Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 4 of 22
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
michaellcmacha wrote:a strašno sam ti na bloku čim sve čitaš... ;)AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ja ću staviti... životnu ušteđevinu da seruckaš bez veze i bez mozga... daj se više iskorigiraj... koji ti je kurac... bio si normalan...AssadNaPodmornici wrote:za koje pare? čekaj ja da sada slikavam ugovor? :D oš stavit okladu lol.RayMabus wrote:
Pusti te gluposti. Jel seliš u Žrnovnicu il tako šta ?
Nisi u Splitu kupija za te pare , to znam sigurno.
evo naša sam jednu sliku iz 2017 godine.. samo jednu transakciju :) :) .. 100 000kn
evo ovo sam malo prije provjerio, ovo mi je ostalo od crypto asseta.. dio sam prodao za uzeti stan i za preuređivanje
jel treba još :D oš onda prestati srat da sam ovakav onakav pa ću te lipo maknuti sa bloka
a eto. a ništa iden te maknut :) nisam te čita neko vrime
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ja ću staviti... životnu ušteđevinu da seruckaš bez veze i bez mozga... daj se više iskorigiraj... koji ti je kurac... bio si normalan...AssadNaPodmornici wrote:za koje pare? čekaj ja da sada slikavam ugovor? :D oš stavit okladu lol.RayMabus wrote:Pusti te gluposti. Jel seliš u Žrnovnicu il tako šta ?AssadNaPodmornici wrote:evo ugovor.. oćete scan ugovora? oće tko okladu? ? :D stavite pare na sunce? oćete okladu za crypto asset? oćete okladu za trasnakcije? ? :D
evo stavite 1000€ okladu :D
Nisi u Splitu kupija za te pare , to znam sigurno.
evo naša sam jednu sliku iz 2017 godine.. samo jednu transakciju :) :) .. 100 000kn
evo ovo sam malo prije provjerio, ovo mi je ostalo od crypto asseta.. dio sam prodao za uzeti stan i za preuređivanje
jel treba još :D oš onda prestati srat da sam ovakav onakav pa ću te lipo maknuti sa bloka
yoda,ma koji se kuratz profiterima imas opravdavati??...nekom je bio rat,nekom je rat bio i brat..takvih marginalaca na tone
Guest- Guest
Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kapitilazirao bih ti ja ampulu među rogove... ;)... davno sam ja napisao da je rat meni skoro sve uzeo, a ni lipe se nisam niti naplatio... niti od države išta tražio ni dobio, čak ni ono što je trebala država odraditi nije...Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:programer s tacnom i menager na japanerumichaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
2015-08-08
kralju.RayMabus wrote:Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
zašto da ja pišem di sam kupio i koliko sam točno platio. mogu ti napisati u privatnoj poruci ako te zanima. ovo je javni forum. ili idući tjedan se nađemo na kavi, popričamo, ionako sam pola foruma upozna.
2018-06-14
čul sam da te baniralo.Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:programer s tacnom i menager na japanerumichaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
2014-12-30
ahhhhh..sto reci...ja ne bih bio tako milosrdan..trajalo bi..michaellcmacha wrote:kapitilazirao bih ti ja ampulu među rogove... ;)... davno sam ja napisao da je rat meni skoro sve uzeo, a ni lipe se nisam niti naplatio... niti od države išta tražio ni dobio, čak ni ono što je trebala država odraditi nije...Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:programer s tacnom i menager na japanerumichaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
za ostalo..trebao bih ti vjerovati??..eto necu..iz nICEGA ne moze nastati NESTO..cist zakon fizike i osnovna logika..
Guest- Guest
gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati. za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće
eto
eto
Last edited by AssadNaPodmornici on Wed 17 Jun - 23:26; edited 1 time in total
kic ili Megi?veber wrote:čul sam da te baniralo.Legendovich wrote:pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera..michaellcmacha wrote:programer s tacnom i menager na japanerumichaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
AssadNaPodmornici wrote:kralju.RayMabus wrote:Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
zašto da ja pišem di sam kupio i koliko sam točno platio. mogu ti napisati u privatnoj poruci ako te zanima. ovo je javni forum. ili idući tjedan se nađemo na kavi, popričamo, ionako sam pola foruma upozna.
Yoda,nidje ovim balkanskim lopovima ne ostavljaj traga pisanoga...to bi i rodjenu mater prodalo...
Guest- Guest
da i ???.BAS ZATO TE I GUZLACI SA VISINE I SERE TI PO GLAVI....takvi su bili i borci nakon WW2..AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati. za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće
eto
Guest- Guest
neka , sere, čovik je prošao svašta u ratu, takvih poput njega ima u cijeloj državi možda 20 000 branitelja, od pola milijuna koliko ima status.Legendovich wrote:da i ???.BAS ZATO TE I GUZLACI SA VISINE I SERE TI PO GLAVI....takvi su bili i borci nakon WW2..AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati. za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće
eto
neka laje.
recimo kada ero ili netko drugi sere laži protiv mene, šta sam ja dužan prema eri biti fin? ili epiju? prema mihi jesam . kao hrvat. jebiga tako to gledam.
2018-06-14
Pa ne tražim te adresu nego kvart , grad. Ono Split , Solin itd. To te pitan. Brige me di je kuća. I pitan te cjenu kvadrata. To nisu privatne stvari.AssadNaPodmornici wrote:kralju.RayMabus wrote:Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakonito obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
Last edited by michaellcmacha on Wed 17 Jun - 23:31; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..
to je malo zesca patopsihologija....
Guest- Guest
koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
Guest- Guest
majmune nepodojeni ne očekujem ja ništa osim da bude normalan, a ne kreten ko ti, šojka i slični vama...Legendovich wrote:ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..
2015-08-08
Irud te jebo...certificirani PTSPovac nekog zeli usmjeriti u nORMALU???...Koji si ti kuratz da bi ti odredjivao sto je normalno ili ne?..michaellcmacha wrote:majmune nepodojeni ne očekujem ja ništa osim da bude normalan, a ne kreten ko ti, šojka i slični vama...Legendovich wrote:ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..
vidim,polako te ljekici poceli popustati i pragvi karakter se probijati na povrsinu...
Guest- Guest
ti si glup ko kurac i upitno je da li si sposoban biti manager i na japaneru... dotična koja je tema ove rasprave nije spominjala nikakve lopove, nego pasivnu ušteđevinu iznad iznosa 100 000 eura... glupane prvo nauči čitati, a inda razumjevati napisano... i potom možda budeš sposoban i zdravorazumski rasuđivati...Legendovich wrote:koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
70 godina za tranziciju..ojebotej irud...nORMALNE drzave i NORMALNI narodi su to postigli u 10-15 godina....no..naravbno Normalne drzave-Normalni narodi..
70 godina za tranziciju..ojebotej irud...nORMALNE drzave i NORMALNI narodi su to postigli u 10-15 godina....no..naravbno Normalne drzave-Normalni narodi..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 4 of 22