Izbori za Sabor 2020.
Page 7 of 28
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Izbori za Sabor 2020.
Ma Bero je izgubljen lik.
Jbg ova ženska je sposobnija od njega miljon puta
Ja to vidim
Tko tto ne vidi taj je čorav
Jbg ova ženska je sposobnija od njega miljon puta
Ja to vidim
Tko tto ne vidi taj je čorav
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije Bernardić osobno loš dečko, ali stari partijci su mu srušili autoritet. Mlade koje je instalirao na listama su totalni anonimusi i objektivno, vrijeme je da SDP nestane s političke scene. Ako je Kenwood Kenon u HDZ-u vuk među magarcima (a nije ni vuk nego lav), onda je Bernardić u SDP-u definitivno magarac među vukovima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Plus žena socijalistkinja traži nekog alfa koji će se brinuti za nju ( socijalizam ).melkior wrote:Nije Bernardić osobno loš dečko, ali stari partijci su mu srušili autoritet. Mlade koje je instalirao na listama su totalni anonimusi i objektivno, vrijeme je da SDP nestane s političke scene. Ako je Kenwood Kenon u HDZ-u vuk među magarcima (a nije ni vuk nego lav), onda je Bernardić u SDP-u definitivno magarac među vukovima.
Nije slučajno to šta na čelu SDP nema žena.
Samo muški a kad razočara ide brutalni napad.
Ipak su majmuni u njihovim genima.
Zato
Ja
Šta veći ego to te više vole
Vole moć
Alfa mužjake
2014-04-11
Ne postoji žena koja voli nesposobnog i smotanog muškarcaRayMabus wrote:Plus žena socijalistkinja traži nekog alfa koji će se brinuti za nju ( socijalizam ).melkior wrote:Nije Bernardić osobno loš dečko, ali stari partijci su mu srušili autoritet. Mlade koje je instalirao na listama su totalni anonimusi i objektivno, vrijeme je da SDP nestane s političke scene. Ako je Kenwood Kenon u HDZ-u vuk među magarcima (a nije ni vuk nego lav), onda je Bernardić u SDP-u definitivno magarac među vukovima.
Nije slučajno to šta na čelu SDP nema žena.
Samo muški a kad razočara ide brutalni napad.
Ipak su majmuni u njihovim genima.
Zato
Ja
Šta veći ego to te više vole
Vole moć
Alfa mužjake
To ne postoji
Ni pleska im ne smeta koliko ovo
2014-04-11
Kad mogu rađat a to je velika bol pleska im je ništa
Al nesposobnost i smotanost da se pobrineš za nju i djete
To ne praštaju
Al nesposobnost i smotanost da se pobrineš za nju i djete
To ne praštaju
2014-04-11
Zato ih baš nema smisla udarat
Navikle su i na veću bol
Navikle su i na veću bol
2014-04-11
Nikad nisam udario ženu ako ne računamo mater feministkinju koja nije znala šta znači vrata su ti tamo i rodicu na drogama
Nikad
Nikad
2014-04-11
Šta kažete na predizborne prognoze?
Sve odreda rekoše "mrtva trka, uz blagu prednost Restarta".
Ka ono, prc Milojka, -25 mandata.
Eno Index kaže da je to zbog male izlaznosti, za koju je kriv HDZ inžinjering.
Pa da, Plenki je uspio uvjeriti SDP-ove birače da ne izađu na izbore.
I nadam se da nikad i neću.RayMabus wrote:Nikad nisam udario ženu ako ne računamo mater feministkinju koja nije znala šta znači vrata su ti tamo i rodicu na drogama
Nikad
Ako ti se nešto ne sviđa a u mojoj kući pa odi svojoj. Vidimo se sutra
.
Ne pilaj me. Nisan ja ovdje zbog tebe.
2014-04-11
Koja noć
Sdp nešto , dp nešto , svašta nešto a ono tvrda desnica koju ništa ne može poremitit
I Hitlera ste iznenadili
Sdp nešto , dp nešto , svašta nešto a ono tvrda desnica koju ništa ne može poremitit
I Hitlera ste iznenadili
2014-04-11
i to je hrvatska...njonjo vise glasova nego raspudic i skoro...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U sabor ulaze: Raspudić, Selak, Drele... Ne ulaze: Pernar, Culej, Glasnović, Kerum...
......................
taman!
......................
taman!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i hase ti je u saboruepikur37 wrote:U sabor ulaze: Raspudić, Selak, Drele... Ne ulaze: Pernar, Culej, Glasnović, Kerum...
......................
taman!
2015-09-08
Eroo wrote:Šta kažete na predizborne prognoze?
prije svega čestitke na tvojim dobrim procjenama.
ja sam potpuno nasjela na predizborne prognoze i nisam jedina.. takav je bio odnos medija prema hdz-u da je sin rekao gledajući jedno sučeljavanje da se prema hdzeovcu odnose kao da nije čovjek i da je i on užasnut zbog takve diskriminacije..
cijela sdp-ova kampanja je bila okrenuta isključivo protiv hdz-a, nisu ponudili ništa od svog programa..
ljudi su očito dobro procijenili da nije dobro eksperimentirati u ovim kriznim vremenima i čekati mjesecima da se formira vlada..
ja sam zadovoljna jer je MOST postigao dobar izborni rezultat a posebno u rijeci gdje je mali miletić ušao u sabor..
u svakom slučaju, orijentirana sam desno i drago mi je da sdp nije pobijedio .. pa je i to neka moja pobjeda
Guest- Guest
kaya wrote:I ja :)Noor wrote:i ja :)סמאל wrote:Haha,da.Plenky je mudar što je računao na kratko pamćenje birača.Eto,dogodilo se i to da sam prvi put u životu glasovao za HDZ.kaya wrote:Pa da, mayke mi da sam ga vidjela jučer ne bi mogla zaokružiti hdz .סמאל wrote:
Upravu si.Oni trebaju u prvi red gurati neukaljane ljude poput Aladrovića,Beroša,Horvata,Božinovića a kad pokaže Šeksa i one što se valjaju po podu s članskim iskaznicama po čelu,odma im koji postotak padne popularnost.
Nadam se da je Škoro pokupio sav taj krkanski i primitivni nakot koji se valja po podu s iskaznicom na čelu,te da će Plenkovič nastavit profilirat stranku u modernu europsku,umjereno konzervativnu i civiliziranu.
Primitivni krkani neka idu kod Škore i Keruma.
I ja :)
Bero im je učinio uslugu, ko nikad... ...a ja prezirem negativne pljuvačke kampanje, ono iz dna duše. Fuj.
Guest- Guest
zasto bi se smirio..miran sam ja sam rekao da ce DP uzeti od 15 do 20 mandata citavo vrijeme mada su drugi iz DP-a govorili cak i vise od 20 mandata...sto sam im ja rekao d aje to dosta preambiciozno i nerealno i d atreba biti zadovoljan s aovim dobrim rezultatom od 15 do 20 mandata..manje vise svi koji su bili na listi DP-a za koe s esmatralo sigurno da ce uci u sabor usli su..nadam se da ce DP zajedno sa Mostom biti konstruktivna oporba HDZ-u...desna paltforma je tu...25 madata desnice ne smije nitko pocjenjivatiepikur37 wrote:Vucko jesi dosao sebu i smirio se malo :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:zasto bi se smirio..miran sam ja sam rekao da ce DP uzeti od 15 do 20 mandata citavo vrijeme mada su drugi iz DP-a govorili cak i vise od 20 mandata...sto sam im ja rekao d aje to dosta preambiciozno i nerealno i d atreba biti zadovoljan s aovim dobrim rezultatom od 15 do 20 mandata..manje vise svi koji su bili na listi DP-a za koe s esmatralo sigurno da ce uci u sabor usli su..nadam se da ce DP zajedno sa Mostom biti konstruktivna oporba HDZ-u...desna paltforma je tu...25 madata desnice ne smije nitko pocjenjivatiepikur37 wrote:Vucko jesi dosao sebu i smirio se malo :D
Guest- Guest
...drugo jedino cu biti ljut na one koji budu hrackali po pupovcu a glasali su za plenkija i hdz...jer ce to biti licemjerno...ne zele pupovca na vlsti a rade na tome da bude u vlasti...evo slusao jucer onog culeja koji nije usao u sabor...sada opet nesto prica 'ako plenkovic i hdz opet omoguce pupovcu sukreiranje u vlasti imat ce u njemu oporbu unutar sztranke'...ma goni se...zadnje vrijeme je pljuckao po DP i škori...pa sad s evidi koliki mu je IQ...po njegovu zalost pupi ostaje u saboru i vlasti a on cak bez mandata...nadam se da sutra nece pokucati na vrata DP-a ili MOST-a
2015-09-08
toliko...tko se pouzda u manoliceve i mesiceve 'prognoze' a jean od njih je ovdje bio debo luzer
2015-09-08
Page 7 of 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 7 of 28