Izbori za Sabor 2020.
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ne podnosim ljude koji ližu oltare da se dodvore kaptolu a onda izglasaju istambulsku i ukradu referendum
također ljude koji drže ruku na srcu a potkradaju državu i narod..
hdz pripada u ropotarnicu povijesti, zajedno sa sdp da se razumijemo
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Vidiš kako si ti pronicljiva.metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ne podnosim ljude koji ližu oltare da se dodvore kaptolu a onda izglasaju istambulsku i ukradu referendum
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
za koga si ti glasao? tebe nema...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
Eroo wrote:Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
jednom ćemo izaći iz magle
Guest- Guest
סמאל wrote:Vidiš kako si ti pronicljiva.metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ha?
Guest- Guest
Možda a onda će te hodajuć kroz maglu upast u živo blato.metilda wrote:Eroo wrote:Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
2015-07-23
סמאל wrote:Možda a onda će te hodajuć kroz maglu upast u živo blato.metilda wrote:Eroo wrote:Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
kad su židovi mogli 40 godina bauljat po pustinjici i izać iz nje izaći će i hrvati iz magle
Guest- Guest
Zar misliš da sam ja za HDZ,zato što ih volim,ili da sam njihov član ili nešto ?metilda wrote:סמאל wrote:Vidiš kako si ti pronicljiva.metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ha?
HDZ mi se gadi,jedini razlog zbog kojeg će glasovati za HDZ,jest Plenky,a imam svoje razloge zašto sam za njega.
2015-07-23
סמאל wrote:Zar misliš da sam ja za HDZ,zato što ih volim,ili da sam njihov član ili nešto ?metilda wrote:סמאל wrote:Vidiš kako si ti pronicljiva.metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
ha?
HDZ mi se gadi,jedini razlog zbog kojeg će glasovati za HDZ,jest Plenky,a imam svoje razloge zašto sam za njega.
ok, svatko ima svoje razloge.. mene su zgadili do kraja
Guest- Guest
Osobno mislim da se radi o klružnom kretanju. Kroz maglu.Sve za dobro građana. I građanki.metilda wrote:Eroo wrote:Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
Eroo wrote:Osobno mislim da se radi o klružnom kretanju. Kroz maglu.Sve za dobro građana. I građanki.metilda wrote:Eroo wrote:Kako mislite to učiniti? Na isti način kako ste izabrali predsjednika države?metilda wrote:סמאל wrote:HDZ,tu na foruma a prvi put u životu,glasovat ću sutra za HDZ
osobno mislim da su hrvati politički glup narod a sutra ćemo vidjeti jesu li se imalo opametili
Guest- Guest
nemo moje opcijeNoor wrote:za koga si ti glasao? tebe nema...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
2014-04-16
Demokrati&Laburisti ?aben wrote:nemo moje opcijeNoor wrote:za koga si ti glasao? tebe nema...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
2015-07-23
pa to je sdpסמאל wrote:Demokrati&Laburisti ?aben wrote:nemo moje opcijeNoor wrote:za koga si ti glasao? tebe nema...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
2014-04-16
Nisu u koaliciji,dok Mrseć udara više po Beri,nego po HDZ-u.Neprestano govori da Bero nije sposoban bit premijer.aben wrote:pa to je sdpסמאל wrote:Demokrati&Laburisti ?aben wrote:nemo moje opcijeNoor wrote:za koga si ti glasao? tebe nema...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
2015-07-23
סמאל wrote:Nisu u koaliciji,dok Mrseć udara više po Beri,nego po HDZ-u.Neprestano govori da Bero nije sposoban bit premijer.aben wrote:pa to je sdpסמאל wrote:Demokrati&Laburisti ?aben wrote:nemo moje opcijeNoor wrote:
za koga si ti glasao? tebe nema...
a to stvarno postoji?
hoti sun reći da su spd demokrati i laburisti
2014-04-16
Postoji.Mrsić je osnovao Demokrate i u koaliciji su s Laburistima pokojnog Lesara.aben wrote:סמאל wrote:Nisu u koaliciji,dok Mrseć udara više po Beri,nego po HDZ-u.Neprestano govori da Bero nije sposoban bit premijer.aben wrote:pa to je sdpסמאל wrote:Demokrati&Laburisti ?aben wrote:
nemo moje opcije
a to stvarno postoji?
hoti sun reći da su spd demokrati i laburisti
2015-07-23
ja sam glasovao za HDZ, ali to nije moj pravi izbor, međutim, s obzirom da je most slab u mojoj jedinici, morao sam glas dati da ne propadne... a da ga ne dobije restart...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja sam glasovao za HDZ, ali to nije moj pravi izbor, međutim, s obzirom da je most slab u mojoj jedinici, morao sam glas dati da ne propadne... a da ga ne dobije restart...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
2014-04-16
jebiga i meni se povraća na štošta, ima tu i šta bih likvidirao po kratkom postupku, što se naših tiče jel... ali to je završena priča u ovom razdoblju...aben wrote:michaellcmacha wrote:ja sam glasovao za HDZ, ali to nije moj pravi izbor, međutim, s obzirom da je most slab u mojoj jedinici, morao sam glas dati da ne propadne... a da ga ne dobije restart...aben wrote:jebiga, sad niko ne će prizna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja sam ovdje kliknuo Most ali još nisam sigur, more bit bude HDZ ipak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 13 of 50