Izbori za Sabor 2020.
Page 6 of 28
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
Ma jasno je to meni bilo odma kad se Zlatko H kandidirao prvi na listi u Zagrebumelkior wrote:Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
Ne zanima njih promjena na bolje , čast iznimkama nego trgovina našim novcem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Realno, Plenkoviću u ovom trenutku nema premca. Bit će mu gusto u Saboru, ali podržat će ga manjinci, Čačić, umirovljenici, HNS i možda natuče do 80 zastupnika. Sad će "Možemo!" vaditi mast SDP-u na slamku, ovo će biti jako zanimljiv saziv Sabora. Katarina Peović je unutra, ta će se krvi napiti Škori više nego Plenkoviću. Tomašević, well. Ovo je HDZ-ova Pirova pobjeda jer država je pred kolapsom i nema se više što krasti. Moja sućut DP-uRayMabus wrote:Nema love za grebatore. P ih sve može odjebat.melkior wrote:Čestitam HDZ-u na pobjedi, neka im je sa srećom. Btw, Split je prazan, nema turista. Posljedice večerašnjeg derneka rješavat će krizni stožer iz karantene, jer ih je večeras barem pola dobilo koronu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa pazi ti "državotvorne "ambicije: htjeli su za Hasanbegovića ministarstvo kulture (ideologija), za Zekanovića MUP (onaj gluplji dio represivnog aparata) i za Škorinu sestru poljoprivredu (da mogu krast na poticajima).RayMabus wrote:Ma jasno je to meni bilo odma kad se Zlatko H kandidirao prvi na listi u Zagrebumelkior wrote:Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
2015-08-09
Pametnom čoviku neke stvari su odma jasne. To oni sad otkrivaju. Tko ih jebe.melkior wrote:Pa pazi ti "državotvorne "ambicije: htjeli su za Hasanbegovića ministarstvo kulture (ideologija), za Zekanovića MUP (onaj gluplji dio represivnog aparata) i za Škorinu sestru poljoprivredu (da mogu krast na poticajima).RayMabus wrote:Ma jasno je to meni bilo odma kad se Zlatko H kandidirao prvi na listi u Zagrebumelkior wrote:Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/pobjednicima-skoro-ne-treba-hdz-sa-cacicevim-reformistima-manjinicima-i-hns-om-ima-80-mandata-i-komotnu-vlast-1030634
2014-04-11
Lijepo mi je vidjeti da je Dalija Orešković ušla u Sabor, ta žena realno, ne može smisliti HDZ a ima soli u glavi, a i znanja. Ovo će biti pičvajz, sad nek SDP gleda sa strane i uči što je to kvalitetna opozicija
2015-08-09
Pirate likes this post
Svi su ti lokalni HDZ-ovci mogli fino prosperirati u sjeni svojih vukojebina i pustara dok nisu osjetili da su im ugrožene pozicije pa brže-bolje osnovali DP. Sad će se tek u Saboru vidjeti kakvi su to lažnjaci, šuplji ko švicarski sir.RayMabus wrote:Pametnom čoviku neke stvari su odma jasne. To oni sad otkrivaju. Tko ih jebe.melkior wrote:Pa pazi ti "državotvorne "ambicije: htjeli su za Hasanbegovića ministarstvo kulture (ideologija), za Zekanovića MUP (onaj gluplji dio represivnog aparata) i za Škorinu sestru poljoprivredu (da mogu krast na poticajima).RayMabus wrote:Ma jasno je to meni bilo odma kad se Zlatko H kandidirao prvi na listi u Zagrebumelkior wrote:Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:
Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/pobjednicima-skoro-ne-treba-hdz-sa-cacicevim-reformistima-manjinicima-i-hns-om-ima-80-mandata-i-komotnu-vlast-1030634
2015-08-09
SDP na aparatima
[size=42]Incident u SDP-u, Davor Bernardić nakon poraza izvrijeđao Biljanu Borzan. ‘Istina je, doista se ružno ponio, ali opraštam mu, pod stresom je...‘[/size]
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/incident-u-sdp-u-davor-bernardic-nakon-poraza-izvrijedao-biljanu-borzan-istina-je-doista-se-ruzno-ponio-ali-oprastam-mu-pod-stresom-je-1030670
[size=42]Incident u SDP-u, Davor Bernardić nakon poraza izvrijeđao Biljanu Borzan. ‘Istina je, doista se ružno ponio, ali opraštam mu, pod stresom je...‘[/size]
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/incident-u-sdp-u-davor-bernardic-nakon-poraza-izvrijedao-biljanu-borzan-istina-je-doista-se-ruzno-ponio-ali-oprastam-mu-pod-stresom-je-1030670
2015-08-09
Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
2014-04-11
Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
2014-04-11
Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
2014-04-11
Osobno mi ga je žao, ali realno, jebeš šefa oporbe i najveću oporbenu stranku koja je prespavala 4 godine HDZ-ovog mandata a onda pokušala poentirati na borbi protiv korupcije, istina je da u stanju nisu skupiti ni 100 000 prosvjednika na Trgu bana Jelačića protiv korupcije, prešišala ih je političkim utjecajem, osobnom snagom i angažmanom Jelena Veljača. Dakle, da potcrtam: Jelena Veljača jača je od čitavog SDP-a.RayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
2015-08-09
Nikad ne vrijeđat ženu koja se dokazala sposobnošću jer si sam nulaRayMabus wrote:Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
A kad ti oprašta unatoč tome dakle nije uvrijedljiva jer je iznad tvog malog ega koji je povrijeđen jer je nesposoban
Srami se
Drugi su ti krivi jjel ?
2014-04-11
Jelena Veljača više je napravila za žene u Hrvatskoj nego SDP
2015-08-09
Dobro, ja znam što on njoj zamjera; on je htio da se više angažira na ovim parlamentarnim izborima i da povuče u Osijeku, ali ga je ona bila otkantala (kao uostalom i svi SDP-ovi EU parlamentarci). To što zamjera njoj zamjera i Piculi i Mimici.RayMabus wrote:Nikad ne vrijeđat ženu koja se dokazala sposobnošću jer si sam nulaRayMabus wrote:Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
A kad ti oprašta unatoč tome dakle nije uvrijedljiva jer je iznad tvog malog ega koji je povrijeđen jer je nesposoban
Srami se
Drugi su ti krivi jjel ?
2015-08-09
Sva srića.ja sam desničar pa me ovo ne jebe.RayMabus wrote:Nikad ne vrijeđat ženu koja se dokazala sposobnošću jer si sam nulaRayMabus wrote:Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mirmelkior wrote:SDP na aparatima
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
Srami se
Drugi su ti krivi jjel ?
Pametan sam.
2014-04-11
Znam.melkior wrote:Dobro, ja znam što on njoj zamjera; on je htio da se više angažira na ovim parlamentarnim izborima i da povuče u Osijeku, ali ga je ona bila otkantala (kao uostalom i svi SDP-ovi EU parlamentarci). To što zamjera njoj zamjera i Piculi i Mimici.RayMabus wrote:Nikad ne vrijeđat ženu koja se dokazala sposobnošću jer si sam nulaRayMabus wrote:Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanjeRayMabus wrote:
Vrijeđa ženu , eu parlamentarku koja je ok , oprašt mu dakle mir
Ispa je svinja
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
Srami se
Drugi su ti krivi jjel ?
Kod mene dobiješ plesku ako ne sljediš zapovijed.
2014-04-11
Žene u partiji su ti isto ko i žene u kući.
Ako ne napraviš to šta san reka
Letiš
Letiš
2014-04-11
Ja sam gazda.RayMabus wrote:Žene u partiji su ti isto ko i žene u kući.
Letiš
Ne samo tebi nego i muškima ispod sebe.
Radi šta ti se kaže inače letiš.
2014-04-11
U protivnom rušiš moj autoritetRayMabus wrote:Ja sam gazda.RayMabus wrote:Žene u partiji su ti isto ko i žene u kući.
Letiš
Ne samo tebi nego i muškima ispod sebe.
Radi šta ti se kaže inače letiš.
Zato sam ja staru izbacija iz kuće
Nije stvar u lovi
2014-04-11
Nisu mu EU parlamentarci krivi za loš izborni rezultat, nego kobasičarska koalicija i ono što su svi vidjeli: glavni pretendent na vlast nema tim. Ok, nema ga ni Kenwood Kenon realno govoreći (jedino ministar Marić nešto vrijedi u ovoj vladi), ali HDZ je to barem dobro prikrivao personaliziranom kampanjom u kojoj je Kenwood Kenon objektivno, bez premca na hrvatskoj političkoj sceni. Kenwood Kenon za razliku od Bernardića, odaje dojam sigurnosti, kompetentnosti, iskustva i ovo nisu bili izbori HDZ vs SDP nego tko će biti premijer i voditi zemlju. I tu je HDZ potpuno nadigrao SDP koji nije uspio prikriti ne samo Bernardićevu inferiornost u odnosu na Plenkovića, nego i nedostatak tima. Ouch.RayMabus wrote:Znam.melkior wrote:Dobro, ja znam što on njoj zamjera; on je htio da se više angažira na ovim parlamentarnim izborima i da povuče u Osijeku, ali ga je ona bila otkantala (kao uostalom i svi SDP-ovi EU parlamentarci). To što zamjera njoj zamjera i Piculi i Mimici.RayMabus wrote:Nikad ne vrijeđat ženu koja se dokazala sposobnošću jer si sam nulaRayMabus wrote:Samo ti pokažu vrataRayMabus wrote:
Najgore među ljevičarima ti je ne vrijeđanje žene jer žene mogu biti svakakve nego žene koja je ok i još ti oprašta vrijeđanje
E tu puknu
Svi su na njenoj strani
To ni ja ne toleriram
Srami se
Drugi su ti krivi jjel ?
Kod mene dobiješ plesku ako ne sljediš zapovijed.
2015-08-09
Ma Bero je izgubljen lik.
Jbg ova ženska je sposobnija od njega miljon puta
Ja to vidim
Tko tto ne vidi taj je čorav
Jbg ova ženska je sposobnija od njega miljon puta
Ja to vidim
Tko tto ne vidi taj je čorav
2014-04-11
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 6 of 28