ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izbori za Sabor 2020.

Page 17 of 28 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  Next

Go down

Izbori za Sabor 2020. - Page 17 Empty Re: Izbori za Sabor 2020.

Post by Pirate Mon 6 Jul - 10:20

kaya wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:
I ti jel, sjećam se malo.
Znam da smo kxytz prognozirali ovo kao i milanovića bez greške. I miha mislim.
Ja sam prije 20 dana objasnila ovo jednom političkom komentatoru koji je bio uvjeren u sdp pobjedu pa me gledao u čudu jer je valjda procjenio da je šminkanje i frizura moja fah 😀.
I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :D
😀
Daj nemoj vuka i metildu će šlogirati.
Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.
A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k.  iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.
Upravo to, razmisljas ko pravi politicar. :D Sto bi Plenky dao ovim lupezima ista i jos se potencijalno kompromitirao pred Europom (na koju cilja) kad ovi krenu sa svojom ustaskom retorikom i krenu mu rusiti rejting. Uostalom vec smo imali tu epizodu sa Penavom i debilima, kad su mu rovarili pod nogama i prijetili da ce ga srusiti. Na kraju, kao sto sam rekao, pocistio ih je na stranackim izborima i udavio ekstremno krilo unutar HDZ, sigurno vise nece dopustiti da mu se ponovi ta epizoda. Ne treba mu to u zivotu, manjine i foteljase u koaliciju i samo je nebo granica.

Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Pirate Mon 6 Jul - 10:24

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:
Pirate wrote:
I ja sam govorio da HDZ pobjeduje, jedino sto sam se zajebo sto sam mislio da ce u koaliciju sa DP, koja ne bi izdrzala godinu dana. OVako Plenky bez problema gura 4-godisnji mandat. Usput, ovim putem cestitke HDZ-ovcima i radujemo se novoj suradnji, vas SDSS. :D
😀
Kad vidim forumsko raspolozenje, mislim da cu postati Pupyev PiaRovac. Nego, fascinira forumska naivnost, SDSS ostaje HDZov lancic kojim Plenky u Sanaderovom stilu zeli prikazati HDZ kao pravu modernu europsku pucku stranku a ne ruralno satorasku janjetiju. Na tom tragu je i Suljo koji je pod svoje skute uzeo Madjare i Bosnjake iako mu realno nisu potrebni u smislu skupstinskih glasova ali su prijeko potrebni da napravi otklon od svoje proslosti koja je poprilicno zasrana.
A vidi, da si premijer i da si dobio glasova kao FT 1991 i da ti dođe škoro sa ucjenom zekanović za ministra policije, pa naravno da ga šalješ u k.  iste sekunde u sebi ( u stvarnosti kažeš sastanak je završio) i ideš na dogovor s manjinama. Em pristaju na ponudu em si još moderan. To bi i ja napravila, realno.
zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije
Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.  :rasta
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Jul - 10:27

Pirate wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:
😀
Ma nista nije bilo u ponudi. Nit je Skoro trazio da Plenky odstupi mjesto premijera ako hoce koaliciju sa HDZ, nit Haso za ministra kulture, nit Skorina sestra za ministricu poljoprivrede, ma zapravo uopce nisu ni htjeli koaliciju sa HDZ. To je sve samo san ili bunika.  :rasta
to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Pirate Mon 6 Jul - 10:31

kad ono totalni sipak :D
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Jul - 10:35

tre wrote:
Sora wrote:meni je iznenađenje tako visoka pobjeda HDZeja bez obzira na evidentno zaostajanje hrvatske u svim parametrima
no, dobro, možda i bolje da hdz ne mora koalirati s bedakim iz domovinskog pokreta i milo moje
a, SDP kontinuirano bilježi pad , već nekoliko izbora
zato što su premalo odmakli od centra
u centru jednostavno za njih nema mjesta

da imam pravo vidi se po uzletu prave ljevice MOŽEMO
MOŽEMO JE JEDINA BITNA NOVOST OVIH IZBORA
ima povjerenje velikog broja birača, svakako dio iz sdp
zbog jasnih stavova u vezi ljevice

i generalno,hrvatski se brod zaokrenuo u desno još više
nisam optimist u pogledu budućnosti tog broda
i što si ono kazala baba, da će mutavom glasanje za tita donjeti pregršt glasova lol!

Mah .. kad bi budala znala da je budala, prestala bi biti budala.

Tito - partija, omladina - armija.

Izbori za Sabor 2020. - Page 17 Z
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Jul - 10:39

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote: nesto protiv penave...ralno lik je jedini imao i ima muda reci kakvo je stanje u vukovaru...

Penava godinama vodi grad

Stanje je takvo kakvo je, i zbog njega...

Mahda.

Trebao bi valjda četnicima  na noge dolaziti.

Serete kvake svi, a u Vukovar ste nogom jedanput kročili. Ako i to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 6 Jul - 10:41

Eroo wrote:
jasambrend wrote:
abraham wrote:Svaki ekonomski rast ispod 5% na godisnjoj osnovi je za DNRH pad. Ova ekipa nije sposobna to ostvariti. Previse je tu interesa upetljano.Ok mozda Plenkovic privatno sredi u EU nesta ispod stola. Takova je prica namtnuta.Mozda Jean Michell sredi sta. A brajko??? Kila mozga.....

Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...
Šta petljaš s ta 3? Oni ti svake godine ture 6%  u GDP, ali čiste love.
Koliko li vas je koji ste na socijalnoj pomoći od te love, a imate pravo glasa? :)

Čefur, dakle cicaš socijalu... Bilo je i za pretpostaviti... A to što šaljete, mačku o rep si okači.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 6 Jul - 10:43

Speare Shaker wrote:
kic wrote:
jasambrend wrote:Jel kužiš sad spiku s tri plus osam mandata gratis i koji im je tu manevarski prostor za nakaradno koaliranje...

sve manjine i dijaspora uvijek stanu uz pobjednika

to je 11 mandata u šutu, ničim zasluženih

Bilo bi poštenije donijeti izborni zakon po grčkom modelu gdje relativni pobjednik onako mukte automatski dobije još dodatnih mislim 50 mandata.

Kradeze mentalni sklop ne zna drukčije, nego gledati lopovske uzore...  Basketball
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Jul - 10:44

Sovak wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote: nesto protiv penave...ralno lik je jedini imao i ima muda reci kakvo je stanje u vukovaru...

Mahda.

treba biti iskren da je plenki zrtvovao vukovar sdss-u i pupovcu...razlog se zna..ocuvanje vlasti u proslom mandatu...to se vidjelo na terenu...i to je penava srecom dosta rano skuzio...da je plenki zrtvovao pupovcu vukovar imas bezbroj dokaza..od stalnog zaposljavanja sdss-ovih kadrova u vukovaru narocito na vazne funckije i institucije..odnos policije ili milicije prema hrvatima u vukovaru narocito braniteljima...zatim omogucavanje kupovine vecih kolicina zemljista tajkunu iz srbije koji je vucicev i pupovcev covjek...interesantno...ne kod vinkovaca,osijeka,đakova,nasica nego bas kod vukovara...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 6 Jul - 10:44

Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:

čačić je još prije izbora reko da će podržat beru a ako plenki dobije izbore onda njega, stranka foteljaša

Čačić je u Milanovićevoj vladi bio jedini koliko toliko sposoban ministar. Dok je bio u vladi.

Je. Znao je najviše krasti.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 6 Jul - 10:45

Sovak wrote:
Hektorović wrote:

Mahda.

Ne radi se uopće o četnicima nego o komunalnoj zapštenosti i razvojnoj nesposobnosti. Sve skupa izgleda ko loš dio Bugarske.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 6 Jul - 10:47

Iduće četiri godine politika neće biti zanimljiva. Sve je u rukama jednog čovjeka.

Šta ste birali dobili ste.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 6 Jul - 10:50

RayMabus wrote:Iduće četiri godine politika neće biti zanimljiva. Sve je u rukama jednog čovjeka.

Bolje Plenkyevim nego Bernardić

I mislim kako ima šanse za još ne  samo 4, nego 8.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 6 Jul - 10:52

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Iduće četiri godine politika neće biti zanimljiva. Sve je u rukama jednog čovjeka.

Bolje Plenkyevim nego Bernardić

I mislim kako ima šanse za još ne  samo 4, nego 8.
Ja nisam zadovoljan P jer koči referendume. Radi se o autokratu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Jul - 10:54

jbg birali su ziheraski..meni je to razumljivo...bero je kurac od politicara kao i sdp stranka i to se vidjelo....vratio bi se tu na jednu zanimljivu konstataciju koju je dobro u podcastu opisao odvjetnik karacic iz desne lige....da se hrvati(a i drugi rađani) koji zive u hrvatskoj mogu podjeliti na tri skupine...jedna skupina je vjecno peta kolona kojoj niti jedna hrvatska drzava ne valja,druga najveca skupina jesu prohrvatski orjentirana vecina ali u biti-ziherasi koji ne zele nikad riskirati i glasuju za one koji im mogu omoguciti to ziherastvo dakle bez puno brige i pameti i opasnosti i ona treca koji dosita su drzavotvorni i zele riskirati za hrvatsku i hrvatski boljitak ali ti su gurnuti na margine upravo i od ove prve grupe kao i dijelom ove ziheraske koaj s ezadovoljava status quem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Jul - 10:55

vuksadinare wrote:
Pirate wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
Pirate wrote:
to nisam rekao da škoro nije trazio da plenki ne bud epremijer..a njegova sestra jedan od kandidata za min.poljoprivrede kao i haso ministar kulture...ali zekanovic nije bio u ponudi za ministra policije i to stoji..u igri je bio nikola kajkic...za ministra policije

Realno Mostovo i DP-ovo kričanje ''Kenwood Kenon neće biti premijer'' tj. inzistiranje na osobnom animozitetu je ipak bedasto.

Hoću reći ako će i dalje na tom inzistirati onda su slijepi slonovi na tulumu u vlastitoj staklani.

Tim više što je Kenwood Kenon dobio unutarstranačke izbore i na parlamentarnim gotovo sam doslovce izdominirao lijevu širajzlin kobasičarsku koaliciju.

S druge strane 24 mjesta DP-a i Mosta uopće nije loš rezultat. Ali je i maksimalan. Manje više su to nevoljena hadezejeva djeca.

Ono što se može, a i trebalo bi jest sjesti za stol i vidjeti gdje su programske zajedničke točke i tako sastaviti vladu.

E sad ... osobni animoziteti će prevladati kod budala koji ne vide dalje ispred nosa.

Ak' zbog toga dobiju odbijenicu ne trebaju se ljutiti na nikoga osim na sebe. 

To velim ja koji sam glasovao za MOST. Valjda će netko od njih to pročitati ovdje.

Ako ne, opet dobro.

Bude kak' buju Svarog i Perun odredili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 6 Jul - 10:59

Plenkovic je već sastavio vladu. Ne triba mu nitko. Autokracija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 6 Jul - 10:59

evo najavio bačić, uzet će ids i kradimira zgazi-čačića u koaliciju, tu je sigurno i onaj lopov štromar, žetončić sim žetončić tam... možda i hss pristupi jer su propali na izborima ionak a nisu veći srbi od pupovca

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Jul - 11:01

Sovak wrote:
vuksadinare wrote:
Pirate wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:

Realno Mostovo i DP-ovo kričanje ''Kenwood Kenon neće biti premijer'' tj. inzistiranje na osobnom animozitetu je ipak bedasto.

Hoću reći ako će i dalje na tom inzistirati onda su slijepi slonovi na tulumu u vlastitoj staklani.

Tim više što je Kenwood Kenon dobio unutarstranačke izbore i na parlamentarnim gotovo sam doslovce izdominirao lijevu širajzlin kobasičarsku koaliciju.

S druge strane 24 mjesta DP-a i Mosta uopće nije loš rezultat. Ali je i maksimalan. Manje više su to nevoljena hadezejeva djeca.

Ono što se može, a i trebalo bi jest sjesti za stol i vidjeti gdje su programske zajedničke točke i tako sastaviti vladu.

E sad ... osobni animoziteti će prevladati kod budala koji ne vide dalje ispred nosa.

Ak' zbog toga dobiju odbijenicu ne trebaju se ljutiti na nikoga osim na sebe. 

To velim ja koji sam glasovao za MOST. Valjda će netko od njih to pročitati ovdje.

Ako ne, opet dobro.

Bude kak' buju Svarog i Perun odredili.
politika je politika konflikta a ne snubljenja..kad aje bila politika snubljenja carstva su s eraspadala po navalom konflikta...jer su se ovi prvi ulijenili u svojoj laznoj moci i lagodnom zivotarenju...ja sam tu nekian napisoa da je trazenje da plenki ne bude premijer nerealno i bezveze...ali isto tako sjetimo s eprljave kamapnje plenkija i hdzovaca prema dp i škori javno ga zigosali d aje dezerter...a ntko se nije propitivao sto je i dgje bio plenki 1991...naravno a s eonda javio dodatni revolt i inacenje...sa druge strane potrebna je dodatna radikalizacija zbog opasnosti migracija...i nevolja iz komsiluka...zato sam naveo da je politika politika konflikta a ne lezilebarenja...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Jul - 11:03

Hektorović wrote:
Sovak wrote:
Hektorović wrote:

Mahda.

Ne radi se uopće o četnicima nego o komunalnoj zapštenosti i razvojnoj nesposobnosti. Sve skupa izgleda ko loš dio Bugarske.

Komunalna zapuštenost Vukovara?

Grad je ljepši nego što je bio prije rata.

Zagreb je deset puta gori od Vukovara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Jul - 11:05

Sovak wrote:
Hektorović wrote:
Sovak wrote:
Hektorović wrote:

Mahda.

Komunalna zapuštenost Vukovara?

Grad je ljepši nego što je bio prije rata.

Zagreb je deset puta gori od Vukovara.
di zivi ovaj general
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 28 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics