Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/analiza-plenkovic-ce-totalno-otpiliti-i-skoru-i-most-evo-s-kim-ce-se-dogovoriti-15006522
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
laku noc pupi dobro jutro pupi...ocekujem sto ce na to reci antipupi ekipa kako u hdzu koji su ostali naravno i ovdje...he,he...jedva cekam pas mater pupiju ovdje...
2015-09-08
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
tesko li je nasamarit tudume..koji kako rece tre deset puta na iste grablje stanu
2015-09-08
kako rece dujmovic plenkijev novinar...ako plenki ne koalira sa DP to ce biti velika izdaja...pa evo je vec je tu
2015-09-08
Škorini ako budu u oporbi,raspast će se do sljedećih izbora.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa lipo vam je rečeno...hasanče ne može i ne ucjenjujte :D
jel jasno to!!
jel jasno to!!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće Pupy ništa. Most ima šest do osam mandata.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za izglasat neki zakon u Saboru triba 76 ruku
Plenkovic uvik može računat na nas kad su neke teme u pitanju
Ne triba mu ni Pupovac ni HNS
Mi smo oporb al naše su ruke vrijedne
Računajte na nas
Računajte na nas
2014-04-11
RayMabus wrote:Za izglasat neki zakon u Saboru triba 76 ruku
Računajte na nas
2015-08-06
Shvatio si.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Za izglasat neki zakon u Saboru triba 76 ruku
Računajte na nas
Nit zrna žita okupatoru.
Nas vlast ne zanima.
Ni kune korupcija neće dobit
Ima naše ruke besplatno kod nekih tema.
2014-04-11
Ovom izjavom si potpisao kapitulaciju.RayMabus wrote:Za izglasat neki zakon u Saboru triba 76 ruku
Računajte na nas
Nadam se da mu neće trebat ruke Mostovaca niti Škorovaca
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nisam.סמאל wrote:Ovom izjavom si potpisao kapitulaciju.RayMabus wrote:Za izglasat neki zakon u Saboru triba 76 ruku
Računajte na nas
Nadam se da mu neće trebat ruke Mostovaca niti Škorovaca
Gledaj bolje.
2014-04-11
Evo Škoro se obraća uživo , kriv mu je koronavirus
Posipaju se pepelom
Posipaju se pepelom
2014-04-11
RayMabus wrote:Evo Škoro se obraća uživo , kriv mu je koronavirus
Posipaju se pepelom
kmeeek...
2015-08-06
Kaže Škoro da mu je žao sad da nisu oni i Most išli zajedno jer negdje nije pređen izborni prag a mogli su i imali bi više mandata.
A nije Most nego si ti okupio oko sebe likove poput Hase i sličnih koji nemaju veze s pričom borbe protiv korupcije nego baš suprotno.
Sad plači. Nije Mostov problem. Most je proša solidno a to šta ste vi mislili da neće nego da će ti glasovi otić vama e tu ste se zajebali.
A nije Most nego si ti okupio oko sebe likove poput Hase i sličnih koji nemaju veze s pričom borbe protiv korupcije nego baš suprotno.
Sad plači. Nije Mostov problem. Most je proša solidno a to šta ste vi mislili da neće nego da će ti glasovi otić vama e tu ste se zajebali.
Last edited by RayMabus on 6/7/2020, 14:54; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Evo Škoro se obraća uživo , kriv mu je koronavirus
Posipaju se pepelom
Kmee kmee pokradeni, kmee kmeee varaju kmee kmee
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
Dobro da je manjinaca, zbog kmečanja škoraša.
Na koncu Pupi ima da drži ipak niži profile ovaj put.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
kajse mene tiče, prihvatio bih ga s manjincima i zajedno s pupijem kao predstvnika bošnjačke manjine
a ovo pravaško spletkarenje...nein!
2015-08-06
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenkovic napao Škoru i MOST
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
Page 1 of 6