Izbori za Sabor 2020.
Page 25 of 28
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
o kom se radi, nije mi poznato... ne pratim tolko susjednu, prijateljsku i nesvrstanu antifašističku istruabraham wrote:Osim toga pade mi na pamet IDS Istra. Novo renovirani hotel (drzavnim novcem) bez natjecaja u najam dobio covjek izbacen iz socijalnog stana u Puli jer nije placao najam od nekih pr desetak kuna????? Jebe me pamcenje. Kila mozga.....
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vuksadinare wrote:hrvatska domovinska zajednicaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:evo na fejsu pitam jednog fana i clana hdz-a..kad je osnovan hdz on kaze ko iz topa 19.lipnja.1990...ja mu kazem...je mozda u vukojevcu ....a on meni aj reci ti kad si tako pametan..ja njemu...17.lipnja.1989 godine...ali pravi zacetak hdz-a je bio u sijecnju 1989 godine u klubu drustva hrvatskih knjizevnika u neboderu na danasnjem trgom bana jelacica...a on meni ce'k da provjerim..ja njemu samo ti provjeravaj
Znaš li što je značila kratica HDZ na samom početku djelovanja stranke?
Hrvatski Demokratski Zbor.
Guest- Guest
je..tocno..ali bila je i ova ponuda..mislim da je dosla od šošića ili onog kaj je bio direktor zrinjevcaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:hrvatska domovinska zajednicaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:evo na fejsu pitam jednog fana i clana hdz-a..kad je osnovan hdz on kaze ko iz topa 19.lipnja.1990...ja mu kazem...je mozda u vukojevcu ....a on meni aj reci ti kad si tako pametan..ja njemu...17.lipnja.1989 godine...ali pravi zacetak hdz-a je bio u sijecnju 1989 godine u klubu drustva hrvatskih knjizevnika u neboderu na danasnjem trgom bana jelacica...a on meni ce'k da provjerim..ja njemu samo ti provjeravaj
Znaš li što je značila kratica HDZ na samom početku djelovanja stranke?
Hrvatski Demokratski Zbor.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je jako je bitno znati kome dajes glas kad je osnovan...previse si tu u ovo zaglibio, a 1990 je bila prije 30 godina, uskoro i druga generacija kojoj to nista ne znaci nadolazi...uz to che i marx...pogledi i politicki stavovi se mjenjaju, nekad iz oportunizma da ali ne uvijek. Trump je bio demokrat, uvjereni, da bi bio izabran na kontra stranivuksadinare wrote:mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a...
2014-04-15
slazem se..ali kod nas je konvertistvo tradicija..ne hir...pogotovo ako se osjetis ugrozeno ili osjetis priliku da se opernatis i uhvatis foteljun_razbojnik wrote:Je jako je bitno znati kome dajes glas kad je osnovan...previse si tu u ovo zaglibio, a 1990 je bila prije 30 godina, uskoro i druga generacija kojoj to nista ne znaci nadolazi...uz to che i marx...pogledi i politicki stavovi se mjenjaju, nekad iz oportunizma da ali ne uvijek. Trump je bio demokrat, uvjereni, da bi bio izabran na kontra stranivuksadinare wrote:mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a...
2015-09-08
dobro je vuče... moj stari je bio među osnivačima općinskog odbora sisak, a on pak osnovan 28. listopada što ne moram tražiti nigdje jer je mom starom na taj datum rođendan... sad mogu iz ruke nabrojati 10 ljudi koji su bili u osnivačkom odboru... tomo, marijan, josip, željko, stjepan, zdenko, slavko, vlado, marko, ivan....vuksadinare wrote:mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a...
2015-08-08
projekt samih cesta je izuzetno zahtjevan, pogledaj koliko tu ima pratećih objekata, tunela, vijadukata, mostova, odmorišta, ugibališta.....a skoro sve u usjekuSpeare Shaker wrote:Noor wrote:tako je...prije i nakon mosta su po 2 jednosmjerna kolnika, svaki s 2 vozne trake.Speare Shaker wrote:Noor wrote:Prometnu plohu na mostu čine dva kolnika. Svaki kolnik obuhvaća voznu traku širine 3.5 m i zaustavnu traku širine 2.5 m i dvije rubne trake po 0.50 mSpeare Shaker wrote:
Nisam siguran da je sa 4 prometne trake takvo riješenje uopće moguće. Barem kad je most u pitanju. Ono što dolazi nakon njega je druga priča.
U počeku je planirana brza cesta odnosno poluautocesta, ali je jasno da će se kasnije prekrojiti u autocestu u zaleđu Dubrovnika, jer je to uostalom ionako sastavni dio Jadransko jonskog pravca koji je od strateškog značenja.
Znači autocesta. Na samom mostu. Nakon mosta do daljnjeg samo brza cesta.
Prije mosta sa kopnene strane mora biti izgrađena odnosno dovršena autocesta. Nakon mosta će za početak ići poluatocesta odnosno brza cesta. Sve do jednom dok se ne odlučimo izgraditi autocestu u zaleđu Dubrovnika na teritoriju RH na sličan način kao što je napravljena i autocesta kroz Austriju Villach-Salzburg.
Vijadukti sa autocestom na sebi uz same planine. To je skupo riješenje, ali jedino moguće na tom terenu do Konavala. A svakako nećemo graditi svojim novcem autocestu kroz BiH kako je to predlagala kukuriku kokoda koalicija sa Čačićem kao svojim tadašnjim glasnogovornikom.
jo nika nis bi u drugin lukami niti sun prometni entuzijast, ali ti u gaženici imoš semafor čin se iskrcoš iz trajekta, pa unda još jedun za koljane, i unda kolona naleti na usko grlo kod groblja. bilježin minus.epikur37 wrote:jasambrend wrote:aben wrote:da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.epikur37 wrote:eno Aide privezana :)Hektorović wrote:
Najjača putnička luka na jadranu
Najsuvremenija na mediteranu
Bosanci i more.
ajde, ajde...ništa vam ne valja...bodulsko grintanje
ka greš pješke, unda auto moroš parkirati kilometar od trajekta, ako iskricu daži, mokar si. bilježin minus.
ako te neko dovede is autun, ili tribo dojti po tebe, ne more, osin ako ni bus ili taksi. bilježin minus.
ako ćeš buson ili taksijen, opet moroš daleko hoditi. bilježin minus.
taksisti ipak ne maru za pravila, ni ljudi, pa autima čekaju isprid trajekta, di naprvu čep jer se ne zno kako bi se tribali složiti. minus.
čin skreneš u luku, jedna malecaka uličica koja izgljedo ko da je parking prilaz imo prednost pred nekon trotračnon,
koja dolazi iz internacijonalne, odakle se furešti zaliću. minus.
jedino ča su preminili je bus stajališće, njega su malo približili.
jo ne zun ki je to nacrto, ali sigur sun da je komunist. potpuna nezainteresiranost za user friendli pristup, jer mu poso ne ovisi o zadovoljstvu klijentov.
2014-04-16
da i kod vas kao i kod nas i u karlovcu i nadalje u slavoniji je bilo jako nezgodno to vrijeme... ja sam u to vrijeme bio u jna, pa se za mene kasnije ispostavilo još nezgodnije... skoro i fatalno...mobiu$ wrote:Moj otac u RI na 14.02. Moj rođendan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:On je jedini ima šansu upasti, a da nije HDZ, SDP, Škoro, ...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Nije to ništa, ja na kraju glasa za Petrinuepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
Majko mila...
Ostalo je on ili Bulj....
Jebote, čak bih i ja radije glasao za Bulja.
...ja sam osiguravao hdz-ov osnivacku skupstinu u 11 mjesecu 1989 godine..odnosno bio sam redar...kad je hdz osivao podruznicu na pescenici zagrebackoj..i sjecam se dobro nekih koji su sad glasni bukaci za hdz..koji su nam upucivali teke psovke a jedan je bacio flasu u prozor prostorije u kojoj se osnivala poruznica..svjedok mi je osobno hrvoje hitrec...koji je umalo dobio sad se ne sjecam sto u glavu..kad je ulazio...i koji me je povukao za rukav i rekao ulazi mali mogao bi netko i pucati...inace hdz se osnivao u prostoriji koja s enalazila u zgradi gde je bilo dosta oficirskih stanovamichaellcmacha wrote:dobro je vuče... moj stari je bio među osnivačima općinskog odbora sisak, a on pak osnovan 28. listopada što ne moram tražiti nigdje jer je mom starom na taj datum rođendan... sad mogu iz ruke nabrojati 10 ljudi koji su bili u osnivačkom odboru... tomo, marijan, josip, željko, stjepan, zdenko, slavko, vlado, marko, ivan....vuksadinare wrote:mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a...
2015-09-08
pa da, npr mog kuma Ivu je roksandić ivanka istjerala iz dvorišta kad ju je išao zamoliti da podijeli letke u norbert veberu, a ona je danas predsjednica županijskog hdz-avuksadinare wrote:...ja sam osiguravao hdz-ov osnivacku skupstinu u 11 mjesecu 1989 godine..odnosno bio sam redar...kad je hdz osivao podruznicu na pescenici zagrebackoj..i sjecam se dobro nekih koji su sad glasni bukaci za hdz..koji su nam upucivali teke psovke a jedan je bacio flasu u prozor prostorije u kojoj se osnivala poruznica..svjedok mi je osobno hrvoje hitrec...koji je umalo dobio sad se ne sjecam sto u glavu..kad je ulazio...i koji me je povukao za rukav i rekao ulazi mali mogao bi netko i pucati...inace hdz se osnivao u prostoriji koja s enalazila u zgradi gde je bilo dosta oficirskih stanovamichaellcmacha wrote:dobro je vuče... moj stari je bio među osnivačima općinskog odbora sisak, a on pak osnovan 28. listopada što ne moram tražiti nigdje jer je mom starom na taj datum rođendan... sad mogu iz ruke nabrojati 10 ljudi koji su bili u osnivačkom odboru... tomo, marijan, josip, željko, stjepan, zdenko, slavko, vlado, marko, ivan....vuksadinare wrote:mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
aben wrote:jo nika nis bi u drugin lukami niti sun prometni entuzijast, ali ti u gaženici imoš semafor čin se iskrcoš iz trajekta, pa unda još jedun za koljane, i unda kolona naleti na usko grlo kod groblja. bilježin minus.epikur37 wrote:jasambrend wrote:aben wrote:da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.epikur37 wrote:
eno Aide privezana :)
Bosanci i more.
ka greš pješke, unda auto moroš parkirati kilometar od trajekta, ako iskricu daži, mokar si. bilježin minus.
ako te neko dovede is autun, ili tribo dojti po tebe, ne more, osin ako ni bus ili taksi. bilježin minus.
taksisti ipak ne maru za pravila, ni ljudi, pa autima čekaju isprid trajekta, di naprvu čep jer se ne zno kako bi se tribali složiti. minus.
čin skreneš u luku, jedna malecaka uličica koja izgljedo ko da je parking prilaz imo prednost pred nekon trotračnon,
jo ne zun ki je to nacrto, ali sigur sun da je komunist. potpuna nezainteresiranost za user friendli pristup, jer mu poso ne ovisi o zadovoljstvu klijentov.
aj sad nabroji što ti je sve plus :)
oko nekihminusa se slažemo ali polako...neke stvari će se u hodu popraviti....a prometna signalizacija je najmanji problem za to kako horizontalna tako i vertikalna...za 5 dana se podesi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:jo nika nis bi u drugin lukami niti sun prometni entuzijast, ali ti u gaženici imoš semafor čin se iskrcoš iz trajekta, pa unda još jedun za koljane, i unda kolona naleti na usko grlo kod groblja. bilježin minus.epikur37 wrote:jasambrend wrote:aben wrote:da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.epikur37 wrote:
eno Aide privezana :)
Bosanci i more.
S time da ja ne jebem onu traku za autobuse i taksije pet posto, nego lipo autom pravac prid trajekt, ali lipo si opisa sve prometne nebuloze oko luke...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:aben wrote:jo nika nis bi u drugin lukami niti sun prometni entuzijast, ali ti u gaženici imoš semafor čin se iskrcoš iz trajekta, pa unda još jedun za koljane, i unda kolona naleti na usko grlo kod groblja. bilježin minus.epikur37 wrote:jasambrend wrote:aben wrote:
da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.
Bosanci i more.
oko nekihminusa se slažemo ali polako...neke stvari će se u hodu popraviti....a prometna signalizacija je najmanji problem za to kako horizontalna tako i vertikalna...za 5 dana se podesi
Ne podesi se... Zadar je malecki gradić s istanbulskim prometnim kolapsom...
darth_vader-
2014-04-17
Na koga misliš?vuksadinare wrote:jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:
I opet sve je samo brza cesta u poluprofilu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jasambrend wrote:epikur37 wrote:aben wrote:jo nika nis bi u drugin lukami niti sun prometni entuzijast, ali ti u gaženici imoš semafor čin se iskrcoš iz trajekta, pa unda još jedun za koljane, i unda kolona naleti na usko grlo kod groblja. bilježin minus.epikur37 wrote:jasambrend wrote:
Bosanci i more.
Ne podesi se... Zadar je malecki gradić s istanbulskim prometnim kolapsom...
Pa onda najbolje napalm bombu i sve to poravnati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne, najbolje je ružičaste cvike stavit i dobrovoljno se naguziti...
darth_vader-
2014-04-17
ne bi o imenima...sto se tice vani...a tu sam sad zaboravio...ali vodili smo neku raspravu..prije nekoliko gdoina ovdje...kada je bila neka tema o tuđmanu cini mi se..pa neki pojma nisu imali kad je hdz osnovan a nisu mlađe dobi...kaya wrote:Na koga misliš?vuksadinare wrote:jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
2015-09-08
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 25 of 28