ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nato da zaštiti vernike i spc u c.gori

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

nato da zaštiti vernike i spc u c.gori - Page 10 Empty Re: nato da zaštiti vernike i spc u c.gori

Post by vuksadinare Fri 3 Jul - 13:40

pa jebote irud pa ka'k tako mozete lagati...ne znam..ali vama ispucati laz ko za dobar dan lol!

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

nato da zaštiti vernike i spc u c.gori - Page 10 Empty Re: nato da zaštiti vernike i spc u c.gori

Post by Pirate Fri 3 Jul - 13:40

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
41., 91. je samo granata završila na krovu od kuce, nista strasno.
41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...
Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.
čekaj, jesu onda tvoji pobjegli za Srbiju ili su ostali, pa vas je domobran spasio? ili vas je spašavao u Srbiji?
odluči se :)
ma smiješan je... to su takve sprdačine da nije za vjerovati... izjaviti da su cijela sela spaljivana redom, a to jebene kuće pobijaju... to su jedino oni radili i onda to prikazivali da su radile ustaše...
Kako da ne, gdje bi se ustase sjetile takvog neceg, cijeli svijet ih zna po humanom karakteru.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 3 Jul - 13:43

Ustaše su bili humanitarna organizacija. jocolor
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Pirate Fri 3 Jul - 13:43

vuksadinare wrote:pa jebote irud pa ka'k tako mozete lagati...ne znam..ali vama ispucati laz ko za dobar dan lol!
Zaboravio si jos okaciti ono vase od Dobrice o Srbima i laganju.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Pirate Fri 3 Jul - 13:45

RayMabus wrote:Ustaše su bili humanitarna organizacija. jocolor
Prije bi rekao ekoloska. Bili su svjesni da zemlji prijeti globalno zatopljenje pa su oduzimanjem zivota smanjivali carbon footprint.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Jul - 13:46

..a evo jos jednog primjera..simo dubošević(srbin iz trepče kordunskog sela ispod petrove gore)...intervju iz 1968 godine u areni prenio yugopapir...pitaju tog simu koji je navodno jedini prezivio pokolj ustasa u njegovom selu..tako novinar pita simu..ustase palile selo?..simo odgovara..palile...novinar opet sve do jedne..simo odgovara...sve do jedne druze niti jedna ostala....onda novinar kaze...vidim da imate nekoliko doista starih kuca...povijesne vrijednosti..simo nesvjesno odveze jezik..i kaze...ima...ima..neke potjecu cak sa pocetka 19 vijeka....naravno novinar...je aljda bio svjestan da je simu uhvatio u lazi..ali u ono vrijeme optuziti zrtvu ustaskog terora u lazi i to mi reci mogao si odmah pakirati stvari iz svog ureda i stola... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 3 Jul - 13:48

Pirate wrote:
RayMabus wrote:Ustaše su bili humanitarna organizacija. jocolor
Prije bi rekao ekoloska. Bili su svjesni da zemlji prijeti globalno zatopljenje pa su oduzimanjem zivota smanjivali carbon footprint.
Fašisti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Jul - 13:49

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
41. znači da su tvoji s očeve strane bili ili četnički teroristi, ili kasnije partizanski banditi... uglavnom jednima i drugima je bila paljena imovina jer su bili zločinci prve klase... ostalima kuće nisu paljene... to sam već i ovdje a i prije na onom forumu vrlo jednostavno dokazao stavljajući fotografije kuća u srpskim selima koje gradnjom datiraju ili prije rata ili i ranije u 19. vijek... ;)... tak da te priče možete sami sebi prodavati, ovdje ta priča više ne prolazi...
Nijedno od navedenog. Kad su dobili dojavu da se ustase spremaju na krvavi pohod, moji su pokupili stvari i pobjegli za Srbiju, po njihovu odlasku dolaze ustase i pale i ubijaju sve redom po cijelom selu sto je ostalo. Inace dojava je bila od jednog naseg obiteljskog prijatelja koji je bio u domobranima. Osim sto je nas uspio spasiti, spasio je i sve Srbe u svom selu.
čekaj, jesu onda tvoji pobjegli za Srbiju ili su ostali, pa vas je domobran spasio? ili vas je spašavao u Srbiji?
odluči se :)
ma smiješan je... to su takve sprdačine da nije za vjerovati... izjaviti da su cijela sela spaljivana redom, a to jebene kuće pobijaju... to su jedino oni radili i onda to prikazivali da su radile ustaše...
Kako da ne, gdje bi se ustase sjetile takvog neceg, cijeli svijet ih zna po humanom karakteru.
cijeli svijet ih zna onakvima kako su ih pobjednici predstavili... nitko ne spori, pa niti ja zločine nad srbim, ali ne tako kako ste vi to prikazali... toga na taj način nije bilo... jednostavno nije bilo... bilo je bezobzirne osvete bez daljnjega, i ja imam neke koje nemam namjeru zaboraviti, i prepustiti zaboravu, ali prvenstveno je bila odmazda zbog četničkih i partizanskih zločina i u tom slučaju su stradavali civili najčeđće ciljano u vezi sa teroristima i banditima, a rijeđe neselektivno... vrlo sličan obrazac je bio i u domovinskom ratu... s tim da smo se mi u međuvremenu skroz civilizirali, i izostavili odmazde đirih razmjera, dok ste vi ostali na istoj razini...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Jul - 13:56

....intersantno...imas puno slika iz nob-a gdje njemci i talijani pale kuce...ali doista nisam vidio nijednu gdje ih ustase pale...ck im slika gdje ih cetnici pale narocito sa podrucja istocne bosne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Jul - 14:06

https://narod.hr/kultura/3-srpnja-1957-mitropolit-spc-a-josif-cvijovic-kako-je-nastala-ideja-o-genocidnosti-hrvata-i-umnazanje-broja-zrtava-u-ndh
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Jul - 16:15

vuksadinare wrote:....intersantno...imas puno slika iz nob-a gdje njemci i talijani pale kuce...ali doista nisam vidio nijednu gdje ih ustase pale...ck im slika gdje ih cetnici pale narocito sa podrucja istocne bosne
A ja pak nisam vidio fotografije gdje Nijemci i Talijani kolju ljude.  Strijeljaju i vješaju.

Dok kod ujkana i četana prevladava NOŽ!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Jul - 17:05

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:....intersantno...imas puno slika iz nob-a gdje njemci i talijani pale kuce...ali doista nisam vidio nijednu gdje ih ustase pale...ck im slika gdje ih cetnici pale narocito sa podrucja istocne bosne
A ja pak nisam vidio fotografije gdje Nijemci i Talijani kolju ljude.  Strijeljaju i vješaju.

Dok kod ujkana i četana prevladava NOŽ!
strijeljaju, vješaju, pale žive ljude, rade pokuse na živim ljudima, utvrđuju koliko čovjek može bez vode ili bez hrane, koliko dugo ljudski organizam može podnijeti određene napore, odnosno opterećenja ciljano do krajnjih granica... sve humano jedno do drugoga da ne može biti humanije...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics