Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
Budi dobar s adminom, i sve ti je dozvoljeno.
Poput KP..
Poput KP..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:mativka wrote:I ja se slažem s Metildom.
Znas kako je lijepo van u mojoj sjenici okruzenoj malinama.. sjedim i telefoniram i jedem maline... mljac ..
bome je i to zgodno kad se skupimo svi uz sir i prsut pa zapjevamo
metilda wrote:kic wrote:metilda wrote:kic wrote:mativka wrote:Sloboda govora i djelovanje nije isto.kic wrote:
https://www.katolik20.com/2020/06/15/batarelo-djeni-mac-u-korice/
Vrijeđati, istina, nije lijepo, ali zapravo šteti samo sirovini koja tako komunicira. Štoviše, bez slobode govora (pa i vrijeđanja), mogli smo ostati u zabludi da se radi o ozbiljnim opinion-makerima, a ne o intelektualcima kojima je vrhunac društvene kritike procesiju za križem opisati kao „nanašanje nekog kurca“.
Drag si mi, ali zapitaj se o svojim postupcima.
ali ovo je ipak virtualno djelovanje
uvreda ili prijetnja uživo nosi sa sobom blisku realizaciju, ovdje je ovo čisti zrak, zapis na ekranu, od kojeg ne osjećamo nikakav strah, možda odbojnost i gnušanje.. ali gdje je granica gnušanja onda? bolje je ne povlačit' onda puno ako nismo sigurno, a ja nisam.
ako je ovo samo virtualni prostor u kojemu nema realnih uvreda ili prijetnji onda treba u tome stavu biti dosljedan pa ne sankcionirati nikoga (ban za mortalku je onda bio besmislen) nit bit policajac na temama .. svi imamo svu slobodu i prava pisati svasta i svugdje i vrijedjati svacije pisanje i svakoga.. slazeš li se sa ovim? aben bi se svakako slozio..
osobna gnusanja ostavljamo po strani
nekad i hlađenja mora biti, više za dobro te osobe koja se zaletila..
a gnječ je stalno u galopu tako da :D
znaci da ipak postoji dvostruko mjerilo? gnjecu je dopusteno ono sto drugima nije jer je on eto konj u trajnom galopu.. ne slazem se sa ovim a ne slaze se ni sa tekovinom francuske revolucije o jednakosti ocu da svi budemo te plemenite zivotinje
gnječ je najbaniranija individua u povijesti ovog foruma..
kic wrote:metilda wrote:kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
ali ovo je ipak virtualno djelovanje
uvreda ili prijetnja uživo nosi sa sobom blisku realizaciju, ovdje je ovo čisti zrak, zapis na ekranu, od kojeg ne osjećamo nikakav strah, možda odbojnost i gnušanje.. ali gdje je granica gnušanja onda? bolje je ne povlačit' onda puno ako nismo sigurno, a ja nisam.
ako je ovo samo virtualni prostor u kojemu nema realnih uvreda ili prijetnji onda treba u tome stavu biti dosljedan pa ne sankcionirati nikoga (ban za mortalku je onda bio besmislen) nit bit policajac na temama .. svi imamo svu slobodu i prava pisati svasta i svugdje i vrijedjati svacije pisanje i svakoga.. slazeš li se sa ovim? aben bi se svakako slozio..
osobna gnusanja ostavljamo po strani
nekad i hlađenja mora biti, više za dobro te osobe koja se zaletila..
a gnječ je stalno u galopu tako da :D
znaci da ipak postoji dvostruko mjerilo? gnjecu je dopusteno ono sto drugima nije jer je on eto konj u trajnom galopu.. ne slazem se sa ovim a ne slaze se ni sa tekovinom francuske revolucije o jednakosti ocu da svi budemo te plemenite zivotinje
gnječ je najbaniranija individua u povijesti ovog foruma..
mozda zbog onoga sto pise na vijestima.. ne sjecam se da je zbog ovakvih vrijedjanja dobio ban ovdje.. evo samo bih htjela bit nacisto smijem li ja u svjetlu slobode pisanja pa i vrijedjanja pisati na wolfovoj temi bez straha od bana?
Guest- Guest
a, ne samo s PP-ima?mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:mativka wrote:I ja se slažem s Metildom.
Znas kako je lijepo van u mojoj sjenici okruzenoj malinama.. sjedim i telefoniram i jedem maline... mljac ..
mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:mativka wrote:I ja se slažem s Metildom.
mi ozezemo thompsona i matu bulica .. nema zime .. geni kameni i hercegovina
Guest- Guest
S svim...Noor wrote:a, ne samo s PP-ima?mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:
pepeje smo apsolvirali, zivi u sadasnjem trenutkuNoor wrote:a, ne samo s PP-ima?mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:
Guest- Guest
Kamen, krš i maslina :)metilda wrote:mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:Volim masline. ..sir, pršut..metilda wrote:
mativka wrote:Kamen, krš i maslina :)metilda wrote:mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:
Volim masline. ..sir, pršut..
i nek mi kusin bude stina
Guest- Guest
Ma nek!metilda wrote:mativka wrote:Kamen, krš i maslina :)metilda wrote:mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:
I bit će s pojavnostima u svijetu..
reagiram situacijski, i ja sam čovjek.. inače bi bili na 20% napisanih postova kad bi se krenulo sve banirati
ili kako vam je spear objasnio, pravo je iznad pravde civilizacijski
tako da, zalud se pozivat na vlastitu pravdu.
hm, a kako to da nitko onda ne razumije smisao tvojih, khm..jednostavnih pitanja?mativka wrote:Ja sam osoba iz ruralnih područja i poznajem samo jednostavan govor.
čak jako često ni aben
kako da nemativka wrote:S svim...Noor wrote:a, ne samo s PP-ima?mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:mativka wrote:
Volim masline. ..sir, pršut..
Razumijem te i ne zamjeramkic wrote:
reagiram situacijski, i ja sam čovjek.. inače bi bili na 20% napisanih postova kad bi se krenulo sve banirati
Nisu mi jasne postavke drugih, koji nemaju osjećaj odgovornosti.
Napisala sam Violi na pp, što sam istražujući otkrila: postavka paganina je: moja sloboda je ograničena slobodom drugoga.
Zanimljivo, zar ne?
Ti si baš opsjednuta mnome, hvala ti ;)Noor wrote:kako da nemativka wrote:S svim...Noor wrote:a, ne samo s PP-ima?mativka wrote:Oprezno s pjesmom! :)metilda wrote:
Noor wrote:hm, a kako to da nitko onda ne razumije smisao tvojih, khm..jednostavnih pitanja?mativka wrote:Ja sam osoba iz ruralnih područja i poznajem samo jednostavan govor.
čak jako često ni aben
za nać odgovore na njena pitanja moraš preorati cijelu slavoniju.
Guest- Guest
kic wrote:
ovo u potpunosti razumijem jer i ja reagiram situacijski jer sam covjek.. i postulat slobode jest da je moja sloboda ogranicena slobodom drugoga i naravno taj je postulat dvosmjeran.. odnosi se na obje strane u određeno situaciji.. ili kao sto je Speare naveo novozavjetni citat: sve mi je dopusteno ali nije sve korisno... tako da.. sto je tocno pravo kao civilizacijski doseg na ovom forumu? u kojoj je funkciji?
p.s. nemoj ovo shvatiti kao provokaciju nego kao pokusaj civiliziranog razgovora u zagadjenoj okolini
Last edited by metilda on 17/6/2020, 15:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:Ma nek!metilda wrote:mativka wrote:Kamen, krš i maslina :)metilda wrote:mativka wrote:
Oprezno s pjesmom! :)
I bit će s pojavnostima u svijetu..
mislis doslovno... ? da ce situacija u svijetu toliko eskalirati da ce nas nadiruca anarhija vratiti u kameno doba?
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50