nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
nato da štiti srbe u CG :D
pa dokle je to došlo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ako nije tocno, da cujemo. Koja su to prava koja mi imamo, koja vama toliko smetaju?michaellcmacha wrote:pa dobro ako nemate koristi, što nije točno. budemo vidjeli kad vam to ukinemo hoćete li se buniti...Pirate wrote:Nista od toga, to sta ti pricas je odraz tvojih zelja koje su produkt tvoje patoloske mrznje. Od susjeda su losi odnosi sa vladama HR, CG, FBiH i Albanijom + Kosovo. Sa S. Makedonijom, Bugarskom, Rumunjskom i Madjarskom su sasvim korektni odnosi, cak se radi na nekim zajednickim projektima ko sta je Turski tok ili cestovna/zeljeznicka mreza.michaellcmacha wrote:o tom potom... stavljanje srbije u okvir u koji spada je proces... koji traje... ali je nedvojbeno da će srbija u konačnici biti upravo u tom okviru... minimalističkom... ona trenutno u svom okruženju nema niti jednu prijateljski nastrojenu državu, a kad su narodi u pitanju onda se može govoriti i o organskom nepodnošenju... otkad ikad sam ja govorio da upravo crnogorci imaju, a sad se to vidi i iz priloženog, najviše razloga da u potpunosti raskrste sa srbijom, jer je srbija u osnovi najveću štetu nanijela upravo crnoj gori i crnogorcima... što se tiče hrvatske bio sam jasan... u ovom trenutku ovo što srbi imaju u hrvatskoj je maksimum maksimuma koji hrvati ne gledaju blagonaklono i prvom prilikom kad se stvore okolnosti, idete na minimum minimumaPirate wrote:Radi se na tome i sta se desilo. Desilo se narodno budjenje uspavanih vjernika od kojih pripadnici SPC cine 80% u ukupnoj populaciji. Tisuce i tisuce ljudi je izaslo na litije i pruzilo podrsku SPC u borbi za ocuvanje svetinja, sto je impresivno za vidjeti s obzirom koliko CG ima stanovnika. To sto se tamo desilo je u rangu da u HR na ulice izadje milijun ljudi, sto je nezamislivo za nase prilike. Zadnje najvece okupljanje je bilo u Zagrebu na doceku repke, gdje je bilo 500 000 ljudi.michaellcmacha wrote:
kak misliš ništa od toga... pa na tomu se radi... evo u crnoj gori država smanjuje utjecaj srpske pravoslavne crkve, kod nas ukoliko dođe do značajnijeg skretanja udesno ovaj što sad vodi srpsku pravoslavnu crkvu u hrvatskoj a poznat je po pjevanju četničkih pjesama bude letio iz hrvatske u tren oka... i slijedeći kojeg budu slali iz Srbije će morati proći sigurnosnu provjeru... a takvi su u toj crkvi rijetki, ako ih uopće ima...
Osim toga nece proci jer se tim potezom opasno narusava pravo slobode govora, slobode vjeroispovjesti i pravo privatne svojine, cije krsenje na zapadu nitko nece blagonaklono gledati niti odobravati. Uostalom si vidio igdje da je netko Mili pruzio podrsku za sprovodjenje ovog zakona i stvaranje nove crkve?
Sto se tice Hrvatske, isto nista od toga. Mozda ali mozda ga uspijete izbaciti iz HR no vec ce doci netko drugi i opet sve po starom. S time da onaj koji ga bude izbacio ce se tim potezom politicki istrositi.
Sto se tice prava Srba u HR, mi ionako nemamo sta izgubiti osim ta 3 zastupnika, od kojih ionako nemamo neke koristi. Ili pak imamo jos neka?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Onda nikad nisi cuo za Olivera Dulica.michaellcmacha wrote:ja ne mrzim srbe, ja samo organski ne podnosim četnike i sve što ima veze sa projiciranjem velikosrpskih interesa, usput ne podnosim nejednakost, koju ste ishodovali u smislu da svi morate biti zaposleni u hrvatskoj... i onda još i ovo...
kurac u srbiji neki ustaša može toliko biti srbiji dužan... 200 000 kuna u dinarima..
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
jesam ti sad tu pokazao... izlist iz porezne uprave... radi se o četniku koji je po hrvatskoj u mandatu zorana milanovića, s njim ispijao kave, a u dokolici šetao u arkanovoj unoformi sa pumpericom.... da jedan srbin bude u sisku postavljen za direktora vodovoda i da mu prva aktivnost bude davanje otkaza sinu hrvatskog branitelja, direktorova mater 1991 napala tog branitelja ispred siscije da je ustaša...Pirate wrote:Pa ako nije tocno, da cujemo. Koja su to prava koja mi imamo, koja vama toliko smetaju?michaellcmacha wrote:pa dobro ako nemate koristi, što nije točno. budemo vidjeli kad vam to ukinemo hoćete li se buniti...Pirate wrote:Nista od toga, to sta ti pricas je odraz tvojih zelja koje su produkt tvoje patoloske mrznje. Od susjeda su losi odnosi sa vladama HR, CG, FBiH i Albanijom + Kosovo. Sa S. Makedonijom, Bugarskom, Rumunjskom i Madjarskom su sasvim korektni odnosi, cak se radi na nekim zajednickim projektima ko sta je Turski tok ili cestovna/zeljeznicka mreza.michaellcmacha wrote:o tom potom... stavljanje srbije u okvir u koji spada je proces... koji traje... ali je nedvojbeno da će srbija u konačnici biti upravo u tom okviru... minimalističkom... ona trenutno u svom okruženju nema niti jednu prijateljski nastrojenu državu, a kad su narodi u pitanju onda se može govoriti i o organskom nepodnošenju... otkad ikad sam ja govorio da upravo crnogorci imaju, a sad se to vidi i iz priloženog, najviše razloga da u potpunosti raskrste sa srbijom, jer je srbija u osnovi najveću štetu nanijela upravo crnoj gori i crnogorcima... što se tiče hrvatske bio sam jasan... u ovom trenutku ovo što srbi imaju u hrvatskoj je maksimum maksimuma koji hrvati ne gledaju blagonaklono i prvom prilikom kad se stvore okolnosti, idete na minimum minimumaPirate wrote:
Radi se na tome i sta se desilo. Desilo se narodno budjenje uspavanih vjernika od kojih pripadnici SPC cine 80% u ukupnoj populaciji. Tisuce i tisuce ljudi je izaslo na litije i pruzilo podrsku SPC u borbi za ocuvanje svetinja, sto je impresivno za vidjeti s obzirom koliko CG ima stanovnika. To sto se tamo desilo je u rangu da u HR na ulice izadje milijun ljudi, sto je nezamislivo za nase prilike. Zadnje najvece okupljanje je bilo u Zagrebu na doceku repke, gdje je bilo 500 000 ljudi.
Osim toga nece proci jer se tim potezom opasno narusava pravo slobode govora, slobode vjeroispovjesti i pravo privatne svojine, cije krsenje na zapadu nitko nece blagonaklono gledati niti odobravati. Uostalom si vidio igdje da je netko Mili pruzio podrsku za sprovodjenje ovog zakona i stvaranje nove crkve?
Sto se tice Hrvatske, isto nista od toga. Mozda ali mozda ga uspijete izbaciti iz HR no vec ce doci netko drugi i opet sve po starom. S time da onaj koji ga bude izbacio ce se tim potezom politicki istrositi.
Sto se tice prava Srba u HR, mi ionako nemamo sta izgubiti osim ta 3 zastupnika, od kojih ionako nemamo neke koristi. Ili pak imamo jos neka?
2015-08-08
oliver dulić se ne može uspoređivati sa notornim četnikom... to nema veze jedno s drugim...Pirate wrote:Onda nikad nisi cuo za Olivera Dulica.michaellcmacha wrote:ja ne mrzim srbe, ja samo organski ne podnosim četnike i sve što ima veze sa projiciranjem velikosrpskih interesa, usput ne podnosim nejednakost, koju ste ishodovali u smislu da svi morate biti zaposleni u hrvatskoj... i onda još i ovo...
kurac u srbiji neki ustaša može toliko biti srbiji dužan... 200 000 kuna u dinarima..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
rađenović kad je poslije tog šupka došao, prvo je iscenirao da mu se prijeti smrću, iako nitko s njim veze nije imao... a sve kako bi podijelio otkaz petrinjcima koji su pripojeni vodovodu zajedno sa vodocrpilištem... hrvatima naravno... kako bi zaposlio... aj pogodi koga...michaellcmacha wrote:jesam ti sad tu pokazao... izlist iz porezne uprave... radi se o četniku koji je po hrvatskoj u mandatu zorana milanovića, s njim ispijao kave, a u dokolici šetao u arkanovoj unoformi sa pumpericom.... da jedan srbin bude u sisku postavljen za direktora vodovoda i da mu prva aktivnost bude davanje otkaza sinu hrvatskog branitelja, direktorova mater 1991 napala tog branitelja ispred siscije da je ustaša...Pirate wrote:Pa ako nije tocno, da cujemo. Koja su to prava koja mi imamo, koja vama toliko smetaju?michaellcmacha wrote:pa dobro ako nemate koristi, što nije točno. budemo vidjeli kad vam to ukinemo hoćete li se buniti...Pirate wrote:Nista od toga, to sta ti pricas je odraz tvojih zelja koje su produkt tvoje patoloske mrznje. Od susjeda su losi odnosi sa vladama HR, CG, FBiH i Albanijom + Kosovo. Sa S. Makedonijom, Bugarskom, Rumunjskom i Madjarskom su sasvim korektni odnosi, cak se radi na nekim zajednickim projektima ko sta je Turski tok ili cestovna/zeljeznicka mreza.michaellcmacha wrote:
o tom potom... stavljanje srbije u okvir u koji spada je proces... koji traje... ali je nedvojbeno da će srbija u konačnici biti upravo u tom okviru... minimalističkom... ona trenutno u svom okruženju nema niti jednu prijateljski nastrojenu državu, a kad su narodi u pitanju onda se može govoriti i o organskom nepodnošenju... otkad ikad sam ja govorio da upravo crnogorci imaju, a sad se to vidi i iz priloženog, najviše razloga da u potpunosti raskrste sa srbijom, jer je srbija u osnovi najveću štetu nanijela upravo crnoj gori i crnogorcima... što se tiče hrvatske bio sam jasan... u ovom trenutku ovo što srbi imaju u hrvatskoj je maksimum maksimuma koji hrvati ne gledaju blagonaklono i prvom prilikom kad se stvore okolnosti, idete na minimum minimuma
2015-08-08
već sam naveo u sisku nema nezaposlenih srba, ili su svi zaposleni u gradskim firmama i u gradskoj vijećnici ili ih se potpomoglo preko inkubatora i sad oni dobijaju poslove od Ikače... na projektima koji su isključivo i pokrenuti da bi se ekipa namirila...
2015-08-08
pižon likuje, srpinjo, stanojica, đankica, braćala... na aparatimaepikur37 wrote:nato da štiti srbe u CG :D
kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
palace doo tvrtka u vlasništvu srbina glavaša i goluže koja je isto dobila u sisku poslova za oko 40 milijuna kuna...
palace doo tvrtka u vlasništvu srbina glavaša i goluže koja je isto dobila u sisku poslova za oko 40 milijuna kuna...
2015-08-08
vrč ide na vodu dok se ne razbije, no ne krivim ja srbe nego štetočine iz Hrvatske koji se ližu s istima i daju im milijune naše love, sljedeći put neće puknuti bič samo na srbljima, fasovaće tu jugo komunističkog ološa kao u priči. Jebiga sve ima svoje granicemichaellcmacha wrote:kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
onaj bmw kojeg sam stavio neki dan, taj klošar je preko ministra davorka vidovića ishodio poslove obnove u vukovaru a da jebene tačke nije imao tada je prvi posao s državom, jebem je i državu, ugovorio 8 milijuna kuna a poslije mu je samo nebobila granica u lapanju... mamu vam jebem lopovsku banditsku...... i tako vršljate po cijeloj hrvatskoj, uz patronažu svojih mecena kvazihrvata...
2015-08-08
to je strašno i jebeno za ne vjerovati... što smo mi toj jednoj i drugoj gamadi dopustili... i onda seronja još ima obraza pitati kakva to srbi posebna prava imaju... onako bez srama....tre wrote:vrč ide na vodu dok se ne razbije, no ne krivim ja srbe nego štetočine iz Hrvatske koji se ližu s istima i daju im milijune naše love, sljedeći put neće puknuti bič samo na srbljima, fasovaće tu jugo komunističkog ološa kao u priči. Jebiga sve ima svoje granicemichaellcmacha wrote:kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
2015-08-08
Možda on nema. Nisu se svi ugurali priko veze. To valjda ovi povlašteni imaju. Ostali sisaju kurac.michaellcmacha wrote:to je strašno i jebeno za ne vjerovati... što smo mi toj jednoj i drugoj gamadi dopustili... i onda seronja još ima obraza pitati kakva to srbi posebna prava imaju... onako bez srama....tre wrote:vrč ide na vodu dok se ne razbije, no ne krivim ja srbe nego štetočine iz Hrvatske koji se ližu s istima i daju im milijune naše love, sljedeći put neće puknuti bič samo na srbljima, fasovaće tu jugo komunističkog ološa kao u priči. Jebiga sve ima svoje granicemichaellcmacha wrote:kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
SPC je licemjerno govno koje truje ljude nacionalizmom i mržnjom. Nije ni KC bez mana al nema tu komponentu jer nije nacionalna nego nadnacionalna crkva.
2014-04-11
Dobijete dvi pleske i nogu u guzicu jer je Cg prije prvog svjetskog rata bila međunarodno priznata država koja se borila na strani pobjednika da bi je Srbija okupirala i vojno skršila otpor i platila Grcima da prizna Spc kao jedinu na prostoru kraljevine Jugoslavije.
Vojno skršen otpor. Nisu vam dali ni crkvu ni državu na izvolte.
Uzeli ste je na silu.
I sad doviđenja.
Vojno skršen otpor. Nisu vam dali ni crkvu ni državu na izvolte.
Uzeli ste je na silu.
I sad doviđenja.
2014-04-11
Vojno gledano vi od NATO tražite da vam amenuje vojnu okupaciju Cg prije sto godina jer ako su crkve vaše onda nije ni bilo vojne okupacije i nasilnog poništenje kraljevine Cg.
Stvarno ?
Kupite prnje i vozite.
Stvarno ?
Kupite prnje i vozite.
2014-04-11
A neki imaju povlastice a neki jebiga nemaju ni struju. Tako da kako tko.michaellcmacha wrote:to je strašno i jebeno za ne vjerovati... što smo mi toj jednoj i drugoj gamadi dopustili... i onda seronja još ima obraza pitati kakva to srbi posebna prava imaju... onako bez srama....tre wrote:vrč ide na vodu dok se ne razbije, no ne krivim ja srbe nego štetočine iz Hrvatske koji se ližu s istima i daju im milijune naše love, sljedeći put neće puknuti bič samo na srbljima, fasovaće tu jugo komunističkog ološa kao u priči. Jebiga sve ima svoje granicemichaellcmacha wrote:kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
istina ali kad Hrvat nema struju nikom ništa ali kad srbo nema struju onda je đenosajd, ustašluk, vatikansko nemačka ustaška koalicija potpomognuta belosvetckim ološem u obliku amerike, židova i masonerije!!!kaya wrote:A neki imaju povlastice a neki jebiga nemaju ni struju. Tako da kako tko.michaellcmacha wrote:to je strašno i jebeno za ne vjerovati... što smo mi toj jednoj i drugoj gamadi dopustili... i onda seronja još ima obraza pitati kakva to srbi posebna prava imaju... onako bez srama....tre wrote:vrč ide na vodu dok se ne razbije, no ne krivim ja srbe nego štetočine iz Hrvatske koji se ližu s istima i daju im milijune naše love, sljedeći put neće puknuti bič samo na srbljima, fasovaće tu jugo komunističkog ološa kao u priči. Jebiga sve ima svoje granicemichaellcmacha wrote:kap4, nikola miletić i sonja miletić, plus horda srba uz njih dvoje 30+ milijuna kuna u sisku na dva projekta...
tre wrote:
istina ali kad Hrvat nema struju nikom ništa
Ne samo to. Imam i malu plaću, sranje od auta, mali stan, žena i djeca mi non stop govore da sam nesposoban...
Za koji kurac sam ja uopće postao Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
baš, pogledaj kako srbi profesionalci prolaze (ko bubreg u loju) a ti prešao među luzere! budi opet srbo i ima da ti cvjetaju ruže ko pupiju, milakoviću, stanimiroviću, srđi iz mihine priče i tako do zadnjeg srbe u ustaškoj Hrvatskoj.crvenkasti wrote:tre wrote:
Ne samo to. Imam i malu plaću, sranje od auta, mali stan, žena i djeca mi non stop govore da sam nesposoban...
tre wrote:baš, pogledaj kako srbi profesionalci prolaze (ko bubreg u loju) a ti prešao među luzere! budi opet srbo i ima da ti cvjetaju ruže ko pupiju, milakoviću, stanimiroviću, srđi iz mihine priče i tako do zadnjeg srbe u ustaškoj Hrvatskoj.crvenkasti wrote:tre wrote:
Da, užas! Dođe mi da ih sve pobijem, ili bar otjeram u Srbiju, i uzmem im sve!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO da zaštiti ISIL priprema rat protiv Rusije
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO