Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
Page 1 of 1
Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
http://www.narod.hr/hrvatska/jandrokovic-nastavlja-s-napadima-gi-narod-odlucuje-cilj-inicijative-oslabiti-politicki-sustav-kakav-imamo-sada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
ti irud mater i najljenjiji,najplasljiviji..postaju lavovi kad im je guzica i fotelaj ugrozena...onda se moze letjeti na sve cetri starne,raditi 24 sata...dokaz je jandrokovic njonjo..vec par dana ga je svugdje..i vice,plasi,prijeti,misice pokazuje ali akd mu je guzica u pitanju..inace za sve drugo nula bodova..miš
2015-09-08
Re: Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
...ko da su mu torpeda u guzici...njonjo s eipak zabrinuo za foteljicu i kartijeru..jer sto bi iance radio da nema toga..za biznis nije..za motiku nije...
2015-09-08
vucino, strah od gubitka fotelje izvlaci od ljudi maksimum za opstankom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
..a cini mi se da njonjo jke sve svjesniji da mu je rok trajanja sve kraci..ne samo na drzavnoj poziciji vec i u stranci..dopizdio je velikom dijelu hdzovaca svojim uguziarstvom..mogao je jedno vrijeme ali ne i dovijeka...ne znaci da ako je bio po volji sanaderu,jaci,plenkiju...karamarko ga je stavio na led ali je sam karamarko kratko trajao da ce ga drugi u hdz-u trpjeti...pa sad dr'z ne daj..a sumnjam da plenki ima volje da ga vuce sa sobom u brisel..sto cemu tamo nema potrebe kad je i sam tamo svojevrsni briselski 'jandrokovic'Leviathan2 wrote:vucino, strah od gubitka fotelje izvlaci od ljudi maksimum za opstankom
2015-09-08
clanstvo hadezea nema utjecaj na izbor vrha stranke, vrh stranke odlucuje o kandidatim i o ponasanju stranke, onih par glasnijih neslagaca se lako eliminiravuksadinare wrote:..a cini mi se da njonjo jke sve svjesniji da mu je rok trajanja sve kraci..ne samo na drzavnoj poziciji vec i u stranci..dopizdio je velikom dijelu hdzovaca svojim uguziarstvom..mogao je jedno vrijeme ali ne i dovijeka...ne znaci da ako je bio po volji sanaderu,jaci,plenkiju...karamarko ga je stavio na led ali je sam karamarko kratko trajao da ce ga drugi u hdz-u trpjeti...pa sad dr'z ne daj..a sumnjam da plenki ima volje da ga vuce sa sobom u brisel..sto cemu tamo nema potrebe kad je i sam tamo svojevrsni briselski 'jandrokovic'Leviathan2 wrote:vucino, strah od gubitka fotelje izvlaci od ljudi maksimum za opstankom
znas kako to ide
hdz je nastao kao ideja i pokret, sad je postao oportunisticka mashina
u dnrh ne vidim nikakve snage koja bi mogla nest ucinit da poboljsa bilo sto na politickoj i ekonomskoj sceni
bit ce jednostavno i dalje ono, ajd nekako ide dok ne dojde do totalnog zaglavljivanja u mulju
mada europa nece dozvolit da se ista mjenja u hr, uvijek ce poslusnici iz hdz ili sdp pa cak i zivog zida dobiti slamku za disanje
“Meni se čini da je glavna namjena oslabiti politički i stranački sustav kakav imamo sada. Naravno da on ima svoje slabosti, daleko je on od idealnog , ali ne znači da svaka promjena donosi nešto dobro. Postoje promjene koje mogu uzdrmati i ono dobro što postoji”
Sačuvaj nas Bože dobroga i lošega ovog političkog sustava
Sačuvaj nas Bože dobroga i lošega ovog političkog sustava
2014-04-15
ukratko poručio je:ne treba ništa mijenjati kad nam je ovako super.Uostalom,cijela vlada je takva,bezbroj lijepih riječi koje ponavljaju kao papagaji i ljudi ih više ni ne slušaju nego odmahuju rukom i gledaju svoja posla da prežive.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Milanović danas prestaje biti šef SDP-a?
» Hrvatska Wikipedija konačno prestaje biti ustaško ruglo
» Znamo, to sad već pomalo prestaje biti vijest, ali svejedno je zabavno.
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Hrvatska Wikipedija konačno prestaje biti ustaško ruglo
» Znamo, to sad već pomalo prestaje biti vijest, ali svejedno je zabavno.
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
Page 1 of 1