Izbori za Sabor 2020.
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
A ozbiljno. Počela mi se emanicipirat pa mi puka film pa naglavačke izletila. Ima svoj stan pa tamo te filozofije prodaji.n_razbojnik wrote:HahahaRayMabus wrote:To moja mater koju san danas vidija u biračkom odboru. Jebo joj ja mater feminiziranu. Zato je i izletila iz kuće jer mi tu filozofiju donila u kuću.n_razbojnik wrote:Proš'o HNS
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rada drži govor k'o da je cetrspeta..
2014-04-15
U Rijeci ezdepe ima primat na antifasizamvuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
2014-04-15
Nisu bezveze govorili naši stari da jabuka ne pada daleko od kontejnera.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad će se pokazat jeli Domovinski pokret zapravo projekt HDZ-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hektorović wrote:Propao je i projekt rušenja Plenkija preko projekta Škoro.
Da...i to je isto bitna stvar.Možda se DP i raspe jer su ad hoc projekt.
HDZ se utvrdio i konsolidirao kao fundamentalna stranka a Most definitivno kao najzdravija oporba iz prave ideološko-političke pozicije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne. Ti pripadaš sekti. Ti nemaš mozak (iako ga imaš). Tvoja mozak je priključen na nešto što ti govori što da radiš...Ti si jadnik...n_razbojnik wrote:Istina, sekta ste ogavnared wolf wrote:Ne. To su radili on i njegova ekipa Milanoviću. Karma je jedna veoma zanimljiva stvar.סמאל wrote:Slažem se.Sapunjali su mu stolicu u vlastitim redovima.mobiu$ wrote:Nije fer to sve natrpati Bernardiću na leđa.
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Kupija san ih osam.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Iskreno mislija san slavit al mi sad nije do slavlja.
Ostaje mi samo da nakon šta san izgubija okladu napišen deset puta Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Ja san kreten
Kreten sad ide kupit dvi pive jer Miro Bulj ulazi u Sabor a to je meni dovoljan razlog za popit još dvi
e pa nazdravlje kretenu :D
Ipak je ovo jednom u četiri godine.
Čuj čestita bi ti al ne bi bilo iskreno jer ja Plenkya ne volim a s druge strane imamo desnicu na vlasti iduće četiri godine kad prijeti najezda ilegalnih imigranata pa onda da bude pat najbolje da si međusobno čestitamo.
Živili.
Moj broj!
Živio mabuse ;)
2015-08-06
Istina.Zato Adem Vuchiqi tako dobro prolazi u Srbiji.crvenkasti wrote:Nisu bezveze govorili naši stari da jabuka ne pada daleko od kontejnera.
2015-07-23
vuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
Možemo je suvremena ljevica... neka
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lol...Čekaj, moderna ljevica...hahahahahahahahahahahahahahahahahaHektorović wrote:vuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
red wolf-
2016-02-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Propao je i projekt rušenja Plenkija preko projekta Škoro.
HDZ se utvrdio i konsolidirao kao fundamentalna stranka a Most definitivno kao najzdravija oporba iz prave ideološko-političke pozicije.
Po meni taman rezultat za zdrav politički život u državi
Kažem, ovaj put bez klauna iz ŽZ.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to je dobro... ukoliko bi možemo rastao, sdp bi mogao u doglednom vremenu nestati s političke scene... to znači da i hdz mogao još rasti, ali je bitno da ne naprave u narednom razdoblju kardinalne greškeHektorović wrote:vuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
2015-08-08
Rijeka je lijevo centristička...Nikad radikalno lijeva...vuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
red wolf-
2016-02-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Propao je i projekt rušenja Plenkija preko projekta Škoro.
Po meni taman rezultat za zdrav politički život u državi
Kažem, ovaj put bez klauna iz ŽZ.
Da, bit će to dobar sabor.
Samo da zamolim konobara nek odnese piće našem prijatelju brendu, tamo u ćošku :p :)
Last edited by epikur37 on 5/7/2020, 20:24; edited 1 time in total
2015-08-06
Ovo nikako nije dobro za SDP,jer bez IDS i ostalih trabanata,njihov rezultat je još porazniji.
HDZ zna kako apsorbirat ove s desna,ali ovo s Možemo i Pametno nikako ne može ići u korist SDP-a i Glasa-a,jer ljevo liberalni su ipak inteligentniji,sad kad jednom uđu u sabor,mogu se profilirat i eventualno s vremenom nadjačat SDP.
HDZ zna kako apsorbirat ove s desna,ali ovo s Možemo i Pametno nikako ne može ići u korist SDP-a i Glasa-a,jer ljevo liberalni su ipak inteligentniji,sad kad jednom uđu u sabor,mogu se profilirat i eventualno s vremenom nadjačat SDP.
2015-07-23
a sa možemo će se lako voditi politička borba jer oni nikada neće moći dostići potencijal sdp-a, niti solo niti u koaliciji...
2015-08-08
Oooooo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:to je dobro... ukoliko bi možemo rastao, sdp bi mogao u doglednom vremenu nestati s političke scene... to znači da i hdz mogao još rasti, ali je bitno da ne naprave u narednom razdoblju kardinalne greškeHektorović wrote:vuksadinare wrote:..ali da je ovako lijev zagreb da mozemo dobije najvise u zagrebu to mi nije jasno...pa u jednoj rijeci nisu dobro prosli...strasno
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Istina.Zato Adem Vuchiqi tako dobro prolazi u Srbiji.crvenkasti wrote:Nisu bezveze govorili naši stari da jabuka ne pada daleko od kontejnera.
Zašto se on nije kandidirao i kod nas?
crvenkasti-
2014-04-17
Pogrešno! Izgubili smo prvu i drugu jedinicu. Da smo dobili u njima, imali bi 60, ako ne i više mandata. Jao jao...Jebote analiza...סמאל wrote:Ovo nikako nije dobro za SDP,jer bez IDS i ostalih trabanata,njihov rezultat je još porazniji.
red wolf-
2016-02-10
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 31 of 50