nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
nije to tema, još jedan loš pokušajPirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
onda, što ste/su bili prije pravoslavlja?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:
Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Vjerojatno starovjerci, otkud da ja znam, nemam vremeplov da se vratim i pitam bijelog orla ili kako se vec zove predak 15 generacija unatrag.Noor wrote:nije to tema, još jedan loš pokušajPirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:
loša ti izvlakuša
2019-09-06
Sprdnjom na sprdnju. Kod mene nije toliko vruce koliko ova vlaga ubija.RayMabus wrote:To vrijedi za jedan ogroman dio pravoslavaca zapadne Bosne i Hrvatske ( manje istočna Slavonija ).Pirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:
loša ti izvlakuša
Vidiš da te sprdam. Vruće mi je.
2019-09-06
Pirate wrote:Vjerojatno starovjerci, otkud da ja znam, nemam vremeplov da se vratim i pitam bijelog orla ili kako se vec zove predak 15 generacija unatrag.Noor wrote:nije to tema, još jedan loš pokušajPirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:
Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.
loša ti izvlakuša
Srbi su bili pogani. Svaka porodica je imala svoga boga-zaštitnika.
Nisu htjeli prijeći na kršćanstvo dok im nisu dopustili da i dalje imaju boga zaštitnika, ali to je od tada neki kršćanski svetac. Zato oni imaju 'krsnu slavu'.
Budući mi Hrvati nemamo krsnu slavu, znači mi nismo bili pogani.
crvenkasti-
2014-04-17
Pirate likes this post
znači gemištPirate wrote:Prečan, Krajišnik, Čejen, Vlaj, Hrvat, you name it.vuksadinare wrote:ti nisi srbin iz srbije vec precan?Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pirate likes this post
ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja se ne mogu sjetit da smo mi nesto palili '91 za razliku od njih....michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:
mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja se ne mogu sjetit da smo mi nesto palili '91 za razliku od njih....michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:
Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.
Ni ja isto. Otkad sam Hrvat, ništa više ne mogu zapamtiti.
crvenkasti-
2014-04-17
41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:
mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...
2019-09-06
41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:
Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.
2015-08-08
evo da prestanete srati... kuća u komogovini stara oko 140 godina
kuća u blinji preko puta pravoslavne crkve stara preko 150 godina
dodoši kuće sve stare oko 150 godina i sve srpske u centru sela...
i tako bih mogao ići od sela do sela koja su sve do jednog poharale ustaše, ali gle čuda ni u jednom selu nisu spalili ne sve nego većinu kuća jer su kasnije većina tih starih kuća seljene u dno dvorišta umjesto štala a gradile se nove... uglavnom napušite se kurca tako lažljivi... jebo vas Dobrica ;)
kuća u blinji preko puta pravoslavne crkve stara preko 150 godina
dodoši kuće sve stare oko 150 godina i sve srpske u centru sela...
i tako bih mogao ići od sela do sela koja su sve do jednog poharale ustaše, ali gle čuda ni u jednom selu nisu spalili ne sve nego većinu kuća jer su kasnije većina tih starih kuća seljene u dno dvorišta umjesto štala a gradile se nove... uglavnom napušite se kurca tako lažljivi... jebo vas Dobrica ;)
2015-08-08
Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.michaellcmacha wrote:41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.michaellcmacha wrote:
pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....
2019-09-06
2015-08-08
čekaj, jesu onda tvoji pobjegli za Srbiju ili su ostali, pa vas je domobran spasio? ili vas je spašavao u Srbiji?Pirate wrote:Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.michaellcmacha wrote:41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:
Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.
odluči se :)
daj ne seri jebote, ko će ti to povjerovati... ja sam pokazao kuće u srpskim selima u kojima su bili ili četnici ili partizani... i ni u jednom nije bilo sve spaljeno i poubijano... to su priče za malu djecu...Pirate wrote:Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.michaellcmacha wrote:41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)Pirate wrote:
Ma je li. Neznam kako mi se pradjed zove a njegova slika mi u kuci, od sukundjeda nazalost nemam, kao ni njegovu kuburu jer su nam tvoji malo potpalili kucu pa sve otislo u nepovrat.
2015-08-08
mora da su ove kuce bili od srba prodanih duša tj srba ustaša
2015-09-08
ma smiješan je... to su takve sprdačine da nije za vjerovati... izjaviti da su cijela sela spaljivana redom, a to jebene kuće pobijaju... to su jedino oni radili i onda to prikazivali da su radile ustaše...Noor wrote:čekaj, jesu onda tvoji pobjegli za Srbiju ili su ostali, pa vas je domobran spasio? ili vas je spašavao u Srbiji?Pirate wrote:Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.michaellcmacha wrote:41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:
ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)
2015-08-08
Ajde kreni citati polako sa razumjevanjem, shvatit ces, vjerujem u tebe. :)Noor wrote:čekaj, jesu onda tvoji pobjegli za Srbiju ili su ostali, pa vas je domobran spasio? ili vas je spašavao u Srbiji?Pirate wrote:Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.michaellcmacha wrote:41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...Pirate wrote:41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.michaellcmacha wrote:
ma nemoj reći mi vašu potpalili... a kada jel 41. ili 91. kad smo palili... :)
2019-09-06
ma nije to nista miha..kada su nekakvog ljubana srbina iz zapadne slavonije pitali koliko je zivjelo duša u njegovom selu prije drugog svjetskog rata u dolaska ustaša...ljuban odgovori...ja mislim oko dvjesto duša...a koliko su ustaše ubile domacina iz vaseg sela...sve do jednog..koliki je to broj..oko tristo
2015-09-08
pa jebote irud pa ka'k tako mozete lagati...ne znam..ali vama ispucati laz ko za dobar dan
2015-09-08
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO da zaštiti ISIL priprema rat protiv Rusije
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO