Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Cura i dečki, hasanče vam je ispušio...sad 4 godine, blejite u pupija :)
Dobro reče gene, ako ništa dobar je pupi, ako nista da vam nabija tlak ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
RayMabus wrote:Popušijo
http://hr.n1info.com/Vijesti/a524259/Glasnovic-izgubio-mandat-u-dijaspori-nedostaje-mu-11-glasova.html
tko će nas sada braniti od jugozomboida :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam rekao da dp nije popusio i da ber 15 do 20 mandata.. sasma smo zadovoljni...bit cemo konstruktivna oporbaepikur37 wrote:Cura i dečki, hasanče vam je ispušio...sad 4 godine, blejite u pupija :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Cura i dečki, hasanče vam je ispušio...sad 4 godine, blejite u pupija :)
ma znamo mi da je tebi dobar i pupi ;)
Guest- Guest
Ante Prkačin ( HOS ).epikur37 wrote:RayMabus wrote:Popušijo
http://hr.n1info.com/Vijesti/a524259/Glasnovic-izgubio-mandat-u-dijaspori-nedostaje-mu-11-glasova.html
tko će nas sada braniti od jugozomboida :D
2014-04-11
2014-04-14
Sto bi se reklo, Dodo je car gledano sa Kalalagre.....
2014-04-14
abraham wrote:
i moj mali doprinos
https://narod.hr/hrvatska/video-zeljka-markic-komentira-video-plasiran-o-hasanbegovicu
Guest- Guest
epikur37 wrote:Cura i dečki, hasanče vam je ispušio...sad 4 godine, blejite u pupija :)
Sad samo kokice sljedeće 4 godine :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:
:blj:najgori talog sa dna kace.Ali aj,biti će korisni kao balans ta Peovićku i ekipu.
Uvjeren sam da je HDZ pobjedio upravo što se ogradio od ovakvih primitivaca okupljenih oko Škore.
Danas sam malo istraživao,po prvi put nakon Sanadera,ljudi otvoreno govore da su glasovali za HDZ,a do sada je to sve bilo nekako srmežljivo i oni koji su bili za HDZ,nekako su to sramežjivo.
Priča mi čovjek da nije glasao za HDZ od kako je Sanader usrao motku,te da je jučer prvi put nakon toga i ne bi ni sada,da napokon nisu postali normalna civilizirana stranka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:RayMabus wrote:
najgori talog sa dna kace.Ali aj,biti će korisni kao balans ta Peovićku i ekipu.
Uvjeren sam da je HDZ pobjedio upravo što se ogradio od ovakvih primitivaca okupljenih oko Škore.
Danas sam malo istraživao,po prvi put nakon Sanadera,ljudi otvoreno govore da su glasovali za HDZ,a do sada je to sve bilo nekako srmežljivo i oni koji su bili za HDZ,nekako su to sramežjivo.
Priča mi čovjek da nije glasao za HDZ od kako je Sanader usrao motku,te da je jučer prvi put nakon toga i ne bi ni sada,da napokon nisu postali normalna civilizirana stranka.
šta je, vidiš da nisu cionistički kršćani?
Guest- Guest
Pa i Pupovac je manje zlo,od ovog primitivističkog taloga oko Škore.Pupija ćeš bar podkupit.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Cura i dečki, hasanče vam je ispušio...sad 4 godine, blejite u pupija :)
Sad samo kokice sljedeće 4 godine :)
HDZ-u bi bilo mudrije da nahvata još ponekog žetončića,a odjebe ove talibane.Za 4 god.Domovinski Pokret postat će Uhljebnički pokret.
2015-07-23
Takvih je malo i u Europi,a kamo li u Hrvatskoj,te ne vidim kakve veze to ima s hrvatskim saborom.metilda wrote:
2015-07-23
RayMabus wrote:
nevera naplavinska zetoncica misli 19 st. , skoro jesi sastavio vladu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pokušaj desnice da zbace Plenkovica koji nije uspio i to im je ujedno i pad popularnosti kod birača.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:
nevera naplavinska zetoncica misli 19 st. , skoro jesi sastavio vladu ?
2014-04-11
Ima ti lokalni izbori za godinu dana al to je neka druga tematika no ovdje je DP napravljen s jednim jedinim ciljem a to je da preuzmu vlast u državi ( ili barem jako utječu na kreiranje vlasti ) i sad je prc Milojka.
Sad će se oni kako su se i sastali tako će sad i svak na svoju stranu i labava koalicija itd no ništa od vlasti il utjecaja na istu iduće četiri godine.
Sad će se oni kako su se i sastali tako će sad i svak na svoju stranu i labava koalicija itd no ništa od vlasti il utjecaja na istu iduće četiri godine.
2014-04-11
סמאל wrote:Takvih je malo i u Europi,a kamo li u Hrvatskoj,te ne vidim kakve veze to ima s hrvatskim saborom.metilda wrote:
ima takve veze da si ti šljam koji smatra pročetnika pupovca vrijednijim od 15 legalno izabranih (od hrvatskog naroda) saborskih zastupnika koje nazivaš primitivističkim talibanskim talogom .. odi u svoju matičnu državu i tamo predikaj tko je dobar a tko nije
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ima ti lokalni izbori za godinu dana al to je neka druga tematika no ovdje je DP napravljen s jednim jedinim ciljem a to je da preuzmu vlast u državi ( ili barem jako utječu na kreiranje vlasti ) i sad je prc Milojka.
ako su ozbiljni opstat će, ako nisu - ni prvi ni zadnji na političkoj sceni
Guest- Guest
Glupačo,ovo je moja matična država.Vaš je problem što mislite čim netko nije na istoj crti kao i vi,da mje Srbin,Jugosloven ili šta ja znam.metilda wrote:סמאל wrote:Takvih je malo i u Europi,a kamo li u Hrvatskoj,te ne vidim kakve veze to ima s hrvatskim saborom.metilda wrote:
ima takve veze da si ti šljam koji smatra pročetnika pupovca vrijednijim od 15 legalno izabranih (od hrvatskog naroda) saborskih zastupnika koje nazivaš primitivističkim talibanskim talogom .. odi u svoju matičnu državu i tamo predikaj tko je dobar a tko nije
Po tebi su svi oni,pa i sam Plenkovic iz neke druge države.
2015-07-23
Da te nadopunim :metilda wrote:RayMabus wrote:Ima ti lokalni izbori za godinu dana al to je neka druga tematika no ovdje je DP napravljen s jednim jedinim ciljem a to je da preuzmu vlast u državi ( ili barem jako utječu na kreiranje vlasti ) i sad je prc Milojka.
ako su ozbiljni opstat će, ako nisu - ni prvi ni zadnji na političkoj sceni
- ni prvi ni zadnji na političkoj sceni koje je HDZ rasformirao.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenkovic napao Škoru i MOST
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
Page 5 of 6