ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura

Page 4 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Go down

Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Empty Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura

Post by AssadNaPodmornici Wed 17 Jun - 23:19

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
Pusti te gluposti. Jel seliš u Žrnovnicu il tako šta ? 

Nisi u Splitu kupija za te pare , to znam sigurno.
za koje pare? čekaj ja da sada slikavam ugovor? :D  oš stavit okladu lol.
ja ću staviti... životnu ušteđevinu da seruckaš bez veze i bez mozga... daj se više iskorigiraj... koji ti je kurac... bio si normalan...

evo naša sam jednu sliku iz 2017 godine.. samo jednu transakciju :) :) .. 100 000kn
Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Skrill10

evo ovo sam malo prije provjerio, ovo mi je ostalo od crypto asseta.. dio sam prodao za uzeti stan i za preuređivanje

Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Crypto10

jel treba još :D oš onda prestati srat da sam ovakav onakav pa ću te lipo maknuti sa bloka
a strašno sam ti na bloku čim sve čitaš... ;)

a eto. a ništa iden te maknut :) nisam te čita neko vrime

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Empty Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:19

AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:evo ugovor.. oćete scan ugovora?  oće tko okladu? ? :D stavite pare na sunce? oćete okladu za crypto asset? oćete okladu za trasnakcije? ? :D

evo stavite 1000€ okladu  :D

Pusti te gluposti. Jel seliš u Žrnovnicu il tako šta ? 

Nisi u Splitu kupija za te pare , to znam sigurno.
za koje pare? čekaj ja da sada slikavam ugovor? :D  oš stavit okladu lol.
ja ću staviti... životnu ušteđevinu da seruckaš bez veze i bez mozga... daj se više iskorigiraj... koji ti je kurac... bio si normalan...

evo naša sam jednu sliku iz 2017 godine.. samo jednu transakciju :) :) .. 100 000kn
Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Skrill10

evo ovo sam malo prije provjerio, ovo mi je ostalo od crypto asseta.. dio sam prodao za uzeti stan i za preuređivanje

Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura - Page 4 Crypto10

jel treba još :D oš onda prestati srat da sam ovakav onakav pa ću te lipo maknuti sa bloka

yoda,ma koji se kuratz profiterima imas opravdavati??...nekom je bio rat,nekom je rat bio i brat..takvih marginalaca na tone  :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 17 Jun - 23:22

Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 17 Jun - 23:22

Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
programer s tacnom i menager na japaneru
pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera.. lol! lol! lol!
kapitilazirao bih ti ja ampulu među rogove... ;)... davno sam ja napisao da je  rat meni skoro sve uzeo, a ni lipe se nisam niti naplatio... niti od države išta tražio ni dobio, čak ni ono što je trebala država odraditi nije...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 17 Jun - 23:24

RayMabus wrote:Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
kralju.
zašto da ja pišem di sam kupio i koliko sam točno platio. mogu ti napisati u privatnoj poruci ako te zanima. ovo je javni forum. ili idući tjedan se nađemo na kavi, popričamo, ionako sam pola foruma upozna.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber Wed 17 Jun - 23:24

Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:vas dvojica zajedno ne mrete skucati kilu mozga, niti ubrati 2 marke... žive vage
pa barem smo posteni..kako si ti sve kapitalizirao dR?...uzmi auto osd grijesnog srbina..useli u njegovu hižu,i tak..malo vam malo tam,to se proda,pa se opere novac..mislim pandur obicni bio,i odjedared privatni poduzetnik poljoprivrednog smjera.. lol! lol! lol!
čul sam da te baniralo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:24

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:
kapitilazirao bih ti ja ampulu među rogove... ;)... davno sam ja napisao da je  rat meni skoro sve uzeo, a ni lipe se nisam niti naplatio... niti od države išta tražio ni dobio, čak ni ono što je trebala država odraditi nije...
ahhhhh..sto reci...ja ne bih bio tako milosrdan..trajalo bi.. :love

za ostalo..trebao bih ti vjerovati??..eto necu..iz nICEGA ne moze nastati NESTO..cist zakon fizike i osnovna logika..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 17 Jun - 23:25

gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima.  može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.  za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće

eto

Last edited by AssadNaPodmornici on Wed 17 Jun - 23:26; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor Wed 17 Jun - 23:26

veber wrote:
Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:
čul sam da te baniralo.
kic ili Megi?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:26

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Jple te kriptovalute. Ja ga pitam di je kupija stan i koliko je kvadrat a on meni kriptovalute. Koga to boli k ? Znam za te kriptovalute al me ne zanima. Sve ok s njima samo me to ne zanima nit je to pitanje.
kralju.
zašto da ja pišem di sam kupio i koliko sam točno platio. mogu ti napisati u privatnoj poruci ako te zanima. ovo je javni forum. ili idući tjedan se nađemo na kavi, popričamo, ionako sam pola foruma upozna.  

Yoda,nidje ovim balkanskim lopovima ne ostavljaj traga pisanoga...to bi i rodjenu mater prodalo... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:27

AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima.  može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.  za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće

eto
da i ???.BAS ZATO TE I GUZLACI SA VISINE I SERE TI PO GLAVI....takvi su bili i borci nakon WW2..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 17 Jun - 23:29

Legendovich wrote:
AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima.  može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.  za ostale tipa ero , neman nikakve lojalnosti , niti išta. njima nisam ništa dužan, mihi jesam, pa može srati protiv mene koliko hoće

eto
da i ???.BAS ZATO TE I GUZLACI SA VISINE I SERE TI PO GLAVI....takvi su bili i borci nakon WW2..
neka , sere, čovik je prošao svašta u ratu, takvih poput njega ima u cijeloj državi možda 20 000 branitelja, od pola milijuna koliko ima status.

neka laje.
recimo kada ero ili netko drugi sere laži protiv mene, šta sam ja dužan prema eri biti fin? ili epiju? prema mihi jesam . kao hrvat. jebiga tako to gledam.

AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 17 Jun - 23:29

AssadNaPodmornici wrote:
kralju.
Pa ne tražim te adresu nego kvart , grad. Ono Split , Solin itd. To te pitan. Brige me di je kuća. I pitan te cjenu kvadrata. To nisu privatne stvari.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 17 Jun - 23:29

AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima.  može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.  

eto
ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakonito obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...

Last edited by michaellcmacha on Wed 17 Jun - 23:31; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:29

ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..

to je malo zesca patopsihologija.... No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:32

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima.  može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.  

eto
ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...
koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..

Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 17 Jun - 23:32

Legendovich wrote:ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..

to je malo zesca patopsihologija.... No No  No
majmune nepodojeni ne očekujem ja ništa osim da bude normalan, a ne kreten ko ti, šojka i slični vama...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:34

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:ocekuju da ih se postiva,da im se ulaguje,da ih se potvrdjue u svemu..mogu vrijedjati i srati kome god hoce po glavi,a posrani ih mora postivati...hehehehehehe..

to je malo zesca patopsihologija.... No No  No
majmune nepodojeni ne očekujem ja ništa osim da bude normalan, a ne kreten ko ti, šojka i slični vama...
Irud te jebo...certificirani PTSPovac nekog zeli usmjeriti u nORMALU???...Koji si ti kuratz da bi ti odredjivao sto je normalno ili ne?..

vidim,polako te ljekici poceli popustati i pragvi karakter se probijati na povrsinu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 17 Jun - 23:35

Legendovich wrote:
michaellcmacha wrote:

eto
ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...
koje perfidno izvrtanje realnosti..dAKAKO da lopovima treba oduzeti vlasnistvo,do gole i koze,ako treba,AKO NEMAJU PAPIRE ZA TU LOVU ILI NEKRETNINE KAKO SU STEKLI..

Ti bi sad malo dresirao Yodu,da razmislja kako tebi paše..jasno je o cemu se radi :cleanteeth
ti si glup ko kurac i upitno je da li si sposoban biti manager i na japaneru... dotična koja je tema ove rasprave nije spominjala nikakve lopove, nego pasivnu ušteđevinu iznad iznosa 100 000 eura... glupane prvo nauči čitati, a inda razumjevati napisano... i potom možda budeš sposoban i zdravorazumski rasuđivati...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 17 Jun - 23:36

Irud te jebo,koji si ti autogol samo takav..seres o postenju i svemu,a vamo bi lopovima ostavio ono sto su pokrali od drzave i naroda...
70 godina za tranziciju..ojebotej irud...nORMALNE drzave i NORMALNI narodi su to postigli u 10-15 godina....no..naravbno Normalne drzave-Normalni narodi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 17 Jun - 23:36

michaellcmacha wrote:

eto

aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics