Da remiziramo...
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
Kako sad ljudima objasniti teoriju imuniteta krda kad je ovdje nema.dijagram wrote:Za sve je kriv ero i njegovi pogresni proracuni.
Mislim, kako sad opet, kako, ne moze to tako:)
Liberali i globalisti na aparatima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema imuniteta krda. Za tri mjeseca 90% ovih šta su prebolii koronu mogu je opet dobit ko da je nikad nisu ni imali.
Đavo pleše ponovo svoj krug. Dok se ne otkrije cjepivo nema kraj.
Đavo pleše ponovo svoj krug. Dok se ne otkrije cjepivo nema kraj.
2014-04-11
dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
vili40-
2015-08-02
mi u par dana pređemo sa 1 oboljelog na 100 i onda se iz stožera hvale da to nije ništa i da ima od nas gorih.
vili40-
2015-08-02
a o tome kako sam rekao odlučuje barem 40% forumaša kako će se RH ponašati i u kojem če smjeru RH ići, i onda je yoda opet krivvili40 wrote:dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
A čuj sezona je. Kad će ako neće sad napunit kesu od turizma. Malo ćemo švedski model a kad se turisti povuću onda će se i to povuć.
Žrtvuju nas radi državnog proračuna i apartmanaša i kafića.
2014-04-11
normalnoRayMabus wrote:A čuj sezona je. Kad će ako neće sad napunit kesu od turizma. Malo ćemo švedski model a kad se turisti povuću onda će se i to povuć.
jebe se ove na poziciji moći za živote drugih, najlakše bi bilo okriviti nekoga yodu i neke masone i srbe.. ali oni su na pozciji moći. većina HDZovaca ne živi od neke realne ekonomije, da znaju nešto proizvoditi, popraviti, da rade u tvornicama.. žive od turizma, birokracije, nekretnina(ovo sve 3 je povezano).. dakle ovise o zaraženim šveđanima i amerima i britanciam i suncu i plažama. sukladno tome tako se i ponašaju i takve odluke donose.
2018-06-14
I zato jer pola naroda živi od turizma pa ako ne otvore onda će im oni jebat mater a ovako im jebe mater druga polovica al se ovako puni proračun i ne moraju finacirat privatni sektor parama koje više ni nemaju za takve mjere.AssadNaPodmornici wrote:normalnoRayMabus wrote:A čuj sezona je. Kad će ako neće sad napunit kesu od turizma. Malo ćemo švedski model a kad se turisti povuću onda će se i to povuć.
jebe se ove na poziciji moći za živote drugih, najlakše bi bilo okriviti nekoga yodu i neke masone i srbe.. ali oni su na pozciji moći. većina HDZovaca ne živi od neke realne ekonomije, da znaju nešto proizvoditi, popraviti, da rade u tvornicama.. žive od turizma, birokracije, nekretnina(ovo sve 3 je povezano).. dakle ovise o zaraženim šveđanima i amerima i britanciam i suncu i plažama. sukladno tome tako se i ponašaju i takve odluke donose.
2014-04-11
trpim i ja tu napade i ne samo ja,ali te koji napadaju uopće ne smetaju brojni korona party političara koji se provode okolo bez maski i bez ikakvog srama.Kad to običan čovjek vidi što da misli?AssadNaPodmornici wrote:a o tome kako sam rekao odlučuje barem 40% forumaša kako će se RH ponašati i u kojem če smjeru RH ići, i onda je yoda opet krivvili40 wrote:dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
Imaš ovih dana mnoge komentare iz stranih novina na račun političara,koga to briga kad smo bahati i neotesani.
vili40-
2015-08-02
Nista, sve treba prpustiti prirodnom tijeku. Nikakova zatvaranja. Svedsko/bjeloruski model. Obicna sezonska gripa.
2014-04-14
Pranje ruku, dezinfekcija, soda bikarbona i sl..... I samo opsusteno. Nema mjesta panici...
2014-04-14
Danas u Svedistanu 9 mrtvih. Vlada likuje, vidite da smo cijelo vrijeme na pravom putu...
2014-04-14
03.07.je danas,hoćemo li naš turizam potegnuti tamo do 10.mjeseca ako se ovo nastavi.Turisti se mahom čude kako se tu ponašamo,tip turist iz italije nosi masku i čudom se čudi kakva je ovdje benđika.Raditi se mora ali ovo je više provod onih koji troše novac onih koji rade.RayMabus wrote:A čuj sezona je. Kad će ako neće sad napunit kesu od turizma. Malo ćemo švedski model a kad se turisti povuću onda će se i to povuć.
vili40-
2015-08-02
Novi model zaštite na Jadranu funkcionira, šta ne?vili40 wrote:dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
Problematičan je Zagreb,uglavnom mamini sinovi koji ne mogu bez noćnih klubova, i dio Slavonije.
Nikad nije ukinuto: distanca, maske i osobna higijena. Tamo gdje se toga drže (Dalmacija i Istra)
sve funkcionira u prihvatljivim granicama. Sve se da isčitati iz službenih podataka, tko želi, naravno.
većina nove doze uvezena je sa kosova,srbije i bosne,one opatice i ostali svećenici su dosta toga donesli.Koji su kurac radili na kosovu?I što oklijevaju sa granicama prema tim zemljama,izbori?Sad će nas ionako zatvoriti tvoji slovenci kad si sami ne možemo uvesti red.I tko je dozvolio noćnim klubovima gdje tulumari po 300 znojnih kretena,moja baba ili ti bilmezi koji se hvale da su satrli koronu?Tko je dozvolio koncerte od 600 pijanih i drogiranih?Eroo wrote:Novi model zaštite na Jadranu funkcionira, šta ne?vili40 wrote:dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
Problematičan je Zagreb,uglavnom mamini sinovi koji ne mogu bez noćnih klubova, i dio Slavonije.
Nikad nije ukinuto: distanca, maske i osobna higijena. Tamo gdje se toga drže (Dalmacija i Istra)
sve funkcionira u prihvatljivim granicama. Sve se da isčitati iz službenih podataka, tko želi, naravno.
vili40-
2015-08-02
ne možeš se hvaliti da si pobijedio koronu a sad kad se opet sve vratilo kriva eto opet moja pokojna baba.
vili40-
2015-08-02
Pa poigrajmo se malo brojkama, da bude jasnije ono što sam gore naglasio.
Ukupni trenutni broj zaraženih u HR: 728
Od toga Dalmacija + Istra (cca 1/3 ukupnog stanovništva HR) : 94
Ostatak Hrvatske: 634
Sve je jasno za onoga tko zna barem na prste računat.
Dalmoši i Istrani znaju od čega žive i u skladu s time se ponašaju.
Ukupni trenutni broj zaraženih u HR: 728
Od toga Dalmacija + Istra (cca 1/3 ukupnog stanovništva HR) : 94
Ostatak Hrvatske: 634
Sve je jasno za onoga tko zna barem na prste računat.
Dalmoši i Istrani znaju od čega žive i u skladu s time se ponašaju.
2018-06-14
Trenutno imate 600,000+ turista na Jadranu. To kao prvo.vili40 wrote:većina nove doze uvezena je sa kosova,srbije i bosne,one opatice i ostali svećenici su dosta toga donesli.Koji su kurac radili na kosovu?I što oklijevaju sa granicama prema tim zemljama,izbori?Sad će nas ionako zatvoriti tvoji slovenci kad si sami ne možemo uvesti red.I tko je dozvolio noćnim klubovima gdje tulumari po 300 znojnih kretena,moja baba ili ti bilmezi koji se hvale da su satrli koronu?Tko je dozvolio koncerte od 600 pijanih i drogiranih?Eroo wrote:Novi model zaštite na Jadranu funkcionira, šta ne?vili40 wrote:dobro yoda veli,mi tu više ne možemo ništa.Političari se ponašaju kao da nije ništa,otvorili smo sve moguće i nemoguće i sad je švedska za nas ništa.Ponavljam,to više nije stvar ljudi nego pogrešne politike koja je kroz noć iz kineskog prešla u model gori od švedskog.
Nitko ne ulazi u HR bez da se zna gdje će odsjesti, posebno kad su u pitanju Srbija i BiH.
Ostali itako moraju u karantenu. Pustimo iugovore i propuste, do ljudi je kako god okreneš.
Stožer zasigurno ne.
Makedonija. Katastrofa. Gdje je nestala solidarnost?
Capakova zamjenica: Imat ćemo troznamenkaste brojke novozaraženih
HRVATSKA ponovno ima 96 novooboljelih od koronavirusa, koliko ih je zabilježeno i 1. travnja, što je najveći broj od početka epidemije.
"96 novozaraženih smo zadnji put imali 1. travnja, još uvijek epidemija traje. Mislim da nema neke velike potrebe za ogromnom zabrinutošću jer ćemo jednog dana svjedočiti troznamenkastim brojkama. To je normalno. Lijepo smo se naučili na male brojke koje su bile obilježje, nismo bilježili baš velike brojke. Tako da, to je život s virusom. Ima zaraženih i to je to", rekla je u razgovoru za RTL Danas pomoćnica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Marija Bubaš.
eto pa se vi ljutite na yodu,mene i nezaobilazno na moju pokojnu babu
HRVATSKA ponovno ima 96 novooboljelih od koronavirusa, koliko ih je zabilježeno i 1. travnja, što je najveći broj od početka epidemije.
"96 novozaraženih smo zadnji put imali 1. travnja, još uvijek epidemija traje. Mislim da nema neke velike potrebe za ogromnom zabrinutošću jer ćemo jednog dana svjedočiti troznamenkastim brojkama. To je normalno. Lijepo smo se naučili na male brojke koje su bile obilježje, nismo bilježili baš velike brojke. Tako da, to je život s virusom. Ima zaraženih i to je to", rekla je u razgovoru za RTL Danas pomoćnica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Marija Bubaš.
eto pa se vi ljutite na yodu,mene i nezaobilazno na moju pokojnu babu
vili40-
2015-08-02
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50