Fenomen Doris Pinčić
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Fenomen Doris Pinčić
Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:kic wrote:
al se bojiš bana, ko vrag tamjana
budi faca pa stavi i pogini muški :D
Doris je zgodna, ja rekla.
Ko ne vidi, oftalmologu :P
Nije ona ružna, nego neprimjetna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:kic wrote:
Okrutna ženo! Baš je cukrena.
Guest- Guest
kaya wrote:Pa baš. Ono cura je crni t- shirt. Nikada ga ne poželiš ali ti niti ne dosadi.Hektorović wrote:kaya wrote:A koji je točno njezin fenomen?
Običnost?!
Image vrckave prosječne bezazlene kokoši
Toliko je prosječna da može biti 24 sata na ekranu ali neće ti smetati, jer nećeš primjetiti. Ne znaš da je tu, ne znaš kada ode. Fenomenalno...
Pa što piše epikur večina fanbase joj ženska, dakle druge kokoši kojima ne nabija komplekse i koje je ne vide kao prijetnju.
Žena je van tog fanbasea i bila neprimjetna do ovog razvoda, a sad odjednom iskače iz paštete...
Nit je nešto zgodna da upada u oko, nema sise, nema dupe, niti je nešto pametna, niti ima bilo kakvu odliku osim te totalne prosječnosti. Ko da je tražio algoritam za pronalazak totalno prosječne žene u generaciji 25-40 u HR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa je cukrena , al...venus wrote:kaya wrote:Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:kic wrote:
2015-08-15
onda si ju nosite doma.venus wrote:kaya wrote:Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:kic wrote:
vidiš ju gladnu i žednu i odeš ju utažit i nahranit.
di je problem.
2014-12-30
kaya wrote:Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:
Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.
2018-04-10
Da, bit će da je to.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa baš. Ono cura je crni t- shirt. Nikada ga ne poželiš ali ti niti ne dosadi.Hektorović wrote:kaya wrote:A koji je točno njezin fenomen?
Običnost?!
Image vrckave prosječne bezazlene kokoši
Toliko je prosječna da može biti 24 sata na ekranu ali neće ti smetati, jer nećeš primjetiti. Ne znaš da je tu, ne znaš kada ode. Fenomenalno...
Pa što piše epikur večina fanbase joj ženska, dakle druge kokoši kojima ne nabija komplekse i koje je ne vide kao prijetnju.
Žena je van tog fanbasea i bila neprimjetna do ovog razvoda, a sad odjednom iskače iz paštete...
Nit je nešto zgodna da upada u oko, nema sise, nema dupe, niti je nešto pametna, niti ima bilo kakvu odliku osim te totalne prosječnosti. Ko da je tražio algoritam za pronalazak totalno prosječne žene u generaciji 25-40 u HR.
2015-08-15
kaya wrote:Najfenomenalnije u njenom životu je - razvod. Ono gle..ovoj se nešto događa!Hektorović wrote:kaya wrote:Pa kažu u naslovu fenomen.
Pa fenomen je njena popularnost
ono na osnovu loše glume? glupih emisija koje vodi?
Šok
Glavna tema nacije :D
2018-04-10
takve ženiš.Hektorović wrote:kaya wrote:Ja vidim, ima takvih 5 na svakoj tramvajskoj.venus wrote:
Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.
2014-12-30
A čuj, tri mjeseca korona. Vijest bi bila i bujanec ima komadaHektorović wrote:kaya wrote:Najfenomenalnije u njenom životu je - razvod. Ono gle..ovoj se nešto događa!Hektorović wrote:kaya wrote:Pa kažu u naslovu fenomen.
Pa fenomen je njena popularnost
ono na osnovu loše glume? glupih emisija koje vodi?
Šok
Glavna tema nacije :D
2015-08-15
kaya wrote:
Da, bit će da je to.
Ono kužim kod popularnosti Mirte Šurjak, sise i to... ono baš stvorena za zida kakvog automehaničara ili lakirera...
Al ova Doris, dakle bez ikakvih atributa, osim što ne zna književno pričati nego i zvuči i ponaša se ko svaka kokoš u sjeverno dlamatinskim kafićima.
2018-04-10
veber wrote:takveHektorović wrote:Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.ženiš. jebeš u nuždi
Ženiš one sa kojima možeš imati smislen razgovor i koja ima ipak bolji IQ.
2018-04-10
i kaj mi sada radimo?Hektorović wrote:kaya wrote:
Da, bit će da je to.
Ono kužim kod popularnosti Mirte Šurjak, sise i to... ono baš stvorena za zida kakvog automehaničara ili lakirera...
Al ova Doris, dakle bez ikakvih atributa, osim što ne zna književno pričati nego i zvuči i ponaša se ko svaka kokoš u sjeverno dlamatinskim kafićima.
svaki naš upis je neka lipa.
mi filozofiramo hranimo ju.
2014-12-30
ne, s njima se razvodiš.Hektorović wrote:veber wrote:takveHektorović wrote:Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.ženiš. jebeš u nuždi
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:i kaj mi sada radimo?
Pa eto pokušavamo razlučiti taj fenomen sa naslovnica.
Odjednom ispada žena iz pašteta, otkriva se ogroman fanbase, ima stotine tisuće gledanja na društvenim mrežama...
A ono gledam pa vidim ne zna književno pričati, ne zna glumit, ne zna pjevati, nema sise i guzice,...
2018-04-10
bio je potres.
osjetio nisam nikaj,
jedino mačka zavijala.
osjetio nisam nikaj,
jedino mačka zavijala.
2014-12-30
U braku ostaješ sa onom koju možeš da nasmeješ i koja tebe može da nasmeje. To je znak da se volite.veber wrote:ne, s njima se razvodiš.Hektorović wrote:veber wrote:takveHektorović wrote:Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.ženiš. jebeš u nuždi
nisi ti mene čuo.Hektorović wrote:veber wrote:i kaj mi sada radimo?
Pa eto pokušavamo razlučiti taj fenomen sa naslovnica.
Odjednom ispada žena iz pašteta, otkriva se ogroman fanbase, ima stotine tisuće gledanja na društvenim mrežama...
A ono gledam pa vidim ne zna književno pričati, ne zna glumit, ne zna pjevati, nema sise i guzice,...
2014-12-30
ostaješ?dzango wrote:U braku ostaješ sa onom koju možeš da nasmeješ i koja tebe može da nasmeje. To je znak da se volite.veber wrote:ne, s njima se razvodiš.Hektorović wrote:veber wrote:takveHektorović wrote:Pa to, neku pravo ružnu i primijetiš... vidiš uvijek neku krivu nosinu,... ova je jednostavno neprimjetna totalnom prosječnošću.ženiš. jebeš u nuždi
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» UFO fenomen
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» fenomen grigorije
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» UFO fenomen