Izbori za Sabor 2020.
Page 14 of 28
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
...ids... ...uz hns...ima li gore kombinacije...sa mileticem i istarskim mafijozom jakovcicem...halo tre probudi se...sto je ovo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..jos da plenki pokupi beljaka i hss kao zetoncice..i amen...ludilo
2015-09-08
A dp ako je htio srušiti hdz trebao je montirati nekoga od njih za predsjednika hdz- a. E to bi bio siguran poraz.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa hoće vjerojatno.vuksadinare wrote:..jos da plenki pokupi beljaka i hss kao zetoncice..i amen...ludilo
2015-08-15
kaya wrote:Pa hoće vjerojatno.vuksadinare wrote:..jos da plenki pokupi beljaka i hss kao zetoncice..i amen...ludilo
ono, nisu nas dovoljno pobili ..
Guest- Guest
daj kajo....koalirali plenki sa idsom,hnsom i pupijem...pa to je cisto lijeva koalicija..mogao je usput pokupiti one iz 'Možemo'...nista me vise ne bi zacudilo..koja prevara biraca...ahahhahakaya wrote:A dp ako je htio srušiti hdz trebao je montirati nekoga od njih za predsjednika hdz- a. E to bi bio siguran poraz.
2015-09-08
izgleda da ce desnica biti prava oporba a ljevica opet hop u vlast...ahahahahaha...sdp kurceve ni ne racunam oni ce biti isto zetoncici...
2015-09-08
...a valjda tako i treba biti...hrpa uhljeba,mafioza,autonomaša,kradljivaca tranzistora mora biti na okupu...ruka ruku mije....
2015-09-08
to je to sto sam i ja (evo..i ti), a i mnogi drugi novi hdz biraci, prepoznalakaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
Drugi dio je da je situacija izvanredna i ljudi vide da je andrej političar a ovi drugi budale i uljeva sigurnost.
I treći dio je onih par stvari ( korona, gurnuli stručnjake i maknuli se, pomoć gospodarstvu i novac iz eu).
Zato rezultat kakav nikada nije bio.
I još nešto , ne može koalirati s ovima most, dp jer oni jednostavno nisu normalni, to je ekipa gladna vlasti, nerealna, nesposobna i ucjenjivačka.
Zato mu je lakše manipulirati s pupijem a sad su mu realno dovoljni i umirovljenici.
A ovo sve sam napisala i prije 20 dana, i da će dobiti i da će ovi dp dobiti dvojku od njega.
jos samo da mu ni manjinci ne trebaju, ne može bolje
je ovi su iz ids-a,hns-a,mozda i beljakovci 'super' zamjena...ajmeNoor wrote:to je to sto sam i ja (evo..i ti), a i mnogi drugi novi hdz biraci, prepoznalakaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
Drugi dio je da je situacija izvanredna i ljudi vide da je andrej političar a ovi drugi budale i uljeva sigurnost.
I treći dio je onih par stvari ( korona, gurnuli stručnjake i maknuli se, pomoć gospodarstvu i novac iz eu).
I još nešto , ne može koalirati s ovima most, dp jer oni jednostavno nisu normalni, to je ekipa gladna vlasti, nerealna, nesposobna i ucjenjivačka.
Zato mu je lakše manipulirati s pupijem a sad su mu realno dovoljni i umirovljenici.
A ovo sve sam napisala i prije 20 dana, i da će dobiti i da će ovi dp dobiti dvojku od njega.
2015-09-08
ba s me znaima tko ce sad glumiti 'oporbu' plenkiju unutar hdz-a....tipujem na steira..on 'nikako' nece moci prezvakati ove iz ids-a,hns-a
2015-09-08
vuksadinare wrote:zato i kazem...za hdz su glasovali ziherasi...i upravo je od takvih hdz dobio najvise glasova ne uhčljeba...da se oslonio samo na uhljebe dobio bi tu kao i sdp...marcellus wrote:kaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
sigurnost da će sve biti kao i do sad. Dakle da ćemo i dalje propadati sporo i bolno. Stabilnost je dobra kad si bogat. Kad si fukara, treba nešto mijenjati.
s berinima bi bilo bolje jer bi propali puno brže, pa se resetirali.
ovi škorini, takve imaju na vlasti poljaci i mađari, koji su za nas starship enterprise
za HDZ glasaju oni koji su za normalan život, izvjesnost i neki općeprihvaćeni okvir...
Znači većina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zato i kazem...za hdz su glasovali ziherasi...i upravo je od takvih hdz dobio najvise glasova ne uhčljeba...da se oslonio samo na uhljebe dobio bi tu kao i sdp...marcellus wrote:kaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
sigurnost da će sve biti kao i do sad. Dakle da ćemo i dalje propadati sporo i bolno. Stabilnost je dobra kad si bogat. Kad si fukara, treba nešto mijenjati.
ovi škorini, takve imaju na vlasti poljaci i mađari, koji su za nas starship enterprise
za HDZ glasaju oni koji su za normalan život, izvjesnost i neki općeprihvaćeni okvir...
Znači većina.
Normalan zivot u Hrvatskoj????
Guest- Guest
Nema veze što se izabralo redom hard core lopove, bitno je da Hase nije Ministar...
darth_vader-
2014-04-17
dax wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zato i kazem...za hdz su glasovali ziherasi...i upravo je od takvih hdz dobio najvise glasova ne uhčljeba...da se oslonio samo na uhljebe dobio bi tu kao i sdp...marcellus wrote:kaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
Znači većina.
Normalan zivot u Hrvatskoj????
darth_vader-
2014-04-17
Naravno, jer za takvu pobjedu evidentno je da su oni zagrabili dio glasača koji nisu prije imali.Noor wrote:to je to sto sam i ja (evo..i ti), a i mnogi drugi novi hdz biraci, prepoznalakaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
2015-08-15
jasambrend wrote:Nema veze što se izabralo redom hard core lopove, bitno je da Hase nije Ministar...
nemoš muju prežalit i bog :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :Dkaya wrote:I ti jel, sjećam se malo.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove.
O tome sam ja pisao još na starom forumu pa su me neki ismijali u stilu da pravi ljevičari nikada neće glasati za HDZ.
Pa možda takvi i neće, ali oni koji su blizu centra ipak hoće. Pravi ljevičari mogu izabrati i ostani doma opciju (kao što mnogi izgleda i jesu).
Znam da smo kxytz prognozirali ovo kao i milanovića bez greške. I miha mislim.
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah .
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
pa i ti si bio nezadovoljan pupovcevim ultimatumima i sranjima koje je podmuklo producirao i potencirao za svoje interese i interese SDSSavuksadinare wrote:je ovi su iz ids-a,hns-a,mozda i beljakovci 'super' zamjena...ajmeNoor wrote:to je to sto sam i ja (evo..i ti), a i mnogi drugi novi hdz biraci, prepoznalakaya wrote:U par rečenica, nije hr skrenula udesno nego je hdz bez ovih škorinih postao prihvatljiv za ljevije od centra i centar i dobio je vizuru europskije stranke pa je pokupio i te glasove. Pomogli su mu što se naljutili i maknuli od njega. To što se tiče ovog ideološkog dijela.
evo izjava razocaranih hdzovaca na vijest d abacic i ekipa pregovaraju sa ids-om,cacicvcima i hns-om
Fortunate
'Što je ovo?Kakav IDS,Čačić isusa ti dragoga.Pa to su dokazani kriminalci.Znao sam da ovo predobro zvuči a da se iza toga nešto ne krije.Ako se ovo obistini Plenkoviću zaboravi na moj glas na sljedećim izborima'.
Malinova grančica
'Jesu ovi normalni?IDS?ČAČIĆ?HNS?.Opet u vlasti dokazani krimosi i ljevičari'.
Mare
'Plenki jesi lud.Pa IDS ne bi uzeo ni Bero da nije morao'.
Fortunate
'Što je ovo?Kakav IDS,Čačić isusa ti dragoga.Pa to su dokazani kriminalci.Znao sam da ovo predobro zvuči a da se iza toga nešto ne krije.Ako se ovo obistini Plenkoviću zaboravi na moj glas na sljedećim izborima'.
Malinova grančica
'Jesu ovi normalni?IDS?ČAČIĆ?HNS?.Opet u vlasti dokazani krimosi i ljevičari'.
Mare
'Plenki jesi lud.Pa IDS ne bi uzeo ni Bero da nije morao'.
2015-09-08
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 14 of 28