uzimali HNS i Pupija,pa svejedno s tim nisu postigli ništa.
Umjerenim ljudima koji su glasovali za HDZ,Pupi neće biti smetnja a lojalni HDZovci će i onako polizat sve što im pljunu iz središnjice.
2015-07-23
Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
2015-07-23
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobri de zahebajem se Sova..iz dispet.koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
eto da su tvoji dobili sad bi ti nama nabijao svog hasanceta a znas da je protiv hercegbosne I da je islamist
Kako moji kad sam glasoval za Most?
I ne jednom sam danas ponovio ovdje kako duriti se sada protiv Plenkovića i tražiti njegovu smjenu je glupost. Bila je glupost i prije, ali sada još veća.
Za Treći je gotova stvar. Ništa od njega.
Vjerojatno će se ipak pritiskati na izmjene izbornog zakona kako bi ipak Hrvati birali svoje predstavnike tj. povratak na osnovne postavke Daytona.
Za ostalo bumo pričekali raspad Varte.
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobri de zahebajem se Sova..iz dispet.koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
Kako moji kad sam glasoval za Most?
I ne jednom sam danas ponovio ovdje kako duriti se sada protiv Plenkovića i tražiti njegovu smjenu je glupost. Bila je glupost i prije, ali sada još veća.
Za Treći je gotova stvar. Ništa od njega.
Vjerojatno će se ipak pritiskati na izmjene izbornog zakona kako bi ipak Hrvati birali svoje predstavnike tj. povratak na osnovne postavke Daytona.
Za ostalo bumo pričekali raspad Varte.
x
I to je to
2015-08-06
סמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Manjak emocionalne inteligencije.
To bi prije svega smetalo izvornom biračkom tijelu HDZ-a i svim braniteljima tj. svima koji su na ovim izborima glasovali za HDZ.
S takvim stvarima se ozbiljan političar ne igra.
Ne gura se prst u oko svojim biračima.
No dobro. Bumo videli.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Dobri de zahebajem se Sova..iz dispet.koji ti je hurac. I vi podjebajete s Hasancetom...sta sad.
Haso je jedan od glavnih razloga dobrih rezultata Mosta.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sve u svemu dobar rezultat za Hrvatsku, jako dobar za Herceg-Bosnu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
סמאל wrote:Hahaha,jebote,pa doslovno pišaju Škori i DP ravno u usta.
Sad će metilda reći i Njonji da ide u matičnu državu.
gle, nisam vidjela da me ovdje spominješ.. pa evo, da prokomentiram..
njonjo i plenki ne uriniraju po škori nego po narodu ali kao i kod svih narcisa sa megalomanskim egom taj će im se ego razbiti o glavu..
treba biti strpljiv.. prekomično je samo kako vas nekolicina uživa u ovome cirkusantu od političara.. sve u svoje vrijeme
Guest- Guest
Sovak wrote:סמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
Manjak emocionalne inteligencije.
To bi prije svega smetalo izvornom biračkom tijelu HDZ-a i svim braniteljima tj. svima koji su na ovim izborima glasovali za HDZ.
S takvim stvarima se ozbiljan političar ne igra.
Ne gura se prst u oko svojim biračima.
No dobro. Bumo videli.
točno to!!!
Guest- Guest
progovorilo ono praiskonsko u tebi - HDZ-ovacסמאל wrote:Ma šta se ja ustručavam,pa naravno da treba stavit Pupija za ministra,jer to može smetati i onako onima koji su zbog Pupija i prebjegli Škori.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Erdoğan ponovno provocira: Aja Sofija možda postane džamija
» Hoće li desnica blokirati Bruxelles: ‘To je realna opasnost, EU možda postane neupravljiva‘
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Hoće li desnica blokirati Bruxelles: ‘To je realna opasnost, EU možda postane neupravljiva‘
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
Page 2 of 3