Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
Page 1 of 1
Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
https://www.blic.rs/vesti/svet/slovenija-vladin-savet-za-manjine-iz-bivse-jugoslavije/27pj3h6
Albanci, Bosanci, Crnogorci, Hrvati, Makedonci, Srbi
Albanci, Bosanci, Crnogorci, Hrvati, Makedonci, Srbi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
Ovi mogu komodno još 200 tisuća Jugosa uvest
..
..
2014-04-11
Sve neke deklaracije,memorandumi...bice rata..neizbjezno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo ćak su i poštare poćeli uvoziti iz Bosne
http://www.dnevnik.ba/vijesti/trazite-posao-slovenija-po-bih-i-srbiji-trazi-postare
http://www.dnevnik.ba/vijesti/trazite-posao-slovenija-po-bih-i-srbiji-trazi-postare
2014-04-11
Nepotrebno.
Manjinska prava trebaju imati ( i imaju) samo oni koji imaju i teritorij,
gdje mogu, na primjer, postaviti dvojezičnu tablu. Sve ostalo je sviranje qrtzu.
gdje mogu, na primjer, postaviti dvojezičnu tablu. Sve ostalo je sviranje qrtzu.
Normalno da je bitno Jugosi su se tamo ujedinili a Jugosa ima u Austriji još više
Slovenija je bitna zbog položaja
Slovenija je bitna zbog položaja
2014-04-11
Kinezi su neki dn proslavili kinesku Novu godinu.
I Srbi su također proslavili srpsku Novu godinu, ma šta to zmačilo.
Za to im nije trebao nikakav zakon.
I Srbi su također proslavili srpsku Novu godinu, ma šta to zmačilo.
Za to im nije trebao nikakav zakon.
Da samo tebi Slovenci nedaju pare iz proračuna a uplaćuješ tamo jer plaćaš porez
Sad su morali to malo ispravit
Tu se kurče a Dalmatinci im osmislili Iliriju, kupili brod u Rusa kao oni vojna sila na moru, desnica in korumpirana nemogu 25% glasova osvojit na izborima, natalitet krahira
Sad uvoze 10 tisuća ljudi sa zapadnog Balkana, za dvije godine moraju otvorit svoje tržište rada za hr državljane
Sad su morali to malo ispravit
Tu se kurče a Dalmatinci im osmislili Iliriju, kupili brod u Rusa kao oni vojna sila na moru, desnica in korumpirana nemogu 25% glasova osvojit na izborima, natalitet krahira
Sad uvoze 10 tisuća ljudi sa zapadnog Balkana, za dvije godine moraju otvorit svoje tržište rada za hr državljane
2014-04-11
Prerano se veseliš jer kakav će to bezvezni rat biti kad se ni novorođenu bebu nećeš usuditi šiknut u mikrovalnu, od straha da ne završiš u Haagu?vuksadinare wrote:Sve neke deklaracije,memorandumi...bice rata..neizbjezno...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pa LjubljanaEroo wrote:Nepotrebno.
Sad traže emisije na programu nacionalnih manjina i normalno da će matićne države ovih nacionalnih manjina taj projekt podržavti
Ako oni uvoze deset tisuća Bosanaca godišnje a imaju tri centra u državi Kopar,, Ljubljana i Maribor to znači oko tri tisuće govornika srpskohrvatskog tamo tj štokavice ijekavskog govora
Njihiva jezična asimilacija Hrvata će pasti u vodu
2014-04-11
Kad se ovome doda da za dvije godine moraju otvorit svoje tržište rada za hr državljane a zemlje zapadnog Balkana neće do 2025 u EU pa će Slovenija i njima držat zabranu sedam godina onda jasno koga će oni useljavat tj već sad tako funkcioniraju
.
Čak me nezanima da se pojave i njihovi ultra nacionalisti u međuvremenu pošto će se isti pojavit u centralnoj Slovenjji no čine mi uslugu jer ja geostrateški ciljam na obalu i Maribor a ne Ljubljanu pa će onda 5 tisuća njih ići na Kopar a pet tisuća njih na Maribor a to je ono na što ciljam
.
Čak me nezanima da se pojave i njihovi ultra nacionalisti u međuvremenu pošto će se isti pojavit u centralnoj Slovenjji no čine mi uslugu jer ja geostrateški ciljam na obalu i Maribor a ne Ljubljanu pa će onda 5 tisuća njih ići na Kopar a pet tisuća njih na Maribor a to je ono na što ciljam
2014-04-11
Njih ću ja toliko razjebat da će im taj slovenski nacionalizam i nasilno asimiliranje Hrvata tamo prisist
Kopar 20% Jugosa
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Koper
Kopar 20% Jugosa
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Koper
2014-04-11
koji hag vise..sada metak ili nistaOh_Femder wrote:Prerano se veseliš jer kakav će to bezvezni rat biti kad se ni novorođenu bebu nećeš usuditi šiknut u mikrovalnu, od straha da ne završiš u Haagu?vuksadinare wrote:Sve neke deklaracije,memorandumi...bice rata..neizbjezno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebo ga ti i metak. Skupo je to. Potrošili tvoji lovu. Ostala ti jedino tupa ćakija zaborava nema...vuksadinare wrote:koji hag vise..sada metak ili nistaOh_Femder wrote:Prerano se veseliš jer kakav će to bezvezni rat biti kad se ni novorođenu bebu nećeš usuditi šiknut u mikrovalnu, od straha da ne završiš u Haagu?vuksadinare wrote:Sve neke deklaracije,memorandumi...bice rata..neizbjezno...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Sad su im izbori
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Slovenian_parliamentary_election
Očito ova zadrta i korumpirana desnica od Janše opet puši
Slovence zanima veče plaće, bolji standard, demografska obnova, smanjivanje imigracije a ne ideologije slijepog kolosjeka
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Slovenian_parliamentary_election
Očito ova zadrta i korumpirana desnica od Janše opet puši
Slovence zanima veče plaće, bolji standard, demografska obnova, smanjivanje imigracije a ne ideologije slijepog kolosjeka
2014-04-11
Slovence ću ja tako izjebat da je to strašno
Njihova desnica koristi komunizam kao paravan za blokadu imigracije sa Balkana
Kad Hr uđe i na njihovo tržište rada a to je za dvije godine tako će se uplašit da će postat najveći euroskeptici u regionu jer doleti li im i Srbija i Bih tamo njih će samo ta masa prigazit
Kad Hr uđe i na njihovo tržište rada a to je za dvije godine tako će se uplašit da će postat najveći euroskeptici u regionu jer doleti li im i Srbija i Bih tamo njih će samo ta masa prigazit
2014-04-11
RayMabus wrote:Slovence ću ja tako izjebat da je to strašno
dobro ... nisi li ti priznao da si i derpe između ostaloga??
gle .... ja ću se isključivo usredotočiti na slovenke .... jovanu, fikretu, mojcu .... ma sve što je xx je u opasnosti!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Biseks na mentalnoj razini, hetero sam ako te baš zanima ono je samo mentalna sposobnost tj mogu otkantat pičku mrtav ladan
Izjebat ću ih u metaforičnom smislu
Izjebat ću ih u metaforičnom smislu
2014-04-11
Similar topics
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Biden: Kina će platiti cijenu zbog svog odnosa prema muslimanskim manjinama
» Pupovac: Nacionalnim manjinama predstavnici u nacionalnim parkovima
» Velikosrpska deklaracija
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Biden: Kina će platiti cijenu zbog svog odnosa prema muslimanskim manjinama
» Pupovac: Nacionalnim manjinama predstavnici u nacionalnim parkovima
» Velikosrpska deklaracija
Page 1 of 1