Izbori za Sabor 2020.
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
to bi bilo ok, vrnuli bi HDZ natrag prema desnom centru. U svakom slučaju najbitnije je da ovi skakavci i ološ iz pajser koalicije ne prismrde vlasti jer onda svi držmo gaćemichaellcmacha wrote:mislim da će ukoliko ne žele da hrvatska opet ode u rikverc sa restartom, za stol sjesti hdz, domovinski pokret i most... neovisno o situacijama iz ranijeg razdoblja... sjesti i dogovoriti se kako dalje... ako nikako drugačije a onda pošteno...tre wrote:gle most je imao priliku da mjenja stvari ali su srušili Karamarka jedinog koji je imao muda pokrenuti lustraciju i napraviti pozitivan pomak naprijed. Nije da se nije sad i profilirao kao demokršćanska stranka koja mi je prihvatljiva no jednostavno nemam povjerenja u njih. Trebali su se udružiti sa škoristima i pobrali bi otprilike trećinu glasova koliko i HDZ i pajser koalicija. Očito je da nisu još dovoljno politički sazreli da bi im se dale preveliko povjerenjejasambrend wrote:Jebo vas kradeze.
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
Tocno, zena ima mozak, i jako lijepo razmislja, interpretira.jasambrend wrote:Jedna od rijetkih žena kojoj prvo mozak primijetim, a sise budu u drugom planu. Znam, seksist sam i što sad...
Pravo osvjezenje u ucmaloj mocvari lijenih protuha, debila, smutljivaca, uvlakaca, neinventivnih demagoga.
dijagram-
2015-08-09
Nadam se da će po svaku cijenu ostat Plenky premijer,s više manje sličnom postavom u vladi,no ukoliko to nikako ne bude moguće,onda radije i onaj tupoglavi Bero s Pajserom i Sataraškom,nego neki desniji HDZ s drugim premijerom, u koaliciji s ovim filoustaškim katolibanima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Velika anketa za 10 jedinica: HDZ i Restart izjednačeni
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Velika anketa za 10 jedinica: HDZ i Restart izjednačeni
HDZ + DP + dijaspora = 76 mandata.
Sve jasno.
I to bez žetončića.
Guest- Guest
Ako po anketama Restart jači za 1 mandat,znači u reali,HDZ je jači bar za 3 od Restarta,.
2015-07-23
obrnuto , HDZ 4-5 manje SDP 2-3 vise skoristi manje a most vise , livo liberalni uhapse bolji rezultat od navedenogסמאל wrote:Ako po anketama Restart jači za 1 mandat,znači u reali,HDZ je jači bar za 3 od Restarta,.
naravoucenije - pupy sastavi vladu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Sve ćemo vidit za 3 dana.debotoijusto wrote:obrnuto , HDZ 4-5 manje SDP 2-3 vise skoristi manje a most vise , livo liberalni uhapse bolji rezultat od navedenogסמאל wrote:Ako po anketama Restart jači za 1 mandat,znači u reali,HDZ je jači bar za 3 od Restarta,.
naravoucenije - pupy sastavi vladu
SDP i sve ljevo-liberalne,neće prebacit 60 mandata svi skupa.
Most ne vjerujem da će ugrabit više od 3 mandata.
2015-07-23
eto ja sad vise slabo sta razumijem
optuzuje me se za HDZnjastvo, a ovdje HDZ premocno dobija anketu, dok kic naravno nije uopce glasao..
kic wrote:
optuzuje me se za HDZnjastvo, a ovdje HDZ premocno dobija anketu, dok kic naravno nije uopce glasao..
pa anketa je ok, mislim rezultati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
Škoro i dalija Orešković izjednačeni vidim...
2015-08-06
vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
ti imas problema s citanjem i razumijevanjem procitanoga
ja samo i govorim o strukturi foruma
....ne..nego si epiju ulio laznu nadu da ce na ovim izborima biti sjebani 'pravaši' iz domovinskog pokreta koji su javno za trećikic wrote:vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
2015-09-08
Speare Shaker wrote:vili40 wrote:Velika anketa za 10 jedinica: HDZ i Restart izjednačeni
Sve jasno.
I to bez žetončića.
ako don anemio pristane na škorine uvjete, i ovaj na njegove. Nekako mi se čini da novi izbori nisu nerealna opcija, čak vrlo vjerojatna. Škori paše odlagat, na jesen ćemo mrtve vozit u vagonima
vuksadinare wrote:....ne..nego si epiju ulio laznu nadu da ce na ovim izborima biti sjebani 'pravaši' iz domovinskog pokreta koji su javno za trećikic wrote:vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
pa Hasan nije ni javno za treći
daj se umij
..nije se protivio javno škori kad je rekao da je za treći...kic wrote:vuksadinare wrote:....ne..nego si epiju ulio laznu nadu da ce na ovim izborima biti sjebani 'pravaši' iz domovinskog pokreta koji su javno za trećikic wrote:vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
daj se umij
2015-09-08
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:vili40 wrote:Velika anketa za 10 jedinica: HDZ i Restart izjednačeni
Sve jasno.
I to bez žetončića.
ako don anemio pristane na škorine uvjete, i ovaj na njegove. Nekako mi se čini da novi izbori nisu nerealna opcija, čak vrlo vjerojatna. Škori paše odlagat, na jesen ćemo mrtve vozit u vagonima
to nikome nije u interesu, većina će se brzo složiti
HDZ+DP i ako treba još pokoji i to je to.
Mislim da su HDZ i DP već dogovorili iza zavjese skicu, malo se prepucava folklorno i to je to do izbora.
2015-08-06
vuksadinare wrote:..nije se protivio javno škori kad je rekao da je za treći...kic wrote:vuksadinare wrote:....ne..nego si epiju ulio laznu nadu da ce na ovim izborima biti sjebani 'pravaši' iz domovinskog pokreta koji su javno za trećikic wrote:vuksadinare wrote:ma da..glasalo dvadesetak ljudi..i eto to ce biti sigurno prelik parlamentarnih izbora mislim rezultata nakon njihkic wrote:
daj se umij
ajd živi s tim tumačenjem ako možeš, ali bolje poslušaj prckova..
odlična je, a s obzirom da joj je tek 38 godina, za nadati se da neće brzo potrošiti erudicijsko izražajni kapital u sukobima sa zaplotnjačkim ološem raznih provenijencija...dijagram wrote:Tocno, zena ima mozak, i jako lijepo razmislja, interpretira.jasambrend wrote:Jedna od rijetkih žena kojoj prvo mozak primijetim, a sise budu u drugom planu. Znam, seksist sam i što sad...
Pravo osvjezenje u ucmaloj mocvari lijenih protuha, debila, smutljivaca, uvlakaca, neinventivnih demagoga.
2015-08-08
https://www.dnevno.hr/7dnevno/u-novom-broju-tjednika-7dnevno-citajte-odbije-li-plenkovic-koaliciju-sa-skorom-i-ode-li-sdp-u-to-ce-biti-velika-izdaja-1494559/
2015-09-08
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 8 of 50