Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:Maggie19 wrote:Moze nesto zanimljivije ;-D
izgleda da je navala, stranica mi se ne otvara
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Imam pproblemapproblema s foruforumom. Sve mi dupla.
? pišeš s mobitela?
Da... RjesaRjesavam DaDaxxov kvkviz. :D
meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:Maggie19 wrote:Moze nesto zanimljivije ;-D
Guest- Guest
dax wrote:Violator.exe has stoped working xD
Pas totolikim bilobilo je pitapitanhe vrenebvreneba
Guest- Guest
Da, da..kao sto ti je i ovaj test ispao isto kao violi ;-Ddax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:Maggie19 wrote:Moze nesto zanimljivije ;-D
metilda wrote:dax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:Maggie19 wrote:Moze nesto zanimljivije ;-D
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@iq-testovi.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
moj IQ i logika su srušili server.
Guest- Guest
ni ti nisi screenshotao? ;)dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:
dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:Cetvero s teme navalili.;-Dmetilda wrote:
ZnacZnaci ppronasao si kakokako ces pobijediti sistesistem. : D
Guest- Guest
Noor wrote:ni ti nisi screenshotao? ;)dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:
Cetvero s teme navalili.;-D
Guest- Guest
violator wrote:dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:
vidim da ti se procesor pregrijao nakon how big is your penis kviza xD
P.S
Imao sam i ja taj problem prije. Dupliciralo mi je stalno preko mobitela i onda se carobno popravilo...
Last edited by dax on Tue 16 Jun - 22:53; edited 2 times in total
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
violator wrote:dax wrote:Violator.exe has stoped working xD
Pas totolikim bilobilo je pitapitanhe vrenebvreneba
xD
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Da, da..kao sto ti je i ovaj test ispao isto kao violi ;-Ddax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:opaki server imaju.Maggie19 wrote:
ti ga nisi probala rijesiti? :D
Guest- Guest
Noor wrote:Bravo! :)
Na forumu sve sami lumeni ;)
Lako je s ovim online testom namjestat' rezultate.
Guest- Guest
dax wrote:Noor wrote:ni ti nisi screenshotao? ;)dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:
opaki server imaju.
sumnjiv si, viola je stavila rješenja u 10 a tvoj je rezultat u 10 i 15
Guest- Guest
dax wrote:violator wrote:dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-Pdax wrote:
opaki server imaju.
vidim da ti se procesor pregrijao nakon how big is your penis kviza xD
P.S
Imao sam i ja taj problem prije. Dupliciralo mi je stalno preko mobitela i onda se carobno popravilo...
Kliknula sam ovu zadnju ikonicu. Vratilo mi se uobicajeno citiranje. I sad stima.
Guest- Guest
metilda wrote:dax wrote:Noor wrote:ni ti nisi screenshotao? ;)dax wrote:meni je ispalo 10/10 ali nisam vidio post sa odgovorima, kunem se :DMaggie19 wrote:
Svi namjestaju rezultate da mogu stavit na forum ;-P
sumnjiv si, viola je stavila rješenja u 10 a tvoj je rezultat u 10 i 15
Metka, mozes namjestat' rezultate. : D
Guest- Guest
violator wrote:Noor wrote:Bravo! :)
Na forumu sve sami lumeni ;)
Lako je s ovim online testom namjestat' rezultate.
uzmeš dovoljno vremena i riješiš.. ja sam se štufala već na šestici kad je nisam prokužila
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50