Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Uvalit će DOn Anemiju Kolindi u dupe, pa će je srušiti sa pozicije predsjednice, pa će postaviti Jadronkovića, pa će nas jedan forumaš spamati spamati 10 dnevno tema o Jadronkoviću "Kralj, Car, itd"
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3282087/plenkovic-na-pitanje-rtl-ove-novinarke-iz-medija-sam-doznao-da-predsjednica-ne-ide-u-marakes/
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3282087/plenkovic-na-pitanje-rtl-ove-novinarke-iz-medija-sam-doznao-da-predsjednica-ne-ide-u-marakes/
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
Precjednik je u sustini samo figura...bar u RH..
Guest- Guest
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Pametnija definitivno ne,no lukavija kao zensko definitivno da.. a Pitze,se puno brze probijaju u politici,poslu,jasno na koji nacin..marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
Guest- Guest
premazan je i ovaj potomak komunističke elite - svim mastima. ipak on drži HDZ za jaja. do sada je svaku oporbu eliminira. Prvo je srušio Karamarka, pa onda Milinovića, pa i Vaso je na rubu da se sutra pojavi u Međugorju sa tjeralicom, e da riješio je Hasu i Brunu.. A lojalni Jadronković sa 800 preferncijalnih glasova postao šef sabora, a Haso sa 10 000 glasova izbačen iz strankemarcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
Kolinda je ipak kako-tako normalna u stavovima, skoro pa ću vjerojatno glasovati za nju, a onda možeš misliti čim zaslužuje moj glas di je :Dpismejker wrote:Pametnija definitivno ne,no lukavija kao zensko definitivno da.. a Pitze,se puno brze probijaju u politici,poslu,jasno na koji nacin..marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
Kenwood Kenon je samo .. .ono instalirana figura koja je tu da šamara čardak Hrvate a vanka samo ponavlja.. "yes master yes master"
2018-06-14
ne znam..Tamo gdje je zensko na celu drzave,ili na mjestu ministarstva rata,nes ocito nije u redu...odo ja zderat,Rujka postavila stol..AssadNaPodmornici wrote:Kolinda je ipak kako-tako normalna u stavovima, skoro pa ću vjerojatno glasovati za nju, a onda možeš misliti čim zaslužuje moj glas di je :Dpismejker wrote:Pametnija definitivno ne,no lukavija kao zensko definitivno da.. a Pitze,se puno brze probijaju u politici,poslu,jasno na koji nacin..marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
Kenwood Kenon je samo .. .ono instalirana figura koja je tu da šamara čardak Hrvate a vanka samo ponavlja.. "yes master yes master"
Guest- Guest
Dobar tek!
Plenkyju je dovoljno da joj pošalje dva, tri desničara na megdan i oduzme joj glasove, točno ono što je Sanader napravil Hebrangu 2000.marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
U Mađarskoj i Njemačkoj je, u nas, Austriji ili Sloveniji nije. Ne toliko zbog ovlasti, one su skučene u svih pet državah, nego zato jer u potonje tri ima izravan mandat od građana pa ga to čini neovisnim o vladi.pismejker wrote:Precjednik je u sustini samo figura...bar u RH..
AssadNaPodmornici wrote:Uvalit će DOn Anemiju Kolindi u dupe, pa će je srušiti sa pozicije predsjednice, pa će postaviti Jadronkovića, pa će nas jedan forumaš spamati spamati 10 dnevno tema o Jadronkoviću "Kralj, Car, itd"
e da mi to vidit i na miru umrit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Regoč wrote:Dobar tek!
Hvala lijepa..pozderano..
ne znam,definitivno nije u redu da Zene sjede u politici,tu treba stalozena mirna glava,sto manje emocionalne nestabilnosti..U slucaju velikog drucka i stresa,zene se pocnu gubiti,praviti pogresne ofdluke,i napose stetu nanositi onom nad cime imaju jurisdikciju..Opet,na kraju traze pomoc moškijah ..Zene su dragocjenije u Kuhinji i Spavacoj sobi,ali i na kuhinjskoj plohi za pripremanje uzitka,,gastronomskog ili cekcualnog..jel..
Guest- Guest
Pazi što si želiš! Jedino te spašava što su šanse da Jandroković dobije izbore gotovo pa nikakve.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Uvalit će DOn Anemiju Kolindi u dupe, pa će je srušiti sa pozicije predsjednice, pa će postaviti Jadronkovića, pa će nas jedan forumaš spamati spamati 10 dnevno tema o Jadronkoviću "Kralj, Car, itd"
e da mi to vidit i na miru umrit
Žene verbaliziraju osjećaje više nego muškarci, ali i više promišljaju o budućnosti. Koliko si puta čul "znaš, nješto sam mislila..."? E, čim krene pričati, jasno ti je da nije o tom mislila dvie, tri minute nego danima, ako ne i tjednima.pismejker wrote:Regoč wrote:Dobar tek!
Hvala lijepa..pozderano..
ne znam,definitivno nije u redu da Zene sjede u politici,tu treba stalozena mirna glava,sto manje emocionalne nestabilnosti..U slucaju velikog drucka i stresa,zene se pocnu gubiti,praviti pogresne ofdluke,i napose stetu nanositi onom nad cime imaju jurisdikciju..Opet,na kraju traze pomoc moškijah ..Zene su dragocjenije u Kuhinji i Spavacoj sobi,ali i na kuhinjskoj plohi za pripremanje uzitka,,gastronomskog ili cekcualnog..jel..
Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jedno i drugo za sada(ne ide i ne podržava) ali odmah ju je napao HDZ, Kenwood Kenon, mediji, ministarstvo vanjskih poslova HDZa itdepikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
2018-06-14
Regoč wrote:Plenkyju je dovoljno da joj pošalje dva, tri desničara na megdan i oduzme joj glasove, točno ono što je Sanader napravil Hebrangu 2000.marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
haha hau jes nou kvaka je da ljevica nema kandidata osim dalije koju sad guraju
Ako se svi ujedine oko nje, a desnica iziđe s dva, tri jaka čovjeka, Koli dolazi u probleme. Daliju će prihvatiti kao spasiteljicu i masovno će izići na izbore da joj daju glas.marcellus wrote:Regoč wrote:Plenkyju je dovoljno da joj pošalje dva, tri desničara na megdan i oduzme joj glasove, točno ono što je Sanader napravil Hebrangu 2000.marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
haha hau jes nou kvaka je da ljevica nema kandidata osim dalije koju sad guraju
ovisi.. Može se desiti sljedeće -
danas sam čitao interview od Kolinde i pazi ovo -"ona se nada da će dobiti podršku HDZa".. čim se ona "nada" nešto smrdi.. to bi se trebalo podrazumjevati..
Lako je moguće da su Briselski uhljebi naredili Plenkoviću da je se rješi kako god zna..
Ako je HDZ ne da podršku, Kolinda ostaje bez ogromne infrastrukture koja je potrebna da se dobiju izbori.. a usput Kenwood Kenon uvali svoga - računajte da HDZovci glasuju po naredbi, - ja sam priča sa hrpom HDZovaca.. svi oni obožavaju Hasu a mrze Plenkovića - međutim ako je sutra-stani-pani glasat će za Plenkovića.
Isto će biti da sutra Plenki progura Jadronkovića recimo - svima njima će biti draža Kolinda ali će zbog stranačke stege glasovati za njoju..
a onda će biti ""njojo car, bog , kralj "njojo otiša ispred bjele kuće, njojo izjavio ovo i ono" što će niža razina sendvičara spamati
danas sam čitao interview od Kolinde i pazi ovo -"ona se nada da će dobiti podršku HDZa".. čim se ona "nada" nešto smrdi.. to bi se trebalo podrazumjevati..
Lako je moguće da su Briselski uhljebi naredili Plenkoviću da je se rješi kako god zna..
Ako je HDZ ne da podršku, Kolinda ostaje bez ogromne infrastrukture koja je potrebna da se dobiju izbori.. a usput Kenwood Kenon uvali svoga - računajte da HDZovci glasuju po naredbi, - ja sam priča sa hrpom HDZovaca.. svi oni obožavaju Hasu a mrze Plenkovića - međutim ako je sutra-stani-pani glasat će za Plenkovića.
Isto će biti da sutra Plenki progura Jadronkovića recimo - svima njima će biti draža Kolinda ali će zbog stranačke stege glasovati za njoju..
a onda će biti ""njojo car, bog , kralj "njojo otiša ispred bjele kuće, njojo izjavio ovo i ono" što će niža razina sendvičara spamati
podržava, što se jasno vidi iz njenih izjava unazad par godina, odnosno pred malo više od mjesec dana na 73. skupštini UNa gdje je pričala o uspjehu Hrvatske na nogometnom prvenstvu, klimatskim promjenama te rekla da se raduje potpisivanju marakeškog sporazuma u prosincuepikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
potpisivati naravno neće jer nije ona nadležna, to je isto odgovorila i Bujancu na upit, nadelžno je MVPE, a vidimo i oni koji odbijaju potpisati, Orban i kurtz nisu predsjednici svojih država nego premijeri vlada, tako da je na plenkoviću da potpisuje, a ne na Kolindi
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marakeš Italija potpisati neće
» od ministra više ništa ne može iznenaditi
» I Švicarska neće potpisati Marakešku deklaraciju
» Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
» Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
» od ministra više ništa ne može iznenaditi
» I Švicarska neće potpisati Marakešku deklaraciju
» Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
» Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista