Izbori za Sabor 2020.
Page 23 of 28
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
epikur37 wrote:
Da.
Pravaška desnica je imala dovoljno feedbacka da vidi gdje se treba korigirati i ideološki presložiti, sad je do njih hoće li ili će ostati u istom korneru.
Sinoć Haso odmah do Škore, piši propalo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mutava baštarda wrote:plinske elektrane su prošlost.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Da je Josipa Rimac u toj izbornoj jedinici možda bi projekt u kojem bi se uvozio skupi plin i od njega proizvodila skupa struja i usput zagadilo vodu koju pije srednja Dalmacija prošao. Ovako je sve propalo zbog neukog i zatucanog Mira Bulja ...Speare Shaker wrote:
Ti si za ocjenu o tome potpuno nekompetentan.
Zato ćete dobiti solarne ili vjetro elektrane koje proizvode najskuplju struju na svijetu.
I to je u redu, samo se nemojte čuditi kada vam mladi nahrupe van jer u Sinju neće moći naći posla.
I nemam pojma odakle ti ideja da je uvozni plin skup.
Možda na zapadu, ali ne i kod nas. U svakom slučaju je struja iz njih puno jeftinija od one iz vjetro i solarnih elektrana. Nama je svaki novi energetski pogon dobro došao, jer ako ne budemo ništa gradili uskoro ćemo trošiti samo uvoznu struju, a ta je najskuplja pa možemo odmah reći projektu planirane reindustrijalizacije zemlje jedno trajno zbogom.
Znaš što to znači?
Iseljavanje. Prije svega mladih.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jos nije objasnio kako je od prekaljenog marksiste i chegevariste postao konzervativac i vjernik
Mladost, ludost.
I ti si bio Titin pionir i pjevao o ljubičici beloj...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Da.
Pravaška desnica je imala dovoljno feedbacka da vidi gdje se treba korigirati i ideološki presložiti, sad je do njih hoće li ili će ostati u istom korneru.
Sinoć Haso odmah do Škore, piši propalo.
Na žalost, očekivano....
Tko ih jebe, nedojebane....nek love svoje aveti, sva sreća izvan vlasti i po svojim zakučcima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:jos nije objasnio kako je od prekaljenog marksiste i chegevariste postao konzervativac i vjernik
Mladost, ludost.
ma valja gluposti, ja za razliku od njega nikad nisam bio pionir....kao student sam bio liberalniji, ali to tako ide :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:
Brza cesta sa četiri prometne trake?
Prvi glas.
Nije puni profil autoceste, kao i onaj Y prema Bjelovaru/Koprivnici
Nisam siguran da je sa 4 prometne trake takvo riješenje uopće moguće. Barem kad je most u pitanju. Ono što dolazi nakon njega je druga priča.
U počeku je planirana brza cesta odnosno poluautocesta, ali je jasno da će se kasnije prekrojiti u autocestu u zaleđu Dubrovnika, jer je to uostalom ionako sastavni dio Jadransko jonskog pravca koji je od strateškog značenja.
Guest- Guest
Postoji studija na okoliš.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Peruća ima obujam od 560 milijardi litara, a iz sustava Cetine pije oko 500 000 ljudi: Šestanovac, Zadvarje, Omiš, Makarsko primorje, Brač, Hvar, Šolta, uskoro i Vis, kao i Split, Trogir i Kaštela jer je 30% rijeke Jadro voda iz Cetine koja podzemno dolazi s jezera Đale. Pitka je voda neprocjenjiva, ali kad bismo je htjeli procijeniti s 10 lp/l, samo cijena vode od 57 milijardi kuna vrednija je od cijele energetike na rijeci Cetini! Nijedna država ne dopušta gradnju termoelektrana na pitkim rijekama i jezerima. Tri direktive EU izravno zabranjuju „bilo kakve zahvate koji mogu na bilo koji način pogoršati kvalitetu pitke vode“.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Da je Josipa Rimac u toj izbornoj jedinici možda bi projekt u kojem bi se uvozio skupi plin i od njega proizvodila skupa struja i usput zagadilo vodu koju pije srednja Dalmacija prošao. Ovako je sve propalo zbog neukog i zatucanog Mira Bulja ...Speare Shaker wrote:
Ti si za ocjenu o tome potpuno nekompetentan.
Zato ćete dobiti solarne ili vjetro elektrane koje proizvode najskuplju struju na svijetu.
I to je u redu, samo se nemojte čuditi kada vam mladi nahrupe van jer u Sinju neće moći naći posla.
Super. I postoji li iole stručno kompetetntna studija koja je dokazala da bi izgradnjom termoelektrane došlo do zagađenja Cetine?
Retoričko pitanje, jer znam da ne postoji.
No, ako će vas Sinjane to utješiti i prebaciti odgovornost na nekog drugog za iseljavanje mladih iz Sinja jer u toj vlajinskoj vukojebini ne mogu naći posla, samo se vi tješite.
"navedeno da je Institut Ruđer Bošković radio Studiju utjecaja na okoliš. IRB je to na svim tim mjestima demantirao, pa se očito manipuliralo imenom IRB-a. Kad se otvori Studija, naziv izrađivača bode u oči. Radio ju je Elektroprojekt, što ne bi bio problem da ista tvrtka nije radila i projekt, štoviše, još je tom projektu suvlasnik, a kako uvijek može biti gore, isti taj projekt već je jednom radila za HEP.
Konačno, vlasnik projekta Zoran Burić muž je ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović-Burić. U čijem je mandatu dio projekta proglašen strateškom investicijom"
je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzliHektorović wrote:vuksadinare wrote:jos nije objasnio kako je od prekaljenog marksiste i chegevariste postao konzervativac i vjernik
Mladost, ludost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije to ništa, ja na kraju glasa za Petrinuepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:jos nije objasnio kako je od prekaljenog marksiste i chegevariste postao konzervativac i vjernik
Mladost, ludost.
Ozbiljno? Ti tadašnji nasilni pokušaj indoktrinacije djece uspoređuje s konvertitstvom nekog starog prdonje?
darth_vader-
2014-04-17
ja ne..ja sma rekao da dp dobija između 15 i 20 mandata i zadovoljan sam..to cimaj soruepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Postoji studija na okoliš.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Peruća ima obujam od 560 milijardi litara, a iz sustava Cetine pije oko 500 000 ljudi: Šestanovac, Zadvarje, Omiš, Makarsko primorje, Brač, Hvar, Šolta, uskoro i Vis, kao i Split, Trogir i Kaštela jer je 30% rijeke Jadro voda iz Cetine koja podzemno dolazi s jezera Đale. Pitka je voda neprocjenjiva, ali kad bismo je htjeli procijeniti s 10 lp/l, samo cijena vode od 57 milijardi kuna vrednija je od cijele energetike na rijeci Cetini! Nijedna država ne dopušta gradnju termoelektrana na pitkim rijekama i jezerima. Tri direktive EU izravno zabranjuju „bilo kakve zahvate koji mogu na bilo koji način pogoršati kvalitetu pitke vode“.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Da je Josipa Rimac u toj izbornoj jedinici možda bi projekt u kojem bi se uvozio skupi plin i od njega proizvodila skupa struja i usput zagadilo vodu koju pije srednja Dalmacija prošao. Ovako je sve propalo zbog neukog i zatucanog Mira Bulja ...
Super. I postoji li iole stručno kompetetntna studija koja je dokazala da bi izgradnjom termoelektrane došlo do zagađenja Cetine?
No, ako će vas Sinjane to utješiti i prebaciti odgovornost na nekog drugog za iseljavanje mladih iz Sinja jer u toj vlajinskoj vukojebini ne mogu naći posla, samo se vi tješite.
"navedeno da je Institut Ruđer Bošković radio Studiju utjecaja na okoliš. IRB je to na svim tim mjestima demantirao, pa se očito manipuliralo imenom IRB-a. Kad se otvori Studija, naziv izrađivača bode u oči. Radio ju je Elektroprojekt, što ne bi bio problem da ista tvrtka nije radila i projekt, štoviše, još je tom projektu suvlasnik, a kako uvijek može biti gore, isti taj projekt već je jednom radila za HEP.
Konačno, vlasnik projekta Zoran Burić muž je ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović-Burić. U čijem je mandatu dio projekta proglašen strateškom investicijom"
Gle, očito je da pokušavaš na taj način prebaciti odgovornost za iseljavanja mladih iz Sinja na nekog drugog, a ne same Sinjane i retardirane političare iz Sinja (Bulj).
Meni ni iz džepa ni u džep, a ako to tebe tješi, neka ti bude.
Bojim se da će ta utjeha trajati koliko i jedno solidno pijanstvo, a zna se što dolazi nakon pijanstva.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Nije to ništa, ja na kraju glasa za Petrinuepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
Majko mila...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzli
Sam pjevao ko dijete ZNA se HDZ!
Ne zajebavam se
2018-04-10
1989 godine nisi ni mogao...tek u sestom mjesecu 1989 godine je hdz osnovan..tek su se osnivale podruznice...jedino si mogao pjevati 1990 godine...u bh-a je tek prva podruznica hdz-a osnovana u cetvrtom mjesecu 1990 godine i to u sarajevuHektorović wrote:vuksadinare wrote:je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzli
Ne zajebavam se
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja ne..ja sma rekao da dp dobija između 15 i 20 mandata i zadovoljan sam..to cimaj soruepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
ja sam bila za MOŽEMO
a šta se budu ovi hdzenjare raspukli od napuhavanja
idete mi na neku stvar
vidjet ćemo kad dođe jesen, turizma nema, kredite spičkali u potkupljivanje glasova
onda ćemo pričati kako musa jarca dere
dok imamo političare kojima je to samo kretanje radne snage, onda će biti iseljavanja i praznih kolijevki... Preživio je ovaj narod još gore nepogode od HDZ/sdp-a ...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Postoji studija na okoliš.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:Peruća ima obujam od 560 milijardi litara, a iz sustava Cetine pije oko 500 000 ljudi: Šestanovac, Zadvarje, Omiš, Makarsko primorje, Brač, Hvar, Šolta, uskoro i Vis, kao i Split, Trogir i Kaštela jer je 30% rijeke Jadro voda iz Cetine koja podzemno dolazi s jezera Đale. Pitka je voda neprocjenjiva, ali kad bismo je htjeli procijeniti s 10 lp/l, samo cijena vode od 57 milijardi kuna vrednija je od cijele energetike na rijeci Cetini! Nijedna država ne dopušta gradnju termoelektrana na pitkim rijekama i jezerima. Tri direktive EU izravno zabranjuju „bilo kakve zahvate koji mogu na bilo koji način pogoršati kvalitetu pitke vode“.Speare Shaker wrote:
Gle, očito je da pokušavaš na taj način prebaciti odgovornost za iseljavanja mladih iz Sinja na nekog drugog, a ne same Sinjane i retardirane političare iz Sinja (Bulj).
Meni ni iz džepa ni u džep, a ako to tebe tješi, neka ti bude.
Bojim se da će ta utjeha trajati koliko i jedno solidno pijanstvo, a zna se što dolazi nakon pijanstva.
pa smanjit ćemo ti mirovinu... nekima i uskratit u cjelosti... rada borić neće dobit ni lipe za svoje pederske izdrkotine... budi bez brige bit će para...Sora wrote:vuksadinare wrote:ja ne..ja sma rekao da dp dobija između 15 i 20 mandata i zadovoljan sam..to cimaj soruepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
ja sam bila za MOŽEMO
idete mi na neku stvar
vidjet ćemo kad dođe jesen, turizma nema, kredite spičkali u potkupljivanje glasova
2015-08-08
...ma jebes kredite bice manistre i pure...i ko ima vrt nesto za ubrat...epi moze lovit ribu...srdela je ionako oduvijek bila hraniteljica...lova ce doci pocetkom 2021 bar je tako plenki rekao...Sora wrote:vuksadinare wrote:ja ne..ja sma rekao da dp dobija između 15 i 20 mandata i zadovoljan sam..to cimaj soruepikur37 wrote:vucko, popušio si izbore...:p
ja sam bila za MOŽEMO
idete mi na neku stvar
2015-09-08
vuksadinare wrote:1989 godine nisi ni mogao...tek u sestom mjesecu 1989 godine je hdz osnovan..tek su se osnivale podruznice...jedino si mogao pjevati 1990 godine...u bh-a je tek prva podruznica hdz-a osnovana u cetvrtom mjesecu 1990 godine i to u sarajevuHektorović wrote:vuksadinare wrote:je...ko sto je beljaka prala 'mladost ludost' sa 28 godina kad je drpao auto kazice... ...usporediti primanje u pionire u prvom razredu osnovne skole i biti chegevarist sa 22,23,24 godine je svakako za 'usporediti'....b.t.w..ja sam sa 17 godina na poljudu 1989 pjevao...'vjetar priri vjetar piri hrvatska s esiri kisa pada kisa pada srbija propada'...ne znam jesi li ti to pjevao..za epija sam siguran d anije ni u snu...on je jos docekivao sa buketom i pionirkom stafetu mladosti u tuzli
Ne zajebavam se
Mislim čak 1991, nevažno
Skakali po kauču dnevne i pjevali haha
2018-04-10
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 23 of 28