Fenomen Doris Pinčić
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Fenomen Doris Pinčić
Vidis kako bi te ovaj marc iskvario ;-^^dzango wrote:Samo nezvanično.marcellus wrote:dzango wrote:Sad je razvedena pa se zaletite.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:neznam tko je ta i šta joj se dešava sa životom niti me briga a znam da bi je izjeba svakako
+1
a šta udane nije moguće jebat?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
Koja tebi od poznatih zena je?
;-))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sad ce svi mislit da jesam kad ti kazes B-^dzango wrote:Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
Da. Ništa posebno za Dalmatinku. Poznate Hrvatice? Dobro pitanje. U vrh dolaze većinom nesenzualne iskompleksirane ličnosti kod nas općenito jer smo i kao nacija lišeni svake spontanosti, humora, ležernosti, a opterećeni pizdarijama pa shodno tome...ne mogu se uopće sjetiti niti jedne ženske javne ličnosti, a da mi je baš napeta...sve nešto isforsirano, blijede osobnosti, sterilno ili prenapadno...
Last edited by jasambrend on 17/6/2020, 15:56; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
darth_vader-
2014-04-17
žene varaš po službenoj dužnosti.Maggie19 wrote:Vidis kako bi te ovaj marc iskvario ;-^^dzango wrote:Samo nezvanično.marcellus wrote:dzango wrote:Sad je razvedena pa se zaletite.marcellus wrote:
+1
prije toga objaviš u NN
2014-12-30
Ne bi valjda? Moram da pazim.Maggie19 wrote:Vidis kako bi te ovaj marc iskvario ;-^^dzango wrote:Samo nezvanično.marcellus wrote:dzango wrote:Sad je razvedena pa se zaletite.marcellus wrote:
+1
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sto nije Pinčićka Hercegovka?jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
Da. Ništa posebno za Dalmatinku. Poznate Hrvatice? Dobro pitanje. U vrh dolaze većinom nesenzualne iskompleksirane ličnosti kod nas općenito jer smo i kao nacija lišeni svake spontanosti, humora, ležernosti, a opterećeni pizdarijama pa shodno tome...ne sto nijemogu se uopće sjetiti niti jedne ženske javne ličnosti, a da mi je baš napeta...sve nešto isforsirano, blijede osobnosti, sterilno ili prenapadno...
Sad sam se vec zacrvenila.jasambrend wrote:dzango wrote:Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
Ali ne mogu reci da nisam polaskana.
:-))
Ima da budeš fam fatal foruma i žene će da te mrze.Maggie19 wrote:Sad ce svi mislit da jesam kad ti kazes B-^dzango wrote:Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
darth_vader-
2014-04-17
Ma to je samo za punjenje ega..;-^veber wrote:žene varaš po službenoj dužnosti.Maggie19 wrote:Vidis kako bi te ovaj marc iskvario ;-^^dzango wrote:Samo nezvanično.marcellus wrote:dzango wrote:Sad je razvedena pa se zaletite.marcellus wrote:
+1
prije toga objaviš u NN
Mene zene vole.dzango wrote:Ima da budeš fam fatal foruma i žene će da te mrze.Maggie19 wrote:Sad ce svi mislit da jesam kad ti kazes B-^dzango wrote:Ti Megi.Maggie19 wrote:Jesi li je vidio u zivo?jasambrend wrote:Nije jebozovna nimalo, koji vam je kurac svima?
;-))
One koje me ne vole, njihov problem.
La femme fatale..8-))
Onda sam nesto krivo spojila.Thnx.jasambrend wrote:Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
Maggie19 wrote:Onda sam nesto krivo spojila.Thnx.jasambrend wrote:Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
Ma nebitno ionako...općenito ta Instagram generacija...ne mogu provarit nikako. Nestala je samozatajnost, nehinjena skromnost, svi glume nekakve isprazne perfekcionističke živote lišene svake ljudskosti...
darth_vader-
2014-04-17
Izgubljena je osobnost i privatnost. Ustvari, daju se kao jeftini slatkisi olako. Mladi nude svoje najintimnije stvari "na izvol'te", uopce ne shvacajuci da nije sve u prihvacanju i odobravanju okoline te uniformiranosti svega: izgleda, ponasanja, pisanja..ma uzas.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Onda sam nesto krivo spojila.Thnx.jasambrend wrote:Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
Ma nebitno ionako...općenito ta Instagram generacija...ne mogu provarit nikako. Nestala je samozatajnost, nehinjena skromnost, svi glume nekakve isprazne perfekcionističke živote lišene svake ljudskosti...
svi smo dio intime zmijenili raznim forumima, internetom.Maggie19 wrote:Izgubljena je osobnost i privatnost. Ustvari, daju se kao jeftini slatkisi olako. Mladi nude svoje najintimnije stvari "na izvol'te", uopce ne shvacajuci da nije sve u prihvacanju i odobravanju okoline te uniformiranosti svega: izgleda, ponasanja, pisanja..ma uzas.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Onda sam nesto krivo spojila.Thnx.jasambrend wrote:Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
2014-12-30
Necu te banirat, ma koliko me na pp nagovarao.;-D
istina, ali ipak mi ostajemo svoji u glavnini. Samo smo promijenili kanal komunikacije.veber wrote:svi smo dio intime zmijenili raznim forumima, internetom.Maggie19 wrote:Izgubljena je osobnost i privatnost. Ustvari, daju se kao jeftini slatkisi olako. Mladi nude svoje najintimnije stvari "na izvol'te", uopce ne shvacajuci da nije sve u prihvacanju i odobravanju okoline te uniformiranosti svega: izgleda, ponasanja, pisanja..ma uzas.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Onda sam nesto krivo spojila.Thnx.jasambrend wrote:Ako je Zemunik Donji u Hercegovini, onda da...
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» UFO fenomen
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» fenomen grigorije
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» UFO fenomen
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» fenomen grigorije
Page 3 of 10