nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: nato da zaštiti vernike i spc u c.gori
U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
zato sto onaj srbin na polozaju odmah je za sobom dovukao brdo zemljaka i usancio ih na polozaje...a ako bi npr.neki hrvat funcioner na to stavio prigovor...ovaj bi poceo pricu o jasenovcu,ustaskim zlocinima it d itd..i tu bi prestao svaki razgovor sto je znacilo da ovaj hrvat koji bi stavio prigovor ima sutjeti i poklopiti se usima ako zeli sacuvati svoj polozaj..Noor wrote:jastreb wrote:Miloradi da. Ma da naravno poznam i Srbe. Po miliciji je zbog hrvatske nezainteresiranosti bilo Srba više nego što su bili zastupljeni,ali to nisu bili nikakvi Živoradi, Vlastimiri, nego naši domaći Srbi poput Dane,Bože,Đure,Nikole,Miloša i Steve.Noor wrote:hrvatske nacionalnosti su?jastreb wrote:
Milorada nema??? O maj gad!!!
Pa ja ih znam desetak. Hrvata. Toliko rasprostranjeno da sam ga još kao mal smatrao kao domaće primorsko ime.
kad si ti bio mal, Milorada, Dušana, Svetozara, Života, Ljubinka i Jovana je bilo posvuda, ponajviše po 'miliciji' i zaposlenih po općinskim kancelarijama na rukovodećim mjestima ili uredima za narodnu obranu (zaboravila sam kako se to tada zvalo), to je istina.
ali, po nacionalnosti su i bili srbi, pa nije ništa neobično
u SR Hrvatskoj se jako pazilo da Srbi ne budu podzastupljeni u rukovodnim strukturama i na poželjnijim namještenjima, ali se nije smatralo problemom ako bi Srbi bili prezastupljeni.
Srbi su pokazivali sklonost, a i vješto koristili datu im priliku da uhvate dobra mjesta za zapošljavanje u kategoriji "osoblje društvene zaštite"
pa je tako 1984. godine u miliciji bilo čak 49,9% Srba, a ukupan udio u stanovništvu, neposredno pred DR, im je bio 12,2%, a 1971. prema popisu 14,16%.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...neodređeno...mozda pećaniRayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2015-09-08
Ne razumijemo jer si smrdljivi cetnik. ZDScrvenkasti wrote:Srbin, kad je Hrvat, on to baš hoće. Dok Srbin neće biti Hrvat, ali je.
I obrnuto: kad je Hrvat Srbin, nije, ali, obrnuto, kad je Srbin Hrvat, je.
Ako me razumijete ...
2019-09-06
Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2019-09-06
u prilog tomu evo tko hoće autentičnu povijest pročitati... a ne pizdarije srbadije... tu može iščitati koja je uloga bila srbova u tom boju... ;)... mamu im jebem tursko četničku :))
Rezultati pretraživanja
Rezultati pretraživanja
Web-rezultati
[size=13][size=20]tko nosi odgovornost za poraz turske vojske kod siska ... - Srce
[/size][/size]_________________
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2015-08-08
Ha ha ha , katolici. Bili ste katolici.Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2014-04-11
vuksadinare wrote:zato sto onaj srbin na polozaju odmah je za sobom dovukao brdo zemljaka i usancio ih na polozaje...a ako bi npr.neki hrvat funcioner na to stavio prigovor...ovaj bi poceo pricu o jasenovcu,ustaskim zlocinima it d itd..i tu bi prestao svaki razgovor sto je znacilo da ovaj hrvat koji bi stavio prigovor ima sutjeti i poklopiti se usima ako zeli sacuvati svoj polozaj..Noor wrote:jastreb wrote:Miloradi da. Ma da naravno poznam i Srbe. Po miliciji je zbog hrvatske nezainteresiranosti bilo Srba više nego što su bili zastupljeni,ali to nisu bili nikakvi Živoradi, Vlastimiri, nego naši domaći Srbi poput Dane,Bože,Đure,Nikole,Miloša i Steve.Noor wrote:hrvatske nacionalnosti su?jastreb wrote:
Milorada nema??? O maj gad!!!
Pa ja ih znam desetak. Hrvata. Toliko rasprostranjeno da sam ga još kao mal smatrao kao domaće primorsko ime.
kad si ti bio mal, Milorada, Dušana, Svetozara, Života, Ljubinka i Jovana je bilo posvuda, ponajviše po 'miliciji' i zaposlenih po općinskim kancelarijama na rukovodećim mjestima ili uredima za narodnu obranu (zaboravila sam kako se to tada zvalo), to je istina.
u SR Hrvatskoj se jako pazilo da Srbi ne budu podzastupljeni u rukovodnim strukturama i na poželjnijim namještenjima, ali se nije smatralo problemom ako bi Srbi bili prezastupljeni.
Srbi su pokazivali sklonost, a i vješto koristili datu im priliku da uhvate dobra mjesta za zapošljavanje u kategoriji "osoblje društvene zaštite"
pa je tako 1984. godine u miliciji bilo čak 49,9% Srba, a ukupan udio u stanovništvu, neposredno pred DR, im je bio 12,2%, a 1971. prema popisu 14,16%.
represivni aparat je po defaultu trebao biti, a i bio je, u njihovim rukama...i to je to.
ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
evo jednog primjera...ne iz represivnog aparata mada se slazem sa tim..ako me sjecanje ne vara a ne vara..a znam iz podatak...prije raspada juge u mojoj mjesnoj zajednici zadnja cetiri predsjednika mjesne zajednice su bili-srbi...sa tim da je u mojoj mjesnoj zajednici mozda ili nije vise zivjelo od 5,6% srba...Noor wrote:vuksadinare wrote:zato sto onaj srbin na polozaju odmah je za sobom dovukao brdo zemljaka i usancio ih na polozaje...a ako bi npr.neki hrvat funcioner na to stavio prigovor...ovaj bi poceo pricu o jasenovcu,ustaskim zlocinima it d itd..i tu bi prestao svaki razgovor sto je znacilo da ovaj hrvat koji bi stavio prigovor ima sutjeti i poklopiti se usima ako zeli sacuvati svoj polozaj..Noor wrote:jastreb wrote:Miloradi da. Ma da naravno poznam i Srbe. Po miliciji je zbog hrvatske nezainteresiranosti bilo Srba više nego što su bili zastupljeni,ali to nisu bili nikakvi Živoradi, Vlastimiri, nego naši domaći Srbi poput Dane,Bože,Đure,Nikole,Miloša i Steve.Noor wrote:
hrvatske nacionalnosti su?
represivni aparat je po defaultu trebao biti, a i bio je, u njihovim rukama...i to je to.
2015-09-08
Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2019-09-06
Čak nisu tili ni preč na pravoslavlje kad su ostali iza crte podijele istoka i zapada nego su se vezali uz Mađarsku a protiv Bizanta.Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
Katolici su bili.
2014-04-11
Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
2019-09-06
ti nisi srbin iz srbije vec precan?Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2015-09-08
pa kad luposti glupetaš... kurac si ti našao a ne podatke o svom porijeklu, ne znaš ni kako ti se pradjed a pogotovo šukundjed po očevoj liniji zvao imenom, a kamoli što dalje....Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
2015-08-08
pa nije... moš biti hrvat po roćenju a boljševički idiot po uvjerenju... a to ne valja...Pirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
2015-08-08
To vrijedi za jedan ogroman dio pravoslavaca zapadne Bosne i Hrvatske ( manje istočna Slavonija ).Pirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
Vidiš da te sprdam. Vruće mi je.
2014-04-11
Prečan, Krajišnik, Čejen, Vlaj, Hrvat, you name it.vuksadinare wrote:ti nisi srbin iz srbije vec precan?Pirate wrote:Samo ti vrijedaj, neka te. Ne zivim ja u nikakvim fantazijama, nasao sam spise o svom porijeklu sto je potvrdjeno DNK testom u SAD. 65% I2a i 35% R1b, toliko o Turcima.michaellcmacha wrote:mozak ti je opskuran, dok živiš u fantazijama da su ti preci po babi bježali pred turcima...Pirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:
Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?
2019-09-06
nije to tema, još jedan loš pokušajPirate wrote:Pa sta nije Hrvat i nacija i vjera i sve, sve sto valja?Noor wrote:ne pita te za nacionalnost, nego za vjeroispovijestPirate wrote:Pa Hrvati naravno, sta smo drugo mogli biti.RayMabus wrote:Pa kako niste. Šta ste bili prije nego ste prešli na pravoslavlje ?Pirate wrote:U kojim fantazijama vas dvojica zivite, prvo ste se po nekim opskurnim stranicama napunili glupostima i sad te gluposti ovdje prosipate i mislite da ce te nekoga navuci da vam povjeruje u te vase budalastine i nekim cudom se preobrati na staru vjeru pradjedova.
loša ti izvlakuša
onda, što ste/su bili prije pravoslavlja?
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO da zaštiti ISIL priprema rat protiv Rusije
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Putin ne da Crnoj Gori pridruživanje NATO-u
» Terenska vježba NATO-a i partnera u Crnoj Gori
» Ubrzane pripreme u Crnoj Gori za ulazaku NATO
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
Page 8 of 10