Izbori za Sabor 2020.
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Ja sam ovdje kliknuo Most ali još nisam sigur, more bit bude HDZ ipak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:jebiga i meni se povraća na štošta, ima tu i šta bih likvidirao po kratkom postupku, što se naših tiče jel... ali to je završena priča u ovom razdoblju...aben wrote:michaellcmacha wrote:ja sam glasovao za HDZ, ali to nije moj pravi izbor, međutim, s obzirom da je most slab u mojoj jedinici, morao sam glas dati da ne propadne... a da ga ne dobije restart...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
mađare, slovake, čehe i poljake su držali sovjeti, nos su držali naši. njima je bilo gore, ali znali su ki je neprijatelj. mi ni danas to ne znomo. hdz = kpj, sdp = sovjeti
a i tvoj glos nišće ne minjo. komodno moreš glasovati po ključu od koga ti ni slabo.
2014-04-16
Ja i ne mogu, jer nisam na spisku vaših glasača po nijednom službenom ozakonjenom pravu.aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
Nego, jesi li opredjelio žetončić-stranke? Kamo ih klasificiraš po spektru lijevo-centar-desno?
most?epikur37 wrote:Ja sam ovdje kliknuo Most ali još nisam sigur, more bit bude HDZ ipak.
alo, mrijet ti ćeš kad počmeš u ideale svoje sumnjat
2014-04-16
Eroo wrote:Ja i ne mogu, jer nisam na spisku vaših glasača po nijednom službenom ozakonjenom pravu.aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
Nego, jesi li opredjelio žetončić-stranke? Kamo ih klasificiraš po spektru lijevo-centar-desno?
pa ne tribaš biti na popisu da klikneš na anketu...
ne zun ke su to stranke, ali sve stranke u hr su livo
2014-04-16
Kako neznaš, ima i' livlje od livo, a sveca mi i dešnje vengo ča si ti. Samo promini strane svite...aben wrote:Eroo wrote:Ja i ne mogu, jer nisam na spisku vaših glasača po nijednom službenom ozakonjenom pravu.aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
aben wrote:most?epikur37 wrote:Ja sam ovdje kliknuo Most ali još nisam sigur, more bit bude HDZ ipak.
alo, mrijet ti ćeš kad počmeš u ideale svoje sumnjat
darth_vader-
2014-04-17
ok, provati ću.Eroo wrote:Kako neznaš, ima i' livlje od livo, a sveca mi i dešnje vengo ča si ti. Samo promini strane svite...aben wrote:Eroo wrote:Ja i ne mogu, jer nisam na spisku vaših glasača po nijednom službenom ozakonjenom pravu.aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
gre ovako;
radnična fronta, hsp, živi zid - pametno, škoro, most, bandić - hdz, sdp, hns - centar - desnica
MOST Radnička Fronta (i koalicija nove ljevice, orah...) HSP, Generacija obnove, i Neovisni za Hrvatsku Stranka s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus Stranka Milana Bandića Domovinski pokret Miroslava Škore HDZ i HSLS HNS SDP i HSS/HSU/Snaga/Glas/IDS/PGS Živi Zid
2014-04-16
Vala ti di čuja i nečuja, sve san razumija.aben wrote:ok, provati ću.Eroo wrote:Kako neznaš, ima i' livlje od livo, a sveca mi i dešnje vengo ča si ti. Samo promini strane svite...aben wrote:Eroo wrote:Ja i ne mogu, jer nisam na spisku vaših glasača po nijednom službenom ozakonjenom pravu.aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
gre ovako;
radnična fronta, hsp, živi zid - pametno, škoro, most, bandić - hdz, sdp, hns - centar - desnica
MOST Radnička Fronta (i koalicija nove ljevice, orah...) HSP, Generacija obnove, i Neovisni za Hrvatsku Stranka s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus Stranka Milana Bandića Domovinski pokret Miroslava Škore HDZ i HSLS HNS SDP i HSS/HSU/Snaga/Glas/IDS/PGS Živi Zid
Popit kavu , obuć se i do sedan i po ujutro glasat prije nego šta dođu zaraženi Bosanci nakon mise.
Miro Bulj.
Miro Bulj.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kic wrote:aben wrote:most 7 - kicinjo, brend, marcellus, dijagram, maramih, kaja, mutava baštarda
kapović 2 - sora, herojastreb
pametno 2 - deboto i jušto, alfaomega
škoro 2 - vuk sa dinare, tre
hdz 10 - ero, epikur, general, masovna histerija, metilda, noor, abraham, slovak, mortal joint, omni
sdp 3 - sitting bull, vili, sokrat
neće 1 - longisland
nisam glasao
vili40-
2015-08-02
opa,ovo je stvarno nešto kao mali korak naprijedmetilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ne podnosim ljude koji ližu oltare da se dodvore kaptolu a onda izglasaju istambulsku i ukradu referendum
također ljude koji drže ruku na srcu a potkradaju državu i narod..
hdz pripada u ropotarnicu povijesti, zajedno sa sdp da se razumijemo
vili40-
2015-08-02
u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
vili40-
2015-08-02
sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
vili40-
2015-08-02
pa imaš za koga glasovat, što se koji krc prenemažeš... odi i glasuj za svoje pajser kamarade... :))vili40 wrote:sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pogleda san liste i kandidate u 3 izbornoj jedinici. Doša san do DP i vidija Drele.vili40 wrote:sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
Puno se ti misliš. Ja bi im uvalija toga redikula u Sabor pa da jebe ovoga :
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2053732/drele-pobjesnio-tijekom-nastupa-prozvao-hdzovca-djakica-u-publici-pa-otisao
Samo zbog ovoga bi mu da glas. Nema veze šta možda neće proć prag al mu daj podršku. Neka vide da nas ima.
2014-04-11
Ogromne gužve na biralištima u Mostaru
I JUTROS su velike gužvne na biralištima u Mostaru.
Redovi su se već u 7 sati ujutro protezali na stotinjak metara.
klasa optimist
I JUTROS su velike gužvne na biralištima u Mostaru.
Redovi su se već u 7 sati ujutro protezali na stotinjak metara.
klasa optimist
vili40-
2015-08-02
longi ti si pobrkao lončiće... :)), nije Drele u Možemo, pa da vide da Vas ima...RayMabus wrote:Pogleda san liste i kandidate u 3 izbornoj jedinici. Doša san do DP i vidija Drele.vili40 wrote:sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2053732/drele-pobjesnio-tijekom-nastupa-prozvao-hdzovca-djakica-u-publici-pa-otisao
Samo zbog ovoga bi mu da glas. Nema veze šta možda neće proć prag al mu daj podršku. Neka vide da nas ima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a jebote, pa što ti toliko smetaju hrvati u BiH, tako vjerojatno okolo komentiraš, vide onog Bosanca ili onog Herecegovca...
2015-08-08
Da vide ovi na vlasti ( obje stranke ) da postoji pokret otpora.michaellcmacha wrote:longi ti si pobrkao lončiće... :)), nije Drele u Možemo, pa da vide da Vas ima...RayMabus wrote:Pogleda san liste i kandidate u 3 izbornoj jedinici. Doša san do DP i vidija Drele.vili40 wrote:sad gledam,ne tri nego samo dvije opcije jer je DP malo ispod 5% pa se za njih još ne zna.Znači možeš glasati samo za restart ili hdz.vili40 wrote:u mojoj III izbornoj nemaš izbora kad su samo tri opcije koje prelaze izborni prag.Ako glasam za pametno ili most badava sam krečio.Taj izborni zakon je glup i nasilan,dobro su znali što rade oni koji su ga takvog nakaradnog stvorili.
Ja da san u 8 izbornoj jedinici glasa bi za Peovičku. Šta veći redikul to bolje. To su moje pare i ja želim dat svoje pare onome tko će u saboru iduće četiri godine jebavat mater njima.
Zato te plaćam i zato :
2014-04-11
mostarci ..nije vas sram ?
u mostaru niste u stanju izabrati svoju upravu a birate vlast Hrvatima
u mostaru niste u stanju izabrati svoju upravu a birate vlast Hrvatima
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 14 of 50