Da remiziramo...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
pa ne moram, ali što da ne operem, makar ono koje koristim...veber wrote:garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:
Boli te kurac, glavno da si ti još živ.
Bezveze ga ohrabruješ. Ionako će umrijeti. Prije ili kasnije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne, ti nego nenad.michaellcmacha wrote:pa ne moram, ali što da ne operem, makar ono koje koristim...veber wrote:garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:
Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...
2014-12-30
pa i on bi trebao... eventualno ako još uvijek pije sokić iz tetrabrika i sendvič iz celofana onda ne mora...veber wrote:ne, ti nego nenad.michaellcmacha wrote:pa ne moram, ali što da ne operem, makar ono koje koristim...veber wrote:garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:Pirate wrote:
Drzi se i glavu gore, nema predaje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa memorija na bolju prošlost.michaellcmacha wrote:pa i on bi trebao... eventualno ako još uvijek pije sokić iz tetrabrika i sendvič iz celofana onda ne mora...veber wrote:ne, ti nego nenad.michaellcmacha wrote:pa ne moram, ali što da ne operem, makar ono koje koristim...veber wrote:garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:
sada kao svetoje kuha iz aldija, sve po 0,99€
ne zna ni kaj piše na konzervi.
2014-12-30
Primjer: Dugi val...teško je to sad kontrolirati.
Stožer objavio: 19 je novooboljelih
NACIONALNI stožer civilne zaštite objavio je nove podatke o koronavirusu u Hrvatskoj.
U Zagrebu je sedam novih slučajeva. šest potvrđenih novih slučajeva je u Splitu, dva u Osijeku, jedan u Zagrebačkoj županiji, jedan u Dubrovniku, a jedan novi slučaj potvrđen je i u Brodsko-posavskoj županiji.
U današnje priopćenje uključen je 12. slučaj koji nije ušao u jučerašnju statistiku Nacionalnog stožera pa je zato broj novooboljelih koji je objavio Stožer 19.
Priopćenje Nacionalnog stožera prenosimo u cijelosti.
"19 novooboljelih u posljednja 24 sata. Oboljeli su iz Primorsko-goranske ž. (1), Zagrebačke ž. (1), Grada Zagreba (6), Splitsko-dalmatinske ž. (7), Osječko-baranjske ž. (2), Brodsko-posavske ž. (1) te Šibensko-kninske ž. (1)
Do sada je testirano 72.202 osobe, od toga 388 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 8 osoba. Nema pacijenata na respiratoru. Ukupan broj ozdravljenih je 2142", priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.
Odakle su novozaraženi i o kakvim se slučajevima radi
Što se tiče novozaraženih u Zagrebu, dvoje su novi importirani slučajevi iz inozemstva, jedan je novi iz Instituta Hrvoje Požar u kojem je prije nekoliko dana izbilo žarište koronavirus, a ostali novi slučajevi su kontakti prethodno oboljelih.
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji radi se o osobi koja ima prebivalište na području grada Dubrovnika, a koja se zarazila u Zagrebu.
U Osječko-baranjskoj županiji novozaražene su dvije osobe koje su boravile u Srbiji i imaju blage simptome, a petero njihovih kontakata stavljeno je u samoizolaciju.
U Splitsko-dalmatinskoj županiji petero novozaraženih je iz Solina, a jedna osoba iz Splita. Riječ je o kućnome kontaktu zaraženog dječaka. Pet osoba je iz Solina, a je li to novo žarište, za Dnevnik u podne HTV-a prokomentirala je Željka Karin, ravnateljica županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.
"Ne možemo reći da imamo novo žarište, ali imamo veći broj oboljelih u Solinu. Međutim, to su sve kućni kontakti oboljele osobe koja je bila u BiH, tako da je epidemiološka situacija zasad pod kontrolom. Naravno, mi sada obrađujemo sve kontakte oboljelih iz te obitelji", kazala je.
Je li obrada kontakata zaražene osobe čarobna formula za sprječavanje širenja virusa? Epidemiolozi uvijek postupaju po stručnim smjernicama, međutim situacija se uvijek procjenjuje individualno, odgovara Karin.
"Kao što se ranije na Braču procijenilo, tako se i ovdje sada procijenilo da se ide široko, s obzirom na to da duži period nismo imali novooboljelih i s obzirom na to da se radi o importiranim slučajevima", odgovara Karin.
Zbog trenutačne epidemiološke situacije Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo za socijalnu politiku preporučuju da na području Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba do daljnjega budu zabranjeni posjeti domovima za starije te da korisnici domova ne odlaze kući. Preporučuju i da do daljnjega budu ukinuti posjeti korisnicima smještaja u sustavu socijalne skrbi te da se i njima ukinu odlasci kući.
NACIONALNI stožer civilne zaštite objavio je nove podatke o koronavirusu u Hrvatskoj.
U Zagrebu je sedam novih slučajeva. šest potvrđenih novih slučajeva je u Splitu, dva u Osijeku, jedan u Zagrebačkoj županiji, jedan u Dubrovniku, a jedan novi slučaj potvrđen je i u Brodsko-posavskoj županiji.
U današnje priopćenje uključen je 12. slučaj koji nije ušao u jučerašnju statistiku Nacionalnog stožera pa je zato broj novooboljelih koji je objavio Stožer 19.
Priopćenje Nacionalnog stožera prenosimo u cijelosti.
"19 novooboljelih u posljednja 24 sata. Oboljeli su iz Primorsko-goranske ž. (1), Zagrebačke ž. (1), Grada Zagreba (6), Splitsko-dalmatinske ž. (7), Osječko-baranjske ž. (2), Brodsko-posavske ž. (1) te Šibensko-kninske ž. (1)
Do sada je testirano 72.202 osobe, od toga 388 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 8 osoba. Nema pacijenata na respiratoru. Ukupan broj ozdravljenih je 2142", priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.
Odakle su novozaraženi i o kakvim se slučajevima radi
Što se tiče novozaraženih u Zagrebu, dvoje su novi importirani slučajevi iz inozemstva, jedan je novi iz Instituta Hrvoje Požar u kojem je prije nekoliko dana izbilo žarište koronavirus, a ostali novi slučajevi su kontakti prethodno oboljelih.
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji radi se o osobi koja ima prebivalište na području grada Dubrovnika, a koja se zarazila u Zagrebu.
U Osječko-baranjskoj županiji novozaražene su dvije osobe koje su boravile u Srbiji i imaju blage simptome, a petero njihovih kontakata stavljeno je u samoizolaciju.
U Splitsko-dalmatinskoj županiji petero novozaraženih je iz Solina, a jedna osoba iz Splita. Riječ je o kućnome kontaktu zaraženog dječaka. Pet osoba je iz Solina, a je li to novo žarište, za Dnevnik u podne HTV-a prokomentirala je Željka Karin, ravnateljica županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.
"Ne možemo reći da imamo novo žarište, ali imamo veći broj oboljelih u Solinu. Međutim, to su sve kućni kontakti oboljele osobe koja je bila u BiH, tako da je epidemiološka situacija zasad pod kontrolom. Naravno, mi sada obrađujemo sve kontakte oboljelih iz te obitelji", kazala je.
Je li obrada kontakata zaražene osobe čarobna formula za sprječavanje širenja virusa? Epidemiolozi uvijek postupaju po stručnim smjernicama, međutim situacija se uvijek procjenjuje individualno, odgovara Karin.
"Kao što se ranije na Braču procijenilo, tako se i ovdje sada procijenilo da se ide široko, s obzirom na to da duži period nismo imali novooboljelih i s obzirom na to da se radi o importiranim slučajevima", odgovara Karin.
Zbog trenutačne epidemiološke situacije Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo za socijalnu politiku preporučuju da na području Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba do daljnjega budu zabranjeni posjeti domovima za starije te da korisnici domova ne odlaze kući. Preporučuju i da do daljnjega budu ukinuti posjeti korisnicima smještaja u sustavu socijalne skrbi te da se i njima ukinu odlasci kući.
vili40-
2015-08-02
ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
do izbora još 2 tjedna,hoćemo li izdržat?Poslije nije više važno...
vili40-
2015-08-02
kak to misliš "moju sreću"?epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
vili40-
2015-08-02
Ne mozes se jebati da ne udje, nikako.... Bogu hvala te je tako...
2014-04-14
nisi se ti spizdio s kaićem. čekamo brenda da se javi i svi smo onda na broju.epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
2014-12-30
veber wrote:nisi se ti spizdio s kaićem. čekamo brenda da se javi i svi smo onda na broju.epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
ma pun mi ga hurac....ovaj sam manji otpravio na Hvar u đir, ovaj drugi majstor danas dolazi ugraditi onu boš pumpu...
povraća mi se od brodova i smještaja, nemoš brate da sam majmun naskakati an 100 strana i sto puta...
2015-08-06
Sutra nešto malo manje od 40.vili40 wrote:Stožer objavio: 19 je novooboljelih
issati vise oboljelih nego turistaEroo wrote:Sutra nešto malo manje od 40.vili40 wrote:Stožer objavio: 19 je novooboljelih
beru ceka gadna zima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/hrvatska-je-nesigurna-i-nepravedna-drzava-izbori-usred-korone-mi-smo-upozoravali-na-rizik-15003595
Evo nam gospodina...stručnjaka za sve, čak i za vaginu.
debotoijusto wrote:issati vise oboljelih nego turistaEroo wrote:Sutra nešto malo manje od 40.vili40 wrote:Stožer objavio: 19 je novooboljelih
beru ceka gadna zima
:D
2015-08-06
stalno ti govorim da lova koja nije potrošena kao da je niti nema.epikur37 wrote:veber wrote:nisi se ti spizdio s kaićem. čekamo brenda da se javi i svi smo onda na broju.epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
ma pun mi ga hurac....ovaj sam manji otpravio na Hvar u đir, ovaj drugi majstor danas dolazi ugraditi onu boš pumpu...
povraća mi se od brodova i smještaja, nemoš brate da sam majmun naskakati an 100 strana i sto puta...
da si manje nestpljiv ja bi ti našao pumpu.
zemi ženicu za rukicu i odite na gablec.
2014-12-30
Eroo wrote:https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/hrvatska-je-nesigurna-i-nepravedna-drzava-izbori-usred-korone-mi-smo-upozoravali-na-rizik-15003595
Maske su pale.
veber wrote:stalno ti govorim da lova koja nije potrošena kao da je niti nema.epikur37 wrote:veber wrote:nisi se ti spizdio s kaićem. čekamo brenda da se javi i svi smo onda na broju.epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
alo, ljeto je danas...nema vremea čekat pumpu do juesebni dobro da je i ovo došlo
2015-08-06
ljeto je došlo. i kaj sada?epikur37 wrote:veber wrote:stalno ti govorim da lova koja nije potrošena kao da je niti nema.epikur37 wrote:veber wrote:nisi se ti spizdio s kaićem. čekamo brenda da se javi i svi smo onda na broju.epikur37 wrote:ok villi jel ti to dovoljno za sreću ili da pojačamo još?
alo, ljeto je danas...nema vremea čekat pumpu do juesebni dobro da je i ovo došlo
rekao sam ti da mi treba pet dana.
majstor ti nije još ugradio pumpu?
i prvi dan je ljeta.
a, čuli smo se kada?
2014-12-30
" ...Izbor usred korone...mi smo upozoravali..."Eroo wrote:Eroo wrote:https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/hrvatska-je-nesigurna-i-nepravedna-drzava-izbori-usred-korone-mi-smo-upozoravali-na-rizik-15003595
Maske su pale.
Taman posla da još i link otvorim. Govori usred korone među ovcama kojima se krasno jebe za koronu.
I plješču...Šta stvarno postajemo Planet majmuna? Ove treba preventivno izolirati da ne šire zarazu.
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50