Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
Page 1 of 1
Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cro-demoskop-plenkovicev-hdz-drasticno-gubi-podrsku-nakon-krize-vlade/968107.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
Šeki pijucka konjak i raduje se sa 300.000 hrvata koji su pobjegli od njega
Kermit-
2014-04-17
Što ćemo onda? Što da radimo? Ja sam ko bez glave.
crvenkasti-
2014-04-17
Da se ne nerviramo, razumeš bre.crvenkasti wrote:Što ćemo onda? Što da radimo? Ja sam ko bez glave.
K'o kad se nerviraš jer Đoković stavio više ili manje para u džep, npr.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Nije to isto. Mi smo bili spremni da život žrtvujemo za Hrvatsku. A oni kojima smo najviše vjerovali, koje smo voljeli, oni sve sjebali i rasprodali. Sve naše nade, snove, ono najdublje što smo osjećali, sve su obezvrijedili.
Ozlojeđen sam.
Ozlojeđen sam.
crvenkasti-
2014-04-17
Imam osjećaj da sam ispao budala.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
crvenkasti wrote:Nije to isto. Mi smo bili spremni da život žrtvujemo za Hrvatsku. A oni kojima smo najviše vjerovali, koje smo voljeli, oni sve sjebali i rasprodali. Sve naše nade, snove, ono najdublje što smo osjećali, sve su obezvrijedili.
Ozlojeđen sam.
Sve bivše zemlje socijalizma prošle su tu tranziciju, s istim rezultatom.
Rat je svakako tragičan, ali dogodilo bi se to s njim i bez njega.
Ljudi su ratovali za svoju zemlju, učinili su to u povijesnim razmjerima, ne u 25ogodišnjim.
Je li bio potreban ili se moglo kao Češka i Slovačka, pitanje za povjesničare.
Na mlađima je da se uče zakonima i prepoznavanju političke manipulacije, građanskim akcijama za spriječavanje iste.
2016-02-22
crvenkasti wrote:Imam osjećaj da sam ispao budala.
Kako ne bi ispao budala?
2016-02-22
I oni su mislili...dzango wrote:A ja mislio da su HDZ ustaše.
Kermit-
2014-04-17
rvati se ipak bune i prosvjeduju fulali su adresu, šefa, stanicu i 100km pruge ali kao da je to bitno:
ISPRED Hrvatskog narodnog kazališta opet prosvjeduju radikali.
U svom prosvjedu, koji je organizirala inicijativa "Krug za trg", traže da se ime Josipa Broza Tita makne iz imena trga. Naime, trg na kojem prosvjeduju zove se Trg maršala Tita.
Kako navode u svojoj inicijativi, traže Hrvatsku bez totalitarističkog znakovlja u javnim prostorima, a ovo im je već deseta godina da prosvjeduju. Poručuju kako će ovdje biti svakog svibnja dok se ne skine Titovo ime.
Između ostalih, na prosvjedu će govoriti i Željka Markić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-drama-radikala-ispred-kazalista-s-markickom-i-hasanbegovicem-prosvjeduju-protiv-tita/968122.aspx
U svom prosvjedu, koji je organizirala inicijativa "Krug za trg", traže da se ime Josipa Broza Tita makne iz imena trga. Naime, trg na kojem prosvjeduju zove se Trg maršala Tita.
Kako navode u svojoj inicijativi, traže Hrvatsku bez totalitarističkog znakovlja u javnim prostorima, a ovo im je već deseta godina da prosvjeduju. Poručuju kako će ovdje biti svakog svibnja dok se ne skine Titovo ime.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-drama-radikala-ispred-kazalista-s-markickom-i-hasanbegovicem-prosvjeduju-protiv-tita/968122.aspx
Guest- Guest
Pa nije baš isti rezultat nas su prestigli čergari a ostale bolje da ne spominjemo, naravno neki misle da je to odlično ali...Sabina Spielrein wrote:crvenkasti wrote:Nije to isto. Mi smo bili spremni da život žrtvujemo za Hrvatsku. A oni kojima smo najviše vjerovali, koje smo voljeli, oni sve sjebali i rasprodali. Sve naše nade, snove, ono najdublje što smo osjećali, sve su obezvrijedili.
Ozlojeđen sam.
Ljudi su ratovali za svoju zemlju, učinili su to u povijesnim razmjerima, ne u 25ogodišnjim.
Na mlađima je da se uče zakonima i prepoznavanju političke manipulacije, građanskim akcijama za spriječavanje iste.
Kermit-
2014-04-17
Šta sad? Da glasaju za crvene jer su oni veće ustaše od ustaša?asilovski wrote:I oni su mislili...dzango wrote:A ja mislio da su HDZ ustaše.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Boobah the owl wrote:
kakvi su ovo naslovi neki, javno zdravlje ugroženo..
Evo, odmah sam cukar i vodu od zene zatražio čim pročitah.... definitivno treba sterilizati forum, ne možemo ovako dalje...
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:I oni su mislili...dzango wrote:A ja mislio da su HDZ ustaše.
darth_vader-
2014-04-17
Ustašetine demonstriraju protiv totalitarizma. Jebem ti život.Gnječ wrote:rvati se ipak bune i prosvjeduju fulali su adresu, šefa, stanicu i 100km pruge ali kao da je to bitno:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bit će bolje kad Hrvati završe 2. sv rat.asilovski wrote:Pa nije baš isti rezultat nas su prestigli čergari a ostale bolje da ne spominjemo, naravno neki misle da je to odlično ali...Sabina Spielrein wrote:crvenkasti wrote:Nije to isto. Mi smo bili spremni da život žrtvujemo za Hrvatsku. A oni kojima smo najviše vjerovali, koje smo voljeli, oni sve sjebali i rasprodali. Sve naše nade, snove, ono najdublje što smo osjećali, sve su obezvrijedili.
Ozlojeđen sam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
american health careBoobah the owl wrote:
kakvi su ovo naslovi neki, javno zdravlje ugroženo..
Guest- Guest
Similar topics
» Sjetimo se slanja udžbenika na provjeru četničkom vojvodi u Beograd
» Podrska sa Cetinja:'Tu smo.Podrska prijateljskom gradu i narodu'
» Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
» Salvini se slikao s četničkom zastavom
» U Bijeljini otkrivena bista četničkom vođi Draži Mihajloviću
» Podrska sa Cetinja:'Tu smo.Podrska prijateljskom gradu i narodu'
» Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
» Salvini se slikao s četničkom zastavom
» U Bijeljini otkrivena bista četničkom vođi Draži Mihajloviću
Page 1 of 1