Izbori za Sabor 2020.
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
zbljuvjastreb wrote:Ja mislim da je ovo pobjeda jedne civilizirane Hrvatske. Glasači su u Plenkoviću i drugim istaknutim članovima Vlade i stranke prepoznali civiliziranu i razumnu Hrvatsku,a nasuprot ekstremima iz Škorinog neuspješnog pokreta,pravaša,Hasanbegovića itd,a to je u pljuska potpuno indisponiranom ,nepripremljenom i nesposobnom SDP-u.
Ponavljam i što sam napisao neki dan;HDZ više nije nacionalistička i uskogrudna stranka kakva je bila 90-tih,a niti ona kakvu ju je naumio prepraviti Karamarko.
Nisam HDZ-ovac,ali ovo je prvi put da sam zadovoljan pobjedom te stranke.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
darth_vader likes this post
lotka?mobiu$ wrote:74 bi nam bio apsolutni rekord, ali mislim da će se to stanjiti s postotkom obrade listića.
A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Upravo to.Nakon Sanaderovog korupcijskogmega sranja,Karamarkovog fanatizma,Plenky je uspio civilizirat i konsolidarizirat stranku.jastreb wrote:Ja mislim da je ovo pobjeda jedne civilizirane Hrvatske. Glasači su u Plenkoviću i drugim istaknutim članovima Vlade i stranke prepoznali civiliziranu i razumnu Hrvatsku,a nasuprot ekstremima iz Škorinog neuspješnog pokreta,pravaša,Hasanbegovića itd,a to je u pljuska potpuno indisponiranom ,nepripremljenom i nesposobnom SDP-u.
Ponavljam i što sam napisao neki dan;HDZ više nije nacionalistička i uskogrudna stranka kakva je bila 90-tih,a niti ona kakvu ju je naumio prepraviti Karamarko.
Nisam HDZ-ovac,ali ovo je prvi put da sam zadovoljan pobjedom te stranke.
No nije Plenky jedini tomu zalužan.U HDZ-u trebali bi istaknut Milanovićevu i Bernadićevu sliku,jer oni su takođe doprinjeli uspjehu HDZ-a
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vili40 wrote:IZ ŠKORINOG STOŽERA Imaju 15 mandata i jasnu poruku za HDZ: "Neće biti vlade bez nas"
treba ih odjebat
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E sad shvaćaš i dolaziš k meni...;))))סמאל wrote:Realna računica HDZ ako u Hrvatskoj uspije preći 63 mandata+ 3 dijaspora + 8 manjinaca,mogu odjebat Domovinski Pokret.red wolf wrote:Nova vlast...HDZ, HNS, Reformisti + manjine...
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:generale, u to ime, ajmo jedan legendarni triptihHektorović wrote:Škoro je kao i na predsjedničkim izborima ispao pucanj u prazno...
Born loser
Još će ga Peovička mlatit po Saboru ako se tamo ikad pojavi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
bilo bi puno i 15 da HDZ nije osvojio toliko,računali su na izjednačenost SDP-a i HDZ-a i tu bi oni bili kraljeviHektorović wrote:vili40 wrote:IZ ŠKORINOG STOŽERA Imaju 15 mandata i jasnu poruku za HDZ: "Neće biti vlade bez nas"
Loooolooolol
Prije dva dana su trubili o 20+ mandata
vili40-
2015-08-02
nadam se ni Pupovackaya wrote:A kad brojanje završi škoro im neće ni trebati
epikur37 wrote:vili40 wrote:IZ ŠKORINOG STOŽERA Imaju 15 mandata i jasnu poruku za HDZ: "Neće biti vlade bez nas"
treba ih odjebat
Kao kolektiv da
Pojedinci su dobrodošli
2018-04-10
Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.n_razbojnik wrote:71 hahhah
Ovi ce jos sami imat vecinu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Slažem se,u svakom slučaju imaju mnogo komotniju situaciju u odnosu na onu od prije 4 god.Hektorović wrote:סמאל wrote:Realna računica HDZ ako u Hrvatskoj uspije preći 63 mandata+ 3 dijaspora + 8 manjinaca,mogu odjebat Domovinski Pokret.red wolf wrote:Nova vlast...HDZ, HNS, Reformisti + manjine...
Može se odjebat i sa manje
Očerupat se može i Restart, ima tamo likova koji su uz njih jer su očekivali puno bolji rezultat
2015-07-23
vili40 wrote:bilo bi puno i 15 da HDZ nije osvojio toliko,računali su na izjednačenost SDP-a i HDZ-a i tu bi oni bili kraljeviHektorović wrote:vili40 wrote:IZ ŠKORINOG STOŽERA Imaju 15 mandata i jasnu poruku za HDZ: "Neće biti vlade bez nas"
Loooolooolol
Prije dva dana su trubili o 20+ mandata
Mokri snovi Škorice
2018-04-10
Uhljebistan ide dalje, Pupovac opet u sastavu, od Trećeg opet nista
Izuzev Rade Birić sve po starom
Izuzev Rade Birić sve po starom
2014-04-15
RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.n_razbojnik wrote:71 hahhah
Molim te pošalji i za Vučića
Guest- Guest
RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.n_razbojnik wrote:71 hahhah
Samo pazi da ti ne bude imao tko zaprimit zahtjev a ti ostaneš bez planete gdje bi se inkarnirao.
2015-07-23
Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.n_razbojnik wrote:71 hahhah
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Joj da.Pa on neće smjet niti prismrdit u sabor.Ali zato očekujem kako će Raspudić i Peovićka imat zabavne okršaje.Hektorović wrote:Noor wrote:generale, u to ime, ajmo jedan legendarni triptihHektorović wrote:Škoro je kao i na predsjedničkim izborima ispao pucanj u prazno...
Born loser
Još će ga Peovička mlatit po Saboru ako se tamo ikad pojavi...
2015-07-23
RayMabus wrote:Ne odlučuješ ti. Samo sam poslao da mi daju opcije za njegovu likvidaciju.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Već sam poslao zahtjev GF oko atentata na Plenkovica da mi daju opcije.kaya wrote:Je, to je stanje. A kaj vi niste objektivni druga stvarRayMabus wrote:
Tu nešto nije u redu. To nije stanje nacije.
Ma ne odlučujem ja, ali mogu valjda sugerirati da se dodatni zahtjev pošalje kad ste u kontaktu, ja plaćam poštarinu
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 38 of 50