Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
Evo,Bago veli kako po tim nekim statistikama,Most je imao više ženskih birača nego muških,tak da ispada kako Longy ipak podržaje emančipiranu stranku.melkior wrote:סמאל wrote:Vidim,slavljenički repertoar Mosta,kao da je preslikan od HDZ-a prije 4 god.
Na žalost, nemam zastavu da se u nju umatam
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma to je zbog Petrova, čovjeka bi svaka mater poželjela za zetaסמאל wrote:Evo,Bago veli kako po tim nekim statistikama,Most je imao više ženskih birača nego muških,tak da ispada kako Longy ipak podržaje emančipiranu stranku.melkior wrote:סמאל wrote:Vidim,slavljenički repertoar Mosta,kao da je preslikan od HDZ-a prije 4 god.
https://www.tportal.hr/magazin/clanak/jako-mi-se-svida-bozo-petrov-20151221
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma Petrov mi malo djeluje gay. ali onaj latentni,sigurno su ga svećenici pipkali kao ministranta.
2015-07-23
Da sam u osmoj izbornoj jedinici dao bi glas Mati Kapoviću. Nije mi emancipacija mjerilo za koga ću glasat nego tko će.najbolje trest kavez ovim vladajućima a da može preći izborni prag ti uđe u sabor.סמאל wrote:Evo,Bago veli kako po tim nekim statistikama,Most je imao više ženskih birača nego muških,tak da ispada kako Longy ipak podržaje emančipiranu stranku.melkior wrote:סמאל wrote:Vidim,slavljenički repertoar Mosta,kao da je preslikan od HDZ-a prije 4 god.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
Ma Petrov mi malo djeluje gay. ali onaj latentni,sigurno su ga svećenici pipkali kao ministranta.
2015-08-09
Nego, ovo je pička i pol, u svakom smislu. Opasna, vatrena, crvenokosa
2015-08-09
Božo je želio postati fratar, ali je odustao. Jer podnio bi i siromaštvo i celibat, ali ne i poslušnost
Cijelog sam života bio osoba koja voli na svoj način tragati za rješenjima. I teško mi je bilo prihvatiti da strogo moram slušati nekoga iznad,
https://www.vecernji.hr/premium/bozo-je-zelio-postati-fratar-ali-je-odustao-jer-podnio-bi-i-siromastvo-i-celibat-ali-ne-i-poslusnost-1037690
Cijelog sam života bio osoba koja voli na svoj način tragati za rješenjima. I teško mi je bilo prihvatiti da strogo moram slušati nekoga iznad,
https://www.vecernji.hr/premium/bozo-je-zelio-postati-fratar-ali-je-odustao-jer-podnio-bi-i-siromastvo-i-celibat-ali-ne-i-poslusnost-1037690
2015-08-09
melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
našli se bolesnici pričati o Petrovu.. židovski nick, general s malim, sluđeni melkior, debo koji će od korone umirati dugo i bolno hvatajući zrak, epi uhljeb .. tko još.. aha, longi iz galaktičke federacije- taman pacijenti za Božu dakle, niste vrijedni svi zajdno Božinog malog nokta, šta nokta, šporkice ispod nokta.. poznajem ga od kad je bio dijete i glasovala sam za Most a ne za DP tek da se zna ako tko nije pročitao prije, ali ovo preseravanje nad DP i ljudima u njemu je gadljivo do bola..
i svi ste odjednom veliki hdz-ovci i domoljubi.. nu generala nakon bitke
Guest- Guest
Nego kako ti znaš da je Galaktičkom đeneralu mali ?metilda wrote:melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
našli se bolesnici pričati o Petrovu.. židovski nick, general s malim, sluđeni melkior, debo koji će od korone umirati dugo i bolno hvatajući zrak, epi uhljeb .. tko još.. aha, longi iz galaktičke federacije- taman pacijenti za Božu dakle, niste vrijedni svi zajdno Božinog malog nokta, šta nokta, šporkice ispod nokta.. poznajem ga od kad je bio dijete i glasovala sam za Most a ne za DP tek da se zna ako tko nije pročitao prije, ali ovo preseravanje nad DP i ljudima u njemu je gadljivo do bola..
2015-07-23
I druga stvar,ja niti sam HDZ-ovac,niti sam kvazi domoljub,ali sam navijao za Plenkija,kao jedinu zdravorazumsku izglednu opciju za premijera.
2015-07-23
A eto, pogodio si da ga žene voleסמאל wrote:Nego kako ti znaš da je Galaktičkom đeneralu mali ?metilda wrote:melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
2015-08-09
Borba protiv korupcije i neko bolje društvo mi je bitna stavka kad su parlamentarni izbori u pitanju. Ne glasam ja uvijek za Most. Sinčić za eu parlament , Akcija mladih lokalni izbori i Miro Bulj kad su ovi za Sabor.
Akcija mladih sigurno nije neka desničarska opcija pa prema tome emancipacija odnosno ta tematika nije nešto po čemu ja ravnam to komu ću dat glas na izborima.
Akcija mladih sigurno nije neka desničarska opcija pa prema tome emancipacija odnosno ta tematika nije nešto po čemu ja ravnam to komu ću dat glas na izborima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Metilda, izaziva li Božo u tebi majčinski instinkt?metilda wrote:melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
2015-08-09
סמאל wrote:Nego kako ti znaš da je Galaktičkom đeneralu mali ?metilda wrote:melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
po megalomanskom nicku
Guest- Guest
Zar je Metilda stara baba ?melkior wrote:Metilda, izaziva li Božo u tebi majčinski instinkt?
Uh,mislio sam da je neka mlađa,sad ipak moram malo obzirnije se odnosit prema gospođi.
2015-07-23
melkior wrote:Čovjek je jednostavno volio čvrste, mišićave saborske zaštitareHektorović wrote:melkior wrote:Pernar je jedini imao muda govoriti protiv NATO-a u Saboru, na živi užas HDZ-a, i protiv banaka. Na žalost, pokopao ga je vitamin CHektorović wrote:
ŽivoZidaši su do prije par mjeseci još uvijek trubili kako su 3. stranka u državi nesvjesni svog kolapsa u totalnu nebitnost. Njihovih 15 minuta loše političke šale je jednostavno prošlo.
No i kad bi imao muda nešto govoriti, sve bi to potkopao cirkusom, teorijama zavjere, vitaminom C... Politički štetočina ukratko.
ahahaha, bit će i to :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
melkior wrote:Metilda, izaziva li Božo u tebi majčinski instinkt?metilda wrote:melkior wrote:U stvari, više izgleda kao mamin sinčić za obiteljskim ručkom, nema seksepil bad guya, kakve mamine kćerkice obično vole, al´ spašava ga što je psihijatar, pa dobro poznaje psihoze i neurozeסמאל wrote:
imam šestero djece tako da je moj majčinski instinkt prirođena osobina .. i da, volim Božu kao da mi je sin, kumovi smo
Guest- Guest
Ne znam da li će dobiti mandat ovaj tjedan, biti će žalbi, a bez pravovaljanih rezultata, verificiranih od DIP-a, teško će Milanović uopće početi službene konzultacije - ma kako kratko one trajale.
Biti će još par zastupnika koji će prići novoj vladajućoj koaliciji kako vrijeme bude odmicalo, tj. kada njima bude odgovaralo da se outaju. :)
Nije uopće problem DP i velik broj ljudi tamo, problem je logika rušenja, ucjenjivanja i destabiliziranja. Oni ne bi mogli sa rodbinom surađivati, to je bijesno.
Raspudići u Sabor, Pernar van, solidno. Došle su i Dalija, Peovićka, Borićka, pa će se DP imati s kime igrati dok upravljamo državom.
Što se MOST-a tiče: 2015 - 19 mandata, 2016 - 13 mandata, 2020 - 7 mandata uz sva ziher kadrovska pojačanja. MOST, baš kao i HDSSB, naprosto sporo odumire.
Biti će još par zastupnika koji će prići novoj vladajućoj koaliciji kako vrijeme bude odmicalo, tj. kada njima bude odgovaralo da se outaju. :)
Nije uopće problem DP i velik broj ljudi tamo, problem je logika rušenja, ucjenjivanja i destabiliziranja. Oni ne bi mogli sa rodbinom surađivati, to je bijesno.
Raspudići u Sabor, Pernar van, solidno. Došle su i Dalija, Peovićka, Borićka, pa će se DP imati s kime igrati dok upravljamo državom.
Što se MOST-a tiče: 2015 - 19 mandata, 2016 - 13 mandata, 2020 - 7 mandata uz sva ziher kadrovska pojačanja. MOST, baš kao i HDSSB, naprosto sporo odumire.
Guest- Guest
סמאל wrote:Zar je Metilda stara baba ?melkior wrote:Metilda, izaziva li Božo u tebi majčinski instinkt?
Uh,mislio sam da je neka mlađa,sad ipak moram malo obzirnije se odnosit prema gospođi.
ma vidiš, nisi ni ti mene pratio prije 10 godina.. imam ti ja 60 godina, šestero djece i gluvarim po forumu kad ne kuham i ne čistim
Guest- Guest
metilda wrote:
Odjednom?
Pa ja sam neki dan ovdje pred svima pisao Epiju da ne glasa za Most, nego za Plenkija, koji je trenutno jedina dominantna vertikala Hrvatske politike.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Haha,vidiš nikad mi to nije palo na pamet.Zato on voli da ga zovu Longi,dok je zapravo ,,Shorty''metilda wrote:סמאל wrote:Nego kako ti znaš da je Galaktičkom đeneralu mali ?
po megalomanskom nicku
Vidiš ti kako je žensko mudro i pronicljivo, zato Longy ne voli žene,jer ni one ne vole njega jer nije,,Longy'' nego ,,Shorty''
2015-07-23
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Grdović se popišao po Škori
» Plenkovich u N2
» Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
» papa se popisao na bartulicu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Plenkovich u N2
» Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
» papa se popisao na bartulicu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 4 of 9