Izbori za Sabor 2020.
Page 26 of 28
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
ne bi o imenima...sto se tice vani...a tu sam sad zaboravio...ali vodili smo neku raspravu..prije nekoliko gdoina ovdje...kada je bila neka tema o tuđmanu cini mi se..pa neki pojma nisu imali kad je hdz osnovan a nisu mlađe dobi...kaya wrote:Na koga misliš?vuksadinare wrote:jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasambrend wrote:Ne, najbolje je ružičaste cvike stavit i dobrovoljno se naguziti...
mislim da je do karaktera i tipova osobe kako se gleda na stvari i općenito postavlja prema životu.
to što ti stalno grintaš ne znači da ti je loše, nego jednostavno je to modus vivendi, jel tako :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa slobodno reci na koga misliš... što te boli kiki po tom pitanju...vuksadinare wrote:ne bi o imenima...sto se tice vani...a tu sam sad zaboravio...ali vodili smo neku raspravu..prije nekoliko gdoina ovdje...kada je bila neka tema o tuđmanu cini mi se..pa neki pojma nisu imali kad je hdz osnovan a nisu mlađe dobi...kaya wrote:Na koga misliš?vuksadinare wrote:jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
ovo je slika dok je hdz bio u ilegali... moj kum je onaj visoki odozada točno ispred prve slike zdesna... stari je isto na toj slici...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
....bivši forumaš...michaellcmacha wrote:pa slobodno reci na koga misliš... što te boli kiki po tom pitanju...vuksadinare wrote:ne bi o imenima...sto se tice vani...a tu sam sad zaboravio...ali vodili smo neku raspravu..prije nekoliko gdoina ovdje...kada je bila neka tema o tuđmanu cini mi se..pa neki pojma nisu imali kad je hdz osnovan a nisu mlađe dobi...kaya wrote:Na koga misliš?vuksadinare wrote:jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
ovo je slika dok je hdz bio u ilegali... moj kum je onaj visoki odozada točno ispred prve slike zdesna... stari je isto na toj slici...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kritiziranje i ukazivanje na nezakonitosti i lopovluk izvršne vlasti nije grintanje, već poželjno ponašanje u svim demokratskim društvima osim u autokratskim vukojebinama poput DNRH...
darth_vader-
2014-04-17
dobro hoće netko objasnit gdje je problem, i dati konstruktivan prijedlog kako bi se problem riješio...
2015-08-08
jasambrend wrote:Kritiziranje i ukazivanje na nezakonitosti i lopovluk izvršne vlasti nije grintanje, već poželjno ponašanje u svim demokratskim društvima osim u autokratskim vukojebinama poput DNRH...
Obzirom na tvoj izdašan angažman po tom pitanju, jesi razmišljao o NGO sektoru?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:vuksadinare wrote:rezultati u 1 izbornoj jedinici zagrebackoj
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/uskoro-objava-izlaznih-anketa-u-19-sati-cemo-znati-tko-bi-mogao-biti-pobjednik-ovih-izbora-foto-20200705
u 1.izbornoj jedinici RESTART I MOŽEMO skoro duplo više od HDZEJA
e tako
metropola vam je pokazala tko je bolji i pravedniji i hrvatskiji
a ne ove dijasporce i kockastoglavi iz provincije
Aha .... malo morgen. Koja sraćka jebate.
To kaj lažeš nas OK, ali ak' lažeš sebe onda si sjebanija nego kaj izgledaš.
Prvo, HDZ solo računaš, a svoje lijeve retarde skupno iliti u kobasici.
Idemo ovak. Od centra desno i od centra lijevo i centar koji je onak' simte-tamte i nigde konkretno.
1. izborna jedinica
HDZ, Most i DP 78 922
Restart i Možemo 75 403
IP, Pametno i Fokus 11 029 glasova.
E sad, još gore vam je na na razini države.
HDZ, Most i DP 90 saborskih mjesta.
Tvoji kobasičari i lijevo-zeleni radikali 48 saborskih mjesta.
Simte-tamte i nigde konkretno 5 saborskih mjesta.
Tko je lijevo jebem te u moždano deblo jer primozga nemaš, a kamoli mozak??
Sad si lepo zemi štrik i metni si ga oko vrata, stani se na hoklicu i zmakni si ju.
Ak' ti je problem pozoveš me da ti ju ja zmaknem. Ni bed.
Guest- Guest
hoće kurac, nema takav ološ obraza za ništa pa tako niti za laganje i izmišljanje... a kamoli da održe riječ i odu odavde da nam ne zagađuju okolinu... ako joj je grdo daviti se štrikom, uvijek može otići do mosta i hititi se u Savu... da se dugo ne kobelja nek to bude u siječnju i u dugom kaputu... može i crvenom...Sovak wrote:
Sad si lepo zemi štrik i metni si ga oko vrata, stani se na hoklicu i zmakni si ju.
2015-08-08
Taman koliko Dubrovniku triba.Hektorović wrote:Noor wrote:
I opet sve je samo brza cesta u poluprofilu
michaellcmacha wrote:hoće kurac, nema takav ološ obraza za ništa pa tako niti za laganje i izmišljanje... a kamoli da održe riječ i odu odavde da nam ne zagađuju okolinu... ako joj je grdo daviti se štrikom, uvijek može otići do mosta i hititi se u Savu... da se dugo ne kobelja nek to bude u siječnju i u dugom kaputu... može i crvenom...Sovak wrote:
Bome ...
Guest- Guest
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Kritiziranje i ukazivanje na nezakonitosti i lopovluk izvršne vlasti nije grintanje, već poželjno ponašanje u svim demokratskim društvima osim u autokratskim vukojebinama poput DNRH...
Bravo, čisti kradeze obrazac...
darth_vader-
2014-04-17
Za sada se zadovoljava sa šank-kritizerstvom. Nije još skužio da se s tim da i dobro zaradit.epikur37 wrote:jasambrend wrote:Kritiziranje i ukazivanje na nezakonitosti i lopovluk izvršne vlasti nije grintanje, već poželjno ponašanje u svim demokratskim društvima osim u autokratskim vukojebinama poput DNRH...
nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
Loče na Tuškancu i puca mu kurac.
Guest- Guest
i sad negdje prek whatsappa podjebava beru... prek sigurne linije... :))Sovak wrote:michaellcmacha wrote:nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
2015-08-08
https://twitter.com/dujekovacevic/status/1279850517586481154/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1279850517586481154%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srednja.hr%2Fposteri%2Fnajsmjesnije-reakcije-izbore-2020-bernardic-pomijesao-papire-zabunom-cita-pobjednicki-govor%2Fmichaellcmacha wrote:i sad negdje prek whatsappa podjebava beru... prek sigurne linije... :))Sovak wrote:michaellcmacha wrote:nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
2015-08-08
Na kojim drogama je ovaj bojan ?michaellcmacha wrote:https://twitter.com/dujekovacevic/status/1279850517586481154/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1279850517586481154%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srednja.hr%2Fposteri%2Fnajsmjesnije-reakcije-izbore-2020-bernardic-pomijesao-papire-zabunom-cita-pobjednicki-govor%2Fmichaellcmacha wrote:i sad negdje prek whatsappa podjebava beru... prek sigurne linije... :))Sovak wrote:michaellcmacha wrote:nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al fora je što su ovi rubni likovi ušli u sabor, čekamo duel peovićke i glasnovića i rade borić i hasanbegovića
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Glasnovic nije usaokaya wrote:Al fora je što su ovi rubni likovi ušli u sabor, čekamo duel peovićke i glasnovića i rade borić i hasanbegovića
I to za 11 glasova
2014-04-15
i ostatak kamarile se puca sve u šesnaestkaya wrote:Na kojim drogama je ovaj bojan ?michaellcmacha wrote:https://twitter.com/dujekovacevic/status/1279850517586481154/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1279850517586481154%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srednja.hr%2Fposteri%2Fnajsmjesnije-reakcije-izbore-2020-bernardic-pomijesao-papire-zabunom-cita-pobjednicki-govor%2Fmichaellcmacha wrote:i sad negdje prek whatsappa podjebava beru... prek sigurne linije... :))Sovak wrote:michaellcmacha wrote:nego što je sa drčnim nam predsjednikom... jel mu tko otišo pod prozor podfićuknuti i priupitati ga đe je bio jučer... cio dan...
2015-08-08
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 26 of 28