Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Da te nadopunim :metilda wrote:RayMabus wrote:Ima ti lokalni izbori za godinu dana al to je neka druga tematika no ovdje je DP napravljen s jednim jedinim ciljem a to je da preuzmu vlast u državi ( ili barem jako utječu na kreiranje vlasti ) i sad je prc Milojka.
Sad će se oni kako su se i sastali tako će sad i svak na svoju stranu i labava koalicija itd no ništa od vlasti il utjecaja na istu iduće četiri godine.
ako su ozbiljni opstat će, ako nisu - ni prvi ni zadnji na političkoj sceni
- ni prvi ni zadnji na političkoj sceni koje je HDZ rasformirao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Premijer Andrej Kenwood Kenon dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je na Twitteru glasnogovornik vlade.Radimir Čačić već je potvrdio kako će podržati Plenkovićevu vladu."Kenwood Kenon sa svojih 66 mandata, uz podršku HNS-a, našu podršku i manjince za formiranje vlade ima 76 zastupnika", rekao je Čačić. Dodao je da nikakvi radikali i ljudi "s političkim porukama i stavovima ispod europskih civilizacijskih dosega" nisu u poziciji da ga ucjenjuju.
ono kad se veselis razumu cacica ,spustio sam krijerije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čekaj,jesi li ti svjestan da je Čačić ovdje napravio najpametniji potez,svojim potpisom,učinio je nepotrebnim onu katolibansku bandu a ovako će povući dobrobit i za samog sebe ali i za svoju županiju.debotoijusto wrote:Premijer Andrej Kenwood Kenon dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je na Twitteru glasnogovornik vlade.Radimir Čačić već je potvrdio kako će podržati Plenkovićevu vladu."Kenwood Kenon sa svojih 66 mandata, uz podršku HNS-a, našu podršku i manjince za formiranje vlade ima 76 zastupnika", rekao je Čačić. Dodao je da nikakvi radikali i ljudi "s političkim porukama i stavovima ispod europskih civilizacijskih dosega" nisu u poziciji da ga ucjenjuju.
Sreća na Čačiću i HNS-u,inače bi se ona kukavelj uvladila u vladu,zar bi ti htio da jedan Hasanbegović i Vidović Krišto budu u poziciji,umjesto u opoziciji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
to sam i rekaoסמאל wrote:Čekaj,jesi li ti svjestan da je Čačić ovdje napravio najpametniji potez,svojim potpisom,učinio je nepotrebnim onu katolibansku bandu a ovako će povući dobrobit i za samog sebe ali i za svoju županiju.debotoijusto wrote:Premijer Andrej Kenwood Kenon dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je na Twitteru glasnogovornik vlade.Radimir Čačić već je potvrdio kako će podržati Plenkovićevu vladu."Kenwood Kenon sa svojih 66 mandata, uz podršku HNS-a, našu podršku i manjince za formiranje vlade ima 76 zastupnika", rekao je Čačić. Dodao je da nikakvi radikali i ljudi "s političkim porukama i stavovima ispod europskih civilizacijskih dosega" nisu u poziciji da ga ucjenjuju.
Sreća na Čačiću i HNS-u,inače bi se ona kukavelj uvladila u vladu,zar bi ti htio da jedan Hasanbegović i Vidović Krišto budu u poziciji,umjesto u opoziciji.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
סמאל wrote:Glupačo,ovo je moja matična država.Vaš je problem što mislite čim netko nije na istoj crti kao i vi,da mje Srbin,Jugosloven ili šta ja znam.metilda wrote:סמאל wrote:Takvih je malo i u Europi,a kamo li u Hrvatskoj,te ne vidim kakve veze to ima s hrvatskim saborom.metilda wrote:
šta je, vidiš da nisu cionistički kršćani?
ima takve veze da si ti šljam koji smatra pročetnika pupovca vrijednijim od 15 legalno izabranih (od hrvatskog naroda) saborskih zastupnika koje nazivaš primitivističkim talibanskim talogom .. odi u svoju matičnu državu i tamo predikaj tko je dobar a tko nije
Po tebi su svi oni,pa i sam Plenkovic iz neke druge države.
pročetnički šljame, dobro mi je poznat habitus takvih kao što si ti .. nije to nikakva "naša" crta nego jasno vidljiva tvoja pročetnička orijentacija
Guest- Guest
sasvim je jasno da ti zapravo mrziš hrvate katolike.. radije ćeš vidjeti lopova čačića nego 15 hrvata i uz to 14 katolikaסמאל wrote:Čekaj,jesi li ti svjestan da je Čačić ovdje napravio najpametniji potez,svojim potpisom,učinio je nepotrebnim onu katolibansku bandu a ovako će povući dobrobit i za samog sebe ali i za svoju županiju.debotoijusto wrote:Premijer Andrej Kenwood Kenon dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je na Twitteru glasnogovornik vlade.Radimir Čačić već je potvrdio kako će podržati Plenkovićevu vladu."Kenwood Kenon sa svojih 66 mandata, uz podršku HNS-a, našu podršku i manjince za formiranje vlade ima 76 zastupnika", rekao je Čačić. Dodao je da nikakvi radikali i ljudi "s političkim porukama i stavovima ispod europskih civilizacijskih dosega" nisu u poziciji da ga ucjenjuju.
Guest- Guest
Ti si izgleda luda,što me ne bi trebalo čudit,jer tko bi u 21 st. tako gorljivo bodrio primitivne misli iz 19 st. okupljene oko tzv,,domovinskog pokreta''metilda wrote:סמאל wrote:Glupačo,ovo je moja matična država.Vaš je problem što mislite čim netko nije na istoj crti kao i vi,da mje Srbin,Jugosloven ili šta ja znam.metilda wrote:סמאל wrote:Takvih je malo i u Europi,a kamo li u Hrvatskoj,te ne vidim kakve veze to ima s hrvatskim saborom.metilda wrote:
šta je, vidiš da nisu cionistički kršćani?
ima takve veze da si ti šljam koji smatra pročetnika pupovca vrijednijim od 15 legalno izabranih (od hrvatskog naroda) saborskih zastupnika koje nazivaš primitivističkim talibanskim talogom .. odi u svoju matičnu državu i tamo predikaj tko je dobar a tko nije
Po tebi su svi oni,pa i sam Plenkovic iz neke druge države.
pročetnički šljame, dobro mi je poznat habitus takvih kao što si ti .. nije to nikakva "naša" crta nego jasno vidljiva tvoja pročetnička orijentacija
Ne čudim se kad SDPnjare i one koji navijaju za Možemo nazivate pročetničkim šljamom,ali da nekoga tko favorizira Plenkovicha i HDZ nazivate ,,pročetničkim šljamom'' to su već simptomi paranoidne shizofrenije.
2015-07-23
A šta je Čačić ako nije Hrvat ?metilda wrote:sasvim je jasno da ti zapravo mrziš hrvate katolike.. radije ćeš vidjeti lopova čačića nego 15 hrvata i uz to 14 katolikaסמאל wrote:Čekaj,jesi li ti svjestan da je Čačić ovdje napravio najpametniji potez,svojim potpisom,učinio je nepotrebnim onu katolibansku bandu a ovako će povući dobrobit i za samog sebe ali i za svoju županiju.debotoijusto wrote:Premijer Andrej Kenwood Kenon dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je na Twitteru glasnogovornik vlade.Radimir Čačić već je potvrdio kako će podržati Plenkovićevu vladu."Kenwood Kenon sa svojih 66 mandata, uz podršku HNS-a, našu podršku i manjince za formiranje vlade ima 76 zastupnika", rekao je Čačić. Dodao je da nikakvi radikali i ljudi "s političkim porukama i stavovima ispod europskih civilizacijskih dosega" nisu u poziciji da ga ucjenjuju.
Kod vas je znak jednakosti između katolik i Hrvat.
E pa gospođo draga,nisu svi Hrvati katolici,ima ih i ateista,a niti su svi katolici na planetu Hrvati.
2015-07-23
סמאל wrote:Ti si izgleda luda,što me ne bi trebalo čudit,jer tko bi u 21 st. tako gorljivo bodrio primitivne misli iz 19 st. okupljene oko tzv,,domovinskog pokreta''
Ne čudim se kad SDPnjare i one koji navijaju za Možemo nazivate pročetničkim šljamom,ali da nekoga tko favorizira Plenkovicha i HDZ nazivate ,,pročetničkim šljamom'' to su već simptomi paranoidne shizofrenije.
Sore losers.
Plenki je očekivano sve pogazio, SDP se sjebao, a Škoristi daleko od bilo kakvog ucjenjivanja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
סמאל wrote:A šta je Čačić ako nije Hrvat ?
Kod vas je znak jednakosti između katolik i Hrvat.
E pa gospođo draga,nisu svi Hrvati katolici,ima ih i ateista,a niti su svi katolici na planetu Hrvati.
Na koncu i Bujanec je podržao Čačića za Župana.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenkovic napao Škoru i MOST
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
Page 6 of 6