Izbori za Sabor 2020.
Page 5 of 28
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
Ne moraš svaki put ić na izbore ako se 76 ruku u Saboru ne slaže sa tobom
Možeš i ti letit
Možeš i ti letit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A upravo nam reakcije nekih forumaša pokazuje šta bi bilo kad bi P išao na koliciju s ZRayMabus wrote:Ne moraš svaki put ić na izbore ako se 76 ruku u Saboru ne slaže sa tobom
Možeš i ti letit
Da gospodo draga ja sam zaista večeras tražio od GF zahtjev za opcije fizičke likvidacije P
Ja se nikad ne šalim
Mrtav ozbiljan sam
2014-04-11
uglavnom ubacivace ideoloske i eticke podjele medu narod sa nametanjem identitetske tematike
zene vs muskaraci, one koji su za pedere i one koji su protiv, koji su za pobacaj i koji su protiv i slicno
zene vs muskaraci, one koji su za pedere i one koji su protiv, koji su za pobacaj i koji su protiv i slicno
2014-04-19
drug debo slavi
2014-04-19
Kod mene nikad nije pitanje Da li vas ja mogu ubiti nego zaštoRayMabus wrote:A upravo nam reakcije nekih forumaša pokazuje šta bi bilo kad bi P išao na koliciju s ZRayMabus wrote:Ne moraš svaki put ić na izbore ako se 76 ruku u Saboru ne slaže sa tobom
Možeš i ti letit
Da gospodo draga ja sam zaista večeras tražio od GF zahtjev za opcije fizičke likvidacije P
Ja se nikad ne šalim
Mrtav ozbiljan sam
Prestanite misliti da mi život jedne jedinke znači išta
2014-04-11
Za vaše dobro nadam se da smo se razumjeli.RayMabus wrote:Kod mene nikad nije pitanje Da li vas ja mogu ubiti nego zaštoRayMabus wrote:A upravo nam reakcije nekih forumaša pokazuje šta bi bilo kad bi P išao na koliciju s ZRayMabus wrote:Ne moraš svaki put ić na izbore ako se 76 ruku u Saboru ne slaže sa tobom
Možeš i ti letit
Ja se nikad ne šalim
Mrtav ozbiljan sam
Prestanite misliti da mi život jedne jedinke znači išta
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ali najbolje bi bilo kad bi Kenwood Kenon pokazao širinu razumijevanja i pokazao dobru volju i prvo pozvao DP i MOST i sa njima pokušao napraviti pravu hrvatsku koaliciju u kojoj bi svak malo popustio, a da se nađu na sredini... i potom pozove sve manjine da uđu u vladu kao gledatelji...naravno bez dosadašnjih beneficija po agencijama i državnim tvrtkama... to bi bio dugoročno dobar posao...
Koliko god bi to trebao pokazati Kenwood Kenon, toliko bi to trebali pokazati i DP i Most, a ne da se ponašaju se kao jarci na brvnu.
Glasovao sam za Most, ali ako će biti nekonstruktivni bukači dobit će šupkartu i bok.
Ne moraju biti na pozicijama izvršne vlasti, ali mogu biti konstruktivni korektor u zakonodavnoj plus što Selak-Raspudić mogu u svojoj domeni podignuti kvalitetu i argumentaciju u raspravama.
Ak' tak bude ja zadovoljan.
Guest- Guest
Najebat ćete
Postoji nešto šta se zove poštovanje
Ne traži svakk dan general GF analiza opcija nečijeg atentata
To znači da misli ozbiljno
To moji
Znaju
To moji
Znaju
2014-04-11
Nemojte me silit da to naredimRayMabus wrote:Najebat ćete
To moji
Znaju
Ne bi bilo lijepo
Ovo je molba
Nije uvjet
2014-04-11
Nemojte krivo odlučiti
Budite sigurni da se neće zaustaviti na jednoj osobi
Budite sigurni da se neće zaustaviti na jednoj osobi
2014-04-11
kaya wrote:Ultradesničkarska vlada , nesuđena, sjedi na muzici kod prkačina vjerojatno.
Tamo je ziher ministar kulture bujanec, ministar zdravstva zekanović i ministar policije drele i njegova zaštita vuksdinare. I premijer škoro naravno.
Uz takte - jednom kad se zaljubiš, biće ti jasnoo, zašto se tuguje, zašto se luduje oplakuju svoju sudbu jer će andrej ući u koaliciju sa HSU ( umirovljenicima) umjesto s njima . .
A ljevica, oni su doma, budu vladali jednog dana kada će biti sve ok i neće biti posla i kada se budu mogli igrati na vladanje i gumi gumi.
Arghahahahaha ... gumi gumi ... a jebate ... mogu i olimpijadu.
A poslije mogu u pješčanik na piksanje. S bajsama sve koraljke im razbiti. Arte i arte turjen.
Skidaj haltere.
Guest- Guest
Pokisli.Sovak wrote:kaya wrote:Ultradesničkarska vlada , nesuđena, sjedi na muzici kod prkačina vjerojatno.
Tamo je ziher ministar kulture bujanec, ministar zdravstva zekanović i ministar policije drele i njegova zaštita vuksdinare. I premijer škoro naravno.
Uz takte - jednom kad se zaljubiš, biće ti jasnoo, zašto se tuguje, zašto se luduje oplakuju svoju sudbu jer će andrej ući u koaliciju sa HSU ( umirovljenicima) umjesto s njima . .
A ljevica, oni su doma, budu vladali jednog dana kada će biti sve ok i neće biti posla i kada se budu mogli igrati na vladanje i gumi gumi.
Arghahahahaha ... gumi gumi ... a jebate ... mogu i olimpijadu.
A poslije mogu u pješčanik na piksanje. S bajsama sve koraljke im razbiti. Arte i arte turjen.
Skidaj haltere.
2014-04-11
Da , moram priznati i meni je zanimljivo gledat trgovačku kolaiciju MŠ koja je mislila ..,..al ništa od toga
2014-04-11
Kako je život čudan. Da su izbacili desničare a išli s Most sad bi se neka druga pjesma pjevala.RayMabus wrote:Da , moram priznati i meni je zanimljivo gledat trgovačku kolaiciju MŠ koja je mislila ..,..al ništa od toga
A jbg
Next time.
2014-04-11
Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
Ne zanima njih promjena na bolje , čast iznimkama nego trgovina našim novcem
Nula kuna
Zato su i pokisli
2014-04-11
Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
2014-04-11
Čestitam HDZ-u na pobjedi, neka im je sa srećom. Btw, Split je prazan, nema turista. Posljedice večerašnjeg derneka rješavat će krizni stožer iz karantene, jer ih je večeras barem pola dobilo koronu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nema love za grebatore. P ih sve može odjebat.melkior wrote:Čestitam HDZ-u na pobjedi, neka im je sa srećom. Btw, Split je prazan, nema turista. Posljedice večerašnjeg derneka rješavat će krizni stožer iz karantene, jer ih je večeras barem pola dobilo koronu.
2014-04-11
Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zamislite kolika je tuga kod Keruma. Nema ih u saboru. Nemaju s čime trgovat.RayMabus wrote:Nema love za grebatore. P ih sve može odjebat.melkior wrote:Čestitam HDZ-u na pobjedi, neka im je sa srećom. Btw, Split je prazan, nema turista. Posljedice večerašnjeg derneka rješavat će krizni stožer iz karantene, jer ih je večeras barem pola dobilo koronu.
Pa pa
2014-04-11
Ma jasno je to meni bilo odma kad se Zlatko H kandidirao prvi na listi u Zagrebumelkior wrote:Pa Škoro je prazna priča. Pustili njegov govor na HTV-u gdje kaže da se ne odriče bivšeg savjetnike sisačke županije Lovrić Merzel jer da je Škoro bio u HDZ-u, i bit će opet još stotinu puta u HDZ-uRayMabus wrote:Zato i nisu išli s Most u koaliciju jer je M protiv korupcije a oni su leglo kokošara ( čast iznimkama )RayMabus wrote:Pošto se radi o trgovačkoj kolaiciji a Most ima osam mandata sad je poruka ova : ne daj im ni kune jer kod nekih stvari Most diže ruke đabe.
Nula kuna
Zato su i pokisli
2014-04-11
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 5 of 28