ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izbori za Sabor 2020.

Page 24 of 28 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

Go down

Izbori za Sabor 2020. - Page 24 Empty Re: Izbori za Sabor 2020.

Post by Hektorović 6/7/2020, 14:56

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... Basketball ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzli  Basketball

Sam pjevao ko dijete ZNA se HDZ!

Ne zajebavam se
1989 godine nisi ni mogao...tek u sestom mjesecu 1989 godine je hdz osnovan..tek su se osnivale podruznice...jedino si mogao pjevati 1990 godine...u bh-a je tek prva podruznica hdz-a osnovana u cetvrtom mjesecu 1990 godine i to u sarajevu

Mislim čak 1991, nevažno

Skakali po kauču dnevne i pjevali haha

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 14:57

mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:

Gle, očito je da pokušavaš na taj način prebaciti odgovornost za iseljavanja mladih iz Sinja na nekog drugog, a ne same Sinjane i retardirane političare iz Sinja (Bulj).
Meni ni iz džepa ni u džep, a ako to tebe tješi, neka ti bude.
Bojim se da će ta utjeha trajati koliko i jedno solidno pijanstvo, a zna se što dolazi nakon pijanstva.
dok imamo političare kojima je to samo kretanje radne snage, onda će biti iseljavanja i praznih kolijevki... Preživio je ovaj narod još gore nepogode od HDZ/sdp-a ...

Pa će preživjeti i Bulja, a?
Ne znam, nisam u to baš siguran.
Barem kada su Sinjani u pitanju. Nas ostale takvi neće pogoditi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/7/2020, 14:57

Speare Shaker wrote:
mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
Nije to ništa, ja na kraju glasa za Petrinu :facepalm

Majko mila...
On je jedini ima šansu upasti, a da nije HDZ, SDP, Škoro, ...
Ostalo je on ili Bulj....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2020, 14:58

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... Basketball ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzli  Basketball

Sam pjevao ko dijete ZNA se HDZ!

Ne zajebavam se
1989 godine nisi ni mogao...tek u sestom mjesecu 1989 godine je hdz osnovan..tek su se osnivale podruznice...jedino si mogao pjevati 1990 godine...u bh-a je tek prva podruznica hdz-a osnovana u cetvrtom mjesecu 1990 godine i to u sarajevu

Mislim čak 1991, nevažno

Skakali po kauču dnevne i pjevali haha
znci cale je rekao...ako nisi za hdz necu te ukljuciti u ostavinsku lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 14:58

mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:
mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
Nije to ništa, ja na kraju glasa za Petrinu :facepalm

Majko mila...
On je jedini ima šansu upasti, a da nije HDZ, SDP, Škoro, ...

Jebote, čak bih i ja radije glasao za Bulja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/7/2020, 14:59

Speare Shaker wrote:
mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:

Gle, očito je da pokušavaš na taj način prebaciti odgovornost za iseljavanja mladih iz Sinja na nekog drugog, a ne same Sinjane i retardirane političare iz Sinja (Bulj).
Bojim se da će ta utjeha trajati koliko i jedno solidno pijanstvo, a zna se što dolazi nakon pijanstva.
dok imamo političare kojima je to samo kretanje radne snage, onda će biti iseljavanja i praznih kolijevki... Preživio je ovaj narod još gore nepogode od HDZ/sdp-a ...

Nama ne fali pametnih političara nego poštenih...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 15:00

mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:
mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:

Nama ne fali pametnih političara nego poštenih...

Ne fali nam niti poštenih, jer smo imali i imamo i takvih (Račan, Bero). Fali nam sposobnih koji su u stanju i žele raditi za opće dobro, a ne samo svoj vlastiti džep.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 6/7/2020, 15:01

mutava baštarda wrote:On je jedini ima šansu upasti, a da nije HDZ, SDP, Škoro, ...

Nek je i Bulja, narodni tribun, nije vješt sa riječima al zna nasmijat.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by aben 6/7/2020, 15:01

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:Izbori za Sabor 2020. - Page 24 Slika409

Najjača putnička luka na jadranu

Najsuvremenija na mediteranu
eno Aide privezana :)
da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 6/7/2020, 15:07

Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
Speare Shaker wrote:

Brza cesta sa četiri prometne trake?
Prvi glas.

Nije puni profil autoceste, kao i onaj Y prema Bjelovaru/Koprivnici

Nisam siguran da je sa 4 prometne trake takvo riješenje uopće moguće. Barem kad je most u pitanju. Ono što dolazi nakon njega je druga priča.
U počeku je planirana brza cesta odnosno poluautocesta, ali je jasno da će se kasnije prekrojiti u autocestu u zaleđu Dubrovnika, jer je to uostalom ionako sastavni dio Jadransko jonskog pravca koji je od strateškog značenja.
Prometnu plohu na mostu čine dva kolnika. Svaki kolnik obuhvaća voznu traku širine 3.5 m i zaustavnu traku širine 2.5 m i dvije rubne trake po 0.50 m

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 15:10

Noor wrote:
Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
Speare Shaker wrote:

Prvi glas.

Nisam siguran da je sa 4 prometne trake takvo riješenje uopće moguće. Barem kad je most u pitanju. Ono što dolazi nakon njega je druga priča.
U počeku je planirana brza cesta odnosno poluautocesta, ali je jasno da će se kasnije prekrojiti u autocestu u zaleđu Dubrovnika, jer je to uostalom ionako sastavni dio Jadransko jonskog pravca koji je od strateškog značenja.
Prometnu plohu na mostu čine dva kolnika. Svaki kolnik obuhvaća voznu traku širine 3.5 m i zaustavnu traku širine 2.5 m i dvije rubne trake po 0.50 m

Znači autocesta. Na samom mostu. Nakon mosta do daljnjeg samo brza cesta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2020, 15:10

jebote frapatno mi je sto glasaci i podrzavatelji hdz-a bar ovdje ali i van foruma doslovno ne poznaju povijest hdz-a...nista..pogotovo iz perioda 1989 i 1990...a kurce se sa hdz-om..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/7/2020, 15:11

aben wrote:
epikur37 wrote:

da je koristite, ili bar da jedun put grete doli ka je jugo ili kiša, znali biste da bi arhitekta tribalo ubiti.

Bosanci i more.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 6/7/2020, 15:12

Speare Shaker wrote:
Noor wrote:
Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
Speare Shaker wrote:

Prvi glas.

tako je...prije i nakon mosta su po 2 jednosmjerna kolnika, svaki s 2 vozne trake.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2020, 15:14

evo na fejsu pitam jednog fana i clana hdz-a..kad je osnovan hdz on kaze ko iz topa 19.lipnja.1990...ja mu kazem...je mozda u vukojevcu lol!....a on meni aj reci ti kad si tako pametan..ja njemu...17.lipnja.1989 godine...ali pravi zacetak hdz-a je bio u sijecnju 1989 godine u klubu drustva hrvatskih knjizevnika u neboderu na danasnjem trgom bana jelacica...a on meni ce'k da provjerim..ja njemu samo ti provjeravaj Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 6/7/2020, 15:14

jasambrend wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:

Bosanci i more.

ajde, ajde...ništa vam ne valja...bodulsko grintanje
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2020, 15:17

mislim da je kod nas danas sve dovedeno do apsurda..najzagrizeniji hdzovci su oni koji nemaju pojma o pocetnoj povijesti hdz-a..ili su se bacali razne predmete na prostorije u kojemu se osnivale hdz-ove podruznice narocito u 1989 godini..i tamo sve do prvih izbora 1990...ili koji su sa 24 godine citali nosili na majici che-a i marx-a... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 15:18

Noor wrote:
Speare Shaker wrote:
Noor wrote:
Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:

tako je...prije i nakon mosta su po 2 jednosmjerna kolnika, svaki s 2 vozne trake.

Prije mosta sa kopnene strane mora biti izgrađena odnosno dovršena autocesta. Nakon mosta će za početak ići poluatocesta odnosno brza cesta. Sve do jednom dok se ne odlučimo izgraditi autocestu u zaleđu Dubrovnika na teritoriju RH na sličan način kao što je napravljena i autocesta kroz Austriju Villach-Salzburg.
Vijadukti sa autocestom na sebi uz same planine. To je skupo riješenje, ali jedino moguće na tom terenu do Konavala. A svakako nećemo graditi svojim novcem autocestu kroz BiH kako je to predlagala kukuriku kokoda koalicija sa Čačićem kao svojim tadašnjim glasnogovornikom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2020, 15:19

vuksadinare wrote:evo na fejsu pitam jednog fana i clana hdz-a..kad je osnovan hdz on kaze ko iz topa 19.lipnja.1990...ja mu kazem...je mozda u vukojevcu lol!....a on meni aj reci ti kad si tako pametan..ja njemu...17.lipnja.1989 godine...ali pravi zacetak hdz-a je bio u sijecnju 1989 godine u klubu drustva hrvatskih knjizevnika u neboderu na danasnjem trgom bana jelacica...a on meni ce'k da provjerim..ja njemu samo ti provjeravaj Basketball

Znaš li što je značila kratica HDZ na samom početku djelovanja stranke?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2020, 15:21

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:evo na fejsu pitam jednog fana i clana hdz-a..kad je osnovan hdz on kaze ko iz topa 19.lipnja.1990...ja mu kazem...je mozda u vukojevcu lol!....a on meni aj reci ti kad si tako pametan..ja njemu...17.lipnja.1989 godine...ali pravi zacetak hdz-a je bio u sijecnju 1989 godine u klubu drustva hrvatskih knjizevnika u neboderu na danasnjem trgom bana jelacica...a on meni ce'k da provjerim..ja njemu samo ti provjeravaj Basketball

Znaš li što je značila kratica HDZ na samom početku djelovanja stranke?
hrvatska domovinska zajednica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 6/7/2020, 15:22

abraham wrote:Osim toga pade mi na pamet IDS Istra. Novo renovirani hotel (drzavnim novcem) bez natjecaja u najam dobio covjek izbacen iz socijalnog stana u Puli jer nije placao najam od nekih pr desetak kuna????? Jebe me pamcenje. Kila mozga.....
o kom se radi, nije mi poznato... ne pratim tolko susjednu, prijateljsku i nesvrstanu antifašističku istru

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 28 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

Back to top

- Similar topics