Plenkovich u N2
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkovich u N2
https://hrti.hrt.hr/#/linear/83
Bez obzira što je HDZ nakupina krkanluka,lopovluka,primitivizma,itd. ipak navijam za Plenkya i ne bih volio nikoga drugog na mjestu premijera.
Bez obzira što je HDZ nakupina krkanluka,lopovluka,primitivizma,itd. ipak navijam za Plenkya i ne bih volio nikoga drugog na mjestu premijera.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Plenkovich u N2
plenki je elementarna nepogoda ali bero i ekipa su nakupina ameba i papučica spram kojih je plenki svemirski brod
Plenky je svemirski brod ne samo za Beru,već i sve ostale.tre wrote:plenki je elementarna nepogoda ali bero i ekipa su nakupina ameba i papučica spram kojih je plenki svemirski brod
2015-07-23
nije li to tragično?Hvali se i izokreće da se sve praši i vrlo je vješt u tome zato i je svemirski brod ali koja korist od toga?סמאל wrote:Plenky je svemirski brod ne samo za Beru,već i sve ostale.tre wrote:plenki je elementarna nepogoda ali bero i ekipa su nakupina ameba i papučica spram kojih je plenki svemirski brod
vili40-
2015-08-02
Plenki je dobar,ali je na čelu pogrešne stranke.To je isto kao dovedeš vegetarijanca da predvodi kanibale.
2015-07-23
de vili jesi li ti išta čuo iz berinih usta osim HDZ lopovi, propas HDZ, mi budućnost a ne HDZ,...vili40 wrote:nije li to tragično?Hvali se i izokreće da se sve praši i vrlo je vješt u tome zato i je svemirski brod ali koja korist od toga?סמאל wrote:Plenky je svemirski brod ne samo za Beru,već i sve ostale.tre wrote:plenki je elementarna nepogoda ali bero i ekipa su nakupina ameba i papučica spram kojih je plenki svemirski brod
Jel ima taj išta drugo u riječniku osim HDZa? nudi lex kanabis i to mu je sav program, sve ostalo je antikampanja na račun HDZa i ništa drugo. Pa zorangutanova vlada će izgubiti primat najgore vlade u prvih mjesec dana ako krešo pajser, mrak zamračiš i tulavi bero zasjednu za kormilo države a onda ćeš se opet čuditi kad te miha ili ja ili netko treći opet počne klepati po ušima jer si opet stao na iste grablje.
još samo kad bi se riješio balasta onih poput Josipe Rimac.kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
2015-07-23
pa to trubim cijelo vrijeme da je u našoj politici totalni raspašoj,to su manje više sve tragikomični vrlo ograničeni ljudi za napraviti nešto korisno,sama glumatala i lažovčine.Sad sam maknuo plenkija,hvala izumitelju daljinskog,koji toliko sere i izokreće da mi od toga nije dobro.Ovaj mu pokaže tablicu i matematiku a plenki sve nas uvjerava da to nije tako pa mota i mota...kako njemu ne pozli od toga?Postojanje bere njemu je samo olakotna okolnost ali ga ne opravdava.tre wrote:de vili jesi li ti išta čuo iz berinih usta osim HDZ lopovi, propas HDZ, mi budućnost a ne HDZ,...vili40 wrote:nije li to tragično?Hvali se i izokreće da se sve praši i vrlo je vješt u tome zato i je svemirski brod ali koja korist od toga?סמאל wrote:Plenky je svemirski brod ne samo za Beru,već i sve ostale.tre wrote:plenki je elementarna nepogoda ali bero i ekipa su nakupina ameba i papučica spram kojih je plenki svemirski brod
Jel ima taj išta drugo u riječniku osim HDZa? nudi lex kanabis i to mu je sav program, sve ostalo je antikampanja na račun HDZa i ništa drugo. Pa zorangutanova vlada će izgubiti primat najgore vlade u prvih mjesec dana ako krešo pajser, mrak zamračiš i tulavi bero zasjednu za kormilo države a onda ćeš se opet čuditi kad te miha ili ja ili netko treći opet počne klepati po ušima jer si opet stao na iste grablje.
vili40-
2015-08-02
A njih se teško riješiti, previše ih ima.סמאל wrote:još samo kad bi se riješio balasta onih poput Josipe Rimac.kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
Al bez ovog nemaju šanse dobiti izbore.
Ima spomenik da mu prave umjesto dvorskih urota.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i još jedan u americi ali taj je umrokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
vili40-
2015-08-02
Koji?vili40 wrote:i još jedan u americi ali taj je umrokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
2015-08-15
A baš to,on im je zadnja šansa iako je tu zločinačku trebalo odavno u ropotarnicu povijesti.kaya wrote:A njih se teško riješiti, previše ih ima.סמאל wrote:još samo kad bi se riješio balasta onih poput Josipe Rimac.kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
2015-07-23
neki floyd a nije pink!kaya wrote:Koji?vili40 wrote:i još jedan u americi ali taj je umrokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
ma šala ali možda bi Bandić bio još bolji od Plenkija.Kao što vidiš nije da talenata nemamo.kaya wrote:Koji?vili40 wrote:i još jedan u americi ali taj je umrokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
vili40-
2015-08-02
Zaslužili su škoru. Al eto...סמאל wrote:A baš to,on im je zadnja šansa iako je tu zločinačku trebalo odavno u ropotarnicu povijesti.kaya wrote:A njih se teško riješiti, previše ih ima.סמאל wrote:još samo kad bi se riješio balasta onih poput Josipe Rimac.kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
Ima par stvari koji je riješio izvanredno, ili mu tako pao grah. Koronu riješio tako da postoji hrvatski model rješavanja korone, podijelio lovu poduzetnicima i dobio 10 miljardi iz eu, 7 ne treba ni vrstiti. Narednih 4 godine ne može mu nitko ništa..grickat rep jedino.
2015-08-15
to što je bez mozga mlatarao novcem bi ga moglo isto koštati,bilo bi mu puno pametnije i poštenije da je napravio potez ko slovenci,srbi i mnogi drugi.Recimo slovenci su svima punoljetnima podijelili po 200 eura pa nek svatko potroši na kaj mu odgovara,nije puno ali bar je pošteno.Ovako jedan dio(u državnim i javnim službama)uopće nisu osjetili koronu,jedino što su još manje radili dok onaj drugi dio danas ili sutra možda neće imati za kruh.Jako lijepo raspoređena kriza i mislim da ovaj drugi dio neće proći samo tako preko toga.kaya wrote:Zaslužili su škoru. Al eto...סמאל wrote:A baš to,on im je zadnja šansa iako je tu zločinačku trebalo odavno u ropotarnicu povijesti.kaya wrote:A njih se teško riješiti, previše ih ima.סמאל wrote:još samo kad bi se riješio balasta onih poput Josipe Rimac.kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
Ima par stvari koji je riješio izvanredno, ili mu tako pao grah. Koronu riješio tako da postoji hrvatski model rješavanja korone, podijelio lovu poduzetnicima i dobio 10 miljardi iz eu, 7 ne treba ni vrstiti. Narednih 4 godine ne može mu nitko ništa..grickat rep jedino.
A naredne 4 godine ako pobijedi će mu sve doći na naplatu,bar neće više moći kriviti druge a i ljudi su ga već pročitali i ne padaju na lijepe riječi i filozofiranje.
vili40-
2015-08-02
plenki i njegova bahatost mi idu na živce
nije loš ali je u lošoj stranci i to već govori dosta o njemu
a bero , pa jebote ja ne mogu vjerovati da se kod nas sve više vrednuje od poštenja i inteligencije
bero -nema karizmu ..?
svašta, to vi ko male bebe ..dajte mi velikog jakog i bradatog oca ..))
nije loš ali je u lošoj stranci i to već govori dosta o njemu
a bero , pa jebote ja ne mogu vjerovati da se kod nas sve više vrednuje od poštenja i inteligencije
bero -nema karizmu ..?
svašta, to vi ko male bebe ..dajte mi velikog jakog i bradatog oca ..))
kolko sam ga stigao čuti,to što je promijenio skoro sve ministre je bilo isključivo zbog pritiska neobjektivne javnosti,neke i zbog toga što prije nisu išli na lobotomiju a ne zbog korupcije.Jadan on kad ga ne razumiju.
vili40-
2015-08-02
i baš me zanima ako pobijedi gdje će u HDZ-u naći 20 poštenih ministara bez putra na glavi i još jedno tisuću raznih pomagača koji nisu kleptomani?To će mu valjda biti najteži dio.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 1 of 3