Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
kajse mene tiče, prihvatio bih ga s manjincima i zajedno s pupijem kao predstvnika bošnjačke manjine
a ovo pravaško spletkarenje...nein!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
prihvatio bi ti kurac moj..vidim kako reagiras kad s ejavi kakav musliman...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
kajse mene tiče, prihvatio bih ga s manjincima i zajedno s pupijem kao predstvnika bošnjačke manjine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
Sasvim legitimno da bude predstavnik SDA Hrvatske
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
Ja ne volim ni jedne ni druge, u čaši vode bih ih utopio. Kao i oni mene.
Ali mi najžešće idu nakurac jedni ili drugi koji se predstavljaju ikonama desnice, a onda su im zločini nad Hrvatima u srednjoj Bosni “sitni incidenti”. A što je rekao o RKC i Tuđmanu zaslužuje zasebnu temu.
Guest- Guest
pa dobro..o rkc i tuđmanu puno puno gore govore i neki hrvati koji nisu muslimani...a hrvatske zrtve u srednjoj bosni jos otvoreno ismijavaju poput malog glavasevica sjetimo se busovace...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
Ja ne volim ni jedne ni druge, u čaši vode bih ih utopio. Kao i oni mene.
Ali mi najžešće idu nakurac jedni ili drugi koji se predstavljaju ikonama desnice, a onda su im zločini nad Hrvatima u srednjoj Bosni “sitni incidenti”. A što je rekao o RKC i Tuđmanu zaslužuje zasebnu temu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
prihvatio bi ti kurac moj..vidim kako reagiras kad s ejavi kakav musliman...
Onako kako treba!
Guest- Guest
pa pasmater, naravno....svaki put kad bude zaslužio bit će pasmatervuksadinare wrote:laku noc pupi dobro jutro pupi...ocekujem sto ce na to reci antipupi ekipa kako u hdzu koji su ostali naravno i ovdje...he,he...jedva cekam pas mater pupiju ovdje...
kad bolje promislim, kad već moraš pojest govno, lakše probaviš da te ucjenjuje tuđin i srbin, nego rođeni koji se kune da sve radi za svoj narod...
da radi, ne bi kmečao i srao sada po medijima, nego bi došao Plenkoviću i rekao...ajmo zajedno odjebat Pupija
vuksadinare wrote:
pa dobro..o rkc i tuđmanu puno puno gore govore i neki hrvati koji nisu muslimani...a hrvatske zrtve u srednjoj bosni jos otvoreno ismijavaju poput malog glavasevica sjetimo se busovace...
Nitko od njih nije izigravao desničara Vučino.
Guest- Guest
....hase nije desnicar od danas..vec od kad je bio aktivni clan bbb-a tamo od 1989 godine..jer ga poznam i gdje je na sjeveru pjevao sve hrvatske pjesme...a druga stvar sto su ovdje neki desnicari postali oni kad je oluja prosla...pa sjetili se da che nije bas popularan...ili su otkrili hdz 1992 godine ili 1995....mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
pa dobro..o rkc i tuđmanu puno puno gore govore i neki hrvati koji nisu muslimani...a hrvatske zrtve u srednjoj bosni jos otvoreno ismijavaju poput malog glavasevica sjetimo se busovace...
2015-09-08
pa sto ce dolaziti kad ovaj ne smije otkantat pupovca...ako nista drugo zbog brisela...a i samog pupovca..tko zna kakvi su se talovi dijelili ispod stola...u proslom mandatu...a pupi nije od onh likova koji bi sutioNoor wrote:pa pasmater, naravno....svaki put kad bude zaslužio bit će pasmatervuksadinare wrote:laku noc pupi dobro jutro pupi...ocekujem sto ce na to reci antipupi ekipa kako u hdzu koji su ostali naravno i ovdje...he,he...jedva cekam pas mater pupiju ovdje...
kad bolje promislim, kad već moraš pojest govno, lakše probaviš da te ucjenjuje tuđin i srbin, nego rođeni koji se kune da sve radi za svoj narod...
da radi, ne bi kmečao i srao sada po medijima, nego bi došao Plenkoviću i rekao...ajmo zajedno odjebat Pupija
2015-09-08
Noor wrote:pa pasmater, naravno....svaki put kad bude zaslužio bit će pasmatervuksadinare wrote:laku noc pupi dobro jutro pupi...ocekujem sto ce na to reci antipupi ekipa kako u hdzu koji su ostali naravno i ovdje...he,he...jedva cekam pas mater pupiju ovdje...
Pa radi za lovu, konkretno
sad mu je potencijal ucjene znatno pao, i to je to... nada u neku drugu rundu.
2018-04-10
Noor wrote:
pa pasmater, naravno....svaki put kad bude zaslužio bit će pasmater
Pa neće norći. Ne smije. Oni su mislili da ćemo mi imati cca 52, oni 20-ak i da će maksimalno uvjetovati i zajebavati u ovakvoj situaciji, tko će biti premijer, a tko ministar, MOST na steroidima.
Propao plan i sad luče otrov i kmeče. Jučer Škoro nije ni čestitao, za razliku od RESTART-a.
Da je rekao “ok, gle, odlični rezultati, čestitam. Ali šta ti treba da skupljaš sitnež po Saboru? Skupa imamo 84, ja ti držim leđa, a za mjesta ćemo lako. Bitno je da se držimo skupa, pok. Predsjednik bi ti prvi tako savjetovao”.
Ali ne. Prokleto i zlo.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....hase nije desnicar od danas..vec od kad je bio aktivni clan bbb-a tamo od 1989 godine..jer ga poznam i gdje je na sjeveru pjevao sve hrvatske pjesme...a druga stvar sto su ovdje neki desnicari postali oni kad je oluja prosla...pa sjetili se da che nije bas popularan...ili su otkrili hdz 1992 godine ili 1995....mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
Dobro, ali nije Hrvat od rođenja, da li me razumiješ? :)
Guest- Guest
Hektorović wrote:
E i taj je sinoć popušio od Emine.
Majorizirali ih Albanci...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:prihvatio bi ti kurac moj..vidim kako reagiras kad s ejavi kakav musliman...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:dobro...to kuzim..ne volis muslimane i to je tvoje pravo..kao sto ja ne mogu prozvakat pupovca jer ne volim srbe osim onih koji su branili hrvatsku i jesu iskreno za hrvatskuepikur37 wrote:Ja bih radije da nije manjinaca, ali opet lakše ću probaviti Pupija nego da je Hasanče prošao :)
korektno, kao i prema srbima i vama vlajima :p
2015-08-06
mobiu$ wrote:Hektorović wrote:
To sam isto proslavio sinoć, ako se sjećaš
bila je tu igra žetončića za specijalne operacije.
2018-04-10
Izbori završili , nova vlada se već sastavila , tko je jamio jamio je.
Brunice i Glasnovića nema u saboru a Hase je i dalje tu. Hase vaki Hase naki al on je lukav i gleda sebe.
Brunice i Glasnovića nema u saboru a Hase je i dalje tu. Hase vaki Hase naki al on je lukav i gleda sebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Izbori završili , nova vlada se već sastavila , tko je jamio jamio je.
Pa stereotip
2018-04-10
svejedno..kad je trebalo bio je veci hrvat od po rođenju hrvata a tako i danas...ma li gore u zivotu...da npr.hrvat kojem je sam otac ubijen,mama hrvatica iz bosne pljuje po hrvatskim zrtvama srednje bosne...jer je on tamo 'glupi bosanac koji ne zna nista nego mistrijati i ici u crkvu'...to je cak rasizam...a hase nije rekao da nisu zrtve nego da je bilo zrtava na obje strane...pa ispao da relativizira ali nije vrijeđao pripadnike svog naroda kao sto cine neki ne neki nego mnogi iz tog naroda..koji su jos gore bili sami zrtvemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:....hase nije desnicar od danas..vec od kad je bio aktivni clan bbb-a tamo od 1989 godine..jer ga poznam i gdje je na sjeveru pjevao sve hrvatske pjesme...a druga stvar sto su ovdje neki desnicari postali oni kad je oluja prosla...pa sjetili se da che nije bas popularan...ili su otkrili hdz 1992 godine ili 1995....mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
Dobro, ali nije Hrvat od rođenja, da li me razumiješ? :)
2015-09-08
Ma ne znam, nisam spavao zadnja tri tjedna. Izgubio sam skoro 10 kila. Danas na kavi gledam središnjicu, pametna dječica upadaju sa upisnicima...Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Hektorović wrote:
To sam isto proslavio sinoć, ako se sjećaš
bila je tu igra žetončića za specijalne operacije.
Guest- Guest
Hasanče je posato preveliki teret DP-u, morat će ga se riješiti inače će ih samo i dalje vući za sobom.
Vuče ostavi se cvjećarenja...to nije uopće aktualno u stavri u današnje vrijeme je posve idiotski.
Vuče ostavi se cvjećarenja...to nije uopće aktualno u stavri u današnje vrijeme je posve idiotski.
2015-08-06
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenkovic napao Škoru i MOST
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Deklaracija o manjinama iz Jugoslavije
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Puljka otkantala ljevica..ne zele koalirat sa njim zbog pjevanja
Page 2 of 6