Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
סמאל wrote:
Vi,kratkovidni i ideološki ograničeni i ljevi i desni,uopće nemate viziju,niti sposobnost racionalnog rasuđivanja,uopće ne vidite da je Plenkovic najbolji premijer kojeg smo imali u zadnjih 30 god.
Jebe se meni za HDZ,da nije Plenkya,sigurno niti ne bih glasovao za njih.
Tko bi bio bolji premijer,slinavi Bero ili ljigavi Škoro,daj me,naj me,to što mislim ja,misli i većina onih koji su jučer glasovali za HDZ a nisu HDZovci.
...iza kojeg je jaka očinska figura, nema boljeg savjetnika od oca koji je vrsni komunikolog.
Guest- Guest
סמאל wrote:Slažem se.Kao što rekoh,Škoro će radi Peovićke izbjegavat sabor.Hektorović wrote:
No upravo to, totalna propast politike ucjena je veliki korak za državu. To i propast Bandićevih žetončića.
DP vs RF,pa to je nešto što je Plenky samo od Djeda Božićnjaka mogao dobit,jer oni će toliko bit zaokupljeni ustaško-partizanskim pizdarijam,tak da će Plenky imat komotnu situaciju.
Izgleda kako će ipak samo Most biti prava smislena oporba HDZ-u,jer onakav Restart nije kadar za osnovnoškolsku debatu a kamo li saborsku.
Most i Dalija i Puljakica... a SDP su uglavnom mutavci. Mislim da će i Tomašević i ekipa više ciljati ka rušenju Bandića nego Usataše vs Partizani prepucavanju.
Sve skupa idealna situacija za Plenkija, ovo je savršeno ispalo, savršeno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
melkior wrote:Nego, ovo je pička i pol, u svakom smislu. Opasna, vatrena, crvenokosa
...što li to ima u njemu tako karizmatično, opojno, šarmantno, markantno, da ga je odabrala...
Guest- Guest
Pričao sam s mnogima danas i ukratko.mobiu$ wrote:Ma njima samo treba dati mikrofon u Saboru i neka se sučele, ko u NOB-u
U petak dolaze ostali u sabornicu na glasovanje i sve 5.
Vi samo nemojte pravit sranja i stavljat ljude umočene u nečasne radnje na istaknuta mjesta,te vodite koliko toliko racionalnu politiku kao u ovih 4 god. te nema sumnje da budete i za 4 god. u dobroj poziciji.
Ja nisam HDZ-ovac,niti desničar,ali mislim kako treba biti objektivan i priznat,ova vlada suočila se s ozbiljnim nasljeđenim problemima INE,Agrokora,brodogradnje,Petrokemije,te je kroz sve to nekako uspjela očuvat stabilnost državnih financija,a i manevriranje kroz korona krizu bilo je do sada uspješno,te objektivni i nepristrani ljudi su to prepoznali i nagradili.
Nastavite na tom tragu i moj glas imate i za 4 god.
Trebaju vam ljudi poput Marića,Butkovića,Horvata,Beroša,Božinovića,Aladrovića,te takve trebate isturit u prvi plan a onaj šljam poput Rimac i drugih krkanluka,potjerajte kod Škore,to je takav profil ljudi.
Disciplinirajte i Đakića te njegove sinove koji nanose štetu ugledu vaše stranke.
Last edited by סמאל on 6/7/2020, 21:35; edited 2 times in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središtemetilda wrote:melkior wrote:Vidi Metildu, Božo u ženama izaziva najnježnije i zaštitničke osjećaje. Istina, Božina naglašena čednost izaziva pomalo ženske majčinske instinkte, a pomalo i onaj skriveni eros koji svećenici izazivaju u ženama, a koji proizlazi iz nedostupnosti i temeljne zatvorenosti te strahopoštovanja zbog funkcije koju obnašaju. Metilda bi u nekoj drugoj dimenziji Božu najradije vezala za krevet, bičevala i jahala do besvijesti, ali onda pobožna kršćanska skrušenost i strah od Boga ostavljaju nedorečenim taj praiskonski grijeh oslobođenja, a njegovi visoki moralni standardi čine ga jaganjcem među vukovima u političkoj areni, stoga ga je nužno majčinski zaštititi i tetošiti od napada hijena koje bi ga rado rastrgaleסמאל wrote:I druga stvar,ja niti sam HDZ-ovac,niti sam kvazi domoljub,ali sam navijao za Plenkija,kao jedinu zdravorazumsku izglednu opciju za premijera.
ti si stavrno poremećen, nije ni za smijanje
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Čovjek ima neke druge kvalitete od kojih karizma i inteligencija ipak nisu među najvećima, ali zato ima sjajne veze i socijalne kontaktevenus wrote:melkior wrote:Nego, ovo je pička i pol, u svakom smislu. Opasna, vatrena, crvenokosa
...što li to ima u njemu tako karizmatično, opojno, šarmantno, markantno, da ga je odabrala...
2015-08-09
Koliko je uopće tebi godina ?melkior wrote:Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središtemetilda wrote:melkior wrote:
Vidi Metildu, Božo u ženama izaziva najnježnije i zaštitničke osjećaje. Istina, Božina naglašena čednost izaziva pomalo ženske majčinske instinkte, a pomalo i onaj skriveni eros koji svećenici izazivaju u ženama, a koji proizlazi iz nedostupnosti i temeljne zatvorenosti te strahopoštovanja zbog funkcije koju obnašaju. Metilda bi u nekoj drugoj dimenziji Božu najradije vezala za krevet, bičevala i jahala do besvijesti, ali onda pobožna kršćanska skrušenost i strah od Boga ostavljaju nedorečenim taj praiskonski grijeh oslobođenja, a njegovi visoki moralni standardi čine ga jaganjcem među vukovima u političkoj areni, stoga ga je nužno majčinski zaštititi i tetošiti od napada hijena koje bi ga rado rastrgale
2015-07-23
melkior wrote:Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središtemetilda wrote:melkior wrote:
Vidi Metildu, Božo u ženama izaziva najnježnije i zaštitničke osjećaje. Istina, Božina naglašena čednost izaziva pomalo ženske majčinske instinkte, a pomalo i onaj skriveni eros koji svećenici izazivaju u ženama, a koji proizlazi iz nedostupnosti i temeljne zatvorenosti te strahopoštovanja zbog funkcije koju obnašaju. Metilda bi u nekoj drugoj dimenziji Božu najradije vezala za krevet, bičevala i jahala do besvijesti, ali onda pobožna kršćanska skrušenost i strah od Boga ostavljaju nedorečenim taj praiskonski grijeh oslobođenja, a njegovi visoki moralni standardi čine ga jaganjcem među vukovima u političkoj areni, stoga ga je nužno majčinski zaštititi i tetošiti od napada hijena koje bi ga rado rastrgale
znači kod tebe nema poštovanja ni prema vlastitoj majci.. zato se valjda dobro i slažeš s longijem .. možda te unaprijedi u galaktičkoj..
Guest- Guest
melkior wrote:
Čovjek ima neke druge kvalitete od kojih karizma i inteligencija ipak nisu među najvećima, ali zato ima sjajne veze i socijalne kontakte
Jel to znači da zna tko kakvu boju gaća nosi, skrivene dokaze, pa ga se možda neki i boje ili fakat misliš da je super duper druželjubivi shpijun?
Guest- Guest
metilda wrote:melkior wrote:
Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispao
znači kod tebe nema poštovanja ni prema vlastitoj majci.. zato se valjda dobro i slažeš s longijem .. možda te unaprijedi u galaktičkoj..
Vidit ćeš ti kad dođeš na crnu listu u galaktičkoj pa ćeš se sprdat...
Guest- Guest
A koliko bi mi ti dao?סמאל wrote:Koliko je uopće tebi godina ?melkior wrote:Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središtemetilda wrote:
2015-08-09
Mislim da je ona inteligentnija i ambicioznija od njega, a on joj dobro dođe kao odskočna daska.venus wrote:melkior wrote:
Čovjek ima neke druge kvalitete od kojih karizma i inteligencija ipak nisu među najvećima, ali zato ima sjajne veze i socijalne kontakte
Jel to znači da zna tko kakvu boju gaća nosi, skrivene dokaze, pa ga se možda neki i boje ili fakat misliš da je super duper druželjubivi shpijun?
2015-08-09
venus wrote:סמאל wrote:
Vi,kratkovidni i ideološki ograničeni i ljevi i desni,uopće nemate viziju,niti sposobnost racionalnog rasuđivanja,uopće ne vidite da je Plenkovic najbolji premijer kojeg smo imali u zadnjih 30 god.
Tko bi bio bolji premijer,slinavi Bero ili ljigavi Škoro,daj me,naj me,to što mislim ja,misli i većina onih koji su jučer glasovali za HDZ a nisu HDZovci.
...iza kojeg je jaka očinska figura, nema boljeg savjetnika od oca koji je vrsni komunikolog.
nije baš tako jednostavno.. plenki je svojim potezima smjenjivanja svih koji mu nisu bili po volji pokazao sklonost ka autarhiji i za očekivati je da će sada sa ovom izbornom pobjedom tu sklonost još jače iskazivati..
forsiranje pupovca je nož u leđa braniteljima i domovinskom ratu, njegov ego će ga kad tad nadrasti i progutati..
jaka očinska figura ne mora značiti plemenito dijete .. imamo 4 godine za gledati
Guest- Guest
venus wrote:metilda wrote:melkior wrote:
Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispao
evo, već sam stavila alu foliju na glavu
Guest- Guest
Gledaj,nema ništa gore od toga da zbog ideološke zasljepljenosti zaokružiš govno,jer misliš ako je tvoje da manje smrdi,a takvi su većina birača svih političkih opcija,ali ako izuzmemo neke emotivne pobude,te pokušamo racionalno sagledat sve pluseve i minuse,zašto ne podržat nešto ako u tome iz svoje neke perspektive vidiš da je to dobro,bez obzira što inače nije tvoj prvi izbor.venus wrote:סמאל wrote:
Kroz ovih god.od kako sam dobio pravo glasa,glasovao sam za koješta ali nikad za HDZ,ovo je prvi put,te i ako nisam konzervativac,niti desničar u Plenkiju sam prepoznao ono što nema na našoj političkoj sceni a to je jedan političar europskog formata,civiliziran,možda pomalo i obični birokrat,ali ipak nešto kao dobar učenik u jednom prilično lošem razredu.
2015-07-23
Neće. To dođeš samo ako podržavaš negativne vanzemaljce i njihove planove.venus wrote:metilda wrote:melkior wrote:
I usput rečeno ne mogu ja nikoga unaprijediti u galaktičkoj iako znam da je to napisano kao sarkazam no ipak moram to reči da ne bi došlo do toga da se misli da netko nekoga može unaprijediti.
Koliko znanja imaš toliko si visoko na toj hijerarhiji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa šta ja znam,možda negdje oko 40.melkior wrote:A koliko bi mi ti dao?סמאל wrote:Koliko je uopće tebi godina ?melkior wrote:Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:
Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središte
2015-07-23
RayMabus wrote:Neće. To dođeš samo ako podržavaš negativne vanzemaljce i njihove planove.venus wrote:metilda wrote:melkior wrote:
I usput rečeno ne mogu ja nikoga unaprijediti u galaktičkoj iako znam da je to napisano kao sarkazam no ipak moram to reči da ne bi došlo do toga da se misli da netko nekoga može unaprijediti.
ti onda nisi baš visoko s obzirom da si falio u izbornoj prognozi
Guest- Guest
A eto, sve je počelo od komentiranja Bože Petrova a završilo na osjećajima prema vlastitoj majcimetilda wrote:melkior wrote:Što? Psihoanalizu? Ok, moja mater je luda horoskopska djevica, neurotična higijeničarka koja dobiva slom živaca kad vidi prašinu, fundamentalnu iskrivljenost seksualnog nagona (iskreno, mislim da je začela po Duhu Svetom) rješava pretjeranim fokusiranjem na hranu i posao, do kraja života glasat će za HDZ iako sa strankom u suštini nema nikakve veze, niti je ikada imala, ali da Kenwood Kenon zna za nju, dao bi joj makar neku počasnu funkciju, ako ništa drugo, orden zaslužnog borbaša s Veleredom Danice hrvatske Da ti pravo kažem, ne znam kako sam ja još tako dobro ispaometilda wrote:bi li to napisao svojoj majci?melkior wrote:Al´ pogađam žicu u bebu, ravno u središtemetilda wrote:
2015-08-09
Čekaj,jeli to znači da sam na vašoj ,,crnoj listi'' ?RayMabus wrote:Neće. To dođeš samo ako podržavaš negativne vanzemaljce i njihove planove.venus wrote:metilda wrote:melkior wrote:
2015-07-23
Pa nemam čarobnu kuglu da vidim budućnost.metilda wrote:RayMabus wrote:Neće. To dođeš samo ako podržavaš negativne vanzemaljce i njihove planove.venus wrote:metilda wrote:melkior wrote:
ti onda nisi baš visoko s obzirom da si falio u izbornoj prognozi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Grdović se popišao po Škori
» Plenkovich u N2
» Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
» papa se popisao na bartulicu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Plenkovich u N2
» Podrška četničkom pokretu u drastičnom padu
» papa se popisao na bartulicu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 6 of 9