Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
Page 1 of 1
Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
ide link...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
https://kamenjar.com/jandrokovic-pred-velikim-izazovima-s-kojima-se-hrvatska-suocava-ne-treba-dolijevati-ulje-na-vatru/
2015-09-08
Re: Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
...zadnjih dana najrazboritiji komentar...
2015-09-08
za razliku od mede puno mudriji...
2015-09-08
iskreno danas bi mnogi potpisali jandrokoviceve rijeci..i uzgred i zoki i plenki i medo i škoro bi ga mogli poslusati
2015-09-08
Pa dobro. To su ljudski faktori. Netko je borben a netko pomirljiv.
Inače jandrokovoć je po meni najopušteniji i bajkultirniji političar hrvatske.
Nemaš dojam da bi zubima i noktima branio svoju fotelju iako je dojam da do nje lako dođe.
Ali je cool
Inače jandrokovoć je po meni najopušteniji i bajkultirniji političar hrvatske.
Nemaš dojam da bi zubima i noktima branio svoju fotelju iako je dojam da do nje lako dođe.
Ali je cool
Similar topics
» Njonjo danas ljubi a prije 3 godine bi klao Vučića
» zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade
» ŽESTOKA REAKCIJA SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA NA JUNCKEROVO PISMO: ‘To više neće moći tako!’
» Sa Zoxom više nemamo ništa: On je bahat, antivakser, klasist i antizapadni političar
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade
» ŽESTOKA REAKCIJA SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA NA JUNCKEROVO PISMO: ‘To više neće moći tako!’
» Sa Zoxom više nemamo ništa: On je bahat, antivakser, klasist i antizapadni političar
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
Page 1 of 1